Kitsui Belloss Fiber

(124 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Dengan Gabungan 9 jenis Buah-Buahan yang di perkaya dengan Vitamins & Mineral KITSUI BELLOS FIBRE dpt bantu Detox dan membersihkan semua toksin yg berkumpul di dalam badan kami, seperti minyak minyak toksin dari makanan seharian . 🍎 🍏

  1. Pineapple
  2. Apple
  3. kiwi
  4. Passion Fruit
  5. Lemon
  6. Pear
  7. Spinach
  8. Cucumber
  9. Celery

Sesuai untuk mereka yang ingin mengurangkan masalah sembelit, membantu mengempiskan perut yang buncit dan membantu anda mengurangkan berat badan.  Dirumuskan daripada ramuan semula jadi nenas, apple, kiwi, lemon, timun dan bayam  dengan saiz pembungkusan sebanyak 15 sachet x 15 grams .

Kesan seawal 3 hari untuk mereka yang bermasalah sembelit . Rasa campuran buah-buahan dan sayur-sayuran yang sangat sedap diminum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

*Kesan pencernaan toksin dan juga pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan pengawalan makanan dan juga minuman air yang mencukupi (2 litre sehari)

– Sembelit
– Perut Kembung
– Buang Air Kurang Dari 3 HARI SEMINGGU
– Najis Berdarah
– Kesukaran Serta Kesakitan Utk Membuang Air Besar

– Proses Detox
– Memberikan rehat sistem pencernaan anda, yang memungkinkan untuk menyembuhkan dan menyerap nutrien dengan lebih baik di masa depan
– Menghentikan masalah sembelit
– Keluarkan toksin dalam badan melalui proses pencernaan
– Tubuh akan berasa ringan dan lebih bertenaga
– Melegakan Perut Kembung

Pineapple – Keluarkan toksin dalam badan melalui proses pencernaan
Apple – meningkatkan metabolisme tubuh
Kiwi – Baik untuk Sistem Pencernaan
Passion Fruit – Mencegah sembelit.
Lemon – Mencegah sembelit.
Pear – mengandung serat yang sangat tinggi selain memiliki kandungan vitamin C.
Spinach – mengurangi nafsu makan berlebih
Cucumber – Menghidrasi Badan Anda.
Celery – Meningkatkan sistem imun

– KURANG MAKAN SAYUR SAYURAN & BUAH BUAHAN
– KEKURANGAN AIR
– KURANG BERSENAM
– TABIAT MEROKOK
– DIET YG TIDAK MENENTU
– MENAHAN UTK MEMBUANG AIR BESAR

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

124 reviews for Kitsui Belloss Fiber

  1. Nish77

    Its good value for money. I feel lighter now.

  2. shahida (verified owner)

    value for money and a very good product nowadays.

  3. faziha azhar

    Product yg bagus, berat sy turun 1.5kg dalam masa 3 hari… Love sangat denagn product belloss fiber ni…❤️❤️❤️❤️❤️

  4. Siti zubaidah binti abdullah (verified owner)

    Dia punya sakit perut tu, tgh sedap tdo pon kena bgn jgk. Tp puas hati la dgn bellos fiber ni. Lepas minum dia 2-3 kali rasa ringan je badan. Nk bt kje pon laju je.

  5. Roszaida (verified owner)

    Jimat dan nikmatt

  6. Roszaida (verified owner)

    Terbaik.. tgh syok tdo bile sakit dtg.. .. bgn pagii ringan badan..

  7. Casper

  8. Liana

    memang terbaik liana memang guna semau produk kitsui , kitsui bellos fiber memang bagus, tiap tiap hari pasti buang, sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sembelit. sgt sgt berkesan. 1 sachet je terus nampak kesan lepas 8 jam. hebat ! oh ye tapi jgn beli dari seller lain sebab kitsui tak de dealer atau mana mana agent , kitsui hanya jual di watson , guardian dan kitsui website yg sah , jgn terbeli yg tak original … liana pernah kena … produk fake kitsui . tak de kesan bila beli yg fake …

  9. nilaneel

    waktu period boleh minum ke?

  10. z_atikah

    suka betul dgn bellos fibre & royal lipo and althought it took time, i manage to lost few kg after consuming it

  11. farianah

    Saya suka pilih produk kitsui kerana produk ni sangat2 berbaloi pada yng mengamalkannya terutama sya sendiri sjak amalkan produk kitsui belloss fiber❤

  12. hazliana

    Saya memilih produk kitsui kerana ia betul2 berkesan pd diri saya. Sebelum ini saya mengalami sembelit dan buasir yg teruk sehinggakan doktor ingin membuat pembedahan kecil utk membuang buasir sy. Tetapi selepas sy mengambil kisui bellos fiber alhamdulillah masalah sembelit dan buasir sy sudah hilang dn doktor pn telah cancel utk membuat pembedahan utk membuang buasir sy. Dgn mengamalkan kitsui bellos fiber jgk berat badan sy telah berkurangan dn badan sy terasa ringan. Terima kasih kitsui kerana telah membantu dalam menyelesaikan masalah sy. Kitsui ternyata memang berkesan, semestinya Halal dan terbaik dari produk2 lain. Sehingga kini saya masih mengamalkan kitsui bellos fiber.

  13. Qhaliesya emilia

    AYA MEMILIH UNTUK MENGGUNAKAN PRODUK KITSUI KERANA JENAMA INI SEMEMANGNYA SUDAH DIPERCAYAI DAN TELAH MEMBANTU RAMAI WANITA DI MALAYSIA YANG MEMPUNYAI PELBAGAI MASALAH BERKAITAN KULIT,BERAT BADAN SERTA PENGHADAMAN DAN TERNYATA PRODUK KITSUI INI TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN PENGGUNA PENGGUNA TERMASUKLAH SAYA SENDIRI.SAYA TELAH MENGUNAKAN PRODUK KITSUI BELLOS FIBER DAN B.B WHITENING .SAYA SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESAN POSITIF DARI PENGAMBILAN PRODUK KITSUI TERSEBUT SELAIN HARGA YANG MAMPU MILIK DAN MUDAH DI DAPATI DI FARMASI YANG BERDEKATAN.SISTEM PENGHADAMAN SAYA MENJADI LEBIH LANCAR DAN TIDAK LAGI MENGALAMI MASALAH SEMBELIT SEPERTI SEBELUMNYA.UNTUK WANITA DI LUAR SANA YANG BELUM PERNAH MENCUBA PRODUK KITSUI,ANDA BOLEH MENCUBANYA DAN RASAI SENDIRI KESAN YANG MENAKJUBKAN.TERIMA KASIH KITSUI MALAYSIA.
    KITSUI SEMEMANGNYA PRODUK YANG TERBAIK DAN BOLEH DIPERCAYAI.

  14. ramli

    produk hebat kesan seawal 2 hari, tapi jgn beli dari tempat lain kecuali kitsui hq website dan drug store sebab risau fake .

  15. ida bey

    Husb sy consume sy belikn dh kotak ke4 dh. Mmg ok..sy nk kecilkn perutnya..hihi.. mmbusung sgt

  16. muniey kamaruzaman (verified owner)

    sangat berbaloi….sihat luar dalam…5❤

  17. Syafina (verified owner)

    Produk yang sangat berbaloi.. Rasanya sedap, badan makin ringan yang penting tiada lagi masalah sembelit..

  18. Alia Rahman (verified owner)

    Saya memang ada masalah buang air besar..sebelum ini guna product lain tp ia buat sy jd cirit birit..lepas guna kitsui memang sy akan buang air besar sehari sekali and tak mengalami sakit perut atau cirit birit..memang setiap bulan akn beli 2box..and bonus nya sy turun berat badan bila minum belloss kitsui

  19. fify_rashid

    Selepas 2 hari ambil bellyloss ni, mmg hilang rasa sakit2 kat tumit kaki, perut rasa lega sgt, cuma kerap pergi toilet je.. Hihihi… Tqsm kitsui… ❤

  20. Masliza (verified owner)

    Terima kasih KITSUI kerana menghasilkan produk yang sangat baik dan berkesan untuk hilangkan rasa sembelit. Setiap hari saya akan ambil 1 sachet Bellos Fiber untuk melancarkan sistem perlawasan saya. Memang tak akan rugi dan menyesal la amalkan produk- produk dari KITSUI ni..harga sememangnya sangat berpatutan..KITSUI TERBAAIIKK

  21. rohayu razali

    love the taste and smell. Thanks Kitsui 🙂

  22. Syahrizawati (verified owner)

    Sy dah cuba 1 kotak yang pertama.. dah loss 1 kg..tunggu kotak ke 2 pulak..terbaik

  23. No ur Rabieh Ahmad izamuddin (verified owner)

    Memang berkesan…

  24. Ayu (verified owner)

    Produk yg bagus dan selamat digunakan..tq kitsui dah bantu saya

  25. Asyiqin

    I was so bloated during the last days of Ramadhan and raya, my belly looked very big so i bought this per suggestion by the guardian lady. First drink lost 1.2 kg. Jz to say how bloated i was n how it really helped to reduce it. Since i do have issues in cleaning my bowel

    Tried it for a week, crazyy weight loss well i did buy lipo as well, drink water a lot and eat well healthily tho i did some cheats here and there
    Great product, taste good even
    Will buy and use it again

  26. Fadh

    Produk yang sangat baik. Dahulu saya susah untuk buang air besar dan sembelit. Hanya dengan 1 kotak dapat rasakan badan lebih ringan sebab kerap membuang. Akan terus consume produk ini.

  27. siti nooraini binti muhamad rodzi (verified owner)

    saya baru sahaja consume bellos fiber.sblm ni mmg ada mslh sembelit n perut pun buncit, tpi lps guna dh nmpak perubahan.badan jadi ringan, dan setiap hari 2 3 kali ke toilet membunag.

  28. Ika

    Saya telah menggunakan produk bellos ni hampir 3 bulan, saya telah list weight dari 53kg ke 49kg. Produk ni sangat berkesan dan bagus untuk penghadaman..

  29. azzurri (verified owner)

    Bertahun2 sy mengalami masalah pembuangsn dan akhirnya sy telah temui produk ini yg dapat menyelesaikan masalah sy.

  30. s.aishahmk

    Hi there~ Saya dah pun cuba bellos fiber ni and its really work for me. Sebab sebelum ni saya memang mengalami masalah sembelit teruk sampai I had to ubat sembelit in pills but lepas try 1 sachet before tidur the next day I membuang dengan sangat lawas! I really do recommend this product for those yang mengalami masalah yang sama like me. Thanks a lot Kitsui for helping me.

  31. Rozita Mohd Ali (verified owner)

    Bellos fiber sgt bagus , membuang pun lancar dan perut tak memulas

  32. nurzahidah binti shaharuddin (verified owner)

    bagus

  33. lily_zuri (verified owner)

    Saya suka rasa yang sedap. Kesan seawal satu hari penggunaan. Saya minum malam pagi tu membuang macam biasa tapi tengahari selepas makan, saya membuang lagi sekali dengan banyak . Puas hati la.

  34. Darna andi idris (verified owner)

    Memang terbaik Bellos ni…habis semua dibuang..badan rasa ringan..akan teruskan pengambilan Bellos ni

  35. Norashima Ishak (verified owner)

    Best ever product… sgt membantu mengatasi masalah pencernAan

  36. Nurul najiha (verified owner)

    Alhamdulilah, dah habis 1kotak saya consume belloss fiber, sgt berkesan!! sebelum ni saya akan buang air besar seminggu 2 kali, bila saya consume belloss ni setiap pagi saya membuang. lawas guys!! takde sembelit langsung. best sgt. rasa pun sedap. alhamdulilah. saya consume belloss fiber ni dgn lpo mmg bestt

  37. Rebecca Stephen (verified owner)

    Belloss sgt bagus & berkesan. Minum sebelum makan malam atau sebelum tidur, pagi2 confirm membuang. Memang akan kekal dgn produk ni. Mudah disediakan & rasa pun sedap.

  38. Aziah Nadzri (verified owner)

    Beli belloss ni untuk atasi masalah sembelit..its work!! Then bagi suami cuba..n he fell in love with the product..skrg tengah tunggu 2 kotak lg sampai..kitsui the best

  39. NOR ZAHAIDA BINTI MARZUKI

    Amat bagus bellos fiber ni kerana sy mengalami masalah sembelit.Bila minum bellos ni tiap-tiap pagi mesti membuang.Alhamdulillah produk yang disukai oleh rakyat malaysai.

  40. Sharifah (verified owner)

    Kitsui bellos terbaik… Saya memang ada madalah pembuangan air besar.. Tetapi sejak amalkan kitsui bellos ni.. Alhamdulillah.. Mudah membuang setiap pagi…

  41. Diya

    Good

  42. nsyakilla (verified owner)

    best minum bellos ni..selesa nak membuang & perut tak memulas macam minuman detox lain. Tiap 2 minggu akan restock bellos

  43. susilawati shamsuddin (verified owner)

    Produk yang sangat baik.. Boleh mengatasi sembelit dan menjadikan badan terasa lebih ringan.

  44. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

    Belloss memang best sebab rasa epal, alhamdulillah sekarang masalah sembelit pun dah tak de….terima kasih kasih sangat pada team kitsui….

  45. Siti Khadijah (verified owner)

    Kitsui bellos terbaik, sy biasanya minum malam sblm tdo, 4 5 jam kemudian pasti cari toilet, yg bestnya ia tidak menyebabkan kita memulas spnjg hari. Sy sdg tunggu stok baru sy sampai

  46. Shazlin shahira Bt Abdul Jalil (verified owner)

    In love dengan produk ni. Setiap hari akan membuang dan tiada masalah sembelit

  47. Auni Afiqah (verified owner)

    Saya suka sangat bellos fiber ni. Saya ada masalah tak lawas sampai sakit sakit perut sebab lama tak membuang. Jadi memang wajib ada bellos ni malam sebelum tidur minum esok paginya dapat membuang. Memang lega gila dari perut buncit, kembung sampai kempis minum. Thank you kitsui

  48. Auni Afiqah (verified owner)

    Saya suka sangat bellos fiber ni. Saya ada masalah tak lawas sampai sakit sakit perut sebab lama tak membuang. Dalam seminggu 2-3 kali je membuang. Bila terjumpa bellos fiber ni jadi memang wajib ada bellos ni malam sebelum tidur minum esok paginya dapat membuang. Memang lega gila dari perut buncit, kembung sampai kempis minum. Dah berbulan guna memang puas hati. Bila nak membuang tu memang sakit perut tapi tak ada lah sampai tercirit tapi memang rasa lega sangat perutnya sebab dia buang habis bersih. Jadi dah tak risau nak makan apa apa sebab dapat lawas bila minum kitsui.Thank you kitsui

  49. Siti Rodiah Mohd Halif (verified owner)

    ni da masuk 3kotak,6kg loss.setiap mlm 2pkt terus minum,membuang pn 2@3kali sehari.very good for me.dtg period,stop minum,berat still maintain je.

  50. Liza GH

    Harini ada hari ke2 sy minum bellos fiber ni , kesan dia memang owsome sgt .. sebelum sy cuba bellos fiber ni ,saya dah cuba pelbagai product local yg menjanjikan mampu selesaikan masalah sembelit sy tapi janji itu tidak ditunaikan .. indah kabar dari rupa tapi since sy cuba product kitsui ni , memang best & result dia hebat .. sy memang susah nak membuang , 3 hari sekali kadang2 seminggu sekali tapi dengan bellos fiber sekarang 3 kali sehari saya membuang .. hebat kitsui ,jenama dipercayai & selamat untuk diamalkan .. sekiranya berat sy akan turun , sy akan hebahkan kepada kawan2 diluar …⭐⭐⭐⭐⭐

  51. Nurul F

    Okay ni review JUJUR dari saya. So far dah seminggu consume, berat turun 3 kg. Skinny jeans lama pun dah muat pakai siap loose sikit hihi. I diet and control makan. If tak diet pun, berat tetap maintain, tak naik2 mcm before consume.

    Sebelum ni i agak susah nak membuang, 2-3 hari SEKALI je. Now tiap hari membuang, 2-3x SEHARI huhu. So i mmg puas hati Pernah cuba produk lain kt pasaran pun tak effective. Bellos fibre paling effective. Nanti dah habis nak order lagi bellos fibre ni, now nak order whitenin bb utk penjagaan skin pula

    Kitsui please jangan pernah stop production untuk produk ni okay. I akan terus jadi pengguna setia

  52. Nor Zahaida Binti Marzuki (verified owner)

    Bellos fibre amat berkesan kepada saya kerana sy mempunyai masalah sembelit.Bila minum bellos ni saya sangat berpuas hati kerana bangun pagi saja mesti membuang.

  53. Zaa (verified owner)

    Sejak saya gunakan bellos fibre masalah sembelit saya dah xde..tiap hari sy akan membuang dlm 2-3 kali.. automatik buat sakit kepala saya hilang..sy mmg ada masalah sembelit y teruk..biasa sy ambk pil sembelit klinik semata-mata utk membuang.. alhamdulillah skrg bellos fibre dh membantu saya.. terima kasih kitsui

  54. Aina (verified owner)

    Best sgt minum belloss ni! Cut selera mkn saya. Selalu mkn satu pinggan nasi lepas consumed belloss ni half je nasi dah rasa kenyang.. pastu bangun je tidur terus membuang dgn lancar tq kitsui

  55. rahizah abd rahim (verified owner)

    sejak minum bellos fibre hilang masalah sembelit saya , tq kitsui .

  56. Nor Zahaida Binti Marzuki (verified owner)

    Alhamdulillah….berat sy semakin menururun sejak amalkan bellos fiber ni.Tiap-tiap bulan sy akan repeat order.Terima aksih KITSUI.

  57. Nor Hafiza (verified owner)

    Saya memang ada masalah sembelit, kadang2 susah juga nak buang air besar…tapi lepas cuba belloss by kitsui ni. Alhamdulillah memang sangat2 membantu, sekarang dah xde mslh sembelit. Lagi satu yang best inc loss, mmg best…

  58. Dyg (verified owner)

    Sangat membantu mengatasi masalah sembelit. Bila habis sekotak, berat badan turun 2.1kg. Alhamdulillah..

