Korean White Cleansing Gel - ANTI ACNE & OILY SKIN (PINK)

(8 customer reviews)

RM28.80 RM24.70

KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  ANTI ACNE & OILY SKIN

APAKAH ITU?

-KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  ANTI ACNE & OILY SKIN (PINK) :
Membersihkan kulit berminyak & berjerawat secara lembut tanpa kesan pengeringan pada kulit kerana R&D team KITSUI telah dengan telitinya memmilih  agen pembersih lembut  untuk memastikan ia menerima toleransi yang baik pada kulit yg sentiasa mengalami masalah keradangan . Ia juga dapat membantu menghilangkan kekotoran dan sebum berlebihan, meninggalkan kulit yang bersih dan segar sepanjang hari .

-Membersihkan kekotoran dan lebihan sebum.
-Mengangkat kotoran dan daki dengan lembut dari kulit.
-Mengurangkan bintik hitam yang ketara dan mengawal kilauan.
-Meninggalkan kulit bersih dan segar.

Sesuai Untuk:
Kulit Berminyak Yang Mudah Berjerawat

-NIACINAMIDE : Mengawal lebihan minyak pada kulit akibat persekitaran

-ROSEMARY: Menghapuskan jerawat dan parut pada wajah

-VITAMIN-E: Mengurangi masalah jerawat di wajah

-Gel berbuih  Dengan kandungan  Rosemary Extract, Allantoin , Licorice Root Extract  & Essential Oil .
-MEMBERSIH KULIT DENGAN LEMBUT
-Gel pembersih yang tidak mengeringkan kulit

-Gunakan air suam untuk membantu membersihkan pori yang tersumbat.
-Buat buih di tangan dan urut dengan lembut pada zon-t dan leher.
-Bergerak dengan melakukan sapuan secara bulatan.
-Bilas dengan air sejuk untuk mengetatkan pori.

8 reviews for Korean White Cleansing Gel – ANTI ACNE & OILY SKIN (PINK)

  1. lyza rangga

    aya memilih produk kitsui kerana produk kitsui amatla bgus untuk wajah2 yg gelap dan tidak berkeyakinan jerawat yang lama2 dah semakin pudar..jerawat pun dah tak naik lagi.saya sangat puashati!!kawan2 saya pun dah mula amik produk kitsui selepas tgok kesan yang baik pada saya..tq sangat kitsui saya sangat yakin dengan produk anda..dengan kelulusan kkm dan 100% selamat di gunakan..jom semua gunala produk kuitsui memang terbaik dan bukan kaleng2 tau…

  2. liza

    sgt bagus , memang jerawat semakin kurang , jerawat cepat kecut

  3. Huda

    Bila nk ada stok ye

  4. Nor Hafiza (verified owner)

    Best sangat..br bbrp hr guna..kulit dh kurang brmnyk, yg paling best kesan jerawat pun hilang..

  5. siti sabariah bt mat yusoff

    Boleh bantu cara membeli. Dah byk kali cuba , tak berjaya. Belian mllui whatsapp blh tak?

    • geminibeautystore

      hi sis jika pembelian di website tidak dapat membuat pembelian . admin sarankan untuk sis membuat pembelian di shopee tetapi di shopee pula tiada yang untuk one set skincare 🙂

  6. Nor Hafiza (verified owner)

    Dah 3bulan guna..mmg best, kulit pun dh tak berminyak, mslh kulit sensitive pun dah xde, kesan parut jerawat pun hilang…yang paling best kulit pun lembut je rasa

  7. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Beli untuk anak bujang, sebelum ni muka berjerawat alhamdulillah pakai ni jerawat dah xmuncul. Dah botol ke 3..Terbaik kitsui

  8. solehah bahtiar

    Hai, boleh saya minta pendapat. Kulit saya normal, tp sering naik jerawat yg takde mata. Bila lepas memasak di dapur, jerawat tu akan naik. Jerawat nanah mungkin sbb dia lama dekat muka, sakit dan bisa. Saya patut cuba pencuci kitsui yg mana satu ya? Pink atau biru? Terima kasih:)

    • geminibeautystore

      hi dear untuk yang ada masalah kulit berjerawat sesuai untuk menggunakan cleansing pink 🙂

Show only reviews in Melayu (7)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  ANTI ACNE & OILY SKIN

APAKAH ITU?

-KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  ANTI ACNE & OILY SKIN (PINK) :
Membersihkan kulit berminyak & berjerawat secara lembut tanpa kesan pengeringan pada kulit kerana R&D team KITSUI telah dengan telitinya memmilih  agen pembersih lembut  untuk memastikan ia menerima toleransi yang baik pada kulit yg sentiasa mengalami masalah keradangan . Ia juga dapat membantu menghilangkan kekotoran dan sebum berlebihan, meninggalkan kulit yang bersih dan segar sepanjang hari .

Purified Water, Acrylates Copolymer, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco Glucoside, Allantoin, Glycerine, Olive Oil PEG-7 Esters, Salix Nigra (Willow Bark) Extract,  Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Cantella Asiatica Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Glycyrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Essential Oil,Chamomilla Recutita (matricaria) Flower Extract, dl-alpha Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol Chlorphenesin Glycerin, Vitamin B3 / Niacinamide , Vitamin E.

Paraben Free . Perfume Free .  Sulfate Free.  Silicone Free .

Sila maklum bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kitsui sentiasa dikemas kini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini bagi memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

Close Menu
×

Cart