Korean White Cleansing Gel – Normal & Dry Skin (BLUE)

(3 customer reviews)

RM28.80 RM24.70

KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  Normal & Dry Skin

APAKAH ITU?

-KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  Normal & Dry Skin (BLUE):
Membersihkan dan menghilangkan solekan secara berkesan tanpa kesan pengeringan.

Agen pembersih lembut yang dipilih dengan teliti untuk memastikan ia menerima toleransi yang baik dengan kulit kering. Anti ketidakselesaan, anti kering.  Formula pembilasan diperkaya dengan 4 bahan aktif COENZYME Q10 ,  NIACINAMIDE/VITAMIN B3 , VITAMIN E & ROSEMARY EXTRACT untuk memaksimumkan keselesaan dan keberkesanan pada kulit kering .

Sesuai Untuk:
Kulit KERING DAN SENSITIF

– Membersihkan kulit tanpa menyebabkan kulit menjadi kering.
– Membantu meneutralkan radikal berbahaya yang merupakan salah satu sebab utama penuaan.
– Menghalang kulit daripada kendur dan berkedut.
– Melembapkan & Melicinkan kulit.
– Mencegah tanda-tanda penuaan kulit.
– Membersihkan permukaan dengan cekap.

-NIACINAMIDE : Membantu kulit kekal lembab dan bebas kemerahan

-CoENZYME Q10 : Memperlambat timbulnya tanda-tanda penuaan

-VITAMIN-E : Meningkatkan penghidratan kulit

-Lembut & Ringan, Tekstur yang sesuai untuk mengurangkan masalah kulit kering
-MEMBERSIH KULIT DENGAN LEMBUT
-Gel pembersih yang tidak mengeringkan kulit

-Gunakan air suam untuk membantu membersihkan pori yang tersumbat.
-Buat buih di tangan dan urut dengan lembut pada muka dan leher.
-Bergerak dengan melakukan sapuan secara bulatan.
-Bilas dengan air sejuk untuk mengetatkan pori.

KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  Normal & Dry Skin

APAKAH ITU?

-KOREAN WHITE CLEANSING GEL –  Normal & Dry Skin (BLUE):
Membersihkan dan menghilangkan solekan secara berkesan tanpa kesan pengeringan.

Agen pembersih lembut yang dipilih dengan teliti untuk memastikan ia menerima toleransi yang baik dengan kulit kering. Anti ketidakselesaan, anti kering.  Formula pembilasan diperkaya dengan 4 bahan aktif COENZYME Q10 ,  NIACINAMIDE/VITAMIN B3 , VITAMIN E & ROSEMARY EXTRACT untuk memaksimumkan keselesaan dan keberkesanan pada kulit kering .

3 reviews for Korean White Cleansing Gel – Normal & Dry Skin (BLUE)

  1. Azlin (verified owner)

    Cleanser ni tidak mengering kn kulit muka..n tiada lg jerawat naik..

  2. mar atwam (verified owner)

    suka sgt set skincare kitsui, sgt sesuai dgn muka saya. Dulu bahagian dagu ada satu bahagian yg suka sangat mengelupas tapi semenjak pakai skincare kitsui, dah tak ada mengelupas, kulit lembut. Terima kasih kitsui.

    Akan setia dgn skincare Kitsui.

  3. nat (verified owner)

    Kitsui bila blue clensing gel nak ade ni… Stok saya guna dah le nak dekat hbis.. Sedih ler mcm ni

    • geminibeautystore

      hi dear maaf untuk set ini buat masa ini sudah sold out insyaallah jika sudah restock pasti kami akan buka semula

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Purified Water, Acrylates Copolymer, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco Glucoside, Glycerine, Oilve Oil PEF-7 Esters, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Centella Asiatica Extract (and) Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (and) Scutellaria Baicalensis Root Extract (and) Polygonum Cuspidatum Root Extract (and) Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (and) Camellia Sinensis Leaf Extract (and) Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Phenoxyethanol Chlorphenesin Glycerin, Ubiquinone (CoEnzyme Q10), Essential Oil, D-Panthenol, Allantoin, Niacinamide / Vitamin B3, Vitamin E.

Paraben Free . Perfume Free .  Sulfate Free.  Silicone Free .

Sila maklum bahawa senarai ramuan untuk produk jenama kami sentiasa dikemas kini. Sila rujuk senarai ramuan pada pakej produk anda untuk senarai ramuan terkini bagi memastikan ia sesuai untuk kegunaan peribadi anda. (Untuk produk yang diisi semula di kedai, senarai ramuan yang paling terkini mesti diperolehi secara tempatan setelah mengisi semula produk di tempat penjualan.)

You may also like…

  • SUPER JIMAT –  SKINCARE DRY & NORMAL SUPER JIMAT –  SKINCARE DRY & NORMAL
Close Menu
×

Cart