SUPER JIMAT : DRY & NORMAL SKINCARE SET

Beauty

RM73.80

Out of stock

– Cleans surface efficiently
– Younger skin
– Prevention from sagging and wrinkles
– Antioxidant
– Moisturize the skin while cleansing without leaving the skin too dry
– Prevents signs of skin aging.

– Prevents wrinkles
– Restores the normal and dry skin’s natural moisture balance
– Lightens the skin texture.
– Aloe Vera extracts helps to moisturize the skin especially for flaky skin
– Restore the skin
– Improving skin hydration
– Minimize pores

– Activates cells with energy
– Prevent it from dying/drying out
– Grape seed oil and lavender flower which help fight premature aging
– Reverses signs of aging ,sun spots, fine lines and wrinkles
– Allantoin promotes cell proliferation
– Rate of skin cell growth increases
– Renew fresher and healthier skin.

BENEFITS OF ALLANTOIN:

This ingredient soothes skin, and because of that, it has been used to treat everything from redness to dermatitis, eczema, acne and even burns. Allantoin is known to increase the water content of skin’s extracellular matrix. In simpler terms, Allantoin helps make skin softer, more resilient and more hydrated.

BENEFIT OF CoEnzyme Q10 :

As we age, the levels of natural CoEnzyme Q10 in our skin decrease due to increased stress and damage. This makes it more susceptible to fine lines and wrinkle. Therefore the use of CoEnzyme Q10 in our formula is crucial as it can penetrate deeply to provide antioxidants that creates collagen and elastin. This makes the skin younger-looking for longer and wrinkle free.

5 reviews for SUPER JIMAT : DRY & NORMAL SKINCARE SET

  1. siti khadijah (verified owner)

    Assalamualaikum, saya prnh beli skincare set ni pada 4 Disember 2019, sampai sekarang (6 March 2020) masih belum habis dipakai, sangat berbaloi. Masa saya beli ada promo, rm60. Sehari saya pakai 2 3 kali, tp klau ada masa mls pakai sehari sekali ja. Best sangat pakai skincare kitsui ni saya pakai skali dgn serum, tp serum sy dh habis sebotol, saya dh beli serum lagi masa promo beli 1 free 1. Satu lagi, drpd 12 jenis supplement kitsui (betul kot namanya, hehe), saya dh try minum 8 supplement. Saya suka dgn kitsui sbb slalu ada promo, dan harganya sangat2 berbaloi, dan saya juga pelawat tegar web kitsui dan ig kitsui, suka tgk cara marketing kitsui.

  2. Ernie Arifin

    Assalam saya nak tnya, utk kulit combination nak pakai set yg mana satu ya biru or pink.. saya ada msalah kulit combination iaitu kering pada bahagian pipi dan sedikit b’mnyak pada zon T.. any suggestion ?

    • geminibeautystore

      wasalam dear untuk yang ada masalah kulit kombinasi sesuai menggunakan cleanser pink , toning lotion biru dan moisturizer biru 🙂

  3. Suhaila Mat (verified owner)

    Setelah hampir 3 minggu menggunakan skincare set ini,,baru hari ini sy nak bg feedback,,kulit muka sy jadi lembab dan permukaan kulit juga jd halus.
    memang tak akan tukar lain dah lepas ini…

  4. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Saya dah pakai set ke2.. memang love sangat….. Memang jimat 1 set boleh tahan 5bulan …dan sekarang saya baru nak memcuba eye gel ngan sunblock.. Apa pun saya memang jatuh cinta teruk ngan KITSUI❤️

  5. hisyam

    boleh x saya tahu.. bagaimana cara menggunakan ketiga tiga produk ini… dan sama tak caranya dgn yang kulit berminyak.. tq

Show only reviews in English (5)

Add a review

Your email address will not be published.

Similar Products

Try out these KITSUI products too!