Korean White Essence Serum

(11 customer reviews)

RM48.80

KITSUI KOREAN WHITE SERUM 

KEY INGREDIENT : ROSE MARY EXTRACT, HYALURONIC ACID, COENZYME Q10, ALLANTOIN, VITAMIN B3

APAKAH ITU SERUM? Tahukah anda fungsi dan cara penggunaan serum?

Serum direka khas untuk memberikan kepekatan bahan aktif yang tinggi kepada kulit

Serum yang mengandungi bahan active spt HYALURONIC ACID & COENZYME Q10 dengan molekul yang sgt kecil untuk penyerapan yang lebih baik.

Serum yang BERASASKAN dari STERELIZE WATER H20 datang dalam bentuk gel yang JERNIH adalah lebih berkesan.

Anda boleh sapukan serum pagi atau malam.

Sapukan serum selepas cleanser , toner dan sebelum mosituriser anda.

SERUM boleh digunakan untuk menambahkan hidrasi, melawan anti oksidan (terhadap kesan pencemaran dan anti penuaan yang berbahaya) atau merawat masalah tertentu seperti pigmentasi atau jerawat

KITSUI KOREAN WHITE SERUM SGT SESUAI UTK KULIT KERING DAN JUGA BERMINYAK.

Kandungan active
1. Coenzyme COQ10
2. ROSEMARY EXTRACT
3. HYALURONIC ACID
4. VITAMIN B3

RSP : RM48.80 / 30ML

  • Ekstrak Rosemary adalah sumber antioksidan yang sangat baik dan vitamin-C.
  • Menjadikan kulit lebih licin dan lembut.
  • Kulit kelihatan lebih muda remaja.
  • Meringankan kulit serta melembapkan.
  • Mengurangkan bintik merah.
  • Merawat bekas luka dan tanda-tanda yang tidak diingini pada kulit.
  • KOREAN WHITE ESSENCE SERUM

     

    • Korean white essence serum sangat berkhasiat dan banyak menyelesaikan masalah kulit kering mahupun kulit berminyak.

     

    • Bahan-bahan utama seperti ekstrak Rosemary mempunyai sumber vitamin dan vitamin C yang tinggi yang menjadikan kulit lebih licin dan lembut, dan menjadikan kulit kelihatan lebih muda.

     

    • Dengan penggunaan yang kerap dan teratur, kulit akan lebih ringan dan pori pori akan mengecut. Bahan-bahan utama dalam Korean white essence serum ini akan merawat parut dan tanda-tanda lain yang tidak diingini pada kulit, maka penting untuk menjadikannya sebagai keperluan asas dalam rutin penjagaan kulit.

    ROSE MARY EXTRACT
    – sumber antioksidan yang sangat baik

    HYALURONIC ACID
    – berfungsi untuk menahan air dan membantu kulit tetap terhidrasi.
    – meningkatkan elastisitas kulit.
    – mengurangi tampilan kerutan dan garis halus.

    COENZYME Q10
    – bantu penambahan kolagen dalam kulit dan melindungi kulit dari sinaran uv matahari.
    – membantu mengurangkan pigmentasi, memperbaiki tona kulit

    ALLANTOIN
    – merawat bekas luka dan tanda-tanda yang tidak diingini pada kulit

    VITAMIN B3
    – bantu mengekal dan mengawal kelembapan lapisan epidermis
    – menjaga kelembaban dan menjauhi iritasi

    11 reviews for Korean White Essence Serum

    1. Suraya (verified owner)

      Telah berjaya merawat luka parut luka melecur saya di muka sedikit demi sedikit dgn penggunaan 2 kali sehari…now….repeat order utk kedua kalinya…tq kitsui

    2. lina

      Sgt bagus , love the texture dan juga cepat menyerap… tq kitsui

    3. Nur aqilah

      ahhhh falling in love gne serum kitsui . srsly , jerawat dh tk keluar . muka dh bersih . thank you kitsui ❤

    4. Nur Aqilah Husna

      ahhhh falling in love gne serum kitsui . srsly , jerawat dh tk keluar . muka dh bersih . thank you kitsui ❤

    5. dya

      Saya memilih produk kitsui beuty kerana label ini tidak perlu diragui lagi bahan bahannya, mudah disediakan, lazat, berkesan dan yang paling penting selamat. Dan semua tu saya dapat hanya pada harga yang jauh lebih murah berbanding pasaran luar. Sangat berpatutan dan berbaloikan. Hasilnya sy tak boleh pertikaikan.,kulit sy kelihatan awetmuda berbanding usia. Dan itulah rahsia saya. Tq kitsui. This is awesome product ever.

    6. siti hajimah

      Terbaikkkkk yg blm cuba .jom guys cuba anda akan rasa perubahan nyaa.. Kitsui

    7. aqilah husna

      ahhhh falling in love gne serum kitsui . srsly , jerawat dh tk keluar . muka dh bersih . thank you kitsui ❤

    8. fify_rashid

      Baru pertama kali sapu kws kat muka mmg berbeza dgn product² lain… Kulit jadi glowing dan x berminyak.. yg ptg kulit rasa tegang juga,. So x salah la anda memilih kitsui.. Mmg terbaik untuk anda… I Love Kitsui.. ❤❤❤

    9. NUR HAFIDZOH ASYIQIN AHMAD

      Fall in love dengan serum ni..walaupun belum habis sebotol lagi, tapi kulit muka nampak bersih..plus amalkan korean whitie plus ..love it

    10. Izaa Rozmalianaa

      Tq kitsui !!!

    11. fify_rashid

      Dah beli and guna kws, sesuai dengan kulit saya, sebelum make up memang wajib pakai, so make up tahan lama and tak bercapuk, bau serum pun wangi dan texture tak berminyak mudah serap..
      I love it, tq kitsui!

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    Close Menu
    ×

    Cart