  59. Dyg (verified owner)

    Sangat membantu mengatasi masalah sembelit. Bila sudah habis sekotak, berat badan turun 2.1kg. Alhamdulillah..sangat membantu untuk menurunkan berat badan juga..

  60. roszaida (verified owner)

    xtau bp kali repeat terbaikkk weii

  61. Nurakma (verified owner)

    Sangat membantu mengatasi masalah sembelit. Pagi2 lawas je membuang hahaa. Terbaik kitsui.

  62. sue (verified owner)

    dah 3 kali repeat alhamdulillah sangat membantu masalah sembelit..berat badan pon dah trn ..suka sangat

  63. Ikin (verified owner)

    My third kotak bellos fiber from this website. Syukur Alhamdulillah kitsui sangat membantu saya. Lawas setiap hari, tiada lagi masalah sembelit. Perut makin kempis. Terbaik kitsui

  64. Yan (verified owner)

    Bellos fiber sgt efektif utk sy yg ada masalah sembelit. Bdn pun jadi ringan, berat pun turun. Awesome product!

  65. Liha (verified owner)

    Bellos fiber menyelesaikan masalah sembelit saya.Sgt berkesan

  66. hadiyana imani (verified owner)

    sy br lg consume produk nie.. hope dpt hasil yg memuaskan..

  67. Para

    This product super duper… Ada promotion hr tu buy 2 free 1.. so dpt la 3… Jgn tanya kenapa beli 3?? Berkesan ke??? Memang berkesan sgt2… Klu dulu mcm2 detox yg dicuba… Perut memulas mcm nak pengsan n berpeluh… But kitsui lain Dr lain… Rasanya hmmm sedap sgt, rasa buah… Mcm jus kalau boleh nak minum lg tp nak wat mcm mana sehari 1 sachet je.. kalau perut bnyk toksin bnyk Kali la buang.. bila da minum tiap Hari usus da kosong so xperlu ulang alik pergi toilet lg… Tp klu product lain Ada isi dlm usus ke Tak perut Akan sakit n memulas je smpi la keluar air… Eeeee Tak suka…

    That’s y I love kitsui belloss

  68. hana_janna

    Best sangat bellos fiber nie. Sebelum nie memang susah nak ke tandas sebab sembelit and perut pun buncit lepastu badan rasa berat. Lepas concume bellos fiber memang senang membuang. Hari2 ke tandas. Perut dah tak buncit and badan pun rasa ringan je. Sebelum nie takut nak consume any product sebab tak tau ingredients apa dalam dia. Tapi saya yakin dengan kitsui sebab bahan dia botani. Rasa selamat je consume. Thank you kitsui

  69. Farhan Izmir

    saya suka product ni sebab dapat melancarkan sistem pembuangan saya dan juga dapat mengurangkan berat badan. housemate saya tegur nampak kurus sikit. so saya akan repeat lagi.

  70. Hartini Badaudin (verified owner)

    saya guna bellos fiber ni dh masuk 2 kotak……ni dah repeat order pulak, dh sampai pun….kalau x berkesan, saya x repeat order kan….hihihi…produk terbaik saya pernah consume setakat ni…..tq kitsui sebab hasilkan produk terbaik ini.

  71. Nur (verified owner)

    Bellos fiber sgt berkesan utk sy yg ada masalah sembelit. Bdn jadi ringan, berat pun turun. Awesome product! TQ Kitsui

  72. Paizah binti mohd noor (verified owner)

    Saya dah consume belloss fiber ni sejak disember 2018..sangat membantu sy dari segi melancarkan pembuangan najis dan toksin.. Bila toksin berkurangan secara xlgsung kulit muka sy makin berseri.. Saya recomended kan sgt siapa yg ada masalah sembelit utk try produk kitsui ini…I love produk kitsui.. Jenama yg boleh di percayai.. ❤

  73. Paizah Azlina Mohd Noor (verified owner)

    Sy dh consume Bf ni since dicember 2018..sgt membantu bg melancarkan sistem pembuangan najis.. Sy recomended kn sgt.. Bg yg ada masalah sembelit.. Cuba belloss fiber ni.. Sgt berkesan.. I love bf from kitsui.. ❤

  74. Fifyrihanna (verified owner)

    Always terbaik… X pyah risau lg masalah perut buncit… Trusted brand setakat nie… Produk lain byk yg indah khabar dari rupa…very recommeded! tq kitsui… ❤

  75. wada (verified owner)

    best minum bellos ni..x risau klu mkn terlebih sikit..minum mlm besok pagi2 dh membuang..
    bellos fiber terbaik bg saya..

  76. eka mariawati (verified owner)

    Murah.. Selamat dan berkesan.. Memng minom waktu malam.. Esok nya membuang.. Produk yg berkesan untuk mengatasi masalah sembelit… Rasa best je.. Sangat sangat berkesan terbaik kitsui ❤️❤️❤️❤️❤️

  77. shima7690 (verified owner)

    The best detox yg pernab cuba… rasa pn sedap

  78. zaharah zakarya (verified owner)

    Best.. minum malam..pg mesti membuang.. masalah angin dalam badan pun dh xde.. badan ringan..bila dah rajin membuang.. badan ringan dan segar..

  79. idayu zawawi (verified owner)

    best sangat semua produk kitsui .. yg penting selamat digunakan dan berkesan .. tq kitsui sebab keluarkan produk produk yang berkualiti ni.. luv kitsui

  80. ummi armanda (verified owner)

    The very best detox i have try! Senang nak membuang, badan rasa ringan, bertenagan dan i dpt tidur yg ckup lena setiap malam. Very helpful product, i have consume this almost a year. Thanks kitsui!

  81. Wawa

    Sangat bagus untuk anda yang mengalami sembelit. Pagi2 lancar je ke toilet…

  82. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

    It is really good and the best product, highly recommend if you want to loss weight…you must try this one

  83. adibah mohd shahrol khir (verified owner)

    Ok review ni agak geli sikit kalau nak skip boleh skip. Jangan baca kalau geli.

    Awalnya try produk ni untuk masalah sembelit dan susah turun berat badan, dalam masa 2-3 hari memang serious nampak kesan takde sembelit, tido lena +senang bangun awal pagi dengan sendiri tanpa perlukan alarm dan rasa bertenaga.

    Boleh katakan setiap hari waktu pagi mesti akan ke tandas dulu. Masa membuang dan nak flush tu sempat jugak tengok dalam toilet bowl tu. My ‘stool’ is liquid + pinworms !!!! Seriously pinworms ?!!! Dah 2 kali I berak keluar pinworms. Memang produk detox ni sangat bagus sebab dia CUCI USUS.

    Bagi yang ada penyakit macam2 ni semuanya sebab usus kotor. Usus ni la ibarat otak kedua bagi manusia. Kalau kotor usus, tak hairan la badan lemah, immune lemah dll. Nak jaga kesihatan kena bermula dari kebersihan usus. Baru je 2-3 hari consume terus suka dengan produk ni. Nasib I beli 2 kotak terus senang nak repeat order 2 bulan sekali. Thank you very much !!

  84. Fadzililah Binti Mohd Zin (verified owner)

    Saya ada masalah buang air besar tak lawas sampai sakit sakit perut sebab lama tak membuang. Dalam seminggu 2-3 kali je membuang. macam-macam produk saya cuba Tapi, Dengan bellos fiber ini Tidak lawas bukan lagi masalah pada saya dipagi hari daln selamanya jadi memang wajib ada bellos ni malam sebelum tidur minum esok paginya dapat membuang. Memang sangat lega gila dari perut buncit, kembung sampai kempis minum. Alhamdulilah Dah berbulan guna memang puas hati. Bila nak membuang tu memang rasa sakit perut tapi bukan sintopm cirit birit, tapi memang rasa lega sangat perutnya sebab dia buang habis bersih. Jadi dah tak risau nak makan apa apa sebab dapat lawas bila minum kitsui.Thank you kitsui

    P/S; Need More promotions from your team, LOVE YOU KITSUI Muahhhh………..

  85. Hajijah othman

    produk terbaik..selalu beli kt watson .. nk try pulak beli online

    • geminibeautystore

      hi dear terima kasih kerana memilih produk kitsui dan percaya dengan produk kitsui ❣️

  86. Noniez haryani (verified owner)

    Produk terbaik sgt..Alhamdulillah dgn bantuan bellos fiber kitsui ni sy membuang dgn senang stiap hari. Badan jd sihat bertenaga,ringan ,perut kempis..sy Mmg x boleh skip bellos sbb sy jenis mudah sembelit.mudah sakit kepala dan badan jd lemah..tq so much kitsui keluarkan produk yg bagus dan selamat utk kesihatan..

  87. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

    Alhamdulillah dah setahun guna belloss…serasi dgn sy, mmg terbaik…dah berjaya dptkn berat bdn ideal…terima kasih pada team kitsui

  88. Siti Dewi Salim (verified owner)

    Alhamdullilah, sgt serasi dan yg penting berkesan utk saya dan suami. Perut pun dah mula mengempis. Tak menyesal beli dan sangat berpuas hati.

  89. Farhan (verified owner)

    serasi sangat. sekarang seluar dah muat. terima kasih banyak banyak sebab buat product ni

  90. Fadzlilah Mohd Zin (verified owner)

    Ini pembelian yg ke 3,
    Saya ada masalah buang air besar tak lawas sampai sakit sakit perut sebab lama tak membuang. Dalam seminggu 2-3 kali je membuang. macam-macam produk saya cuba Tapi, Dengan bellos fiber ini Tidak lawas bukan lagi masalah pada saya dipagi hari daln selamanya jadi memang wajib ada bellos ni malam sebelum tidur minum esok paginya dapat membuang. Memang sangat lega gila dari perut buncit, kembung sampai kempis minum. Alhamdulilah Dah berbulan guna memang puas hati. Bila nak membuang tu memang rasa sakit perut tapi bukan sintopm cirit birit, tapi memang rasa lega sangat perutnya sebab dia buang habis bersih. Jadi dah tak risau nak makan apa apa sebab dapat lawas bila minum kitsui.Thank you kitsui

  91. ayu (verified owner)

    kitsui produk yang selamat untuk digunakan .. kesan pun terbaik .. dh lama dgn kitsui.. tak pernah mengecewakan .. tq kitsui

  92. NOOR AZLIZA AZIZ (verified owner)

    Pagi-pagi senang membuang,lawas….ringan badan.KITSUI memang terbaik

  93. En_yulie (verified owner)

    Sangat berpuas hati.. Pertama kali cuba value pack kat shopee hq.. Setiap bangun pagi terus masuk tandas.. Badan makin ringan, tambah lagi kawal karbo dan sugar plus senaman badan dah makin rasa ringan..

  94. Amira Zamari (verified owner)

    First time beli bellos. Baru 2 hari consume. So far senang melawas pagi hari.

  95. Al-musta’inbillah (verified owner)

    Saya dan isteri pengguna tegar belloss fiber sejak 2015 sehingga kini, tak pernah skip walaupun sehari. Ianya betul² membantu masalah sembelit dan memudahkan proses pencernaan. Penggunaan yang consistent juga boleh membantu mengawal berat badan yang ideal.

  96. Nur

    Bellos fiber nie ada kolagen tak?

    • geminibeautystore

      hi dear semua produk slimming kitsui tiada kandungan collagen 🙂

  97. hisyam

    kalau minum ni … boleh jadi sakit perut

  98. afeezasazali (verified owner)

    belloss fibre memang betul-betul merawat sembelit

  99. Fatin Yusri (verified owner)

    Ok produk yang ni mmg bagus utk sembelit memandangkan saya mmg ada masalah sembelit. Skrg dah masuk kotak ke 2.

  100. Jie Jahha (verified owner)

    Mmg bkesan.. tiada lagi sembelit.. berat badan pn turun.. skrg saya dh dpt berat ideal

  101. Syaf (verified owner)

    Sgt membantu melawaskan perut…kalau dh lama tak membuang tu or sembelit mmg sgt disyorkan guna bellos fibre…kesan nye sgt pantas…kalau minum mlm, esk pagi dh membuang…sgt best dan melegakan…

  102. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Dulu beli untuk diri sendiri sekarang beli untuk suami. Alhamdulillah minum bellos fiber suami senang membuang dah tiap kali membuang dah xde darah.. Buasir pun dh kurang

  103. Sofi

    Saya pengguna baru kitsui bellos fiber & royal lpo. Baru minum 4 hari saya dah turun 1kg. Ni pun bukan jaga makan sangat. Malam saya consume bellos & before lunch consume royal lpo. Bellos ni memang best. Menjadi betul. Minum malam confirm esok pagi membuang. Dia tak memulas mulas pun tau. Rasa dua dua sedap. Tak masam bagi saya. Thankyou kitsui!

  104. azizahsahadi

    minuman yang membantu pencernaan. terbaik. cuba la. senang untuk perkumuhan badan.

  105. maslinda binti mohamad (verified owner)

    Saya memang dari sebelum Kahwin memang ada masalah penghadaman dan susah untuk cerna. Dengan consume BELLOS setiap malam, setiap kali bangun pagi CONFIRM saya akan MEMBUANG dan tidak ada langsung cirit birit.

  106. maslinda binti mohamad (verified owner)

    BELLOS sangat membantu sistem pencernaan saya

  107. Nurul Fariza Mohamed Nor (verified owner)

    Memang best sangat Bellos fiber ni. Saya bukan jenis ada sembelit tapi bila hormon tak berapa stabil, kena sembelit. Minum bellos fiber, memang lancar membuang pakej cuci perut sekali. Harga mampu milik. Kalau nak harga murah, kena rajin singgah website. Penghantaran cepat dan paling penting free postage.

