Korean White Cleansing Gel - ANTI ACNE & OILY SKIN (PINK)

Skin Care

Kitsui Korean White – Acne & Oily Skin is an acne treatment skincare series specially formulated from Korea with premium halal ingredients for those with dehydrated oily & acne prone skin as it balances the oil and moisture levels of the skin, resulting in a clearer, beautiful and healthier k-beauty skin.

Premium Halal Skincare Formulation From Korea :

  • Allantoin
  • Willow Bark Extract
  • Niacinamide
  • Rosemary
  • Vitamin E

1 Bottle : 150ml

Halal Certified. Vegan. Dermatologist Tested. Cruelty Free. Alcohol Free. Perfume Free. Paraben Free. Silicone Free. Sulfate Free. Happy Skin Approved.

RM24.70

KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  ANTI ACNE & OILY SKIN

APAKAH ITU?

-KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  ANTI ACNE & OILY SKIN (PINK) :
Membersihkan kulit berminyak & berjerawat secara lembut tanpa kesan pengeringan pada kulit kerana R&D team KITSUI telah dengan telitinya memmilih  agen pembersih lembut  untuk memastikan ia menerima toleransi yang baik pada kulit yg sentiasa mengalami masalah keradangan . Ia juga dapat membantu menghilangkan kekotoran dan sebum berlebihan, meninggalkan kulit yang bersih dan segar sepanjang hari .

● Clear acne breakout, reduces redness and inflammation on the skin
● Cleans deep dirty pores
● Antioxidants prevents & heal acne
● Controls excessive oily skin
● Reduces formation of Blackheads & Whiteheads
● Shrinks large visible facial pores
● Brightening & Whitening
● Visibly correct discoloration, blemish marks and preventing future dark spots.

● Acne prone skin
● Oily skin
● Acne scars
● Redness & Irritation on skin
● Blackheads & Whiteheads on skin
● Dark spots on skin
● Uneven skin tones
● Large visible pores
● Dull / Tired skin

Allantoin
● Allantoin’s soothing property reduces the redness caused by acne and helps in cell rejuvenation which can lighten the scars. It helps support cell regeneration and skin healing resulting in an even skin tone.

Willow Bark Extract

● Also known as “nature’s aspirin,” Willow Bark Extract is one of the best-known plant sources of salicylic acid and a powerful ingredient in treating breakouts, fine lines and wrinkles alike, resulting in a more radiant and youthful skin.

Niacinamide

● Niacinamide is an important premium ingredient in skin Brightening & Whitening. It works to stop the transfer of melanin pigment (responsible for the darkening of the skin) to skin cells (keratinocyte). In addition it also helps build skin cells and treat acne inflammation while protecting the skin from environmental stresses, such as harmful UV sunlight, pollution, and toxins.

Rosemary

● Rosemary has antibacterial properties that help destroy acne-causing bacterias. It also decreases redness and puffiness, which is helpful when treating acne prone skins.

Vitamin E

● Vitamin E is a natural anti-inflammatory which helps soothe and calm the skin. It is also known to reduce hyperpigmentation, wrinkles and maintain skin health.

Morning & night, Acne & Oily Skin Korean Solution : apply cleanser on clean wet skin before toning.

1) Pump 1-2 pumps on palms.
2) Massage gently over wet skin, avoiding eye area.
3) Supercharge your results by following with Kitsui Korean White Toning Lotion.

10 reviews for Korean White Cleansing Gel – ANTI ACNE & OILY SKIN (PINK)

  1. lyza rangga

    aya memilih produk kitsui kerana produk kitsui amatla bgus untuk wajah2 yg gelap dan tidak berkeyakinan jerawat yang lama2 dah semakin pudar..jerawat pun dah tak naik lagi.saya sangat puashati!!kawan2 saya pun dah mula amik produk kitsui selepas tgok kesan yang baik pada saya..tq sangat kitsui saya sangat yakin dengan produk anda..dengan kelulusan kkm dan 100% selamat di gunakan..jom semua gunala produk kuitsui memang terbaik dan bukan kaleng2 tau…

  2. liza

    sgt bagus , memang jerawat semakin kurang , jerawat cepat kecut

  3. Huda

    Bila nk ada stok ye

  4. Nor Hafiza (verified owner)

    Best sangat..br bbrp hr guna..kulit dh kurang brmnyk, yg paling best kesan jerawat pun hilang..

  5. siti sabariah bt mat yusoff

    Boleh bantu cara membeli. Dah byk kali cuba , tak berjaya. Belian mllui whatsapp blh tak?

    • geminibeautystore

      hi sis jika pembelian di website tidak dapat membuat pembelian . admin sarankan untuk sis membuat pembelian di shopee tetapi di shopee pula tiada yang untuk one set skincare 🙂

  6. Nor Hafiza (verified owner)

    Dah 3bulan guna..mmg best, kulit pun dh tak berminyak, mslh kulit sensitive pun dah xde, kesan parut jerawat pun hilang…yang paling best kulit pun lembut je rasa

  7. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Beli untuk anak bujang, sebelum ni muka berjerawat alhamdulillah pakai ni jerawat dah xmuncul. Dah botol ke 3..Terbaik kitsui

  8. solehah bahtiar

    Hai, boleh saya minta pendapat. Kulit saya normal, tp sering naik jerawat yg takde mata. Bila lepas memasak di dapur, jerawat tu akan naik. Jerawat nanah mungkin sbb dia lama dekat muka, sakit dan bisa. Saya patut cuba pencuci kitsui yg mana satu ya? Pink atau biru? Terima kasih:)

    • geminibeautystore

      hi dear untuk yang ada masalah kulit berjerawat sesuai untuk menggunakan cleansing pink 🙂

  9. hisyam

    terbaik produk ini.. saya dh cb.. hasilnya memuaskan

  10. aisyahzainor

    produk terbaikk..

Show only reviews in English (8)

Add a review

Your email address will not be published.

Similar Products

Try out these KITSUI products too!