KITSUI™ Valuepack Whitenin BB

(10 customer reviews)

RM77.60 RM70.70

30x sachet + Free 5x sachets (10gm)
Sesuai untuk mereka yang ada alahan kolagen. Dapat membantu mengurangkan muka berminyak, mengecilkan pori pori besar, mencerahkan kulit wajah dan melicinkan kulit wajah.
* Sesuai untuk mereka yang ada alahan makanan laut
  • Menyinarkan & memutihkan seluruh wajah dan badan
  • Mencegah pembentukan bintik hitam & bintik putih
  • Mengawal lebihan minyak berlebihan pada wajah
  • Kulit menjadi merah jambu & putih gebu
  • Kurangkan liang pori pada wajah
  • Meningkatkan kecerahan kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu
  • Sesuai untuk mereka yang ada alahan kolagen. Dapat  membantu mengurangkan muka berminyak, mengecilkan pori pori besar, mencerahkan kulit wajah dan melicinkan kulit wajah. Penyelesaian masalah kulit, masalah pigmentasi, bintik-bintik hitam. Diformulasikan khas daripada ramuan semula jadi seperti berries, acellora, biji anggur & Vitamin C  dengan saiz pembungkusan sebanyak 35 sachet x 10gm. Kesan seawal 7 hari . Rasa buah oren yang sangat sedap diminum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

    *Kesan akan lebih cepat jika digabungkan dengan minuman air yang mencukupi (2 litre sehari). Sesuai untuk mereka yang ada alahan makanan laut.

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    VIT C – Menghasilkan kulit yang berseri
    Acerola – Membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit
    Grape Seed – Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu
    Berries – Mencegah jrawat dan kulit berminyak

    10 reviews for KITSUI™ Valuepack Whitenin BB

    1. ctroslinda (verified owner)

      Hai kitsui, tahniah telah memgeluarkan produk terbaik. Saya pengguna kitsui Whitenin BB + SC. MixBerries. Hari ke empat penggunaan suami tegur kulit saya nampak makin putih. Berbaloi saya tunggu anak masuk 4 bulan untuk menggunakan produk ini. Kulit makin cerah, lingkaran gelap bawah mata semakin pudar, pori² besar semakin berkurang.

    2. Casper

    3. Anys kamal (verified owner)

      Salam sis , sy dah consume berkotak2 wbb dgn k whitie . Sy campur kedua2 skli tiap kli minum . Nampak byk perubahan . Kulit sy makin cerah . Parut jerawat makin pudar. Sy dlu byk jerawat pasir dkt dahi. Lpas amalkan wbb dgn k whitie jerawat pasir dkt dahi dah xde lg. Kulit pun terasa lembap . Terima kasih kitsui . Harap kitsui buat byk sale bleh lah sy beli byk2 lg

    4. sharifah nuzilah bt shariff nasir (verified owner)

      banyakkan buat sale..baru habis satu kotak..mungkin proses pembersihan kulit ..jerawat tengah keluar banyak..saya akan terus kan penggunaannya…

      • geminibeautystore

        hi dear boleh admin tahu sis consume kitsui whitenin bb pada waktu bila ya ?

    5. fify_rashid

      Product yang berkualiti dan menjimatkan… I love it so much.. Rasa pun sedap x rugi beli…i dah consume almost 3 year… Skin pun maintain healty… Thank you kitsui… Trusted brand..

    6. Edith (verified owner)

      Saya menggunakan produk ini sejak bln June Kulit muka dah kurang berminyak, jerawat semakin berkurangan…

    7. norfatihah

      nak tanya , memang perlu consume dua2 ke whitening bb dan korean white tu ? Kalau salah satu je okay x ?

      • geminibeautystore

        hi dear boleh saja untuk consume antara salah satu daripada itu tiada masalah . korean whitie adalah produk booster free sugar yang membantu untuk mempercepatkan nampak kesan jika dicampurkan dengan produk kulit yang lain .

    8. Afiq (verified owner)

      Setelah mencuba pim pal away + korean white plus untuk menyelesaikan masalah jerawat di kulit kepala, saya turut mencuba whitening bb untuk menghilangkan sun burn selepas pulang dari percutian. Menakjubkan whitening bb mempercepatkan proses pemulihan kulit selepas sunburn. Apa yang mengejutkan saya masalah kulit mengelupas kering dan gatal-gatal seperti ekzema pada bahagian rahang dan dahi saya juga hilang dengan penggunaan whitening bb. Jadi sekarang saya terpaksa setia dengan 3 produk KITSUI iaitu pim pal away, korean white plus dan whitening bb. Demi keselesaan dan kesihatan saya tetap meneruskan pengambilan produk kitsui sebagai supplement harian menggantikan ubat doktor.

    9. hana_janna

      Waktu bila sesuai consume whitenin bb ye? Sebab saya ada consume royal lpo dengan bellos fiber juga.

      • geminibeautystore

        hi dear cara consume yang betul
        selepas sarapan : whitenin bb
        sebelum lunch : royal lpo
        selepas dinner : bellos fiber

    10. SITI NORBARKISH BINTI MOHD SATIM (verified owner)

      yang ni mmg recommended sangat. saya da minum 90 sachet (3bln) minyak di muka TIADA! yer.. hilang muka berminyak..kesan boleh i rasai seawal 5 sachet. 🙂

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    Close Menu
    ×

    Cart