Acne Target Gel

Skin Care

BRAND : KITSUI SKINCARE PRODUCT : ACNE TARGET GEL

KEY INGREDIENT : VITAMIN E, TEA TREE OIL, PAPAYA EXTRACT

RSP : RM 28.80/ 20ML

RM26.90

ACNE TARGET GEL

  • Acne target gel bagus dalam mengurangkan jerawat di wajah dan menghalang membentuknya di masa akan datang.
  • Dengan Tea tree oil sebagai salah satu ramuan utama, bakteria akan dibunuh dan tempat jerawat yang meradang akan menjadi lebih sihat dan bersih. Acne target gel adalah bahagian penting dalam setiap rutin penjagaan kulit untuk mendapatkan kulit yang lebih bersih dan mulus dengan bintik-bintik jerawat yang berkurangan.
  • Oleh kerana gel sangat diutamakan dalam merawat jerawat, bahan-bahan yang digunakan adalah seperti eczema treatment complex dan vitamin E yang membolehkan penyembuhan kulit yang meradang, gatal, dan merah. Ia boleh diserap ke dalam kulit dengan cepat dan merawat serta menyembuh jerawat dengan cepat.

➢ membantu mencegah pertumbuhan bakteri
➢ membantu merawat wajah berjerawat
➢ dapat membantu mengangkat sel kulit mati dan menjaga tekstur kulit
➢ merangsang pembentukan jaringan kulit baru
➢ Menyembuhkan kulit yang meradang, gatal, dan merah
➢ menyembuhkan bekas luka jerawat dengan cepat
➢ membantu mempercepat proses pengeringan jerawat

ACNE TARGET GEL

  • Acne target gel bagus dalam mengurangkan jerawat di wajah dan menghalang membentuknya di masa akan datang.
  • Dengan Tea tree oil sebagai salah satu ramuan utama, bakteria akan dibunuh dan tempat jerawat yang meradang akan menjadi lebih sihat dan bersih. Acne target gel adalah bahagian penting dalam setiap rutin penjagaan kulit untuk mendapatkan kulit yang lebih bersih dan mulus dengan bintik-bintik jerawat yang berkurangan.
  • Oleh kerana gel sangat diutamakan dalam merawat jerawat, bahan-bahan yang digunakan adalah seperti eczema treatment complex dan vitamin E yang membolehkan penyembuhan kulit yang meradang, gatal, dan merah. Ia boleh diserap ke dalam kulit dengan cepat dan merawat serta menyembuh jerawat dengan cepat.

VITAMIN E
– Membantu proses penyembuhan kulit
– Membantu memudarkan dan menghilangkan kesan parut di wajah
– Membantu penghasilan sel baru yang lebih sihat

TEA TREE OIL
– Mampu menghilangkan jerawat dengan membasmi bakteri di wajah
– Menyembuhkan kulit yang meradang dan merah

PAPAYA EXTRACT
– Mencerahkan kulit wajah
– Meratakan ton warna kulit
– Membantu mengekalkan kulit yang lembap

15 reviews for Acne Target Gel

  1. Melayu

    Fendi

  2. Melayu

    Fendi

    Best best

  3. Melayu

    liana wati

    jerawat dh semakin kurang , lepas sapu acne gel ini kat jerawat terus kecut asok hari. memang hebat

  4. Melayu

    ummi

    sgt jimat , satu tube boleh guna 2 1/2 bulan .. berkesan . tq

  5. Melayu

    anna dessy

    berkesan .. tak rugi cuba .

  6. Melayu

    siti asmah

    duly muka jerawat penuh , lepas cuba kitsui whitenin bb , kemudian guna skincare mereka muka jadi bersih dan licin jerawat pun susah timbul tq kitsui

  7. Melayu

    fatini

    tak risau guna kitsui, selamat dan ada dijual di watson senang nak dpt . halal dan gmp . guna tanta was was

  8. Melayu

    Jie Jahha (verified owner)

    Baru nk cuba.. harap bkesan

  9. Melayu

    siti khadijah (verified owner)

    Hi kitsui lovers, saya nak share testimoni dr saya sndiri. 2x dh saya guna acne target gel ni disebabkan jerawat saya naik, pertama sebab period, kedua sebab stress (bekerja sambil belajar). Alhamdulillah, 3-4 hari jerawat saya kecut tanpa perlu saya picit. Saya guna siang dan malam. Cubalah, tak menyesal punya.

  10. Melayu

    hisyam

    produk kitsui mmg bagus.. sbb sy dah pernah cuba… cuma.. saya nak cadangkan boleh tak setiap produk kitsui nyatakan terus kaedah penggunaannya.. apa2 pn kit suit terbaik.. tq

  11. Melayu

    iella (verified owner)

    I received a very short term period for usage before expired on this Nov
    This is my 2nd purchase because the product works well with my skin
    My 1st purchase can last for almost 1 year in my consumption

  12. Melayu

    Shuhada Johari

    1st time try, Alhamdulillah menampakkan tanda2 positif. Saya beli melalui shopee, apa yg tak bestnye exp date 11/21.. saya beli 9/9/21.. mcm tertipu pulak rasenye..

  13. English

    hisyam

    produk yg sangat baik.. sangat disyorkan

  14. Melayu

    aisyahzainor

    produk terbaikk..

  15. English

    aisyahzainor

    nice product ever

Show only reviews in Melayu (13)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Produk Pilihan

Ingin mencuba produk KITSUI yang lain?