Kitsui Royal Lpo

(81 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Dihasilkan daripada ramuan semulajadi kopi hijau dan african mango dengan saiz pembungkusan 15 pek x 15gm. Rasa manggo yang sangat sedap di minum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam.

Kawal nafsu makan.

Adakah nafsu makan anda terkawal? Sambil tengok TV, sambil tu mengunyah macam-macam. Tahu-tahu habis sebalang!

So, nak bantu atasi masalah nafsu makan membuak-buak ni, boleh try ambil KITSUI ROYAL LPO ni.

Bancuh sebelum makan tengah hari . Ia akan bantu mengurangkan selera makan pada masa yg sama dpt juga bantu membakar lemak yg berlebihan

Jika anda ada masalah selera makan yang tinggi, produk ini sangat sesuai untuk membantu anda untuk mengurangkan selera makan, membantu mengawal nafsu makan  dan membakar lemak yang berlebihan dengan lebih pantas

*Kesan pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan senaman dan juga minum air yang mencukupi (2 litre sehari)

Dalam percubaan klinikal keatas gabungan kopi hijau dan african mango yang melibatkan 64 wanita berat badan yang berlebihan, selepas 8 minggu pelaksanaan penggunaan ekstrak kopi hijau dan african mango, para peserta dapat menurunkan berat badan, mengurangkan indeks jisim lemak, dan mengurangkan ukuran lilitan pinggang.

Gabungan African manggo dan Kopi hijau memang terbukti berkesan sebagai bahan untuk pelangsing badan.

 

1. Makan walaupun tidak lapar
2. Ketagihan makanan
3. Berat badan berlebihan
4. Sendi sendi sakit
5. Badan sentiasa letih

1. Kekurangan Makanan sihat yg bernutrisi tinggi
2. Kurang tidur.
3. Stress Berlebihan meningkatkan nafsu makan
4. Horman badan tidak seimbang

Mango – Membakar kalori
Green Coffee – meningkatkan metabolisme tubuh
African Mango – mengawal selera makan
Hoodia – Membantu Membakar Lemak Berlebih dgn cepat

1. Mengawal nafsu makan yang tinggi
2. Mengurangkan selera makan
3. Membakar lemak berlebihan
4. Membakar Kalori

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik. Tidak sesuai utk minum sebelum tidur .

81 reviews for Kitsui Royal Lpo

  1. norleli omar

    Saya baru minum 2 hari.
    Rasanya memang sedap,
    Rasa kenyang & kurangkan selera makan saya. Saya akan terus minum sehingga memdapat berat badan yg idea.. lepas 1 minggu nanti saya akan bg tahu keputusan berapa kG sy ⬇️.
    So .. nantikan keputusan berat badan saya pada minggu depan.

  2. Arbitt

    Haii ibu breastfeeding bole minum ke

  3. shahida1409

    Adakah produk ini selamat diminum ketika sedang period?

  4. Aplikasi Niaga

    Testing Review From Zamri

  5. Marylin Ak Saunders (verified owner)

    Rasanya sedap,mengenyangkan..rasa lebih bertenaga/aktif.
    Badan pun rasa ringan & dpt rasa kurg lilitan pinggang(cuma blm ukur lg).
    Akan teruskan pengambilan LPO ni shgga dpt berat ideal yg diidamkan.

  6. Irma

    Rasanya sedap,mengenyangkan..rasa lebih bertenaga/aktif.
    Badan pun rasa ringan & dpt rasa kurg lilitan pinggang(cuma blm ukur lg).
    Akan teruskan pengambilan LPO ni shgga dpt berat ideal yg diidamkan.

  7. erni yusnita

    Saya dah menggunakan produk kitsui iaitu bb whitening dan royal lypo kesannya amat2 memberangsangkan. Muka sy dulunya gelap, x bermaya dan pori terbuka kini kembali pulih… Malah rakan2 saya selalu menegur melihat perubahan di wajah sy. Ramai jugak yg dh follow. Royal lypo jugak mencairkan lemak dan senang nk turun bdn. Kutsui mmg byk merubah saya dan kutsui hebat dan terbaik

  8. ray rish

    I really falling in ♥️ with Kitsui Beauty Products

  9. z_atikah

    suka betul dgn bellos fibre & royal lipo and althought it took time, i manage to lost few kg after consuming it

  10. rafidah

    Alhamdulillah baru berjinak2 dgn produk kitsui ni…sbb tgk dlm komen kitsui semua Yg positif …jd saya mula mencuba produk royal lypo……inshaallah dlm proses utk beli whitening Bb Dan coco xslite…harga pun berpatutan….

  11. jetjayrald (verified owner)

    first box tried will repeat order again,

  12. fify_rashid

    Rasa mangga mmg sedap sgt², mmg ada perubahan jika minum air yg cukup dan melakukan sedikit aktiviti, proses burn kalori lg cepat, contoh senaman ringan.. Tqsm kitsui…

  13. aisy ashari (verified owner)

    Such a good product, i lost 2kg in 2 weeks. Bantu sy mengawal selera mkn dengan harga yang berpatutan.

  14. Maisarah bashit (verified owner)

    Second box ✌️ rasanya sangat sedap mcm orange juice Dan pembelian melalui website lbh murah

    Thank you

  15. N.A (verified owner)

    Rasa sedap, br makan 2 sachet so x de perubahan lg at the moment.. will update later after finish the whole box..

  16. Ayu (verified owner)

    Sangat bagus produk kitsui..pembelian online sangat memudahkn..tq kitsui

  17. Shikin Shamsul (verified owner)

    Mengurangkan selera makan dan rasa yang sedap

  18. Sharifah Nur Atikah Syed Zaini (verified owner)

    sedappp yg tk penting tk pahit mcm produk luar sana . effect tk nmpk lgi bru strt je

  19. FATIN NATASHA (verified owner)

    rasa yang sedap & sangat mengurangkan selera makan.thank you kitsui

  20. azlyn (verified owner)

    Sangat bagus & sedap

  21. fatiha (verified owner)

    best sangat produk ni . dah lah sedap rasa buah . memang berbaloi lah beli . baru beli serum . nak try serum pulak .

  22. Nur Insyirah Yasmin (verified owner)

    Sedap!

  23. Marylin Ak Saunders (verified owner)

    Plg fvrte kitsui LPO.. taste nya yg sedap dan rasa buah mangga. Selepas minum perut rasa kenyang dan lambat rasa lapar. Kalau konsisten kesan nampak slps seminggu minum.

  24. Aida (verified owner)

    Sedapppp

  25. Ida (verified owner)

    Rasanya sangat sedap

  26. fairuz waheeda yaacob (verified owner)

    saya suka rasa dia, kurang rasa lapar . badan pon rasa aktif. berat badan belum timbang lagi sebab baru minum dua sachet.

  27. Shy (verified owner)

    baru cuba minum LPO & bellos fibre 2 hari. Saya suka rasanya sgt sedap, perut rasa kenyang dan dpt kurangkan selera makan saya.
    Saya akan terus minum sehingga mendapat berat badan yg ideal..

  28. aida (verified owner)

    Dah minum 2 hari bdn rasa lebih bertenaga dan kurg slera mkn knyg sntiasa tak ada timbang berat lgi will update soon

  29. lily_zuri (verified owner)

    Rase yang sedap. Kurang rasa lapar. Selalu saya ambil sebelum makanan berat atau lunch. Sejak pengambilan, saya dah kurang makan malam.

  30. Darna andi idris (verified owner)

    Terbaik royal lpo ni…pagi saya minum choco xlite..tghari saya minum royal lpo..malam minum bellos dan sebelum tidur saya minum whitenin BB…terbaikkkkk..

  31. zuhriyah Effa (verified owner)

    Saya baru cuba royal lpo n bellos
    Saya akan minum bellos selang 1hari sbb saya xada masalah sembelit bila minum bellos ni puaslah membuang apa yang ada didalam perut ni lagi2 bila makan macam2 siang hari
    Royal lpo ni saya akan minum waktu petang malam tu xdalah rasa nak makan macam sll bila minum royal lpo ni badan banyak berpeluh lepastu badan jadi ringan saya akan teruskan minum royal lpo ni sampai saya dapat turunkan berat badan saya sekarang

  32. Nor Hafiza (verified owner)

    Royal lpo & belloss mmg gandingn yg serasi…blh kwl selera mkn, melawaskan…mmg best…hmpir 3 bln bulan…dlu pakai bju saiz xl@2xl.. skrang dh blh pkai baju saiz L…mmg best sngt2..

  33. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Baru 3 hari minum.. sgt sedap semoga berjaya turunkan berat badan.Agar dapat kawal selera makan.

  34. Wati82 (verified owner)

    Rasa yg sangat sedap..masam² manis..sy suka..

  35. Wati82 (verified owner)

    Sy amat sukakan rasanya yg masam² manis…saya dah beli kotak yg ketiga..inci loss..dari baju saiz xl..ke saiz m

  36. Aida (verified owner)

    Terbaikkk

  37. Malar Vili (verified owner)

    Good taste. I reduce 2 kg after consume 1 box together with belloss fibre

  38. nsyakilla (verified owner)

    Rasa mangga yg sedap sangat. Badan rasa ringan & perut dah kempis. Banyak inchloss

  39. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

    Royal lpo mmg sedap, paling penting dpt cut selera makan…..sangat2 recommend pada yang nak turunkan berat badan

  40. siti zuraina (verified owner)

    I Baru berjinak2 dengan kitsui ni… Rasa nya sedap . Nnt tunggu result nya
    I amalkan Royal lpo 1 sachet before lunch

  41. SALMA

    BOLEH TAK SEMASA PERIOD DAN IBU MENYUSU MINUM LIPO TRIM/

    • geminibeautystore

      Hi dear , time period baik jgn consume sebab time period system penyerapan badan berkurangan dan lemah. Jadi jika consume kitsui khasiat akan terbazir hanya akan serap 80% khasiat time period

      mengandung elakkan ambil sebarang produk yg bukan daripada preskripsi doktor . kitsui makanan tambahan tidak Akan membahayakan kandungan baby tetapi adalah lebih baik jika Hanya focus kepada pengambilan supplement dan ubat ubatan yg diberi oleh doctor.

  42. salma

    kalau ibu menyusu boleh consume x?

  43. Khamisah (verified owner)

    Rasa sedap. Bary minum 2 hari. Memang cepat kenyang . Harap dapat berat yg ideal.

  44. Khamisah (verified owner)

    Rasa sedap. Baru minum 2 hari. Cepat kenyang.

  45. Nor Zahaida Binti Marzuki

    Sedap sangat royal lpo.Saya suka kerana ia mengurangkan rasa lapar.Terima kasih kitsui memperkenalkan produk ni.

  46. Tilagarani

    one of best product. Will keep it order. Love you Kitsui ❤❤❤

  47. Royeen Marius (verified owner)

    Good product..mengurangkan rasa lapar saya..love kitsui product..

  48. Royeen Marius (verified owner)

    Kitsui the best…balancing my diet

  49. biazuatizulkifli (verified owner)

    Best..memang betul boleh cut selera makan dan yang penting ialah so sedap..memang padu..Thank you KITSUI..

  50. Tila20 (verified owner)

    Kitsui Lpo terbaik sekali. I selalu ambil Kitsui Lpo as my morning booster. Badan rasa lebih ringan dan cut selera makan. Rasa buah mangga yg fresh. Sungguh sedap . Repeat order! Thank you Kitsui ia sangat bermanfaat ❤

  51. aishah (verified owner)

    saya berpuas hati dengan Royal Lpo ni dan rasa bersemangat . Terima kasih Kitsui

  52. Nor Zahaida Binti Marzuki (verified owner)

    Alhamdulillah sejak mengamalkan lpo ni,selera makan sy dh berkurang.Bentuk badan dh mula nampak.Terima kasih kitsui

  53. Nor Zahaida Binti Marzuki (verified owner)

    Alhamdulillah..sejak mengamalkan royal lpo ni cut selera makan saya.Bentuk bdan dh ada cutting.Terima kasih KITSUI.

  54. asrika zamhuri (verified owner)

    Alhamdullilah.. Saya boleh cut selera makan dengan minum royal Lpo ni. Tu asas penting untuk menurunkan berat badan. Thanks kitsui!

  55. Nor Hafiza (verified owner)

    Paling best dengan lpo ni adalah blh kawal selera makan…so, kalau sapa2 yang nak turunkan berat badan, blh la cuba minum lpo ni…sangat2 recommend⭐⭐⭐⭐⭐

  56. YOLANDA MIXUN

    Sangat best minum ni…mengeyangkan…

  57. shazlin shahira (verified owner)

    Love it ❤️

  58. Ikin (verified owner)

    Repeat kotak keempat Royal Lpo beli dalam website ni. Kenapa sampai 4 kotak? sbb this kitsui betul2 berkesan.. kenyang sepanjang hari okay. Saya gabung dengan bellos fiber mmg mantap. If dah habis will repeat soon. Terbaik kitsui! ❤️❤️❤️

  59. SITI HAWA BINTI ABDUL MALEK

    setelah baca review pengguna, saya teringin nak cuba produk KITSUI.

    • geminibeautystore

      hi dear terima kasih kerana memilih produk kitsui dan percaya dengan produk kitsui ❣️

  60. Miza (verified owner)

    Alhamdullilah.dh mnum 2 kotak dan turun 3kg..

  61. shazlin shahira (verified owner)

    Sedap..love it

  62. hana_janna (verified owner)

    Royal lpo memang sedap rasa dia macam jus mangga susu. dah habis sekotak minum alhamdulillah dah turun 1kg. tu pun x bersenam sangat sebab online learning asyik duduk depan laptop je. kalau bersenam hari2 mesti boleh turun banyak lagi. thank you kitsui!

  63. Wahyuni Samijan (verified owner)

    Royal lpo memang sedap & mengurangkan selera makan.thank you kitsui

  64. aslinaapies (verified owner)

    Sgt2 berpuas hati dgn Royal Lpo ❤️❤️❤️
    Rasa buah mangga ty sgt sedap di minum…Terasa kenyang selepas minum Royal Lpo…sy harap dpt capai berat ideal yg di impikan…Love Kitsui ❤️❤️❤️

  65. azzahra

    hai..boleh tak klu ibu yg not fully breastfeed blh consume Royal LPO tak?sbb de mslh selera mkn yg susah nk kawal dan brt badan semakin bertambah even mkn skit pn brt lg naik.blh x nk tahu npe ibu yg breastfeed ni x blh consume produk slimming?

    • geminibeautystore

      hi dear , maaf sis produk slimming tidak digalakkan untuk ibu yg sedang meyusu hanya produk kulit sahaja sis boleh consume ..

  66. Mas halili Ain binti mahadi (verified owner)

    Sedap …

  67. Fitria

    Wow. Minum pagi, terus rasa tak lapar. Sebelum ni dpt turunkan 3 kg dgn bellos fiber, but now berat dh statik. So skrg cuba royal lpo terus jatuh cinta. Hope dapat turunkan lg berat dgn royal lpo ni.

  68. shazlin shahira (verified owner)

    Recommended

  69. SITI NORBARKISH BINTI MOHD SATIM (verified owner)

    saya baru minum 3 sachet..so far ada rasa kenyang & hilangkan rasa ketagih nk makan.

    jika sebelum ini craving utk makan mains tapi bila da minum lipo ni rasa tu hilang 🙂

  70. aleeya

    maaf tanya. apa perbezaan royal lpo, coco xslite dengan meal replacement ya? hehe tengah survey nak beli

    • geminibeautystore

      hi dear

      royal lpo : Bantu Kawal craving dan nafsu makanan & membakar lemak berlebihan. Serta mengawal berat badan.

      coco xs lite : Memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.

      Meal replacement : sebagai makanan gantian seharian & mengawal berat badan.

  71. aleeya

    ketiga tiga produk tersebut boleh tingkatkan metabolism ya?

  72. Sya Hadi (verified owner)

    saya dah consume 1 kotak royal lpo . now masuk kotak kedua , tiada apa-apa perubahan berat lagi , makan harian seperti biasa tanpa perlu berlapar . rasa mango yang sedap , berkualiti dengan harga sangat berpatutan .

    • geminibeautystore

      hi dear sebelum itu boleh admin tahu kitsui royal lpo sis consume pada waktu bila ya ?

  73. hisyam

    info yang sangat menarik sy pasti akan mencubanya

  74. Syaf

    Best sgt royal lpo ni mmg buat kita rasa kenyang dan membuatkan saya mudah berpeluh… kombinasi bahan n rasa pun sgt best.

  75. aisyahzainor

    Saya pernah try produk yg ni.. Tp mungkin kurg berkesan dgn sy..kurg berkesan utk kawal selera mkn tp Sy skrg amalkan bellos fiber.. Sgt best..

  76. Selena

    Just got it last week and i already consume this for third day now along with Belloss Fiber. I can say it works well and I digest like 6-7 times today… I only had 2 meal per day & i wasnt feeling that hungry anymore. I only eat a palm size meal now cus i gets full faster. Its good and bad i could say. But it helps my body to filter quickly and get rid of toxin in body. Thumbs up Kitsui!

  77. suezhana07

    Hi , saya nk tanya. Saya ada beli royal lpo,bellos fiber,sc oxidant& colla h20. Bole saya tau cara makan
    Ketika bulan puasa?.tq

    • geminibeautystore

      hi dear cara consume yang betul
      HARI PERTAMA
      selepas sahur – sc oxidant
      selepas berbuka – royal lpo
      HARI KEDUA
      selepas sahur – colla h20
      sebelum tidur – bellos fiber

  78. nurul

    klu royal lpo sesuai d minum pd wktu bila?smsa bln puasa..?

    • geminibeautystore

      hi dear produk kitsui royal lpo pada bulan puasa sesuai di amalkan selepas berbuka . pada hari biasa pula sesuai di amalkan sebelum lunch 🙂

  79. Athirah Salleh

    Boleh tak makan sebelum tido ?

    • geminibeautystore

      hi dear royal lpo tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang

  80. shaai (verified owner)

    br 1st time cuba dan rasa mmg sedap. dapat kawal selera tu. terbaikk

  81. shaai (verified owner)

    kotak kedua. rasa yang sedap. mmg dpt kawal selera mkn

Show only reviews in Melayu (76)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart