KITSUI Valuepack Whitenin BB

Beauty

30x sachet + Free 5x sachets (10gm)
Suitable for people with collagen allergies. It can help reduce oily face, reduce large pores, brighten skin and smooth skin.
* Ideal for those with seafood allergies

RM75.60

Whitenin BB is a functional and instant drink that helps to restore your skin’s natural glow and clarity. It also prevents the skin from becoming too oily which causes blackheads and whiteheads.

Whitenin BB reduces the sizes of visible pores seen on the face and nose. Tackling not only the skin on your face, but this drink also works on the skin on the rest of your body as well, including your back, hands, and legs.

With the natural blend of acerola, grape seed, and berries, Whitenin BB helps to brighten the tired-looking complexion, making way for blushing, luminous and vibrant skin.

*The effect will be faster if combined with drinking enough water (2 liters a day). Suitable for those with seafood allergies.

Produced from natural ingredients.

10 grams x 35 sachets

  • Radiate & whitening of the entire face and body
  • Prevent the formation of black & white spots
  • Controlling excess oil on the face
  • Prevents the production of skin melanin
  • The skin becomes pinkish & white
  • Reduce pores on the face
  • Improve skin brightness within 1-2 weeks

Whitenin BB is a functional and instant drink that helps to restore your skin’s natural glow and clarity. It also prevents the skin from becoming too oily which causes blackheads and whiteheads.

Whitenin BB reduces the sizes of visible pores seen on the face and nose. Tackling not only the skin on your face, but this drink also works on the skin on the rest of your body as well, including your back, hands, and legs.

With the natural blend of acerola, grape seed, and berries, Whitenin BB helps to brighten the tired-looking complexion, making way for blushing, luminous and vibrant skin.

*The effect will be faster if combined with drinking enough water (2 liters a day). Suitable for those with seafood allergies.

Produced from natural ingredients.

10 grams x 35 sachets

Mix 1 sachet in 150ml of warm water. Shake until dissolved and drink immediately after preparation. Drink plenty of water throughout the day for the best effect.

  • Acerola
  • Grape Seed
  • Berries

13 reviews for KITSUI Valuepack Whitenin BB

  1. ctroslinda (verified owner)

    Hai kitsui, tahniah telah memgeluarkan produk terbaik. Saya pengguna kitsui Whitenin BB + SC. MixBerries. Hari ke empat penggunaan suami tegur kulit saya nampak makin putih. Berbaloi saya tunggu anak masuk 4 bulan untuk menggunakan produk ini. Kulit makin cerah, lingkaran gelap bawah mata semakin pudar, pori² besar semakin berkurang.

  2. Casper

  3. Anys kamal (verified owner)

    Salam sis , sy dah consume berkotak2 wbb dgn k whitie . Sy campur kedua2 skli tiap kli minum . Nampak byk perubahan . Kulit sy makin cerah . Parut jerawat makin pudar. Sy dlu byk jerawat pasir dkt dahi. Lpas amalkan wbb dgn k whitie jerawat pasir dkt dahi dah xde lg. Kulit pun terasa lembap . Terima kasih kitsui . Harap kitsui buat byk sale bleh lah sy beli byk2 lg

  4. sharifah nuzilah bt shariff nasir (verified owner)

    banyakkan buat sale..baru habis satu kotak..mungkin proses pembersihan kulit ..jerawat tengah keluar banyak..saya akan terus kan penggunaannya…

    • geminibeautystore

      hi dear boleh admin tahu sis consume kitsui whitenin bb pada waktu bila ya ?

  5. fify_rashid

    Product yang berkualiti dan menjimatkan… I love it so much.. Rasa pun sedap x rugi beli…i dah consume almost 3 year… Skin pun maintain healty… Thank you kitsui… Trusted brand..

  6. Edith (verified owner)

    Saya menggunakan produk ini sejak bln June Kulit muka dah kurang berminyak, jerawat semakin berkurangan…

  7. norfatihah

    nak tanya , memang perlu consume dua2 ke whitening bb dan korean white tu ? Kalau salah satu je okay x ?

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja untuk consume antara salah satu daripada itu tiada masalah . korean whitie adalah produk booster free sugar yang membantu untuk mempercepatkan nampak kesan jika dicampurkan dengan produk kulit yang lain .

  8. Afiq (verified owner)

    Setelah mencuba pim pal away + korean white plus untuk menyelesaikan masalah jerawat di kulit kepala, saya turut mencuba whitening bb untuk menghilangkan sun burn selepas pulang dari percutian. Menakjubkan whitening bb mempercepatkan proses pemulihan kulit selepas sunburn. Apa yang mengejutkan saya masalah kulit mengelupas kering dan gatal-gatal seperti ekzema pada bahagian rahang dan dahi saya juga hilang dengan penggunaan whitening bb. Jadi sekarang saya terpaksa setia dengan 3 produk KITSUI iaitu pim pal away, korean white plus dan whitening bb. Demi keselesaan dan kesihatan saya tetap meneruskan pengambilan produk kitsui sebagai supplement harian menggantikan ubat doktor.

  9. hana_janna

    Waktu bila sesuai consume whitenin bb ye? Sebab saya ada consume royal lpo dengan bellos fiber juga.

    • geminibeautystore

      hi dear cara consume yang betul
      selepas sarapan : whitenin bb
      sebelum lunch : royal lpo
      selepas dinner : bellos fiber

  10. SITI NORBARKISH BINTI MOHD SATIM (verified owner)

    yang ni mmg recommended sangat. saya da minum 90 sachet (3bln) minyak di muka TIADA! yer.. hilang muka berminyak..kesan boleh i rasai seawal 5 sachet. 🙂

  11. Auni 92 (verified owner)

    Terbaik produk ni.dah 3 kotak sy consumed.

  12. aisyahzainor

    Value pack yang mmg jimat!!! Sy consume korean whitie & whitenin bb.. Sy dah consume kitsui sejak 2019..boleh dikatakan bnyk produk kitsui sy try.. Mungkin this one yg sesuai dgn sy.. So sy akan continues to consume this 2 product .. Jadikan kulit sy gebu/cerah/berseri..

  13. hisyam (verified owner)

    terima kasih kitsui kerana ada perubahan pada kulit saya

Show only reviews in English (13)

Add a review

Your email address will not be published.

Similar Products

Try out these KITSUI products too!