SUPER JIMAT - SKINCARE DRY & NORMAL

(5 customer reviews)

RM73.80

Out of stock

DRY & NORMAL SKINCARE

Walaupun kulit normal adalah salah satu jenis kulit yang paling mudah untuk dijaga, kulit normal jugak merupakan salah satu jenis kulit yang pertama menunjukkan tanda-tanda penuaan. Selain itu, kulit kering adalah kulit yang disebabkan oleh kekurangan pengeluaran minyak dalam kulit. Kulit dehydrated pulak disebabkan oleh kekurangan air dan bersifat sementara disebabkan cuaca, faktor persekitaran atau tidak minum air yang mencukupi.

Adalah penting untuk membersihkan semua kotoran yang terkumpul pada kulit sepanjang hari agar membolehkan kulit bernafas. Mempunyai kulit yang bersih akan memudahkan produk penjagaan kulit yang lain untuk menembusi kulit dengan lebih mendalam dan lebih cekap . Penting untuk kulit ada pelindungan dan khasiat yang bagus supaya kulit kekal cantik dan hidrat.

* ¬ MEMBERSIHKAN PERMUKAAN DENGAN CEKAP
* ¬ KULIT YANG LEBIH MUDA
* ¬ MENCEGAH KULIT DARI KENDUR DAN KEDUTAN
* ¬ ANTIOKSIDAN
* ¬ MELEMBAPKAN KULIT
* ¬ MEMBERSIHKAN KULIT TANPA MENYEBABKAN KULIT MENJADI KERING
* ¬ MENCEGAH TANDA-TANDA PENUAAN KULIT

* ¬ MENGHALANG KEDUTAN
* ¬ MENGEMBALIKAN KELEMBAPAN SEMULA JADI KULIT
* ¬ MELEMBUTKAN SERTA MERINGANKAN TEKSTUR KULIT
* ¬ EKSTRAK ALOE VERA YANG DIGUNAKAN AKAN MEMBANTU MELEMBABKAN KULIT
* ¬ BANTU MEMMULIHKAN KULIT
* ¬ MENINGKATKAN PENGHIDRATAN KULIT
* ¬ KURANGKAN MASALAH LIANG PORI TERBUKA

* ¬ MENGAKTIFKAN SEL KULIT
* ¬ MENGHALANG PENINGKATAN SEL KULIT MATI DAN KERING
* ¬ MINYAK BIJI ANGGUR DAN BUNGA LAVENDER YANG MEMBANTU MELAWAN PENUAAN
* ¬ MELAMBATKAN TANDA-TANDA PENUAAN, BINTIK HITAM, GARIS HALUS DAN KEDUTAN
* ¬ ALLANTOIN MENGGALAKKAN PERKEMBANGAN SEL
* ¬ KADAR PERTUMBUHAN SEL KULIT MENINGKAT
* ¬ MENJADIKAN KULIT YANG LEBIH SEGAR DAN SIHAT

– ALLANTOIN

MEMBENTUK LAPISAN BERMINYAK SEPERTI PELEMBAP DI ATAS KULIT BAGI MENGHALANG AIR ATAU KELEMBAPAN DARIPADA KELUAR DARI KULIT.

– COENZYME Q10

MAMPU MERAWAT KULIT, MENJADIKAN KULIT LEBIH KUAT, MENGURANGKAN KEDUTAN DAN MEMBAIKI STRUKTUR KULIT.

– VITAMIN B3

BANTU MEMULIHKAN TISU-TISU KULIT DENGAN MEMPERBAIKI PEREDARAN DARAH DAN MELEMBAPKAN SEL-SEL KULIT AGAR MENJADI LEMBUT, ANJAL DAN BERSERI.

5 reviews for SUPER JIMAT – SKINCARE DRY & NORMAL

  1. siti khadijah (verified owner)

    Assalamualaikum, saya prnh beli skincare set ni pada 4 Disember 2019, sampai sekarang (6 March 2020) masih belum habis dipakai, sangat berbaloi. Masa saya beli ada promo, rm60. Sehari saya pakai 2 3 kali, tp klau ada masa mls pakai sehari sekali ja. Best sangat pakai skincare kitsui ni saya pakai skali dgn serum, tp serum sy dh habis sebotol, saya dh beli serum lagi masa promo beli 1 free 1. Satu lagi, drpd 12 jenis supplement kitsui (betul kot namanya, hehe), saya dh try minum 8 supplement. Saya suka dgn kitsui sbb slalu ada promo, dan harganya sangat2 berbaloi, dan saya juga pelawat tegar web kitsui dan ig kitsui, suka tgk cara marketing kitsui.

  2. Ernie Arifin

    Assalam saya nak tnya, utk kulit combination nak pakai set yg mana satu ya biru or pink.. saya ada msalah kulit combination iaitu kering pada bahagian pipi dan sedikit b’mnyak pada zon T.. any suggestion ?

    • geminibeautystore

      wasalam dear untuk yang ada masalah kulit kombinasi sesuai menggunakan cleanser pink , toning lotion biru dan moisturizer biru 🙂

  3. Suhaila Mat (verified owner)

    Setelah hampir 3 minggu menggunakan skincare set ini,,baru hari ini sy nak bg feedback,,kulit muka sy jadi lembab dan permukaan kulit juga jd halus.
    memang tak akan tukar lain dah lepas ini…

  4. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Saya dah pakai set ke2.. memang love sangat….. Memang jimat 1 set boleh tahan 5bulan …dan sekarang saya baru nak memcuba eye gel ngan sunblock.. Apa pun saya memang jatuh cinta teruk ngan KITSUI❤️

  5. hisyam

    boleh x saya tahu.. bagaimana cara menggunakan ketiga tiga produk ini… dan sama tak caranya dgn yang kulit berminyak.. tq

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart