KITSUI Nettox Fiber

(22 customer reviews)

RM48.80 RM37.80

Out of stock

✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR

💯 % Kitsui nettox fibre dapat Menyelesaikan masalah sembelit anda.

Ramai yg tertanya tanya apakah berbezaan di antara KITSUI BELLOS FIBRE VS KITSUI NETTOX FIBRE POUCH.

FUNGSINYA SAMA cuma Kitsui NETTOX Fibre yg berpakage pouch adalah bebas gula dan mengandungi 20 sachet.

FREE SUGAR
  • Dikilangkan berdasarkan FORMULA KOREAN ENRICHED terbaru dengan monk fruit.
  • Monk fruit dibuat dari ekstrak berasal dari buah kering.
  • Monk fruit juga membantu mengurangkan jerawat, kemerahan, mencegah kulit daripada kekeringan.
  • Monk fruit telah dipuji sebagai buah abadi. Malah, terdapat beberapa manfaat yang lain termasuk pembersihan kolon, kelegaan batuk, detoksifikasi hati, peningkatan tenaga dan penurunan berat badan.
  • Monk fruit kaya dengan Vitamin C, yang menjadikannya ramuan ajaib untuk masalah anti penuaan

➢ PENCERNAAN YANG LEBIH BAIK
• Kandungan serat yang tinggi dan vitamin-C yang ada di dalamnya mempromosikan pelancaran usus yang lebih mudah
• mencegah sembelit.

➢ MIX FRUIT MEMBANTU UNTUK MEMBUANG TOXIC DARI BADAN
• mixfruits bukan sahaja lazat, tetapi juga membantu dalam menyegarkan tubuh anda, dengan kehadiran bromelain, enzim pencernaan akan lebih kuat

➢ DETOX BADAN DENGAN SAYURAN AKAN MEMBANTU KULIT SIHAT
• Pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam tempoh enam minggu meningkatkan kulit yang sihat.

➢ TINGGI DI VITAMIN C –
• Kulit yang sihat
• Menguatkan sistem imun.

✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR

💯 % Kitsui nettox fibre dapat Menyelesaikan masalah sembelit anda.

Ramai yg tertanya tanya apakah berbezaan di antara KITSUI BELLOS FIBRE VS KITSUI NETTOX FIBRE POUCH.

FUNGSINYA SAMA cuma Kitsui NETTOX Fibre yg berpakage pouch adalah bebas gula dan mengandungi 20 sachet.

SAIZ PRODUK    5 gram x 20 sachets


Produk Kurus Untuk Masalah Sembelit dan masalah berat badan.

    • Produk kurus yang bebas dari sebarang kandungan gula. 

    • Sangat Sesuai untuk mereka yang ingin mengurangkan masalah sembelit, membuang toksin dari  badan, bantu mengempiskan perut yang buncit dan bantu anda mengurangkan berat badan. Dirumuskan daripada ramuan semula jadi  dengan saiz pembungkusan sebanyak 20 sachet x 5 grams . Kesan Seawal 3 hari untuk mereka yang bermasalah sembelit . Rasa campuran buah buahan dan sayur sayuran  yang sangat sedap diminum. Boleh dikemam dan  juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jangan lupa shake shake ye .*Kesan pencernaan toksin dan juga pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan pengawalan makanan dan juga minuman air yang mencukupi (2 litre sehari )

Ambil satu jam sebelum makan tengahari.

Jangan gunakan produk ini jika anda mengalami sakit perut atau cirit-birit. Rujuk kepada pakar/doktor sebelum mengamalkannya jika anda mengandung atau menyusu. Hentikan penggunaan sekiranya berlaku cirit-birit .

    MONK FRUIT: Untuk pencernaan yang lebih baik.
    MIX FRUIT (pineapple, apple, kiwi, bunga minyak, lemon): Membantu mengeluarkan bahan buangan beracun dari badan
    MIX VEGETABLE (spinach, cucumber, celery): : Membantu detoks badan lebih baik dengan campuran
    VITAMIN C: Membantu meningkatkan kekuatan dan membantu metabolisme lemak.

22 reviews for KITSUI Nettox Fiber

  1. Casper

  2. Fieda (verified owner)

    Memang superb… mkn mlm pg clear… lega perut

  3. Nurul Fariza Mohamed Nor (verified owner)

    Memang cuci habis perut..hihi. Clear terus rasa perut.

  4. Nur Nabilah (verified owner)

    Before this try yang bellos fibre. Walaupun kuantiti netox fiber ni lagi sikit dari bellos. Tapi effect dia deboom sama macam bellos

    • geminibeautystore

      perbezaan diantara produk KITSUI dan KITSUI NAS adalah :

      KITSUI :
      1) Mengandungi pemanis dari buahan
      2) perlu di bancuh dengan air terlebih dahulu untuk penyerapan yang cepat dan lancar
      3) rm38.80 watson & guardian
      4)15 sachet

      KITSUI NAS :
      1) tiada kandungan pemanis/gula .. namun ada pemanis dari MONK FRUIT dimana ia lebih berkhasiat buat kulit dan kesihatan
      2) boleh dikemam terus atau bancuh dengan air
      3) rm48.80 watson
      4) 20 sachet

  5. Niza (verified owner)

    Suka sangat Cox saya Sudah tidak Ada masalah untuk menbuang Lagi Setel semua. Sangat sesuai untuk kurang berat badan .Lagi mantap guna sekali dng XS LEMON

  6. ayulat (verified owner)

    Rasa yg sedap!! pagi2 lancar tanpa rasa sakit perut yg teramat sangat. Dengan pembelian di website Kitsui berpeluang redeem mata ganjaran. Delivery pun cepat.. terbaik lah

  7. Shaz (verified owner)

    Memang berkesan.

  8. siawfongfong (verified owner)

    Same effect with Bellos but this one is sugar free and it comes with more sachet (20).

  9. Dila Zinal (verified owner)

    Sangat bagus untuk sesiapa yg mempunyai masalah sembelit. Sy dah beli bellos sekali & netox 3 kali. Alhamdulillah, serius selesa & berkesan.

  10. fara (verified owner)

    It is effective for smooth digestion. Recommended.

  11. fara (verified owner)

    It really does help digestion. My brother consume this consistently 2 sachets per day.

  12. Norita Surern (verified owner)

    Easy Way to Cleanse, Purify and Restore Our Body. Recommended

  13. Ramlah Baharuddin (verified owner)

    Terbaik dan berkesan

  14. Azira (verified owner)

    Dah lama amalkan bellos and nettox fiber. Bagus untuk cuci perut. Sangat2 berkesan.

  15. hana_janna (verified owner)

    Sebelum nie minum bellos fiber sebelum tukar minum nettox fiber. Mula2 mcm tak yakin sebab dia sikit je compare to bellos fiber. Tapi rupanya tidak. Walaupun gram dia berbeza tapi kesan dia tetap sama macam bellos fiber. Produk kitsui memang terbaik.

  16. Kong lee hua (verified owner)

    Memang berkesan produk ini dan rasa sedap diminum

  17. kleeh75 (verified owner)

    second time purchase, really amazing product for me & my family…will keep on….highly recommended!

  18. Rose (verified owner)

    Produk dettox yang bagus…mkn after dinner then it will flush out all the unnecessary things inside the body in the morning
    this is the 3rd pack that i buy from kitsui online.. the important thing is no sugar added product.

  19. shazlin shahira (verified owner)

    Terbaik la.. Kesan still sama mcm belloss fiber cuma tiada added sugar

  20. hisyam

    yang ni sama ke dgn bellos fiber

    • geminibeautystore

      hi dear ya sis fungsinya sama saja dengan bellos fiber . cuma nettox fiber ini 100% tiada kandungan pemanis

  21. aisyahzainor

    Produk slimming favourite sy.. Nettox fiber & 2xs lemon.. Sy ambik 2 produk ni.. Perut semakin kempis dan senang untuk membuang..

  22. Noor Azliza Aziz

    Minum mlm pagi terus clear perut… Terbaik

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart