KITSUI™ Colla H2O

Beauty

SUGAR FREE – Low in calories & low in carbohydrates

      • Manufactured under the latest ENRICHED KOREAN FORMULA with monk fruit.
      • Monk fruit made from extracts comes from dried fruit. does not contain any calories and carbohydrates. It is therefore highly recommended for those who wish to control and monitor their calorie and carbohydrates intake.
      • Monk fruit also helps reduce acne, redness, prevents the skin from drying out.
      • Monk fruit has been praised as a timeless fruit. In fact, there are several other benefits including colon cleansing, cough relaxation, liver detoxification, energy boosting and weight loss.
      • Monk fruit is rich in Vitamin C, which makes it a miracle ingredient for anti-aging problems

RM37.80

SUGAR FREE – low in calories & low in carbohydrates

PRODUCT SIZE

  • 5 gram x 20 sachets


     

    Restoring Skin Youth.

    Remedies for skin, dry skin, fine lines, wrinkles, aging skin and black spots. Made from natural ingredients with a pack size of 20 sachet x 5 gm.

    ** Not suitable for seafood allergens such as seafood because collagen is from seafood

     

SUGAR FREE </ strong>

  • Product sweetener is from Monk fruit
  • Recommended for those who want to control and monitor their calorie and carbohydrates intake.

BETTER DIGESTION

  • High fiber content and vitamin-C in it promote easier bowel movement.
  • Prevents constipation

IMPROVE HEALTHY SKIN

  • Lighter skin, softer and younger.
  • Avoid sagging skin that comes with aging.
  • Helps prevent dryness of the skin.

BETTER ANTI AGING

  • Helps to reduce the signs of aging on the skin.
  • Organize wrinkles & fine lines.
  • Strengthen nails.
  • The effect of the moisturizer is incredible.

ASTHAXANTHIN

  • Promotes sleep & improves hydration.

REDUCES FINE LINES AND WRINKLES

  • Prevents new wrinkles & fine lines from forming.
  • Provides a more vibrant and youthful appearance.
  • Especially in the long term.

HIGH VITAMIN c

  • Improve the immune system and healthy skin

SUGAR FREE – low in calories & low in carbohydrates

PRODUCT SIZE

  • 5 gram x 20 sachets


     

    Restoring Skin Youth.

    Remedies for skin, dry skin, fine lines, wrinkles, aging skin and black spots. Made from natural ingredients with a pack size of 20 sachet x 5 gm.

    ** Not suitable for seafood allergens such as seafood because collagen is from seafood

     

Take an hour before eating.

Do not use this product if you have diarrhea or diarrhea. Consult a specialist / doctor before using it if you are pregnant or breastfeeding. Stop using it in case of diarrhea.

BERRY GIRL

  • Improve skin health

COLLAGEN

    : The best anti-aging tool

VITAMIN C

  • Prevents skin wrinkles

ASTHAXANTHIN

  • Reduce wrinkles, and increase moisture

MONK FRUIT

  • Anti-aging

14 reviews for KITSUI™ Colla H2O

  1. Fendi

  2. Casper

  3. aisyahzainor (verified owner)

    Kulit saya kelihatan lebih lembab dan sihat. Ianya mengambil masa untuk lihat kesannya tapi berbaloi. Saya yakin dengan kitsui kerana produknya selamat dan diyakini.

  4. yaya anuar

    Saya memang ada masaalah kulit yang sangat kering bukan pada muka tapi pada seluruh badan. Pelbagai product lotion sy guna tapi masih tiada perubahan. Alhamdulillah saya menemuai penyelesaian, baru hanya 11 scahet penggunaan ( 1 paket 20 shacet ye ), sy nampak perubahan pada kulit, suami pun ada tegur kulit saya lembut sikit dari biasa..

    Mmg ini akan menjadi supplement tetap saya..
    Thank you kitsui.

    Note: perubahan mungkin berlainan bagi setiap pengguna ye. Apa pun Yang penting konsisten.

  5. Ika (verified owner)

    Semenjak saya mengamalkan produk Colla H20 kulit saya yang kering terasa lembut dan lembab, selain itu kulit saya terasa segar dan cerah

  6. Linda yazit

    alhamdulillah… Produk kitsui sesuai dgn saya….

  7. Nur Munirah Mohd Akhir (verified owner)

    Kulit saya cerah sedikit lepas consume Colla H2O

  8. santi (verified owner)

    agak lambat kesannya terhadap kulit muka saya,dalam 20 hari baru nampak,tapi bila da berkesan tu kulit rasa lembab dan senang diurus, apapun kena konsisten dan lain orang tempoh masa berkesannya sesuatu produk juga tak sama,mungkin ada yang lebih cepat.

  9. Not (verified owner)

    Kulit kusam, kulit xbmaya , kulit kering amat sesuai minum produk ini. Harga murah kualiti hebat

  10. Alia (verified owner)

    Kulit saya jenis kering yg kalau kita pegang dgn tangan mcm jalan tar kasarnya. Nampak tua pon ada. Saya minum h20 sebelum tidur. Esok paginya rasa kulit lembab je. Dengan hanya 1 sachet saya dh nampak perbezaannya. Masyallah mmg puas Hati sangat. Tgh promo ni nak grab bebanyak buat stok.

  11. Nashrin

    good

  12. hisyam

    sy makan haritu tumbuh jerawat… tp kulit cerah… cmna nak tangani yr

  13. NOR HUMAIRAH MAIZA AZHAR (verified owner)

    Cons: Ada sedikit bau hanyir sebab ada sumber dari kolagen ikan. But its okay, I can bare it
    Pro: Skin akan jadi moist dan cerah. Yang bestnye jerawat surut. So dah tak payah pakai foundation tebal2.

  14. hisyam

    ni perisa baru ke

Show only reviews in English (12)

Add a review

Your email address will not be published.

Similar Products

Try out these KITSUI products too!