Korean White Micellar Water

Skin Care

Kitsui Korean White Micellar Water leaves the skin supple and moisturized with a soft sensation for a radiant complexion. The formulation, specially from Korea, helps remove make-up efficiently for a pure, toned and cleansed skin.

Premium Halal Skincare Formulation From Korea :

  • Allantoin
  • Vitamin B3

1 Bottle : 400ml

Halal Certified. Vegan. Dermatologist Tested. Cruelty Free. Alcohol Free. Perfume Free. Paraben Free. Silicone Free. Sulfate Free. Happy Skin Approved.

RM26.90

KOREAN WHITE MICELLAR WATER

  • Korean White Micellar Water is a cleansing water that cleans / removes residual makeup and dirt. with the use of allantoin and vitamin B3 it can increase the activation of cells to restore healthy skin.
  • The formula is slightly acidic in order to balance the pH level of the skin to make it look younger than before. Dermatologically tested it is suitable for sensitive, problematic, dry, dull and pigmented skin.
  • One of the main ingredients, is olive oil dissolved in Korean White Micellar Water. Olive oil is an active ingredient that can reduce inflammation and treat skin problems well. It also facilitates the cleansing of the makeup and nourishes the skin.

● Remove / dissolves / cleanses long-wearing makeup and environmental stains.
● Non-irritating, non-stinging.
● Cell regeneration and skin healing
● Leaves skin supple, moisturized, soft and fresh.
● Helps skin look younger.
● Lifting dead skin cells

● All skin types
● Dry or Oily skin
● Dark spots on skin
● Uneven skin tones
● Aging skin with wrinkles, fine lines & stubborn creases
● Visible scars on skin
● Large visible pores
● Blackheads & Whiteheads on skin
● Acne inflammations
● Skin constantly exposed to sunlight
● Acne scars
● Dull / Tired skin

Allantoin

● Allantoin’s soothing property helps reduce the redness caused by acne and helps in cell rejuvenation which can lighten the scars. It helps in moisturizing the skin and skin regeneration resulting in a more smooth glowing skin tone.

Vitamin B3

● Vitamins B3 help reduce signs of aging (fine line / wrinkles) and even out your skin tone around the eye area. It helps hydrate skin, promotes skin elasticity, decreases redness and acts as an antioxidant to fight free radicals.

1) Moisten cotton pads with micellar water.
2) Gently press the face and along the neck.
3) Slide the pads on the face and neck with smoothing movements.
4) Repeat the cleansing if necessary. Dry the face gently.

6 reviews for Korean White Micellar Water

  1. fatimahpatah (verified owner)

    Saya pengguna Micellar Water dari Kitsui. Baru menggunakan botal yang pertama. Alhamdulillah setakat ini banyak kesan positif yang saya nampak. Antaranya jerawat saya semakin pudar dari hari ke hari. Ia juga dapat menanggalkan segala kotoran dengan sangat baik. Sangat jimat juga, pakai sikit pun sudah boleh bersihkan keseluruhan muka, mata dan bibir. Dan kenapa bau nya sangat wangi ya?? Fall in love betul saya. Kombinasi yang sangat sempurna apabila saya consume dengan Kitsui Pim’ Pal Away. Memang semakin hilang jerawat saya. Terima kasih sangat-sangat Kitsui sebab keluarkan produk yang berkualiti dan bagus.

  2. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Kitsui micellar water, sedikit saja penggunaan dapat menanggalkan segala make up.Saya penah menggunakan micellar water untuk anak saya yang berusia 3 tahun muka penuh dengan cat sembur, panik macam mana nak hilangkan masa tu teringat micellar water alhamdulillah bekesan semua cat kat muka anak tanggal. Memang terbaik micellar water..Love yeruk ngan kitsui..

  3. hisyam

    yang ni mcmana cara menggunakannya

  4. hisyam

    produk ni utk apa yr… blh admin gtau skit tak

    • geminibeautystore

      KEBAIKAN KITSUI MICELLAR WATER

      – Membersihkan kulit dari kotoran solek dan persekitaran secara perlahan.
      – Meningkatkan pengaktifan sel kulit.
      – Membantu kulit menjadi lebih muda remaja.
      – Diuji secara dermatologi, ia sesuai untuk kulit sensitif, bermasalah, kering,kusam dan pigmentasi.
      – Mengurangkan kerengsaan pada kulit.
      – Memberi kesegaran pada kulit.
      – Mengangkat sel kulit mati

  5. hisyam

    okey

  6. aisyahzainor

    produk terbaikk..

Show only reviews in English (4)

Add a review

Your email address will not be published.

Similar Products

Try out these KITSUI products too!