  108. izzatulaisya (verified owner)

    Amik bellos sbb jenis susah membuang. Alhamdulillah lepas amik bellos mmg hari2 lawas. Harap2 dpt detoks dgn sempurna sbb teruja nk try royal lipo plak

  109. nsyakilla (verified owner)

    Saya dah consume bellos dari april 2020 sampai sekarang. Pair sekali dengan Coso XS Lite & berjaya turun 9kg. Target nak turun lagi 6kg. Akan terus consume bellos & coco xs lite sampai capai target.

  110. Maha (verified owner)

    Selepas 2 Hari ambil bellos fiber perut semakin ringan dan kecil. Bellos fiber sangat membantu pencernaan saya. Saya sangat berpuas hati dengan produk kitsui yang mengatasi masalah sembelit saya. Harga pun murah . Tq kitsui

  111. Fadh (verified owner)

    Produk terbaik untuk masalah membuang air besar. Saya akan consume Bellos sebelum tidur, esok pagi perut akan terus rasa ingin membuang tanpa ada masalah. Saya dh consume produk ini lebih dari 3 kotak.

  112. As (verified owner)

    kali pertama cuba brand kitsui masa bulan tiga 2020. alhamdulillah sangat membantu saya untuk membuang keesokan harinya. pernah cuba tak minum satu malam. esoknya memang tak membuang dan perut rasa tak selesa dan buncit. sejak tu memang setiap malam amalkan minum bellos. lancar nak membuang.

  113. aisyahzainor

    Saya suka sangat produk belloss fiber ni sebab melancarkan sistem pembuangan.. Dulu saya consume setiap hari.. Sekarang 2 atau 3hari sekali.. Sebab walaupun tak minum ni sistem pembuangan tetap lancar dan tidak sembelit..

  114. Nur Hafeezah (verified owner)

    Alhamdulillah first time consume bellos fiber ni ada improvement dan sangat membantu dalam masalah sembelit…Kitsui terbaik!!!

  115. Suraya Hani (verified owner)

    Dah consum 2 kotak.. bagus untuk pencernaan..

  116. maryati1

    sangat sesuai dengan saya sebab saya sembelit..lepas minum esok paginya mesti nk membuang..badan rasa ringan sangat.,,in shaa ALLAH will repeat soon..uolls kena cuba..berbaloi dengan harga dari kita beli local product yg retisnya review kurus pastu harga rm100 ke atas ada 20 sachet jaa..yg ni sangat2 murah dan berkesan

  117. nsyakilla (verified owner)

    beli stok belloss fiber untuk PKP 3.0 ni..berat naik sebab tak jaga makan since WFH.. da seminggu minum belloss dah turun 1kg & oerut dah kempis sikit

  118. nadiasorfina (verified owner)

    Saya baru minum sehari dan saya dapati senang untuk membuang air besar.Alhamdulillah.Belloss ni dapat atasi masalah sembelit saya.Lepas minum senang je membuang.Takde effect sakit perut atau cirit birit.Terima kasih Kitsui!!

  119. aisyahzainor

    skrg sy consume b-cup dan stop belloss..tp boleh ke sy selang selikan dgn jika nk consume ke dua nya sekali..

    • geminibeautystore

      hi dear jika sis amalkan kedua dua produk itu perlu consume secara selang seli hari kerana dua produk itu sesuai diamalkan pada waktu malam

  120. shaai (verified owner)

    Botol kedua untuk belloss. memang terbaikk dan elok untuk yang ada masalah sembelit. alhamdulillah berat pun dpt turun.

  121. shaai (verified owner)

    suka bellos . terbaik untuk masalah sembelit. berat badan dapat turun jugak.

  122. nsyakilla (verified owner)

    fiber supplement paling best..saya minum belloss bila ada masalah sembelit..pembuangan lebih lancar..dah lebih setahun minum belloss

  123. arnie binti resun (verified owner)

    Terbaik produk ni..setiap hari membuang..sblm ni amat payah membuang sbb ada masalah sembelit..

  124. Adriana

    Dulu selalu amik pil laxative kalau nak berak tapi sekarang guna belloss, mmg senang sangat2 nak membuang tiap pagi pastu sedap pulak tu. Worth every penny!! Mmg menyesal tak kenal belloss dari dulu tolong jangan stop production sampai bila2 tau

  125. KOHILAVANEE SATHIA SEELAN (verified owner)

    produk yang sangat best and berkesan..dulu i pernah ambil Ubat shaklee yg untuk sembelit,..tp x berkesan pun..i ambil setiap 4 hari sekali..memang confirm pagi tu membuang..and badan pun rasa ringan..rasa mcm ade kurus pula..hahaha..nak order yang coffee punya pula…boleh tahan lapar..

Show only reviews in Melayu (123)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart