KITSUI™ Colla H2O

(12 customer reviews)

RM48.80 RM37.80

✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR

💯 % KITSUI COLLA H20 dapat Menyelesaikan masalah KULIT KERING anda dan KEDUATAN DI MUKA .

Ramai yg tertanya tanya apakah berbezaan di antara KITSUI GENERATION 3 COLL  VS KITSUI COLLA H20  POUCH.

Kedua dua fungsi SAMA cuma Kitsui COLLA H20  yg berpakage pouch adalah 💯 % TIADA PENAMBAHAN GULA dan mengandungi 20 sachet.

  • Dikilangkan berdasarkan FORMULA KOREAN ENRICHED terbaru dengan monk fruit.
  • Monk fruit dibuat dari ekstrak berasal dari buah kering.
  • Monk fruit juga membantu kulit daripada kekeringan, menghilangkan kedutan di muka .
  • Monk fruit telah dipuji sebagai buah abadi. Malah, terdapat beberapa manfaat yang lain termasuk pembersihan kolon, kelonggaran batuk, detoksifikasi hati, peningkatan tenaga dan penurunan berat badan.
  • Monk fruit kaya dengan Vitamin C, yang menjadikannya ramuan ajaib untuk masalah anti penuaan

➢ MENINGKATKAN KESIHATAN KULIT
• Kulit yang lebih cerah, lebih lembut dan lebih muda.
• Elakkan kendur kulit yang datang dengan penuaan.
• Membantu mencegah kekeringan kulit.

➢ ANTI PENUAANYANG TERBAIK
• Membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan pada kuliT
• Mengurangkan kedutan & garis halus
• Memperkukuh kuku
• Kesan pelembap yang luar biasa

➢ ASTHAXANTIN
• Menggalakkan Tidur & meningkatkan penghidratan

➢ UNTUK MENGURANGKAN GARIS HALUS DAN KEDUTAN
• menghalang kerutan baru & garis halus daripada membentuk.
• memberikan penampilan kulit yang lebih bersemangat dan muda
• Terutamanya dalam jangka panjang.

➢ TINGGI DI VITAMIN C-
• Kulit yang sihat, Menguatkan sistem imun

✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR

💯 % KITSUI COLLA H20 dapat Menyelesaikan masalah KULIT KERING anda dan KEDUTAN DI MUKA .

SAIZ PRODUK

  • 5gram x 20 sachets


     

    Mengembalikan Keremajaan Kulit.

    Penyelesaian masalah kulit, kulit kering, garis halus, kedutan, kulit penuaan dan bintik-bintik hitam. Dihasilkan daripada ramuan semula jadi dengan saiz bungkusan sebanyak 20 sachet x 5gm.

    ** Tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai alahan Seafood seperti makanan laut kerana collagen adalah dari ikan laut

     

Ambil satu jam sebelum makan.

Jangan gunakan produk ini jika anda mengalami sakit perut atau cirit-birit. Rujuk kepada pakar/doktor sebelum mengamalkannya jika anda mengandung atau menyusu. Hentikan penggunaan sekiranya berlaku cirit-birit .

Ø GOJI BERRY
– Meningkatkan kesihatan kulit

Ø COLLAGEN
– Alat anti penuaan terbaik

Ø VITAMIN C
– Mencegah kedutan kulit

Ø ASTHAXANTHIN
– kurangkan kedutan
– meningkatkan kelembapan

Ø MONK FRUIT
– anti penuaan

12 reviews for KITSUI™ Colla H2O

  1. Fendi

  2. Casper

  3. aisyahzainor (verified owner)

    Kulit saya kelihatan lebih lembab dan sihat. Ianya mengambil masa untuk lihat kesannya tapi berbaloi. Saya yakin dengan kitsui kerana produknya selamat dan diyakini.

  4. yaya anuar

    Saya memang ada masaalah kulit yang sangat kering bukan pada muka tapi pada seluruh badan. Pelbagai product lotion sy guna tapi masih tiada perubahan. Alhamdulillah saya menemuai penyelesaian, baru hanya 11 scahet penggunaan ( 1 paket 20 shacet ye ), sy nampak perubahan pada kulit, suami pun ada tegur kulit saya lembut sikit dari biasa..

    Mmg ini akan menjadi supplement tetap saya..
    Thank you kitsui.

    Note: perubahan mungkin berlainan bagi setiap pengguna ye. Apa pun Yang penting konsisten.

  5. Ika (verified owner)

    Semenjak saya mengamalkan produk Colla H20 kulit saya yang kering terasa lembut dan lembab, selain itu kulit saya terasa segar dan cerah

  6. Linda yazit

    alhamdulillah… Produk kitsui sesuai dgn saya….

  7. Nur Munirah Mohd Akhir (verified owner)

    Kulit saya cerah sedikit lepas consume Colla H2O

  8. santi (verified owner)

    agak lambat kesannya terhadap kulit muka saya,dalam 20 hari baru nampak,tapi bila da berkesan tu kulit rasa lembab dan senang diurus, apapun kena konsisten dan lain orang tempoh masa berkesannya sesuatu produk juga tak sama,mungkin ada yang lebih cepat.

  9. Not (verified owner)

    Kulit kusam, kulit xbmaya , kulit kering amat sesuai minum produk ini. Harga murah kualiti hebat

  10. Alia (verified owner)

    Kulit saya jenis kering yg kalau kita pegang dgn tangan mcm jalan tar kasarnya. Nampak tua pon ada. Saya minum h20 sebelum tidur. Esok paginya rasa kulit lembab je. Dengan hanya 1 sachet saya dh nampak perbezaannya. Masyallah mmg puas Hati sangat. Tgh promo ni nak grab bebanyak buat stok.

  11. hisyam

    sy makan haritu tumbuh jerawat… tp kulit cerah… cmna nak tangani yr

  12. NOR HUMAIRAH MAIZA AZHAR (verified owner)

    Cons: Ada sedikit bau hanyir sebab ada sumber dari kolagen ikan. But its okay, I can bare it
    Pro: Skin akan jadi moist dan cerah. Yang bestnye jerawat surut. So dah tak payah pakai foundation tebal2.

Show reviews in all languages (14)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart