Korean White Ice Cream Scrub 50 grams

RM38.80 RM28.80

BUY 1 GET FREE 1 @ RM28.80  🍧🍧
BUY 1 GET FREE 1 @ RM28.80  🍧🍧
BUY 1 GET FREE 1 @ RM28.80  🍧🍧

FREE POSTAGE !!🇲🇾
FREE POSTAGE !!🇲🇾
FREE POSTAGE !!🇲🇾

FREE MATA GANJARAN
FREE MATA GANJARAN
FREE MATA GANJARAN

Promosi bermula pada 17.10.2020
Promosi bermula pada 17.10.2020
Promosi bermula pada 17.10.2020

Anda Boleh Membuat Pembelian “Buy 1 Get Free 1” Untuk Korean White Ice Cream 🍧🍧 dgn harga

@ RM28.80 Hanya Di Website Kitsui

@ RM28.80 Hanya Di Website Kitsui

@ RM28.80 Hanya Di Website Kitsui

Kenapa perlu scrub muka? Tak boleh ke cukup sekadar mencuci dengan pembersih muka yang ada? 🌸🌸 MEMANG TAK CUKUP SEBAB PEMBERSIH MUKA tidak dpt bantu menanggalkan sel sel mati di muka.

Berapa kali kekerapan untuk menggunakan scrub?

Scrub sangat bagus untuk diamalkan satu hingga 2 kali sahaja seminggu. Jika berlebihan ia akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan rosak. Jadi elakkan menggunakan scrub secara berlebihan.

Scrub lah sekurang-kurangnya sekali seminggu untuk mengurangkan masalah pori tersumbat. Kitakan dalam seminggu tu berapa kali pakai makeup, makeup yang tak ditanggal bersih itu lah yang menyumbatkan pori-pori. Jadi ada baiknya menggunakan scrub.

Kitsui ICE CREAM SCRUB 🍧🍧
ISIPADU 50GRAMS PER BOTTLE

#KITSUITERBAIKUNTUKANDA

• Melembutkan dan menghaluskan kulit
• Membersihkan pori-pori dan mengelakkan pori pori tersumbat
• Mengangkat sel-sel kulit mati
• Membantu mengurangi bintik-bintik gelap dan bekas jerawat
• Meningkatkan kadar kolagen
• Mampu meratakan warna kulit dan kulit lebih cerah
Memudarkan parut
• Melicinkan kulit dan memudahkan penyerapan produk wajah

Korean White Ice Cream Scrub 50 grams

Kenapa Perlu Scrub dalam Rutin Penjagaan Wajah?

Skrub ialah sesuatu perkara yang penting dalam menjaga kecantikan dan kebersihan kulit. Rata-rata wanita masih tidak menyedari kelebihan menggunakan skrub tetapi ada juga yang sudah lama mengamalkannya. Ramai yang bertanya macam mana nak unclogged pores. Tahu tak sebenarnya tugas scrub salah satunya ialah menyelamatkan pori yang tersumbat. Kenapa perlu scrub? Tak cukup ke sekadar mencuci dengan pembersih muka yang ada? Actually banyak kepentingan scrub ni pada kulit terutama muka yang mudah breakout atau berjerawat.

 

Kelebihan berskrub:-

Skrub menyingkir sel kulit mati .

Sel-sel mati ni yang menyebabkan muka kita gelap, make up tak sekata, dan kelihatan kusam.

Seterusnya menyebabkan liang pori tersumbat dan mengakibatkan jerawat.Singkir kulit mati

Memudarkan parut

Melicinkan kulit

Memperbaiki kulit yg kusam

Mengelakkan pori-pori tersumbat

Memudahkan penyerapan produk wajah

Jadi adalah sgt penting utk memastikan anda melakukan scrub sekurang kurangnya seminggu sekali.

 

Lepas scrub sangat sesuai untuk kita pakai serum atau apa-apa produk skincare sebab ia akan meresap dengan lebih effective.

 

Shea butter
• Melembapkan kulit
• Menegangkan kulit

Avocado oil
• Membantu proses penyembuhan jerawat
• Mengatasi kemerahan akibat jerawat dan iritasi kulit pada
wajah
• Menstimulasi produksi kolagen di wajah,

Sunflower oil
• Membantu mengurangi bintik-bintik gelap dan bekas jerawat
• Perlindungan kulit dari sinar matahari
• Mengurangi tanda-tanda penuaan

Walnut shell powder
• Mengandungi antioxidants yang merawat kulit rosak
• Menjadikan kulit lebih cerah

Reviews

There are no reviews yet.

Show reviews in all languages (16)

Be the first to review “Korean White Ice Cream Scrub 50 grams”

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Berapa kali kekerapan untuk menggunakan scrub?

Scrub sangat bagus untuk diamalkan satu hingga 2 kali sahaja seminggu. Jika berlebihan ia akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan rosak. Jadi elakkan menggunakan scrub secara berlebihan.

Scrub lah sekurang-kurangnya sekali seminggu untuk mengurangkan masalah pori tersumbat. Kitakan dalam seminggu tu berapa kali pakai makeup, makeup yang tak ditanggal bersih itu lah yang menyumbatkan pori-pori. Jadi ada baiknya menggunakan scrub.

Close Menu
×

Cart