Kitsui White Berries

(20 customer reviews)

RM48.80 RM37.80

✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR

💯 % Kitsui WHITE BERRIES DAPAT mengurangkan muka berminyak, pori pori yg lebih kecil, kulit yg lebih putih dan gebu.

Ramai yg tertanya tanya apakah berbezaan di antara KITSUI WHITENIN BB VS KITSUI WHITE BERRIES POUCH.

FUNGSINYA SAMA cuma KITSUI WHITE BERRIES yg berpakage pouch adalah 💯% TIADA PENAMBAHAN GULA dan mengandungi 20 sachet.

FREE SUGAR

  • Dikilangkan berdasarkan FORMULA KOREAN ENRICHED terbaru dengan monk fruit.
  • Monk fruit dibuat dari ekstrak berasal dari buah kering.
  • Monk fruit juga membantu mengurangkan jerawat, kemerahan, mencegah kulit daripada kekeringan.
  • Monk fruit telah dipuji sebagai buah abadi. Malah, terdapat beberapa manfaat yang lain termasuk pembersihan kolon, kelegaan batuk, detoksifikasi hati, peningkatan tenaga dan penurunan berat badan.
  • Monk fruit kaya dengan Vitamin C, yang menjadikannya ramuan ajaib untuk masalah anti penuaan

➢ UNTUK PENCERAHAN KULIT
• Kulit muka lebih lembut dan lebih cerah.
• Membantu mengekalkan tona yang lebih rata
• Mengurangi jerawat
• Sangat bagus untuk kulit berminyak.

➢ SUPERFOOD FOR YOUR FACE
• Kulit kelihatan sihat
• Membantu mengurangkan liang-liang pori dalam masa 24 jam
• Mengurangkan keradangan semasa jerawat

➢ TINGGI ANTIOKSIDAN DALAM MENGHALANG PENUAAN DAN KERADANGAN KULIT.
• Warna kulit dipertingkatkan
• Saiz liang dapat dikurangkan agar kulit kelihatan lebih halus.
• Kulit licin, lebih lembut dan lebih segar

➢ TINGGI DI VITAMIN C –
• Kulit yang sihat
• Menguatkan sistem imun.

** SESUAI UNTUK PENGGUNA YANG ADA ALAHAN MAKANAN LAUT**

✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR

💯 % Kitsui WHITE BERRIES DAPAT mengurangkan muka berminyak, pori pori yg lebih kecil, kulit yg lebih putih dan gebu.

Ramai yg tertanya tanya apakah berbezaan di antara KITSUI WHITENIN BB VS WHITE BERRIES POUCH.

FUNGSINYA SAMA cuma KITSUI WHITE BERRIES yg berpakage pouch adalah 💯% TIADA PENAMBAHAN GULA dan mengandungi 20 sachet.

SAIZ PRODUK

  • 5 gram x 20 sachets


     

    Memberi pencerahan dan menyeratakan tona kulit.

    • Sesuai untuk mereka yang ada alahan kolagen. Dapat membantu mengurangkan muka berminyak, mengecilkan pori-pori besar, mencerahkan kulit wajah dan melicinkan kulit wajah. Penyelesaian masalah kulit, masalah pigmentasi dan bintik-bintik hitam.  Diformulasikan khas daripada ramuan semula jadi  dengan saiz pembungkusan sebanyak 20 sachet x 5gm. Kesan seawal 7 hari. Boleh dikemam dan juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye. *Kesan akan lebih cepat jika digabungkan dgn minuman air yang mencukupi (2 litre sehari). Sesuai untuk mereka yang ada alahan makanan laut.

Ambil satu jam sebelum makan.

Jangan gunakan produk ini jika anda mengalami sakit perut atau cirit-birit. Rujuk kepada pakar/doktor sebelum mengamalkannya jika anda mengandung atau menyusu. Hentikan penggunaan sekiranya berlaku cirit-birit .

    ACAI BERRIES: Untuk pencerahan kulit, pengimbangan kulit.
    BEET ROOT:Superfood untuk wajah anda dan diet harian anda 60x kuat dari vitamin C
    ALPHA LIPOIC ACID:Antioksidan utama yang menghalang jerawat dan keradangan kulit.
    VITAMIN C: Mencegah kedutan kulit.
    MONK FRUIT: Membantu Mengurangkan Pori

20 reviews for Kitsui White Berries

  1. vurtilopmer

    Valuable information. Lucky me I discovered your web site unintentionally, and I’m shocked why this twist of fate did not happened earlier! I bookmarked it.

  2. Casper

  3. Hanna (verified owner)

    Just consume it. Will update soon. Have tried Pim Pal and it shows good results. Really reduce pimple.

  4. Linda yazit

    alhamdulillah… Produk kitsui sesuai dgn badan saya… Nmpk perubahan..

  5. Hafizah M (verified owner)

    Really good!!!!!! Love kitsui.. Help to control my acne and skrg semua jerawat makin menghilang..tq so much kitsui

  6. sitizah (verified owner)

    very good product.. help reduce dullnes & brightens my skin.. makes my skin looks clearer too…

  7. Nurul (verified owner)

    Kulit makin cerah dan kurang berminyak selepas sebulan penggunaan

  8. Saymun Jamaludin (verified owner)

    Alhamdulillah da sebulan lebih sy menggunakannye… Mmg sgt berkesan pd kulit wajah saya… Pori2 semankin mengecil dan wajah terasa lebih halus berbanding sebelumnya

  9. hisyam

    banyak betul produk kitsui.. dan lebih kurang sama… pening nak pilih yg mana satu

  10. fify_rashid

    Baru nak cuba product ni, harap berkesan la, memang no add sugar sebab rasa natural…tq kitsui!

  11. jiehah99 (verified owner)

    Produk kitsui mmg sesuai dgn saya.

  12. Zila Ryman

    Baru nak cuba kitsui white berries ni harap berkesan. Sebelum ni pernah try whitening BB tp bru sekotak. Skrg nak try dgn white berries + korean white lg #goodservice #goodproduct

  13. Zila Ryman (verified owner)

    Baru nak cuba kitsui white berries ni harap berkesan. Sebelum ni pernah try whitening BB tp bru sekotak. Skrg nak try dgn white berries + korean white lg #goodservice #goodproduct

  14. Zila Ryman (verified owner)

    Product kitsui mmg terbaik Staff pn layan bgs #goodservice #goodproduct #recommended

  15. izzatulaisya (verified owner)

    Alhamdulillah mmg terbaik. Postage pon free. Lepasni boleh order lg

  16. nsyakilla (verified owner)

    Dah amalkan white berries selama seminggu. Kulit dah kurang berminyak dan parut jerawat dah makin pudar. Nanti nak repeat order lagi. TQ Kitsui 🙂

  17. aisyahzainor (verified owner)

    Sy dah try selama 3bulan.. Ade nmpk perubahan kulit cerah.. Tp bg sy agak lmbt nmpk kesannya berbanding whitening bb.. Ini hanya pandangan dan pengalaman sy shj..jesannya berbeza pd setiap individu..

  18. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Dah pack kedua minum ni..muka dah xberminyak..pori muka pun dh mengecil…memang terbaik lah kitsui

  19. sarini360

    Hi…
    Boleh mix KITSUI™ Generation 3 Colla dengan KITSUI™ White Berries dalam 1 minuman ??

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja minum secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya , kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa

  20. Dyg siti nur afirah Abg rosli

    bila ada stock ni?

    • geminibeautystore

      hi dear maaf untuk set ini buat masa ini sudah sold out insyaallah jika sudah restock pasti kami akan buka semula

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart