SUPER JIMAT – SKINCARE OILY & ACNE SKIN

(24 customer reviews)

RM73.80

OILY & ACNE SKIN

Minyak dihasilkan oleh tubuh kita dengan tujuan untuk menjaga kulit yang sihat. Walau bagaimanapun, terlalu banyak minyak boleh menyebabkan beberapa masalah kulit seperti jeragat dan jerawat.

Pembersih muka sangat penting untuk kulit berminyak kerana kulit yang berminyak boleh menyebabkan peningkatan jerawat. Maka penting untuk sesuatu skincare mesti mempunyai ciri-ciri anti-radang
terutama untuk kulit sensitif dan jerawat.

Out of stock

* ¬ BERSIFAT ANTI-RADANG
* ¬ KANDUNGAN ALOE VERA EXTRACT YANG MAMPU MENANGANI JERAWAT
* ¬ MEMBERSIHKAN SECARA MENDALAM
* ¬ PRO VITAMIN B3 YANG MEMBANTU KULIT KEKAL LEMBAB DAN BEBAS KEMERAHAN.
* ¬ MENGHAPUSKAN MINYAK YANG BERLEBIHAN DAN BERKESAN MENGHILANGKAN KOTORAN

* ¬ MEMBERSIH LIANG PORI YANG KOTOR AKIBAT PERSEKITARAN.
* ¬ MENGHALANG JERAWAT DARI MEMBENTUK
* ¬ PENYEMBUHAN KULIT DAN MEREMAJAKAN KULIT
* ¬ MENGURANGKAN MASALAH PORI TERBUKA

* ¬ BUAT KULIT LEBIH LEMBUT DAN LEBIH TERHIDRASI
* ¬ PROVITAMIN B5 BERFUNGSI SEBAGAI PELEMBAP SEMULAJADI
* ¬ SECARA FIZIKAL IA MENARIK KELEMBAPAN DAN NUTRIEN KE LAPISAN PALING DALAM KULIT
* ¬ MENINGKATKAN KEUPAYAAN KULIT DALAM PENGHIDRATAN KULIT.
* ¬ EJEN ANTI-KERADANGAN
* ¬ EKSTRAK BEARBERRY DENGAN KEUPAYAAN MENCERAHKAN KULIT
* ¬ ANTIOKSIDAN
* ¬ MELINDUNGI KULIT DARI SINARAN MATAHARI SECARA SEMULAJADI

– ALLANTOIN

MEMPERCEPAT PROSES PERTUMBUHAN SEL DAN JARINGAN KULIT BARU YANG LEBIH SEHAT, SEHINGGA SEL KULIT MATI DAPAT TERGANTIKAN DALAM WAKTU YANG LEBIH SINGKAT DAN MENYAMARKAN BEKAS LUKA, KEMERAHAN, DAN BEKAS JERAWAT.

– WILLOW BARK

MENGANDUNG TANNINS YANG MERUPAKAN ASTRINGENT, SEHINGGA DAPAT MEMBANTU MENGECILKAN PORI-PORI SEKALIGUS MENGONTROL PRODUKSI MINYAK BERLEBIH PADA PEMILIK KULIT BERMINYAK.

– VITAMIN B3

BANTU MAMPU MEMBERSIH MINYAK, KOTORAN DAN DEBU TANPA MENGERINGKAN LAPISAN KULIT DAN MENGGALAKKAN KADAR PEMBAHARUAN SEL KULIT.

24 reviews for SUPER JIMAT – SKINCARE OILY & ACNE SKIN

  1. Siti khadijah binti sualaiman (verified owner)

    Tak sabar nk cuba,harap the best

  2. Yana

    Memang kena cuba hebat

  3. Fendi

    Berkesan

  4. margereta

    Nak tanya postage period ambil masa berapa hari ye?

  5. Norfaeza Mislan (verified owner)

    Beli utk ank sya. Berkesan! Jerawat pasir mula berkurangan. Cuma masa terima barang, gel cleanser tumpah sedikit ikut corong pump. Rasa rugi sket. Hopefully in future cuba improve pembungkusan. Maklum je lah abg2 poslaju kita bukan semua hari2 mood ok.

  6. syifa.s (verified owner)

    My acne cured faster . Very good product

  7. Athirah

    Nak beli, tapi tk pndai nk beli dekat website, ad yg boleh tlong tak? 01170728550 whatsapp sy

    • geminibeautystore

      Di atas permintaan ramai… Kitsui sekarang menyediakan direct line utk customer berinteraksi dgn kami… KAMI SEDIA MEMBANTU.. WE LOVE YOU ❤❤❤

      Klik di sini utk berinteraksi dgn kami
      https://kitsuicare.wasap.my/

  8. suziana kasmin

    1. produk skin kitsui mmg serasi dengan kulit muka sya.. kulit muka mejadi lembut dan berkeyakinan utk berjumpa dengan client..
    2. untuk produk whitening Bb dan royal lpo mmg saya amalkan kulit bertambah cerah dan craving utk mkn dapat dikawal..

