Korean White Toner Pink - Acne & Oily Skin

Skin Care

KITSUI KOREAN WHITE TONING LOTION  – ACNE & OILY SKIN PINK

APAKAH ITU?

-KITSUI KOREAN WHITE TONING LOTION  – ACNE & OILY SKIN PINK :
Adalah satu TONER  yang bantu menolak segala sebum, minyak dan kotoran untuk keluar dari kulit, dan dari situ ia memaksa whitehead dan blackhead anda untuk keluar dari liang pori anda. Formula toner ini juga dapat memerangi jerawat kerana toner ini direka khas untuk kulit jerawat dan berminyak berlebihan

RM23.60

KITSUI KOREAN WHITE TONING LOTION  – ACNE & OILY SKIN PINK

APAKAH ITU?

-KITSUI KOREAN WHITE TONING LOTION  – ACNE & OILY SKIN PINK :
Adalah satu TONER  yang bantu menolak segala sebum, minyak dan kotoran untuk keluar dari kulit, dan dari situ ia memaksa whitehead dan blackhead anda untuk keluar dari liang pori anda. Formula toner ini juga dapat memerangi jerawat kerana toner ini direka khas untuk kulit jerawat dan berminyak berlebihan

-Berfungsi untuk merawat pori dengan cara meresap jauh ke dalam kulit dan membersihkan liang pori yang kotor
-Menghalang jerawat dari membentuk.
-Formula toner ini dapat memerangi jerawat kerana toner ini direka untuk kulit jerawat dan berminyak berlebihan
-Mempunyai sifat seperti anti-oksidan dan penyembuhan kulit dari masalah berjerawat. 
-Pengurangan Kadar Whitehead dan Blackhead

Sesuai Untuk:
Kulit Berminyak Yang Mudah Berjerawat

-Licorice Root Extract : Menyerap kelebihan minyak di wajah
dan merupakan antioksidan yang baik bagi kulit.

-Neem Extract : Mencegah timbulnya jerawat dan juga mengatasi masalah bekas jerawat. 

-Galactomyces Rice Water : Mengawal level sebum untuk kulit berminyak, mencerahkan dan mengecilkan pori pori muka 

-Kesan tekstur penyerapan yang kuat dan cepat . 
-ANTI-IRRITATION DAN Ultra Soothing
-Tekstur ringan dan segar

-Sapukan pada keseluruhan wajah pagi dan petang selepas membersihkan kulit dengan Kitsui Korean White Cleansing Gel – Pink 

-Elakkan kawasan sekitar mata. 

KITSUI KOREAN WHITE TONING LOTION  – ACNE & OILY SKIN PINK

APAKAH ITU?

-KITSUI KOREAN WHITE TONING LOTION  – ACNE & OILY SKIN PINK :
Adalah satu TONER  yang bantu menolak segala sebum, minyak dan kotoran untuk keluar dari kulit, dan dari situ ia memaksa whitehead dan blackhead anda untuk keluar dari liang pori anda. Formula toner ini juga dapat memerangi jerawat kerana toner ini direka khas untuk kulit jerawat dan berminyak berlebihan

5 reviews for Korean White Toner Pink – Acne & Oily Skin

  1. Melayu

    asmahwati

    Pengalaman sy guna kitsui skincare ni bermula awal bulan ni…selama beberapa tahun kulit muka sy breakout, jerawat sana sini, dh try guna byk produk lain, smua xjadi..mulanya sy was2 nk try produk kitsui skincare ..tp sy tabahkn hati, & berhasrat ni kali terakhir sy minum mencuba, alhamdulillah…menjadi, kulit mukaa x berminyak, jerawat dh kecut, tona muka sekata…yg pntg dh x breakout mcm dlu…sy plg suka sbp kulit berminyak dh xde….

  2. Melayu

    JEE

    sangat menyerlah dan keberkesanannya sangat nampak dan sangat sangat bagus !!. Dulu muka saya blackout teruk !! Jerawat, jeragat kusam, parut jerawat bersepah dan saya mula try pakai PRODUK KITSUI SKINCARE nih . Mula mula saya pakai tak nampak sangat kesan dia, and bulan depan pulak saya beli lagi 2 kotak, selepas saya mencuba KITSUI SKINCARE alhamdulillah kulit muka nih cerah sangat , jerawat pun hilang, parut jerawat semakin pudar.. Sekarang pun dah rasa dah putih . Memang bahagia tengok muka sekarang . Ramai dah tegur muka nih “Eh dah lawalah sekarang, kau pakai apa?

  3. English

    hisyam

    saya suka produk kitsui… kerana sesuai dgn kulit saya

  4. Melayu

    aisyahzainor

    produk terbaik

  5. English

    aisyahzainor

    great improvement to my skin..

Show only reviews in Melayu (3)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Purified Water , Allantoin, sodium Hyaluronate, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Galactomyces Ferment Filtrate (Rice Fermentation Water), Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Essential Oil, Glycine Soja (Soybean) Protein (and) Rehmannia Chinensis Root (and) Lactobacillus/Pear Juice Ferment Filtrate (and) Salix Alba (Willow) Bark Extract (and) Phellodendron Amurense Bark extract (Oubaku) (and) Houttuynia Cordata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract (Neem) (and) Scutellaria Baicalensis Root Extract, Centella Asiatica Extract (and) Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (and) Scutellaria Baicalensis Root Extract (and) Polygonum Cuspidatum Root Extract (and) Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (and) Camellia Sinensis Leaf Extract (and) Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Phenoxyethanol Chlorphenesin Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, dl-α-Tocopheryl Acetate

Paraben Free . Perfume Free .  Sulfate Free.  Silicone Free .

Sila maklum bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemas kini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini bagi memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

Produk Pilihan

Ingin mencuba produk KITSUI yang lain?