Soalan Lazim

Oh tak kisah sis. Sis Cuma jarakkan masa sekiranya sis ada minum detox dan ubat doktor. Kalau jamu dan herbs memang ok sis. Semua produk memang natural jadi ok je. Jgn risau.

Tidak. Produk Kitsui tidak akan menambahkan berat badan atau menguruskan badan, produk Kitsui cuma akan menyihatkan KULIT.

Biasa Kami guna 150ml air suam, goncang dan minum sebelum tidur.

Hi sis ok kalau begitu sis perlu guna Kitsui Bellos Fiber untuk membantu masalah Berat badan sis dan juga masalah pembuangan sis yang tidak konsisten. Minum Kitsui Belloss Fiber sebelum makan malam dan minum Kitsui generation collagen untuk kulit yang kusam perlu minum selepas sarapan pagi sis. Gabungan ini pasti akan dapat membantu sis

Memang tak ada masalah sebab produk kami semi natural. Jadi kalau makan 4 dalam sehari pun ok.

Hi sis selamat pagi, sis boleh ganti lunch sis dengan Kitsui Meal Replacement dengan tambahan sebiji epal dan pisang. Kemudian sis boleh minum Kitsui Bellos Fiber sebelum makan malam.

Hi sis untuk hilangkan parut dan cerahkan kulit baik sis boleh guna Kitsui whitenin bb dan jika sis nak kesannya lebih cepat sis boleh tambah Kitsui Korean Whitie. Minum kedua dua campur dan goncang kemudian minum sebelum tidur.

Ada sis. Semua produk kesihatan untuk kecantikan semua boleh diguna oleh kaum Lelaki. Cuma Kitsui puraria b up  dan Kitsui Women’s Secret yang tidak sesuai untuk Lelaki

Hi sis ada yang nampak kesan dalam 3-4 hari. Ada yang perlu tunggu dua bulan untuk nampak kesan. Tapi majoriti dalam 14-18 hari sis.

Hi, sis ada allergic dengan seafood? Kalau tidak ada sis boleh guna Kitsui generation 3 colla dan Kitsui whitenin bb. Minum selang seli setiap malam sebelum tidur sis.

Hi sis baik dapatkan pendapat Doktor Pakar sis sebelum sis bercadang untuk memulakan produk kesihatan.

Jangan Guna air panas , baik Guna air suhu bilik biasa tapi kena goncang kalau tidak akan ketul ketul.

Best minum Kitsui royal lpo masa sahur dan kitsui bellos fiber masa buka puasa.

Hi sis , boleh sis perlu minum Kitsui bellos malam dan Kitsui generation 3 colla selepas sarapan pagi.

Hi sis , memang sis tak sesuai minum kolagen, sekiranya sis ada allergic dengan seafood sis tidak boleh minum mana-mana produk collagen sebab ini akan menyebabkan lebih banyak bintik-bintik dan jerawat tumbuh dipermukaan muka. Jadi Cuma KITSUI WHITENIN BB yang boleh sis minum untuk mereka yang ada allergic dengan seafood kerana Kitsui whitenin bb tiada kandungan collagen dan cuma ada kandungan ekstrak oren yang tinggi.

Hi sis boleh campurkan kitsui whitenin bb dengan Kitsui Korean whitie. Boleh minum sebelum tidur tapi kalau sis nak minum Kitsui bellos makan masa berlainan. Minum kitsui Korean whitie dan whitenin bb after breakfast dan kitsui bellos sebelum tidur

Sis perlu goncang sebelum minum kalau tidak memang ketul-ketul.

Kalau sis ada ambil Kitsui bellos fiber, selalunya kena selang masa. Sila ambil detox sebelum makan malam, Kitsui sc mixberries dan Kitsui whitenin bb selang-selang selepas sarapan pagi dan Kitsui puraria selepas sarapan pagi.

Hi sis selamat pagi , kalau begitu sis perlu Guna Kitsui sc mixberries . Produk ini dapat lindungi sis dari pancaran matahari yang bahaya. Kitsui generation 3 colla boleh bantu sis untuk hilangkan parut . Kalau sis ada allergic dengan seafood maka sis boleh tukar ke kitsui whitenin bb drink.

Hi sis untuk mengecilkan pori-pori, sis perlu minum Kitsui Whitenin bb dan Kitsui generation 3 colla . Sis minum selang seli. Minum 1 sachet sebelum tidur

Guna air sejuk air masak pun ok tapi pastikan goncang sebelum minum kalau tidak susah nak larut sebab kandungan collagen tinggi.

Perlu minum 1-3 liter air sehari, dan memang tidak digalakkan minum kopi, sebab kopi mempercepatkan proses penuaan

Tiada effect apa-apa kalau berhenti minum, boleh berhenti minum bila-bila masa.

Admin cadangkan supaya sis bertanya dan consult dengan doctor, boleh beri informasi kepada doctor bahawa produk kitsui adalah 100% botani.

Khidmat pelanggan

Untuk pertanyaan mengenai pembelian anda, boleh hubungi terus kami di 03-76661129