Kitsui Coco XsLite

(52 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Gives a longer feeling of fullness and is good for weight control. The solution to the problem of excess fat. Produced from natural ingredients konjac and coco with a packaging size of 15 pack x 15gm. The taste of coco is very good to drink. Can also be prepared with a mixture of cold water or warm water. Just Shake Shake!

*The effects of fat burning and appetite suppression will be faster if combined with exercise and food control and also drinking enough water (2 liters a day)

– Weight gain every month.
– Fast Weight Gain
– Fast body tired & lethargic.
– Eating a lot of any kind still makes you feel hungry.
– Unbalanced Diet
– It’s hard to exercise.

Konjac
Helps and gives a feeling of fullness for longer.

L-carnitine
Burn excess fat.
increase your metabolism to burn more calories.

Coco
Contains high fiber.
Low in calories & carbohydrates.

– Helps and gives a feeling of fullness for longer.
– Burn excess fat.
– Increase energy during exercise.
– Helps to lose weight.
– Increase your metabolism to burn more calories.

– Unhealthy eating habits, eating at irregular times.
– Eat too much food.
– Eat Foods that are high in oil and carbohydrates.
– Low physical activity or no exercise.
– Like fizzy drinks.

Mix 1 packet into 150ml of warm water.
more delicious when mixed with cold water.
Shake until dissolved and drink immediately after preparation. Drink plenty of water throughout the day for best effect.

* Recommended intake time is before lunch
* Can also be drunk before exercise to help increase energy.

52 reviews for Kitsui Coco XsLite

  1. Mas

    Baguslah buat mcm ni mudah org nk beli dgn harga yg lebih berpatutan tak mencekik darah..harap sgt produk memberi kesan yg baik pd pengguna.

  2. Hafida

    Alhamdulillah dah cuba produk baru ni. Rasa yang sangat sedap boleh djadikan breakfast

  3. Casper

  4. jaizatina

  5. liza@amyza

    alhamdulillah..saya da cuba produk ni…rase yg sgt sedap dn mengenyangkan..sesuai sgt untuk bulan puasa

  6. Uyaa

    Menyekat selera makan dn mengenyangkan. Paling best sedap sangat2

  7. Wahyuni

    Sedap and sangat berkesan.. Berat badan banyak turun

  8. Aisyah

    Sedap Dan sangt berkesan

  9. Aisyah

    Alhamdulillah sdp sangt.. berat badn pun menurun

  10. muniey kamaruzaman (verified owner)

    rase lebih bertenaga sihat…tq kitsui❀

  11. wawa wanie

    Mengenyangkan & sedap…

  12. Shikin Shamsul (verified owner)

    Baru konsume 5 hari badan terasa ringan dan bertenaga.

  13. amira subhi (verified owner)

    Saya dh consume 2 kotak mmg terbaik.. Sgt2 membantu menyekat selera makan.. Skrg dh nmpk kurang 3kg berat badan.. Tu pn xbape nk diet sgt.. Klu diet betul2 boleh turun lg byk kilo.. Mmg terbaik..

  14. Ieda (verified owner)

    Baru mencuba produk ini

  15. s.aishahmk

    Hi there~ I try this too! 1 sachet dah nampak kesan and its really work for me so well!! I minum before breakfast and at the noon I started my workout routine as usuall, my whole body berpeluh sangat – sangat. Such a great product to those who love to workout and want to maintain their weight.

  16. Haryani

    Saya beli masa watson buat promo..first time try. Mmg takde selera makan… 1 minggu try berat turun 1kg.. Murah dan berkesan.. Lepas ni mmg pilih kitsui punya product jelah nampaknya.. Tq kitsui

  17. suzy

    i dh minum 8 sachet tp blom ade pape perubahan lg. selera mkn pon mcm biase je xde plak rase kenyang. hmmm. maybe its too soon to comment

    • geminibeautystore

      hi dear boleh admin tahu untuk kitsui coco xslite sis consume pada waktu bila ya ?

  18. Suzy Ibrahim

    coco xslite sy consume after breakfast once a day. td bru beli kitsui belloss fibre nk try mlm ni b4 tido. hrp2 gabungan coco xslite & belloss fibre bleh turunkan sket berat bdn sy

  19. Darna andi idris (verified owner)

    Terbaik…ambil masa sarapan, kenyang sampai petang..malam minum bellos memang bagus sgt…

  20. Ermarina Ismail (verified owner)

    sedap dan harga berpatutan. mengurangkan selera makan.

  21. munirahflower (verified owner)

    I dah almost 1 week consume coco xslite ni and so far mmg rasa kurang selera makan and asyik minum air je. makan tengahari and makan malam I sepinggan je kalau tak 2 pinggan hahaha

  22. Thanes

    nak try… ada tak kesan kalau take for dinner with fruit…

    • geminibeautystore

      hi dear kitsui coco xslite tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang .

  23. Mitha

    can v consume other weight lost supplement when consume this product

    • geminibeautystore

      hi dear boleh jarakkan 1 atau 2 jam pengambilan dengan produk kitsui jika mengambil apa apa jenis produk , supplement atau jamu lain πŸ˜‰

  24. Norazila

    Produk kitsui boleh minum serentak ker sebelum tidur?

    • geminibeautystore

      hi sis coco xslite tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang

  25. Kin

    I baca komen admin, admin kata takboleh minum before tidur. Tapi kat box tu kata ambik 1 hari sekali, pagi / before tidur. So sekarang ni boleh minum sebelum tidur ataupun tak?

    • geminibeautystore

      hi sis coco xslite & royal lpo tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang

  26. siti zuraina (verified owner)

    Sedap sangat
    I amalkan
    Coco xslite 1 sachet before brkfst
    Royal lpo 1 sachet before lunch

  27. zetty

    Apa yg sy faham, coco ni mmg x boleh minum sebelum tdo..ia adalah pengganti makan waktu malam.. hihi..

    • geminibeautystore

      hi sis coco xslite tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang

  28. Melati

    Kalau nak ambil coco xslite dan meal replacement boleh x. Klu boleh bila waktu sesuai utk minum.. Sya ada ambil whitening bb juga sebelum tidur..

    • geminibeautystore

      hi sis cara consume yang betul :
      hari pertama
      sebelum lunch : coco xslite
      sebelum tidur : whitenin bb
      hari kedua
      sebelum sarapan : meal replacement
      sebelum lunch : coco xslite

  29. Melati

    Owh… Yg whitenin bb tu minum mcm biasa lah kan sebelum tidur setiap hari.. Jadi hari yg ke3 teruskan mcm yg hari ke2 juga ke atau ikut balik step hari pertama,

  30. nathikah (verified owner)

    Assalamuaalaikum admin..
    Nak tanya kalau sis ambil 2xs lemon sebelum lunch waktu bila sesui utk ambil coco xslite ni.. Sis baru nak start consume coco xslite ni oder baru sampai hr ni..
    2xs lemon sis dah consume masuk poche yg ke 2 dah..

    • geminibeautystore

      hi dear jika sis consume 2xs lemon sebelum lunch , coco xslite sis consume sebelum sarapan jika sis tiada masalah gastrik . jika sis ada gastrik admin sarankan untuk sis consume selepas sarapan πŸ™‚

  31. nathikah (verified owner)

    Ok admin terima kasih πŸ™‚

    • geminibeautystore

      okay baik dear sama sama

  32. imah shazril (verified owner)

    Sy ambik royal lpo dan coco xs selang seli..tp lg sedap coco xs sebab memang mnum air kosong..dapat mnum coco xs shari pun mcm nikmat walaupun xlah semanis air mnis lain..kenyang dan sihat..

  33. YOLANDA MIXUN

    Mengeyangkan Dan menyelerakan.

  34. zanadia (verified owner)

    Apa yang best tentang kitsui ni, ia perlahan2 akan mengurangkan selera makan, rasa coklat yang mengenyangkan dan berat badan akn perlahan2 mnurun.

  35. azizahsahadi (verified owner)

    dh repeat beli, saya suka rasa nya, mula-mula beli di watson, kemudian di laman web kerana begitu mudah, semudah A B C, rasa nya sedap, bercoklat serta mengenyangkan. Saya selalu ambil di waktu pagi, sebelum sarapan, dan kelaparan saya bertahan sehingga waktu makan tengahari .. selamat mencuba kawan-kawan.

  36. fify_rashid

    Product kitsui x pernah mengecewakan… Rasa chocolate yg sedap.. Terbaik untuk anda… ❀

  37. Aryhamzah (verified owner)

    Dah repeat beli. Rasa yg sedap.

  38. Mell

    Hi nak tanya. Untuk ibu menyusu sesuai tak minum coco xslite ini? Terima Kasih

    • geminibeautystore

      hi dear , maaf sis produk slimming tidak digalakkan untuk ibu yg sedang meyusu hanya produk kulit sahaja sis boleh consume ..

  39. Watie ismail (verified owner)

    Rasa coklat yg sedap. Boleh control selera makan.

  40. Suhaila Mat (verified owner)

    Hi kitsui team….cocoXslite boleh consume time dtg period tak?

    • geminibeautystore

      Hi dear , time period baik jgn consume sebab time period system penyerapan badan berkurangan dan lemah. Jadi jika consume kitsui khasiat akan terbazir hanya akan serap 80% khasiat time period

  41. hisyam

    saya pasti akan mencuba

  42. Fatin Yusri (verified owner)

    Rasa coklat yang sedap ! Selera makan tu bolehlah kawal dari sebelum ni. Boleh repeat lagi ni.

  43. Syaf (verified owner)

    Best sgt produk ni, mmg memberi rasa kenyang dan mengawal selera mkn …terima kasih kitsui…

  44. Rychelle

    1st time try hari ini. Saya ambil waktu breakfast. Memang tak lapar hingga ke petang. Tadi ada makan mi goreng tetapi baru sudu telan, dah rasa kenyang sangat.

  45. mushaizhi87 (verified owner)

    seeloknya ambil selepas dah makan breakfast, baru rasa kenyang.
    kalau hanya ambil produk ni sahaja, saya rasa tidak begitu kenyang.
    anyway, rasa yang pekat coklat dan konjac.

  46. nsyakilla (verified owner)

    beli stok untuk PKP 3.0..perut rasa kenyang & kurang selera makan..mulut pon kurang mengunyah junk food. da minum seminggu coco xs lite & belloss fiber..dah loss 1kg. nak teruskan sampai dapat berat idaman

  47. Hana Kim (verified owner)

    Hi.. Saya nak tanya waktu sesuai utk saya consume 3 produk sekali dalam sehari, Colla 3 Generation, Coco Xs Lite dan Bellos? Thanks.. πŸ˜‰

    • geminibeautystore

      hi dear untuk coco xslite dan bellos fiber ini admin cadangkan untuk sis consume secara berselang seli hari . tapi untuk yang generation 3 colla itu sis amalkan setiap pagi

  48. hanakim (verified owner)

    Hi.. kalau saya consume 3 produk sekali dalam sehari, untuk Colla 3 Gene, Coco Xs Lite dan Bellos, bila waktu sesuai ya?

    • geminibeautystore

      cara consume yang betul
      HARI PERTAMA
      selepas sarapan – generation 3 colla
      sebelum lunch – coco xslite
      HARI KEDUA
      selepas sarapan – generation 3 colla
      selepas dinner – bellos fiber

  49. punitha kanniah (verified owner)

    Boleh tak kitsui cocoxlite consume sebelum lunch

    • geminibeautystore

      hi dear produk kitsui coco xslite ini sesuai saja diamalkan sebelum sarapan atau sebelum lunch tiada masalah . tapi untuk yang ada gastrik perlu ambil selepas makan πŸ™‚

  50. Maggie

    Hi, may I know how to take this coco xslite? Coco xslite ialah meal replacement atau bukan? Boleh minum sama sekali dgn sarapan & lunch ke? Instruction ialah 1 sachet into 150ml water tapi boleh tak saya mix 2 sachet 300 ml water???

    • geminibeautystore

      hi dear maaf produk kitsui hanya disarankan consume satu sachet untuk satu hari pengambilan saja

  51. hisyam

    apa beza antara coffe xslim

    • geminibeautystore

      Coco xs lite bantu mengenyangkan dan memberi rasa kenyang yg lebih lama, serta membakar lemak

      coffee xslim mengurangkan jumlah lemak terkumpul terutamanya di bahagian lengan tangan , leher , peha kaki , double chin dan perut

  52. Natalie

    Hi, can i take coffee xslim after breakfast then coco xslite before lunch or dinner? Or would you recommend meal replacement instead of coco xslite for lunch or dinner?

    • geminibeautystore

      hi dear cara consume yang betul
      selepas sarapan – coffee xslim shapez
      sebelum lunch – coco xslite

    • geminibeautystore

      coco xslite tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang

Show only reviews in English (3)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
Γ—

Cart