Korean White Essence Serum

(18 customer reviews)

RM48.80

KITSUI KOREAN WHITE ESSENCE SERUM

APAKAH ITU?

KITSUI KOREAN WHITE ESSENCE SERUM :
Serum yang mengandungi bahan active spt HYALURONIC ACID & COENZYME Q10 dengan molekul yang sgt kecil untuk penyerapan yang lebih baik. Serum yang BERASASKAN dari STERELIZE WATER H20 datang dalam bentuk gel yang JERNIH adalah lebih berkesan.

Out of stock

-Melambatkan proses penuaan seperti kedutan halus dan garis garis dimuka 
-Menyelesaikan masalah kulit kering mahupun kulit berminyak.
-Kulit akan lebih ringan dan pori pori akan mengecut.
-Merawat parut dan tanda-tanda lain yang tidak diingini pada kulit
-kandungan Vitamin C dari Rosemary Extract dpatkan menjadikan kulit lebih bersih dan bebas jerawat. 
-Lindungi daripada kerosakan cahaya matahari. Niacinamide dapat membina semula sel-sel kulit yang sihat di samping —Melindungi daripada kerosakan yang disebabkan oleh sinar ultraviolet.
-Merawat hiperpigmentasi. Beberapa kajian mendapati niacinamide dapat membantu dalam memudarkan bintik-bintik gelap.

Sesuai Untuk:
SEMUA JENIS KULIT

-Coenzyme Q10 : Membantu membina keratin, sejenis protein yang menjadikan kulit anda tegang dan sihat

-Niacinamide : Mengurangkan kemerahan dan kegatalan. Niacinamide juga bantu mengurangkan keradangan dan meredakan kemerahan daripada reaksi alergi, jerawat, dan masalah keradangan kulit lain

-Hyaluronic Acid : Meminimumkan penampilan liang pori. Ia dapat membantu menyamarkan penampilan liang pori

-Rosemary extract : Vitamin C yang tinggi yang menjadikan kulit lebih licin dan lembut, dan menjadikan kulit kelihatan lebih bersih dan bebas jerawat.

-Tekstur ringan dan segar
-Molekul yang sgt kecil untuk penyerapan yang lebih baik.

-Sapukan serum pagi atau malam.
-Sapukan serum selepas cleanser , toner dan sebelum mosituriser anda.
-Elakkan kawasan sekitar mata.

KITSUI KOREAN WHITE ESSENCE SERUM

APAKAH ITU?

KITSUI KOREAN WHITE ESSENCE SERUM :
Serum yang mengandungi bahan active spt HYALURONIC ACID & COENZYME Q10 dengan molekul yang sgt kecil untuk penyerapan yang lebih baik. Serum yang BERASASKAN dari STERELIZE WATER H20 datang dalam bentuk gel yang JERNIH adalah lebih berkesan.

18 reviews for Korean White Essence Serum

  1. Suraya (verified owner)

    Telah berjaya merawat luka parut luka melecur saya di muka sedikit demi sedikit dgn penggunaan 2 kali sehari…now….repeat order utk kedua kalinya…tq kitsui

  2. lina

    Sgt bagus , love the texture dan juga cepat menyerap… tq kitsui

  3. Nur aqilah

    ahhhh falling in love gne serum kitsui . srsly , jerawat dh tk keluar . muka dh bersih . thank you kitsui ❤

  4. Nur Aqilah Husna

    ahhhh falling in love gne serum kitsui . srsly , jerawat dh tk keluar . muka dh bersih . thank you kitsui ❤

  5. dya

    Saya memilih produk kitsui beuty kerana label ini tidak perlu diragui lagi bahan bahannya, mudah disediakan, lazat, berkesan dan yang paling penting selamat. Dan semua tu saya dapat hanya pada harga yang jauh lebih murah berbanding pasaran luar. Sangat berpatutan dan berbaloikan. Hasilnya sy tak boleh pertikaikan.,kulit sy kelihatan awetmuda berbanding usia. Dan itulah rahsia saya. Tq kitsui. This is awesome product ever.

  6. siti hajimah

    Terbaikkkkk yg blm cuba .jom guys cuba anda akan rasa perubahan nyaa.. Kitsui

  7. aqilah husna

    ahhhh falling in love gne serum kitsui . srsly , jerawat dh tk keluar . muka dh bersih . thank you kitsui ❤

  8. fify_rashid

    Baru pertama kali sapu kws kat muka mmg berbeza dgn product² lain… Kulit jadi glowing dan x berminyak.. yg ptg kulit rasa tegang juga,. So x salah la anda memilih kitsui.. Mmg terbaik untuk anda… I Love Kitsui.. ❤❤❤

  9. NUR HAFIDZOH ASYIQIN AHMAD

    Fall in love dengan serum ni..walaupun belum habis sebotol lagi, tapi kulit muka nampak bersih..plus amalkan korean whitie plus ..love it

  10. Izaa Rozmalianaa

    Tq kitsui !!!

  11. fify_rashid

    Dah beli and guna kws, sesuai dengan kulit saya, sebelum make up memang wajib pakai, so make up tahan lama and tak bercapuk, bau serum pun wangi dan texture tak berminyak mudah serap..
    I love it, tq kitsui!

  12. Dg Suhanah Awang Suang

    Sy dah guna masuk 2botol… Alhamdulillah sesuai ngn muka sy.. Kulut nmpk tegang.. Bau serum pun wangi.. Tq kitsui

  13. chah (verified owner)

    besttt sgtttttt…

  14. fairuz syahirah (verified owner)

    saya dh pkai serum ni.. Masha Allah sgt2 berkesan! Lubang jerawat yg sy dpt lps blik dr umrah dari tahun 2012 trus hilang dlm masa 2 bulan… Kitsui terbaik!!

  15. Akemar

    Bagi kulit yang ada jeragat yg mana sesuai

    terima kasih

    • geminibeautystore

      hi dear untuk kulit jeragat amalkan sc mixberries jika sis tiada alahan seafood . tetapi jika sis ada alahan sesuai consume sc oxidant 🙂

  16. aisahsalim (verified owner)

    thick tapi senang serap. bau pun nice sangat. Tone kulit pun makin sekata;on of ‘my beauty holy grail’

  17. Noor Azliza Aziz (verified owner)

    Baru seminggu guna serum…kulit dah rasa lembut gitu..

  18. hisyam

    yang ni boleh menghilangkan parut jerawat x… camna cara nak gunakan yr.. tq

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Purifed Water, Carbomer, Phenoxyethanol Chlorphenesin Glycerin, Glycerine, Butylene Glycol, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract,”Niacinamide, Broussonetia Kazinoki Root Extract,  Acetyl Glucosamine, Galactoarabinan, Morus Alba Bark Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Camellia Japonica Leaf Extract,

Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Tricholoma Matstake Extract”, Rosmarinus Cfficinalis (Rosemary) Extract, Hamamelis Virginiana Water, Panax Ginseng Root Extract, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Purifed Water, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Allantoin, Niacinamide,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Essential Oil.

Paraben Free . Perfume Free .  Sulfate Free.  Silicone Free .

Sila maklum bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemas kini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini bagi memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda.

Close Menu
×

Cart