KITSUI™ Woman Secret

(18 customer reviews)

RM38.80 RM34.70

Membantu mengurangkan masalah keputihan, bantu mengurangkan sakit haid, membaiki kitaran haid dan menambahkan tenaga badan.

**Sesuai untuk wanita yang berumur 18 tahun dan keatas

 

 

  • Membantu mengurangkan masalah keputihan dan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan
  • Menbetulkan kitaran haid dan elakkan kesakitan
  • Memberi tenaga pada badan dan mengurangkan sakit kepala
  • Membantu mengatasi pelepasan putih
  • Membantu memperbaiki sistem pertahanan dan sistem imun dalam badan
  • Menganjalkan kulit seluruh badan dan muka
  • Diformulasikan dari kacip fatimah, manjakani & daun sirih  yang membantu melegakan gatal dan bau, membantu mengurangkan pelepasan putih , membetulkan kitaran haid serta mengandungin kolagen yg dapat membantu menganjalkan kulit seluruh badan dan muka . Serta Dapat membantu mengurangkan sakit kepala / migrain .

    Membantu mengurangkan masalah keputihan, mengurangkan sakit haid, membaiki kitaran haid dan menambahkan tenaga badan (15 sachet x 15 grams).

     

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    Kacip fatimah – Melancarkan kitaran haid.
    Manjakani – Menguatkan otot-otot di dalam miss V.
    Sirih – Mengatasi Keputihan.
    Pandan – Kaya kandungan anti-oksidan dan utk melegakan masalah sakit kepala .
    Kolagen – Menganjalkan seluruh kulit muka dan badan

    18 reviews for KITSUI™ Woman Secret

    1. SUHAILAH JUMRI (verified owner)

      Produk yg sgt sgt best ! Kembalikan keintiman dgn pasangan . Mslh kekeringan yg sye alami pon dh brkurang . Mmg sgt brkesan . Sye dh guna 3 kotak women secret ni . Lepas ni akan terus gunakan produk dari kitsui . Thanks kitsui

    2. Eyen (verified owner)

      Hi nak share pasal women’s secret. Setakat nie da minum 3 pek dan dah nampak perubahannya. Masalah keputihan dah kurang berbanding sebelum. Cara pengunaan smua senang je, rasa minuman pun sedap.. Recommended bagi mereka yang mempunyai masalah keputihan.

    3. Liana

      dulu saya mengalami masalah gatal gatal yg tersangt teruk. dan juga time period sakit sgt. tapi setelah consume 1 kotak , masalah sudah hilang . dan ye migrain saya pun sudah tiada… saya akan sentiasa setia dgn kitsui ..

    4. farith

      aya memilih produk Kitsui kerana keberkesanannya yang dipercayai ramai serta produk dihasilkan oleh pakar yang berkemahiran dengan menggunakan bahan-bahan yang berkualiti dan tinggi serta selamat digunakan. Kitsui bukan sahaja mampu mencantikkan luaran si pemakai malahan memberikan kesihatan yang sempurna kepada sistem dalaman. Saya akan mengesyorkan produk Kitsui kepada semua lapisan masyarakat untuk menggunakannya dan menjadi produk kecantikan No.1 di Malaysia dan Global.

    5. hazwaniey

      Hai, nama saya Nurul. Saya sudah berumahtangga dan mempunyai seorang cahaya mata. ‍‍ Selepas bersalin, mengekalkan kejelitaan dari dalaman dan luaran adalah sangat penting bagi saya. Oleh itu, saya mencari solusi dengan mengamalkan makanan tambahan dari produk kitsui yang sesuai dengan masalah saya. Semenjak saya setia dan mengamalkannya secara teratur dan betul, kini saya lebih kelihatan cantik dan sihat dari sebelumnya. Sebab itulah saya memilih produk kitsui. Produk kitsui terbukti keberkesanannya.
      #ILOVEKITSUI ❤️

    6. Farhana (verified owner)

      hai..sy baru start women secret 1pack..alhamdulillah..ada perubahan..suami pun perasan..cara membancuh nya juga senang..sy mengesyorkan produk ini utk wanita2 yg sudah berumahtangga..

    7. Hani Ruhaila bt. Harun (verified owner)

      Hi nak share pasal women’s secret. Baru minum dah nampak perubahannya. Masalah keputihan dah kurang berbanding sebelum. Cara pengunaan pun senang je, rasa pun sedap.. Recommended bagi mereka yang mempunyai masalah keputihan.

    8. zaharah zakarya (verified owner)

      Saya sudah jatuh cinta dengan produk kitsui.. sejak amalkan,masalah keputihan sudah berkurang..gatal-gatal juga sudah tiada.. suami pun tegur,kenapa lain macaim ni..haha.
      I love produk kitsui..

    9. Niza

      Sangat Bagus untuk kecantikkan Dan kecantikkan dalam sorg Wanita.. Yes Akan beli lagi Dan lagi. Suami pun suka

    10. Ayuliya (verified owner)

      Saya bagi 5star.. first time nk try women secret ni sbb symengalami keputihan dan sengugut , harap berkesan untuk saya.

    11. sitimaryam

      Alhamdulillah…saya dh try WOMEN SECRET ni…seriously memang best…selalu bngun pagi sakit tumit…lepas amalkan WS ni xde lg sakit tumit…

    12. Zie (verified owner)

      Saya mengalami masalah keputihan..Saya dh consume 2 kotak. Alhamdullillah masalah keputihan dh berkurangan.. wajah pun tidak kusam… recommended sgt..

    13. Ummi Naddiah (verified owner)

      Saya suka kitsui ni.. Bagus dan terbaik la produk ni.. Sebelum ni saya selalu sakit kepala tetapi selepas amal an WS.. Skit kepala hilang.. Masalah keputihan pun semakin berkurangan. Kulit pn makin berseri.. Tq kitsui!

    14. Saymun (verified owner)

      Dah sebulan lebih sy gunakan women secret ni… Mmg bagus dan berkesan.. Dapat mengatasi masaalah saya.. Sy akn terus menggunakan untuk mendapatkn hasil yg lebih lagi..

    15. fify_rashid

      Terbaikk kitsui… ❤❤❤

    16. farah ahmad aj (verified owner)

      Fast Service & Delivery. Good Product quality. TQVM.

    17. Azliza (verified owner)

      Memang terbaik….. banyak perubahan suami pun tegur.Badan pun bertenaga oder untuk next box

    18. Noor Azliza Aziz (verified owner)

      Terbaik untuk masalah wanita.Sangat recomended LoVe KITSUi

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    • KITSUI™ Valuepack Whitenin BB
    Close Menu
    ×

    Cart