SUPER JIMAT : OILY & ACNE SKINCARE SET

Beauty

RM73.80

Out of stock

– Anti-inflammatories properties
– Aloe Vera Extract which tackle breakouts
– Deeply cleanses make up gently
– Pro vitamin B3 which helps skin stay calm and redness-free
– Clears out excess oil and effectively removes dirt

– Treat eczema, acne and even burns.
– Unclogs pores and gently exfoliates
– Treatbothexistingblackheads,whiteheads,and blemishes.
– Empties the dirty pores created by the environment surrounding the skin.
– This prevents acne from forming
– Skin healing and skin rejuvenating
– Minimize pores

– Make skin softer and more hydrated
– Provitamin B5 work as a natural humectant
– Physically attract moisture and nutrients to the deepest layers of the skin
– Improve the skin’s natural ability to hydrate itself
– Anti-inflammatory agent
– Bearberry extract with skin-brightening abilities
– Antioxidants
– Natural sun protective benefits for the skin.

– ALLANTOIN

MEMPERCEPAT PROSES PERTUMBUHAN SEL DAN JARINGAN KULIT BARU YANG LEBIH SEHAT, SEHINGGA SEL KULIT MATI DAPAT TERGANTIKAN DALAM WAKTU YANG LEBIH SINGKAT DAN MENYAMARKAN BEKAS LUKA, KEMERAHAN, DAN BEKAS JERAWAT.

– WILLOW BARK

MENGANDUNG TANNINS YANG MERUPAKAN ASTRINGENT, SEHINGGA DAPAT MEMBANTU MENGECILKAN PORI-PORI SEKALIGUS MENGONTROL PRODUKSI MINYAK BERLEBIH PADA PEMILIK KULIT BERMINYAK.

– VITAMIN B3

BANTU MAMPU MEMBERSIH MINYAK, KOTORAN DAN DEBU TANPA MENGERINGKAN LAPISAN KULIT DAN MENGGALAKKAN KADAR PEMBAHARUAN SEL KULIT.

35 reviews for SUPER JIMAT : OILY & ACNE SKINCARE SET

  1. Malay

    Siti khadijah binti sualaiman (verified owner)

    Tak sabar nk cuba,harap the best

  2. Malay

    Yana

    Memang kena cuba hebat

  3. English

    Yati

    Muka dh tak berminyak lagi, jerawat semakin susut dalam 3 hari je

  4. English

    Danielson

    Very good , very effective . My face feels good and clean everytime i use Kitsui Skincare.

  5. English

    Sana

    My acne cured faster compared to using other product . Highly recommend the use of this product!

  6. English

    Lina

    muka saya semakin bersih & halis , tidak berminyak lagi , jerawat semakin susut. tq kitsui

  7. Malay

    Fendi

    Berkesan

  8. English

    Nurul

    The best brand ever !

  9. English

    Hafida

    Saya baru pakai seminggu muka dah semakin cerah dan glowing.. serum ni memang terbaik

  10. English

    Nora

    Serum ni memang best cepat meresap ke kulit dan bau yang wangi.. muka semakin cerah dan jerawat berkurangan.

  11. English

    Mai

    Saya dh pakai serum kitsui mmg the Best sgt ♥ kulit saya tak kusam & kawan pun tegur nampak glowing ♥ thanks kitsui

  12. English

    Yati

    Dah cuba best sangat wangiterus jatuh cinta♥️muka kurang berminyak,jerawat pun makin kecut baru je 3hari guna..best sangat produk kitsui..tq kitsui

  13. Malay

    margereta

    Nak tanya postage period ambil masa berapa hari ye?

  14. Malay

    Norfaeza Mislan (verified owner)

    Beli utk ank sya. Berkesan! Jerawat pasir mula berkurangan. Cuma masa terima barang, gel cleanser tumpah sedikit ikut corong pump. Rasa rugi sket. Hopefully in future cuba improve pembungkusan. Maklum je lah abg2 poslaju kita bukan semua hari2 mood ok.

  15. Malay

    syifa.s (verified owner)

    My acne cured faster . Very good product

  16. Malay

    Athirah

    Nak beli, tapi tk pndai nk beli dekat website, ad yg boleh tlong tak? 01170728550 whatsapp sy

    • Malay

      geminibeautystore

      Di atas permintaan ramai… Kitsui sekarang menyediakan direct line utk customer berinteraksi dgn kami… KAMI SEDIA MEMBANTU.. WE LOVE YOU ❤❤❤

      Klik di sini utk berinteraksi dgn kami
      https://kitsuicare.wasap.my/

  17. Malay

    suziana kasmin

    1. produk skin kitsui mmg serasi dengan kulit muka sya.. kulit muka mejadi lembut dan berkeyakinan utk berjumpa dengan client..
    2. untuk produk whitening Bb dan royal lpo mmg saya amalkan kulit bertambah cerah dan craving utk mkn dapat dikawal..

  18. Malay

    Suhaila (verified owner)

    Alhamdulillah serasi. Hari tu kulit tiba² breakout teruk sebab alahan seafood + tak cukup tidur assignment, sekarang makin okay. Testure ringan, senang nak apply & best. Berbaloi dengan harga. Nanti nak repeat.

  19. Malay

    amira subhi (verified owner)

    Alhamdulillah.. Produk yg sgt2 berkesan dgn masalah muka sy.. Muka sy mudah berjerawat n berminyak.. Sblom ni dh cbe mcm2 produk tp still xde perubahan.. Tp kali ni try set acne n oily ni jerawat makin mengecut n kulit muka kurg berminyak slpas bngun tidur.. Jerawat pn dah kurang.. Akan setia dengan produk kitsui.. Semua produk kitsui mmg terbaik.. Rase rugi xkenal dari dulu… Fall in love.. ❤️

  20. Malay

    Norhayati Idris (verified owner)

    Suka sgt skincare kitsui ..mampu mlik dan berkesan….

  21. English

    Wawa (verified owner)

    Best.. Bru 1minggu guna…. Jerawat n parut da kurang..

  22. Malay

    noor solehah said

    Dah 3 kali beli.. Mmg best.. Parut jerawat makin kurang. Jerawat pun dah jarang² ada. Cuma dah 2 kali barang smpi, tapi tumpah.. Harap nanti boleh perbaiki pembungkusan.

    • Malay

      geminibeautystore

      hi sis minta maaf atas keadaan barang sampai dengan keadaan yang tumpah . inshaallah selepas ini kami akan wrap dengan sebaik yang mungkin ya 🙂

  23. Malay

    Afiq (verified owner)

    Setelah mencuba supplement dari KITSUI yang berkesan untuk saya, saya tidak teragak-agak untuk mencuba set skincare dari KITSUI kerana saya percaya KITSUI hannya mengeluarkan produk yang terbaik,berkesan dan selamat untuk penggunanya.

  24. Malay

    azizahsahadi (verified owner)

    yang ini saya beli untuk anak saya, dah repeat beli juga, anak kata, best pakai, muka smooth kerana ada sesetengah produk selepas mencuci muka, muka terasa kering, tetapi tidak dengan produk kitsui.

  25. Malay

    queiera (verified owner)

    Second time repeat !! Kitsui skincare memang the best . Muka jdi smooth .parut jerawat kurang then muka dh tk kusam .First beli cleanser gel & moisturiser .Now add on lotion .,

  26. Malay

    Razyirah (verified owner)

    Review for almost sebulan penggunaan, skincare oily&acne mampu untuk merawat kulit muka saya yang berminyak&berjerawat, jerawat akan keluar if terlebih mkn&minum manis, kekacang, tido tida menentu, hormon, stresss, but yang lebih best moisturizer nyaa, sebab jenis terus meresap ke kulit ketika disapu. I’ll repeat again,

  27. Malay

    zurinfarhana (verified owner)

    recommended.. mmg xberminyak.. testur ringan sgt.. muke nmpk clean.. best gile.. mmg setia pada kitsui.. start percaya kitsui ni btol2 berkesan mase minum whitening bb dgn stemcell.. mmg minum tu rase berkesan sgt2.. apabila kitsui keluaran skincare mmg percaya bnde ni adalah yg terbaik dan ternyata mmg terbaik.. muke xberminyak langsung weh..

  28. Malay

    Diyana (verified owner)

    First time guna,kulit rasa lembut dan tiada iritasi…masih menungggu effect nye,hehehe….

  29. English

    Rohasibah

    Hai,saya nak tanya utk kulit muka saya set mn yg ok,kulit muka saya suka biasa je,tak berminyak cuma ada macam jeragat tompok kecil

    • English

      geminibeautystore

      hi dear untuk yang ada masalah kulit jeragat sesuai amalkan sc mixberiies jika sis tiada alahan seafood . untuk yang ada masalah alahan pula sesuai untuk amalkan sc oxidant 🙂

  30. Malay

    nurul sakhiyah

    Mmg tarikh expired dia nie cpat kh? /bln 10 tahun 2021?

    • Malay

      geminibeautystore

      Di atas permintaan ramai… Kitsui sekarang menyediakan direct line utk customer berinteraksi dgn kami… KAMI SEDIA MEMBANTU.. WE LOVE YOU ❤❤❤

      Klik di sini utk berinteraksi dgn kami
      https://kitsuicare.wasap.my/

  31. Malay

    Rose

    Sangat adore dengan bau yang semerbaknya dan kulit terasa bersih bila menggunakan nya…tak sabar tunggu kesan nya..baru 4 hari mencuba..yang penting set nya berbaloi…

  32. Malay

    Noor Azliza Aziz

    Beli untuk anak… muka dah tak berminyak dan dah xde jerawat keluar. Terbaik la KITSUI

  33. Malay

    hisyam

    salam admin… kulit saya berminyak… tp saya ada makn supplimet kuitsui… perlu x.. sy beli produk ini juga… untuk mengecilkan pori dan menghilangkan parut

  34. Malay

    putrnurh

    ambil masa seminggu juga la utk sampai ke sabah. best pakai, wangi mcm gula2, kulit jd lembut mcm baby, tak melekit, n tak pedih mcm produk lain

  35. Malay

    aisyahzainor (verified owner)

    Kulit terasa lembut dan kurg berminyak.. Tahan lama.. Harga berpatutan..

Show only reviews in English (11)

Add a review

Your email address will not be published.

Similar Products

Try out these KITSUI products too!