Kitsui Generation 3 Colla

(49 customer reviews)

RM38.80 RM34.70

Why is Collagen Important?

Collagen is a protein responsible for healthy joints and skin elasticity, or stretchiness. It’s in your bones, muscles, and blood, comprising three quarters of your skin and a third of the protein in your body. As you age, your existing collagen breaks down, and it gets harder for your body to produce more

Solution for dry skin, fine lines, wrinkles and anti -aging. Eliminates dull skin problems on the face and stretches the facial skin quickly.

Helps slow down the aging process, this product can also help give structure to the skin and work together with a protein called elastin for firmer, more elastic, healthy skin, thicker hair, more beautiful and healthy nails. This product also contains 1000x higher content of vitamin C, 800x more powerful than CoQ10, 550x more powerful than vitamin E, anti -aging and gives even skin tone,

** Not suitable for those who have Seafood allergies such as seafood because collagen is from sea fish

  • Stimulates the formation of collagen on the skin
  • Overcoming aging skin
  • Solve uneven skin tone issues
  • Resolve fine wrinkles
  • Solve dry skin problems
  • Remove acne scars
  • Increasing power (easy start up)
  • Slows down the aging process
  • Moisturize the skin
  • Beautify your hair and nails

Generation 3 colla is specifically catered to help restore youthfulness, resilience, and radiance to mature skin. Collagen peptide boasts a shorter molecular structure that gets it absorbed more easily by our skin as compared to our skin’s natural collagen.

By actively boosting collagen synthesis and repairing damaged collagen fibers, Generation 3 colla helps you overcome signs of aging such as fine lines, wrinkles, dryness, and uneven skin tones.

View your skin visibly lifted and moisture-plumped with Generation 3 colla. With its unique blend of collagen, lemon, omega 3, vitamin c, and astaxanthin, enjoy the benefits of beautifying your hair and also nails.

Produced from natural ingredients.

15 grams x 15 sachets

Mix 1 sachet in 150ml of warm water. Shake until dissolved and drink immediately after preparation. Drink plenty of water throughout the day for the best effect

  • Lemon
  • Kolagen
  • Omega 3
  • Vitamin-C
  • Astaxanthin

49 reviews for Kitsui Generation 3 Colla

  1. nur fatin

    masalah kulit kering Sudah tiada , mmg berkesan utk saya

  2. era

    kulit bersisik sudah tiada … tq kitsui

  3. fify_rashid

    First time beli product kitsui generation 2 colla, dekat setahun consume tahun 2014-2015, mmg terbaik, lepas tu stop sekejap, sekarang try generation 3 pun masih lagi terbaik, u should try… yg paling best walaupun umur i dah 33 thn this year, still orang ingat umur i 26 thn…tp nk cantik kena disiplin ya! Tqsm kitsuibeauty! ❤

  4. Zee Yani

    Omg this product is very effective on me! I feel a lot more hydrate throughout the day & my skin is getting better by feeling so soft, smooth & bright!

  5. Nabilah Mzar (verified owner)

    good product. recommended

  6. ilyanab (verified owner)

    Alhamdulillah kitsui memang sesuai untuk saya . Kulit saya pun makin cerah dan tak kusam lagi selepas consume whitenin bb , korean white and g3 . Terima kasih kitsui

  7. Zaliha (verified owner)

    Baik untuk kulit berminyak..tq kitsui

  8. rohayu razali (verified owner)

    Produk Generation 3 colla memang terbaik. Alhamdulillah, kulit nmpk glowing gituuu. Harga yang berpatutan dan kualiti brg yg sgt bermutu. Love u KITSUI 🙂

  9. nranis (verified owner)

    Best sangat , jerawat dah makin kurang naik. Parut pun makin mengecil , dah dua kotak consume. Memang terbaik

  10. santi (verified owner)

    sudah cuba 2 kotak, kulit muka senang diurus dan tak perlu pakai bedak asas di muka lagi

  11. Finaz (verified owner)

    Jerawat makin susut. Excited!

  12. Norviyati (verified owner)

    Alhamdulillah…dh 2 kotak mencubanye, best sesangat. Kedutan di muka pun semakin berkurangan dan kulit semakin lembut

  13. Norviyati (verified owner)

    Alhamdulillah.. dh 3 kotak minum Generation 3 Cola…terbaik Kitsui

  14. bellasafura (verified owner)

    Kulit kurang berminyak dan jerawat cepat kecut. Best sangat!! Akan terus konsisten dengan generation 3 cola

  15. foshio88 (verified owner)

    Jerawat dh pudar cuma rasanya hanyir sedikit ❤️ apa-apa pun, Kitsui terbaik kalau ada collagen+ cocoa kan best

    Love it, memang nmpk kulit dh lifting, the best

  16. Norlia Radzi (verified owner)

    Alhamdulilah dh beli utk kotak kedua, mmg bkesan jg sedap dn mudah cr pgambiln sehr sekali shj.

  17. Nurul (verified owner)

    Setelah menggunakan Generation 3 Colla, saya dapat rasa perubahan pada kulit saya. Kulit saya terasa lebih lembut, anjal dan permukaan kulit saya lebih baik dari sebelum ini. Perlu diamalkan secara konsisten untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

  18. Nur (verified owner)

    1st time beli and belum sampai 2 minggu lagi consume product kitsui generation 3 dan yg paling ketara muka terasa moist. Belum nampak perubahan keseluruhan mgkn sebab saya baru saja try range product Kitsui. Dan baru baru ni saya turut membeli kitsui whitie & whitening bb utk kesan yg lebih effective. Semoga akan ada kesan positive utk dir saya dan semuanya.tq kitsui ❤

  19. Norviyati (verified owner)

    Nak cantik gunalah kitsui generation 3 collagen ia dapat Menganjalkan kulit muka dengan cepat

  20. Vonier Mecha

    Masa bila paling sesuai makan g3 ya?

    • geminibeautystore

      hi dear produk kulit untuk kesan yang effective consume selepas sarapan dan banyakkan minum air masak 2 atau 3 liter untuk dapatkan kesan yang baik 🙂

  21. adreanna85 (verified owner)

    Saya dah cuba hampir 2 kotak…. kulit lembut, tapi kesan ketara dekat rambut…. rambut saya gugur banyak… tp lepas mkn gen 3 colla ni… rambut dah kurang gugur…

  22. YOLANDA MIXUN

    Sangat sedap dan jerawat cepat kecut.

  23. Suhaila Mat (verified owner)

    Generation 3 Colla memang terbaik.
    kulit muka saya dah tak kering lagi…..rambut saya juga dah kurang gugur.
    utk kotak ke-2,saya mix dgn korean white.
    produk kitsui memang terbaik..

  24. Puteri shahira (verified owner)

    Kulit makin lembab dan makin glowing
    Sangat berpuas hati sangat dengan produk kitsui.. Kitsui is the Best product ever ♥

  25. puteri (verified owner)

    Kulit makin glowing dan makin lembab je kulit muka.. Kitsui is the Best product ever ♥

  26. SITI NUR FATIHAH SHAHARUDDIN

    kalo nak ambil dengan coco xslite bagaimana caranya ya?

    • geminibeautystore

      hi dear kitsui coco xslite untuk kesan yang effective consume sebelum lunch dan banyakkan minum air masak 🙂

  27. SITI NUR FATIHAH SHAHARUDDIN (verified owner)

    saya baru beli colla 3, bb whitening, cocoa xslite, beloss fiber, sc mixberries dan korean whittie.. cara makan yg sesuai macam mana ya?

    • geminibeautystore

      hi dear sebelum itu boleh admin tahu sis mahu focus menurunkan berat badan ataupun masalah skin dahulu ya ? 🙂

  28. shartiah (verified owner)

    sangat berpuas hati

  29. fify_rashid

    Kitsui mmg terbaik… Mmg kena try… ❤

  30. Laili Azura Md Zamzuri

    Third time buying. So far so good. My skin feels more moisturised. Will keep taking, hope can see more improvement on for my skin..

  31. Liza

    Nak tanye, boleh x gabung G3 dgn whitening bb and minum sebelum tidur?

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja untuk consume secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya . kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa 🙂

  32. suhaila (verified owner)

    Sangat puas hati,kulit makin cerah dan lembab..

  33. hisyam (verified owner)

    produk yg sangat bagus… nampak kesan setelah mencuba 2 kotak… tq kitsui… nanti sy repet order lagi

  34. Noor Azliza Aziz

    Muka dah tak berminyak…LOVE KITSUI

  35. suzaimah (verified owner)

    Generation 3 Colla memang terbaik.
    kulit muka saya rs lembap
    produk kitsui memang terbaik..
    rasa pon sdp

  36. linda (verified owner)

    Generation 3 colla terbaik… kulit jadi lembab, rambut pon kurang gugur.. rasanya pon sedap.. Love kitsui❤️

  37. yaya anuar

    Hai.. saya target nak turunkan berat badan.
    Selain bellos, sy kena ambik apa lagi ye?

    • geminibeautystore

      hi dear sebelum itu boleh admin tahu sis ada masalah sembelit ataupun tidak ?

  38. farah ahmad aj (verified owner)

    Fast Service & Delivery. Good Product quality. TQVM.

  39. hisyam (verified owner)

    hello admin…. blh x.. kalau sy consume utk mlm… pinky milk strawberry dan generation 3 colla untuk mlm…. dan utk pagi saya consume korean white dan whittening bb

  40. dhialiyana (verified owner)

    Recommended….
    Suka sangat dengan rasa nya…
    Setakat ni terbaik…

  41. Siti Hajar Binti Sulaiman (verified owner)

    Good product. Parut semakin pudar. Rasa dia pun sedap. Recommended

  42. Zila Ryman (verified owner)

    Baru nak cuba kitsui Generation 3 colla ni harap berkesan. Sebelum ni pernah try whitening BB tp bru sekotak. Skrg nak try Generation 3 colla + korean white lg #goodservice #goodproduct

  43. Zila Ryman (verified owner)

    #recommended product kitsui terbaik ramai kawan da try smua pn ckp mmg berkesan #goodservice #goodproduct

  44. Alia Nordin (verified owner)

    Generation 3 colla bagus..kulit jadi lembut/lembab…tapi skrg sy da tukar korean white.sebab sy xtertelan gen3…mungkin rasanya pelik bagi sy…

  45. Suraya Hani (verified owner)

    Baru habis 1 kotak.. jeragat semakin pudar.. bangun pagi kulit berminyak pun kurang…

  46. salasiyah (verified owner)

    generation 3 colla +korean white membuat kulit saya nampak lembap dan tidak kering ..kulit nampak cerah , alhamdulilah dan sye pon ada buat penambahan sc.’mixberries + purarian b-Up .. smlm order 4/6 hari ini barang dah smpi 5/6 packing pon terbaik ..

  47. Aisyah Kahar

    Mcm mne nak ikut turutan ye.sbb sye minum vita c dan skrg bru nk cuba coco xslite + royal lpo
    Jadi kalau nak ambk 3 colla ni waktu bila pulak ye sye kena minum.TQ admin❤️

    • geminibeautystore

      hi dear untuk 4 produk yang sis nak amalkan ini admin cadangkan untuk sis consume secara berselang seli hari

    • geminibeautystore

      cara consume yang betul
      HARI PERTAMA
      selepas sarapan – vita c shine
      sebelum lunch – royal lpo
      HARI KEDUA
      selepas sarapan – generation 3 colla
      sebelum lunch – coco xslite

  48. muneerazaidi (verified owner)

    Sesuai untuk wanita 50an. Melembap dan mencerah

    • geminibeautystore

      hi dear produk kitsui sesuai diamalkan seawal umur 17 tahun ke atas . tapi untuk vita c shine ini sesuai diamalkan seawal umur 12 tahun ke atas

      untuk mencerahkan kulit sesuai amalkan whitenin bb . tapi jika sis nak cepat nampak perubahan sis boleh mixkan dengan korean whitie jika sis tiada alahan seafood

  49. hisyam (verified owner)

    adakah muka kita akan keluar jerawat bila consume yg ini.. atau tidak sesuai dgn saya

Show only reviews in English (2)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×

Cart