Korean White Pink Clay Mask

(16 customer reviews)

RM48.80

BRAND : KITSUI SKINCARE

PRODUCT : KOREAN WHITE PINK CLAY MASK

KEY INGREDIENT : ALLANTOIN, ORGANIC WITCH HAZEL, ORGANIC ALOE VERA, ORGANIC FRENCH PINK CLAY

RSP : RM 48.80 / 80ML

1. Hilangkan pori pori muka serta merta
2. Membersihkan kulit serta merta
3. Menghaluskan muka serta merta
4. Kulit muka jadi pinkish serta merta

KOREAN WHITE PINK CLAY MASK

  • Korean white pink clay mask memberi manfaat kepada kulit kering dan sensitif kerana ia mempunyai ramuan penjagaan kulit yang penting iaitu mengurangkan kerengsaan, keradangan dan merawat keadaan kulit seperti jerawat.

 

  • salah satu ramuan dalam Korean white pink clay mask ia membantu meningkatkan keanjalan kulit dan pembaharuan sel agar kulit kelihatan muda. Ia bagus untuk semua jenis kulit. Dengan penggunaannya kulit akan lembut , lebih hidrat, dan licin halus sambil mencerahkan kulit wajah.

 

  • Selain itu, ia mempunyai ciri-ciri detoksifikasi yang menjadikannya pilihan terbaik untuk kulit jerawat. Ini adalah tanah liat terbaik yang boleh anda gunakan untuk menghilangkan kulit sensitif dengan mudah dan lembut. Apabila memakai masker ini toksin akan dikeluarkan dengan lembut dari kulit sambil meningkatkan keanjalan kulit.

ALLANTOIN

Membantu menghasilkan kulit yg sihat & licin
Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
Menghilangkan parut jerawat
Membuat tona kulit lebih seimbang

ALOE VERA

mengurangi peradangan di kulit
membantu melembapkan kulit
mencerahkan wajah.

ORGANIC WITCH HAZEL

Mengatasi Psoriasis pada Kulit
Mengecilkan Pori-Pori
Mempercepat Penyembuhan Jerawat 
melembapkan kulit dan mengawal minyak

ORGANIC FRENCH PINK CLAY

mengangkat kotoran dari pori-pori
mengangkat sel kulit mati
menghasilkan sel kulit baru,
mencegah peradangan.

16 reviews for Korean White Pink Clay Mask

  1. nurhajar (verified owner)

    Best dah 2 kali pakai… Jerawat kecut.. Pori² mengecil.. Lembut kulit pas pakai n x rasa tegang… Paling best wangi sangat

  2. shanabeleza7060

    Best pakai.
    Kali pertama pakai dah ada perubahan
    Pori2 mengecil
    Serius Best.. Bau pun wangi

  3. Shahira

    Boleh ws tak? 0194044679? Pleasee tak reti nak beli kt sini

    • geminibeautystore

      alright , baik ssis .. admin akan ws sis okay 😉

  4. Azfa

    Kulit muka berminyak sesuai tak guna clay masak?

    • internetorder1

      hi sis , bolehh je dear .. korean whitie pink clay mask , sis sapukan dimuka , mask di sarankan utk pakai 3 kali seminggu utk kulit berminyak dlm masa 30minit shj

  5. lyhn an

    boleh wsap saya 0125022686 sy nak oder

    • geminibeautystore

      noted dear 😉

  6. Isma ismail

    Boleh whatappno saya 012-2569389..berminat nak beli tapi x reti nak beli kat website nie..plss admin

    • geminibeautystore

      hi dear , baik noted dear .

  7. Rabiatul

    Blh wsap sy tak 0139783475

    • geminibeautystore

      baik noted dear.

  8. syaa

    hi… please admin wsap sy, sy x reti nak bli kt sni.. wsap 0189492544

    • geminibeautystore

      alright , baik noted dear .

  9. Nabila

    Hi,untuk kulit kusam okay tak eh?

    • geminibeautystore

      boleh juga dear.

  10. cazy

    Hi.. Nak review utk first time try. Bau dia sangat wangi dan senang je nak apply dekat muka. Penggunaan pun agak jimat sebab texture clay yang thick, apply sikit dah memadai. Ke kena apply tebal-tebal?

  11. Erika Randy

    Terbaikkkkk yg blm cuba .jom guys cuba anda akan rasa perubahan nyaa.. Kitsui Beauty

  12. cik nurul

    Saya memilih untuk mencuba pkai kitsui pink clay mask ni ternyata produk ni sgt2 bagus, berkualiti dan selain tu harga ia sgt mampu milik dan ia sgt berkesan pada diri saya sndiri. .alhamdulillah takrugi cuba kitsui ❤ satu botol boleh guna lebih dari bulan sgt jimat .

  13. sfn_starlight

    Mask yg paling best yg saya pernah pakai… Mmg terbaikbau wangi je

  14. aisy ashari (verified owner)

    This is my first time trying this product and i like it. Kulit jadi soft after using it, bounya wangi n rasa selesa ms apply kat muka. You should try this ladies

  15. internetorder1

    hai dear ya betul sis perlu membersihkan muka terlebih dahulu sebelum apply mask 🙂

  16. Tri astuti

    Boleh wasap 01151197532

    • geminibeautystore

      Di atas permintaan ramai… Kitsui sekarang menyediakan direct line utk customer berinteraksi dgn kami… KAMI SEDIA MEMBANTU.. WE LOVE YOU ❤❤❤

      Klik di sini utk berinteraksi dgn kami
      https://kitsuicare.wasap.my/

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart