Korean White Pink Clay Mask

Skin Care

Kitsui Korean White Pink Clay Mask is a deeply detoxifying face mask formulated from Korea with premium halal ingredients. Using effective yet gentle Organic French Pink Clay helps to clear impurities, toxins, congestion, pollutants, tightens pores and gently exfoliates skin without stripping moisture. This gentle treatment will get you glowing in no time.

1 Bottle : 80g

Halal Certified. Vegan. Dermatologist Tested. Cruelty Free. Alcohol Free. Perfume Free. Paraben Free. Silicone Free. Sulfate Free. Happy Skin Approved.

RM45.70

KOREAN WHITE PINK CLAY MASK

  • Korean white pink clay mask benefits from dry and sensitive skin as it has important skin care ingredients that reduce irritation, inflammation and treat acne-like skin conditions.
  • French Pink Clay Organic is one of the ingredients in Korean white pink clay mask that helps improve skin elasticity and cell renewal to give the skin a youthful appearance. It’s great for all skin types. By using it the skin will be softer, hydrated, and smoother while brightening the skin.
  • In addition, Kaolin ingredients have detoxifying properties that make them the best choice for acne skin. This is the best clay you can use to get rid of sensitive skin easily and easily. When applying this mask the toxins will be gently removed from the skin while improving skin elasticity.
  • Reduces irritation and inflammation.
  • Treats skin like acne.
  • Improves skin elasticity.
  • Renew skin cells to look younger.
  • Improves skin hydration as well as soft and smooth.
  • Reduce pore pores.
  • Promotes bright, bright, balanced skin.

● All skin types
● Dry or Oily skin
● Dark spots on skin
● Uneven skin tones
● Aging skin with wrinkles, fine lines & stubborn creases
● Visible scars on skin
● Large visible pores
● Blackheads & Whiteheads on skin
● Acne inflammations
● Skin constantly exposed to sunlight
● Acne scars
● Dull / Tired skin

Allantoin

● Allantoin’s soothing property reduces the redness caused by acne and helps in cell rejuvenation which can lighten the scars. It helps support cell regeneration and skin healing resulting in an even skin tone.

Organic Witch Hazel

● Organic Witch Hazel contains antioxidant and anti-inflammatory properties which help reduce redness, tighten pores, soothe the skin, treat sunburns and reduce acne, as it helps cleanses excess oil on the skin.

Organic Aloe Vera

● Organic Aloe Vera contains antioxidants, enzymes, Vitamins A, C, and is highly anti-inflammatory. This helps treat & hydrate burns, acne and dry skin. A popular and natural depigmentation compound known as Aloin is found in organic aloe vera which effectively helps brighten skin, eradicates skin imperfections like dark spots and eliminates dead skin cells.

Organic French Pink Clay

● French Pink Clay helps cleanse, detoxify the skin, remove dead skin cells, unclog pores and create an overall refreshed appearance. It draws out impurities, leaving the skin deeply cleansed and helps to minimize pores.

Apply Pink Clay Mask on cleansed / clean
skin after cleansing, and before toning, serum, moisturizer.

1) Apply on clean skin using clean fingers or a mini spoon.
2) Spread the mask all over clean skin, avoiding eye area.
3) Leave on for 10 minutes, or until completely dry.
4) Gently remove with warm water and pat dry.
5) Supercharge your results by following with your Kitsui Korean White Full Set

24 reviews for Korean White Pink Clay Mask

  1. nurhajar (verified owner)

    Best dah 2 kali pakai… Jerawat kecut.. Pori² mengecil.. Lembut kulit pas pakai n x rasa tegang… Paling best wangi sangat

  2. shanabeleza7060

    Best pakai.
    Kali pertama pakai dah ada perubahan
    Pori2 mengecil
    Serius Best.. Bau pun wangi

  3. Shahira

    Boleh ws tak? 0194044679? Pleasee tak reti nak beli kt sini

    • geminibeautystore

      alright , baik ssis .. admin akan ws sis okay 😉

  4. Azfa

    Kulit muka berminyak sesuai tak guna clay masak?

    • internetorder1

      hi sis , bolehh je dear .. korean whitie pink clay mask , sis sapukan dimuka , mask di sarankan utk pakai 3 kali seminggu utk kulit berminyak dlm masa 30minit shj

  5. lyhn an

    boleh wsap saya 0125022686 sy nak oder

    • geminibeautystore

      noted dear 😉

  6. Isma ismail

    Boleh whatappno saya 012-2569389..berminat nak beli tapi x reti nak beli kat website nie..plss admin

    • geminibeautystore

      hi dear , baik noted dear .

  7. Rabiatul

    Blh wsap sy tak 0139783475

    • geminibeautystore

      baik noted dear.

  8. syaa

    hi… please admin wsap sy, sy x reti nak bli kt sni.. wsap 0189492544

    • geminibeautystore

      alright , baik noted dear .

  9. Nabila

    Hi,untuk kulit kusam okay tak eh?

    • geminibeautystore

      boleh juga dear.

  10. cazy

    Hi.. Nak review utk first time try. Bau dia sangat wangi dan senang je nak apply dekat muka. Penggunaan pun agak jimat sebab texture clay yang thick, apply sikit dah memadai. Ke kena apply tebal-tebal?

  11. Erika Randy

    Terbaikkkkk yg blm cuba .jom guys cuba anda akan rasa perubahan nyaa.. Kitsui Beauty

  12. cik nurul

    Saya memilih untuk mencuba pkai kitsui pink clay mask ni ternyata produk ni sgt2 bagus, berkualiti dan selain tu harga ia sgt mampu milik dan ia sgt berkesan pada diri saya sndiri. .alhamdulillah takrugi cuba kitsui ❤ satu botol boleh guna lebih dari bulan sgt jimat .

  13. sfn_starlight

    Mask yg paling best yg saya pernah pakai… Mmg terbaikbau wangi je

  14. aisy ashari (verified owner)

    This is my first time trying this product and i like it. Kulit jadi soft after using it, bounya wangi n rasa selesa ms apply kat muka. You should try this ladies

  15. internetorder1

    hai dear ya betul sis perlu membersihkan muka terlebih dahulu sebelum apply mask 🙂

  16. Tri astuti

    Boleh wasap 01151197532

    • geminibeautystore

      Di atas permintaan ramai… Kitsui sekarang menyediakan direct line utk customer berinteraksi dgn kami… KAMI SEDIA MEMBANTU.. WE LOVE YOU ❤❤❤

      Klik di sini utk berinteraksi dgn kami
      https://kitsuicare.wasap.my/

  17. Ummi Naddiah (verified owner)

    Best sangat..

  18. hany

    ada jual dekat farmasi x?

    • geminibeautystore

      Hi dear , Kitsui Classic berharga RM38.80 sekotak . Setiap kotak ada kandungan 15 sachet . Hanya di jual di FARMASI WATSONS DAN GUARDIAN MALAYSIA dan sebarang pembelian online produk kitsui RM35.70 boleh dibuat di website kitsui.com.my dan di shopee https://shopee.com.my/kitsui.my.hq

  19. Lisa

    Ws saya pliss nk beli kat sini tak pandai. 0183554098

    • geminibeautystore

      Di atas permintaan ramai… Kitsui sekarang menyediakan direct line utk customer berinteraksi dgn kami… KAMI SEDIA MEMBANTU.. WE LOVE YOU ❤❤❤

      Klik di sini utk berinteraksi dgn kami
      https://kitsuicare.wasap.my/

  20. Not (verified owner)

    Mask ni memang best.. bau dy wangi, xperlu guna byak, just npis2 je, dlm 15mnit cuci bersih. Bgun pgi rsa kulit muka fresh sgt2. Akan repeat lgi next time.. kitsui terbaikkk

  21. hisyam

    adakah boleh digunakan bersama dengan set super jimat

  22. Salwani Wani (verified owner)

    kebanyakkan product kitsui tiada cara2 penggunaan. Mask ni nak pakai macam mana pun tak tau..

    • geminibeautystore

      hi dear , cara penggunaan korean whitie pink clay mask , sis sapukan dimuka , mask di sarankan utk pakai 3 kali seminggu utk kulit berminyak dlm masa 30minit shj dan 2 kali seminggu utk mereka yg Berkulit kering dlm masa 20minit shj 😉

  23. hisyam

    adakah produk ini sama fungsi dgn ice cream scrub

  24. aisyahzainor

    produk terbaikk..

Show only reviews in English (23)

Add a review

Your email address will not be published.

Similar Products

Try out these KITSUI products too!