  9. Suhaila (verified owner)

    Alhamdulillah serasi. Hari tu kulit tiba² breakout teruk sebab alahan seafood + tak cukup tidur assignment, sekarang makin okay. Testure ringan, senang nak apply & best. Berbaloi dengan harga. Nanti nak repeat.

  10. amira subhi (verified owner)

    Alhamdulillah.. Produk yg sgt2 berkesan dgn masalah muka sy.. Muka sy mudah berjerawat n berminyak.. Sblom ni dh cbe mcm2 produk tp still xde perubahan.. Tp kali ni try set acne n oily ni jerawat makin mengecut n kulit muka kurg berminyak slpas bngun tidur.. Jerawat pn dah kurang.. Akan setia dengan produk kitsui.. Semua produk kitsui mmg terbaik.. Rase rugi xkenal dari dulu… Fall in love.. ❤️

  11. Norhayati Idris (verified owner)

    Suka sgt skincare kitsui ..mampu mlik dan berkesan….

  12. noor solehah said

    Dah 3 kali beli.. Mmg best.. Parut jerawat makin kurang. Jerawat pun dah jarang² ada. Cuma dah 2 kali barang smpi, tapi tumpah.. Harap nanti boleh perbaiki pembungkusan.

    • geminibeautystore

      hi sis minta maaf atas keadaan barang sampai dengan keadaan yang tumpah . inshaallah selepas ini kami akan wrap dengan sebaik yang mungkin ya 🙂

  13. Afiq (verified owner)

    Setelah mencuba supplement dari KITSUI yang berkesan untuk saya, saya tidak teragak-agak untuk mencuba set skincare dari KITSUI kerana saya percaya KITSUI hannya mengeluarkan produk yang terbaik,berkesan dan selamat untuk penggunanya.

  14. azizahsahadi (verified owner)

    yang ini saya beli untuk anak saya, dah repeat beli juga, anak kata, best pakai, muka smooth kerana ada sesetengah produk selepas mencuci muka, muka terasa kering, tetapi tidak dengan produk kitsui.

  15. queiera (verified owner)

    Second time repeat !! Kitsui skincare memang the best . Muka jdi smooth .parut jerawat kurang then muka dh tk kusam .First beli cleanser gel & moisturiser .Now add on lotion .,

  16. Razyirah (verified owner)

    Review for almost sebulan penggunaan, skincare oily&acne mampu untuk merawat kulit muka saya yang berminyak&berjerawat, jerawat akan keluar if terlebih mkn&minum manis, kekacang, tido tida menentu, hormon, stresss, but yang lebih best moisturizer nyaa, sebab jenis terus meresap ke kulit ketika disapu. I’ll repeat again,

  17. zurinfarhana (verified owner)

    recommended.. mmg xberminyak.. testur ringan sgt.. muke nmpk clean.. best gile.. mmg setia pada kitsui.. start percaya kitsui ni btol2 berkesan mase minum whitening bb dgn stemcell.. mmg minum tu rase berkesan sgt2.. apabila kitsui keluaran skincare mmg percaya bnde ni adalah yg terbaik dan ternyata mmg terbaik.. muke xberminyak langsung weh..

  18. Diyana (verified owner)

    First time guna,kulit rasa lembut dan tiada iritasi…masih menungggu effect nye,hehehe….

  19. nurul sakhiyah

    Mmg tarikh expired dia nie cpat kh? /bln 10 tahun 2021?

    • geminibeautystore

      Di atas permintaan ramai… Kitsui sekarang menyediakan direct line utk customer berinteraksi dgn kami… KAMI SEDIA MEMBANTU.. WE LOVE YOU ❤❤❤

      Klik di sini utk berinteraksi dgn kami
      https://kitsuicare.wasap.my/

  20. Rose

    Sangat adore dengan bau yang semerbaknya dan kulit terasa bersih bila menggunakan nya…tak sabar tunggu kesan nya..baru 4 hari mencuba..yang penting set nya berbaloi…

  21. Noor Azliza Aziz

    Beli untuk anak… muka dah tak berminyak dan dah xde jerawat keluar. Terbaik la KITSUI

  22. hisyam

    salam admin… kulit saya berminyak… tp saya ada makn supplimet kuitsui… perlu x.. sy beli produk ini juga… untuk mengecilkan pori dan menghilangkan parut

  23. putrnurh

    ambil masa seminggu juga la utk sampai ke sabah. best pakai, wangi mcm gula2, kulit jd lembut mcm baby, tak melekit, n tak pedih mcm produk lain

  24. aisyahzainor (verified owner)

    Kulit terasa lembut dan kurg berminyak.. Tahan lama.. Harga berpatutan..

Show reviews in all languages (35)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart