KITSUI™ Korean Whitie

(34 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Is a product booster for your skin, helping to accelerate the desired effect.

* Can be mixed with other KITSUI products for faster effectiveness or incorporated into your daily favorite products like orange juice, yoqurt & more

  • Act as anti-aging
  • Make your face bright
  • Closes pimples pores
  • For people with skin problems like, freckles, scars, pores, dull and dark skin
  • Removes black spots or spots on the body and face

Skin problems, pigmentation problems, black spots and lightening skin. Suitable for users with diabetes may try. Made from natural ingredients with a pack size of 17 packages x 5gm.

** This is a booster product for your skin, helping to accelerate the effect you want.

* Can be mixed with other KITSUI products for quicker effect or incorporated into your favorite daily products like orange juice, yoqurt & more.

Mix 1 sachet in 150ml of warm water. Shake it until it is dissolved and drink immediately after preparation. Drink plenty of water throughout the day for the best effect.
It tastes better with your favorite drink like orange juice or yoqurt.

  • Blueberry
  • Strawberry
  • Rasberry
  • Grape
  • Cranberry
  • Plum
  • Camu-Camu
  • Grape Seed
  • Acerolla
  • Marine Collagen

34 reviews for KITSUI™ Korean Whitie

  1. ctrianna (verified owner)

    kitsui korean whitie mmg terbaik… mmg bkesan seawal kotak ptama … perubahan pd kulit mmg ketara..kulit jd bersih ,lembap n cerah…mmg akn trus konsisten guna produk kitsui ❤️❤️❤️

  2. amirahdee

    betul ke produk ni x sesuai untuk org yg ada resdung kerana mengandungi collagen ?

  3. Elveanna Marius

    sya harap tiada kesan sampingan la lepas berenti minum kitsui nii..

    • geminibeautystore

      hi dear , Tidak sis kerana produk kitsui adalah berasaskan bahan botani .. jadi tiada sebarang effect apa apa pun dear 😉

  4. Casper

  5. Wahyuni

    Alhamdulillah, saya dh seminggu consume produk kitsui baru 7 sachet dh nampak perubahan yg sgt ketara saya percayakan kitsui & saya akan support kitsui selalu terbaik kt kitsuii❤️

  6. Irma

    Produk hebat dan murah

  7. masni dyiana

    kena campur dgn minuman oren baru rasa sedap, 100% tiada gula dan rasa memang tawar tapi sgt berkesan.. saya biasa minum dgn oren atau campur dgn yogurt. pasti sedap .

  8. christ ak

    Saya memilih produk KITSUI kerana ianya supplement 100% selamat digunakan & 100% mendapat kelulusan KKM. Saya telah mengambil supplement ini selama 2bulan & sangat berpuas hati dengan hasilnya,Kulit lebih cerah & parut jerawat pudar sepenuhnya,Yang paling best lagi produk ini mampu milik & mudah didapati dimana-mana cawangan Drugstore. Saya akan terus setia menggunakan produk KITSUI.

  9. Zuliailnayanty ZHieylia

    KITSUI pilihan paling perfect untuk saya dan suami! Kami berdua sama-sama menikmati kesedapan rasa dan keberkesanannya. Bila nak tidur, kami cari #Whitenin B.B. dan #KoreanWhitie… suatu kepuasan bila momen malam kami dilengkapi dengan #KITSUI…

  10. Nina (verified owner)

    Saya mula ambil KITSUI setahun lepas. Kotak pertama sudah pun menunjukkan hasil yang baik. Saya kekal gunakan produk KITSUI sampai kini kerana ia berkualiti dan murah.

  11. ilyanab (verified owner)

    Alhamdulillah kitsui memang sesuai untuk saya . Kulit saya pun makin cerah dan tak kusam lagi selepas consume whitenin bb , korean white and g3 . Family saya pun dah tegur nampak perubahan tu . Terima kasih kitsui

  12. ramlah binti baharuddin (verified owner)

    Produk ni paling saya suka, sejak amalkan produk ni saya memang da x sentuh mana2x cream pencerah muka. Kesannya memang puas hati, u minum je dapat hasil yg begitu woww! Kulit muka bersih,putih, nampak tegang dan tona kulit nampak sekata. Harga pun x mahal dan mampu milik .
    #kitsui memang terbaik#

  13. ramlah binti baharuddin (verified owner)

    Salah 1 produk kegemaran saya. Walaupun rasanya tawar tetapi meninggalkan kesan yang sangat cepat! Tiada kulit kusam+ minyak pada muka mula berkurang+ menghilangkan bintik2x pada muka bekas jerawat dan rona tona kulit makin sekata. Sejak amalkan produk ini saya memang da tidak sentuh mana2x cream siang/malam. Saya minum ini saja diselangselikan dengan produk whitening B.B. result yang sangat memuaskan/produk yang x perlu diragui/murah dan mampu milik. The best!!!

  14. Norain

    Nak tnya la… Minumn ni memng xda wrna ye. Sprt air putih xda rsa

    • geminibeautystore

      hi dear untuk kitsui korean whitie memang tiada rasa kerana ia adalah produk booster free sugar yang membantu untuk mempercepatkan nampak perubahan . sis juga boleh campurkan dengan produk kulit yang lain ataupun sis boleh saja campurkan ke dalam jus , sup ataupun yogurt 🙂

  15. Syaza Sahaib

    Boleh tak minum kitsui korean white dicampur dengan minuman vitamin c yang lain?

    • geminibeautystore

      hi dear boleh jarakkan 1 atau 2 jam pengambilan dengan produk kitsui jika mengambil apa apa jenis produk , supplement atau jamu lain 😉

  16. Zuliyati Omar

    Saya baru beli. Pengambilan ni tak kisah malam atau siang kan?

    • geminibeautystore

      hi dear produk kulit untuk kesan yang effective sis consume selepas sarapan 🙂 tetapi tiada masalah juga jika sis mahu consume sebelum tidur

  17. Sarah syazwani

    Produk ni boleh minum time period tak?

    • geminibeautystore

      Hi dear , time period baik jgn consume sebab time period system penyerapan badan berkurangan dan lemah. Jadi jika consume kitsui khasiat akan terbazir hanya akan serap 80% khasiat time period

  18. Norfarahana Daik

    Korean whitie ni boleh diambil sekali dengan whitenin bb tak?

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja minum secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya . kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa 🙂

  19. Elainie Anne

    Hi. Nak tanya. Boleh ke kalau macam sebelum lunch saya minum Coco Xslite then sebelum tidur saya minum kitsui korean white ni? Ada apa apa kesan sampingan ke?

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja untuk consume secara begitu tiada masalah . coco xslite sesuai saja di consume sebelum lunch dan korean whitie consume selepas sarapan 🙂

  20. adyazmn

    Saya nk tanya la apa beza yg ini dan whitening bb tu ya?

    • geminibeautystore

      hi dear, beza antara whitenin bb & korean white .. korean white mempunyai collagen (sumber laut) & whitenin bb pula tiada collagen .. sesuai untuk cust yg ada alahan seafood ..

  21. Senna

    Hai dear, kitsui ni sesuai kah diminum dengan air teh panas sebelum tidur?

    • geminibeautystore

      hi dear minta maaf produk kitsui tidak digalakkan untuk bancuh menggunakan air panas , produk kitsui hanya boleh di bancuh menggunakan air biasa atau air sejuk saja 🙂

  22. Suhaila Mat

    saya mix k.white bersama colla 3.,, dan kesannya keatas kulit saya,amat memuaskan.
    kitsui the best product .

  23. hisyam

    hai… nak tanya.. kenapa kebanyakan product kitsui.. xsama dari segi kuantiti gramnya… sebagai contoh 3 colla 15grm dan korean white 5 gram.. adakah mencukupi utk 1 sackcet pengambilan korean white.. sedangkan garamnya jauh berebza.. tq

    • geminibeautystore

      hi dear korean whitie adalah produk booster free sugar yang bantu untuk mempercepatkan nampak perubahan jika di mixkan dengan produk kulit yang lain . korean whitie juga boleh di campurkan ke dalam jus , sup ataupun yogurt 🙂

  24. kelly

    Hai saya nak tanya, kalau campur royal lpo dgn korean white boleh ke? Saya baru beli tadi. Biasala rasa collegen mana nak sedap

    • geminibeautystore

      hi dear minta maaf produk kulit dan produk slimming tidak di sarankan untuk consume secara bercampuran . sebaiknya sis consume secara berasingan 🙂 selepas sarapan korean whitie dan sebelum lunch royal lpo

  25. aisyahzainor (verified owner)

    Skrg sy amalkan korean whitie & whitenin bb.. Kulit semakin cerah dan gebu.. Otw to flawless.. InsyaAllah.. Love sgt dgn kitsui..

  26. mohd fahmi

    Maaf nk bertanya.. bleh x kalau sya cmpurkan kitsui dngn air milo suam.. sbb klau minum mcm tu saja xde rasa..

    • geminibeautystore

      hi dear maaf produk kitsui sesuai di bancuh menggunakan air biasa ataupun air sejuk tiada masalah . sis boleh saja mixkan ke dalam jus , sup ataupun yogurt

  27. mohd fahmi

    Maaf nk bertanya.. bleh x kalau sya cmpurkan kitsui dngn air milo suam.

    • geminibeautystore

      hi dear maaf produk kitsui sesuai di bancuh menggunakan air biasa ataupun air sejuk tiada masalah

  28. tg

    Hi , saya nak tanya . Betul ke produk yang ini tidak sesuai untuk pengguna yang ada alahan seafood and resdung ?

    • geminibeautystore

      hi dear ya betul untuk yang ada masalah alahan ataupun resdung tidak disarankan untuk consume korean whitie kerana ia ada kandungan collagen 🙂

  29. yaya anuar

    Saya boleh campur tak vita c + shine dengan korean whitie?
    Kalau boleh? Mcm mane cara bancuhan dan juga waktu terbaik untuk minum. Harap boleh jawap semua pertanyaan saya. Terima kasih.

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja minum secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya , kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa

  30. Zuriejuna

    Sy baru mengunakan produk ni.. Harap2 ada perubahan selepas sy guna

    • geminibeautystore

      hi dear insyaAllah dengan pengambilan yang konsisten banyak minum air masak dalam masa 7 hari akan nampak kesan

  31. ZS

    Hi boleh mix Kitsui Korean Whitie dalam cereal yang bersusu?

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja untuk di campurkan dengan susu jika sis selesa dengan kombinasi rasanya

  32. Shariena Iena

    Haii,,
    Sy baru jerr beli korean white & whitening bb, sy cuma nk tanya sekiraNya sy ada masalah resdung boleh ke sy meminum kedua²Nya skali & ada x kesan smpingan
    Mohon penjelasan/penerangan

    • geminibeautystore

      hi dear untuk korean whitie ini ada kandungan collagen memang tidak disarankan minum untuk yang ada alahan dan resdung . tapi whitenin bb ini jangan risau ia tiada kandungan collagen sesuai saja diamalkan untuk yang ada alahan dan resdung

  33. Akma

    Akak berumur 47 thn dn berjeragat.. apa produk kitsui yg sesuai. Trm kasih

    • geminibeautystore

      hi dear untuk kulit jeragat sesuai amalkan sc mixberries jika sis tiada alahan seafood

      SCMIXBERRIES

      • Mencegah pengaruh buruk sinar UV sinar matahari pada kulit
      • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
      • Membantu meneutralkan kulit yang nipis atau terbakar akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama
      • Mengatasi masalah kedutan halus
      • Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran gelap bawah mata
      • Membantu pertumbuhan sel baru

  34. hisyam

    terbaik

Show only reviews in English (1)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×

Cart