Soalan Lazim

Oh tak kisah sis. Sis Cuma jarakkan masa sekiranya sis ada minum detox dan ubat doktor. Kalau jamu dan herbs memang ok sis. Semua produk memang natural jadi ok je. Jgn risau.

Tidak. Produk Kitsui tidak akan menambahkan berat badan atau menguruskan badan, produk Kitsui cuma akan menyihatkan KULIT.

Biasa Kami guna 150ml air suam, goncang dan minum sebelum tidur.

Hi sis ok kalau begitu sis perlu guna Kitsui belly loss fiber untuk membantu masalah Berat badan sis dan juga masalah pembuangan sis yg tidak konsisten. Minum Kitsui belly loss sebelum makan malam. Dan minum Kitsui generation collagen untuk KULIT yg Kusam minum selepas Sarapan pagi sis. Gabungan ini pasti akan bantu sis

Memang tak de masalah sebab produk kami semi natural. Jadi kalau makan 4 dalam sehari pun ok.

Hi sis selamat pagi sis boleh ganti lunch sista dengan Kitsui meal replacement dan sebiji epal dan pisang, dan minum Kitsui belly loss sebelum makan malam.

Hi sis untuk cerahkan parut dan cerahkan KULIT baik sis Guna Kitsui whitenin bb dan jika sis nak kesannya lebih cepat sis boleh tambah Kitsui Korean White minum kedua dua campur dan goncang dan minum sebelum tidur.

Ada sis. Semua produk kesihatan untuk kecantikan semua boleh diguna oleh kaum Lelaki. Cuma Kitsui puraria buxz up dan Kitsui Women’s Secret yg tidak sesuai untuk Lelaki

Hi sis ada yg nampak kesan dalam 3-4 hari. Ada yg perlu tunggu dua bulan untuk nampak kesan. Tapi majoriti dalam 14-18 hari sis.

Hi, sis ada allergic dengan seafood? Kalau tidak ada sis boleh guna Kitsui generation collagen dan Kitsui whitenin bb. Minum selang seli setiap malam sebelum tidur sis.

Hi sis baik dapatkan pendapat Pakar doctor sis sebelum sis bercadang untuk memulakan produk kesihatan.

Hi sis kalau begitu sis perlu ambil belly loss selepas Sarapan pagi dan Kitsui whitenin bb sebelum tidur.

Hi sis, sis boleh minum Kitsui stemcell mixberries selepas Sarapan pagi dan Kitsui whitenin bb campur Kitsui Korean white sebelum tidur. Pastikan sis goncang sebelum minum.

Jgn Guna air panas , baik Guna air suhu bilik biasa tapi kena goncang kalau tidak akan ketul ketul.

Best minum Kitsui royal lipo masa sahur. Dan kitsui belly loss masa buka puasa .

Hi sis , boleh sis perlu minum Kitsui belly loss malam dan Kitsui generation collagen selepas Sarapan pagi.

Hi sis , memang sis tak sesuai minum kolagen , sekiranya sis ada allergic dgn seafood sis tidak boleh minum mana mana product collagen sebab ini Akan menyebabkan lebih byk Bintik Bintik dan jerawat tumbuh dipermukaan muka . Jadi Cuma KITSUI WHITENIN BB yg boleh sis minum untuk mereka yg ada allergic dengan seafood kerana Kitsui whitenin bb tiada kandungan collagen dan cuma ada kandungan ekstrak oren yg tinggi.

Sis perlu goncang sebelum minum kalau ada shaker boleh guna kalau tak sis boleh guna mineral botol.
 Sis jgn guna air panas ye, air suam atau air biasa pun okay. Kalau tak goncang memang ketul.

Hi sis boleh campurkan kitsui whitenin bb dengan Kitsui Korean white. Boleh minum sebelum tidur tapi kalau sis nak minum Kitsui belly loss makan masa berlainan. Minum kitsui Korean white dan whitenin bb after breakfast dan kitsui belly loss sebelum tidur

Sis perlu goncang sebelum minum kalau tidak memang ketul ketul.

Kalau sis ada ambil Kitsui belly loss , selalunya kena selang masa . Sila ambil detox sebelum makan malam , Kitsui stemcell dan Kitsui whitenin bb selang selang selepas Sarapan pagi dan Kitsui puraria selepas Sarapan pagi.

Hi sis selamat pagi , kalau begitu sis perlu Guna Kitsui mixberries stemcell . Produk ini dapat lindungi sis Dari pancaran matahari yg Bahaya. Kitsui generation collagen boleh bantu sis untuk hilangkan parut . Kalau sis ada allergic dengan seafood maka sis boleh tukar ke kitsui whitenin bb drink.

Hi sis untuk mengecilkan pori pori , sis perlu minum Kitsui Whitenin bb dan Kitsui generation collagen . Sis minum selang seli . Minum 1 sachet sebelum tidur

Guna air sejuk air masak pun ok tapi pastikan goncang sebelum minum kalau tidak susah nak larut sebab kandungan collagen tinggi.

Perlu minum 1-3 liter air sehari, dan memang tidak digalakkan minum kopi, sebab kopi mempercepatkan proses penuaan

Tiada effect apa apa kalau berhenti minum, boleh berhenti minum bila-bila masa.

Admin cadangan supaya sis bertanya dan consult dengan doctor, boleh beri informasi kepada doctor bahawa produk kitsui adalah 100% botani.

Khidmat pelanggan

Untuk pertanyaan mengenai pembelian anda, boleh hubungi terus kami di 03-76661129

Close Menu
×

Cart