KITSUI™ Whitenin BB

(50 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Sesuai untuk mereka yang ada alahan kolagen. Dapat membantu mengurangkan muka berminyak, mengecilkan pori pori besar, mencerahkan kulit wajah dan melicinkan kulit wajah.

VITAMIN C sangat diperlukan untuk tubuh badan kita. Bahkan ia mampu membuatkan kulit anda cantik dan awek muda. Ia boleh didapati dalam buah-buahan dan sayur-sayuran, kedua-duanya adalah sumber terbaik vitamin C.

Vitamin C amat penting untuk membina sistem imunisasi yang kuat. Vitamin C yang mencukupi dapat memastikan anda sentiasa sihat.

* Sesuai untuk mereka yang ada alahan makanan laut
  • Menyinarkan & memutihkan seluruh wajah dan badan
  • Mencegah pembentukan bintik hitam & bintik putih
  • Mengawal lebihan minyak berlebihan pada wajah
  • Kulit menjadi merah jambu & putih gebu
  • Kurangkan liang pori pada wajah
  • Meningkatkan kecerahan kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu
  • Sesuai untuk mereka yang ada alahan kolagen. Dapat  membantu mengurangkan muka berminyak, mengecilkan pori pori besar, mencerahkan kulit wajah dan melicinkan kulit wajah. Penyelesaian masalah kulit, masalah pigmentasi, bintik-bintik hitam. Diformulasikan khas daripada ramuan semula jadi seperti berries, acellora, biji anggur & Vitamin C  dengan saiz pembungkusan sebanyak 15 sachet x 10gm. Kesan seawal 7 hari . Rasa buah oren yang sangat sedap diminum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

    *Kesan akan lebih cepat jika digabungkan dengan minuman air yang mencukupi (2 litre sehari). Sesuai untuk mereka yang ada alahan makanan laut.

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    VIT C / Orange powder – Menghasilkan kulit yang berseri
    Acerola – Membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit
    Grape Seed – Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu
    Berries – Mencegah jerawat dan kulit berminyak

    50 reviews for KITSUI™ Whitenin BB

    1. alice sya

      Jeragat pudar pori makin mengecil❤❤❤yang penting minum air banyak²

    2. Lin (verified owner)

      Best best best sangat… kesan yang memang diluar jangkaan.. kesan seawal 3 hari .. kulit memang berseri- seri.. saya dah consume 3 kotak now kesan kecerahan memang boleh tengok pada seluruh badan, tempat2 yg gelap mula mencerah, memang hasil di luar jangkaan dengan kos yang mampu milik

    3. agilah

      Produk kitsui memang terbaik pernah saya cuba setakat ini,, rasa oren dalam bb, witerning, koren white sy minun dua kotak dh nampak hasil,kulit muka yg lembat,,suka dgn produk kitsui,,

    4. lyza

      Saya memilih whitenin bb kerana produk kitsui amatla bgus untuk wajah2 yg gelap dan tidak berkeyakinan jerawat yang lama2 dah semakin pudar..jerawat pun dah tak naik lagi.saya sangat puashati!!kawan2 saya pun dah mula amik produk kitsui selepas tgok kesan yang baik pada saya..tq sangat kitsui saya sangat yakin dengan produk anda..dengan kelulusan kkm dan 100% selamat di gunakan..jom semua gunala produk kuitsui memang terbaik dan bukan kaleng2 tau…

    5. suhaila

      whitein bb yg terbaik..memuaskan..harga berpatutan dan mmg berbaloi.

    6. siti khadijah

      saya dh amalkan prduk kitsui dh lma..alhamdulilah memg terbaik la..saya bg five star..

    7. latna nesha

      Saya dah banyak guna product untuk mencerahkan kulit badan Dan muka tapi tidah berkesan untuk saya.. Satu hari saya terbaca product kimsui kat Facebook saya bernekad untuk membeli.. Saya membeli kat Watson kimsui Korean White.. Wow saya nampak berkesan dlm 7 hari..product terbaik Kimsui..selepas ini saya membeli product Kimsui lain pulak.. Iaitu pilihan saya BB whitening…jangan menyesal tau lepas beli.. Ternyata product amat berkesan untuk semua orang.

    8. dya myrza

      saya memilih produk kitsui beuty kerana label ini tidak perlu diragui lagi bahan bahannya, mudah disediakan, lazat, berkesan dan yang paling penting selamat. Dan semua tu saya dapat hanya pada harga yang jauh lebih murah berbanding pasaran luar. Sangat berpatutan dan berbaloikan. Hasilnya sy tak boleh pertikaikan.,kulit sy kelihatan awetmuda berbanding usia. Dan itulah rahsia saya. Tq kitsui. This is awesome product ever.

    9. erika randy

      Saya memilih untuk mencuba pkai produk kitsui ni ternyata whitenin bb ni sgt2 bagus, berkualiti dan selain tu harga ia sgt mampu milik utk org seperti sya ‘suri rumah’ ia sgt berkesan pada diri saya sndiri. .alhamdulillah takrugi cuba kitsui ❤

    10. norfa gazali

      Saya memilih kitsui whintien bb kerana yakin dengan kualiti produknya. Penggunaan bahan organik dan semulajadi menjadikannya pilihan hati semua. Selain itu, pilihan produk yang pelbagai dengan tawaran harga yang amat menarik. Ia juga mudah didapati di Watsons dan Guardian❤️

    11. nathikahariffin

      Alhamdulillah niat yg murni. . Produk kitsui sangat saya percayai cepat berkesan.dan terbaik.. dah 3 bln saya try produk kitsui ni kulit saya lebih flewless sblm ni wajah saya byk tompok2 hitam dan kusam sekarang alhamdulillah ramai yg tegur kulit saya nampak lain dan lebih berseri.. terima kasih @kitsuibeauty

    12. nazirah

      ssalamualaikum.. Saya Nazirah yang baru sahaja consume produk Kitsui.
      Saya memilih produk kitsui kerana pertama kali lalu lalang dekat wall facebook saya, saya tergerak hati nak tengok produk apa ni?
      Saya terus klik web kitsui dan semestinya bakal pengguna baru nak tengok testimoni dulu kan? Alhamdulillah semua testimoni buat saya tertarik.
      Kemudian saya terus tengok produk kitsui yang mana sesuai untuk saya amalkan. Saya ada masalah pori muka besar ,berjerawat kecil-kecil dan juga muka saya kusam.
      Saya memilih kitsui Whitenin BB dan juga korean whitie. Saya beli 4 box kat watson. Sebab teruja nak cuba, terus beli kat watson.
      Saya amalkan whitenin BB selepas sarapan dan korean whitenin sebelum tidur. Mudah je cara minum sebab kene shake-shake je uolss..
      Selama 1 bulan saya amalkan 2 sachet sehari bermula awal bln 2. Masuk bulan 3 saya hanya amalkan whitenin BB pada malam hari. Alhamdulillah perubahan tu belum 100% tapi kesan memang saya nampak. Ramai kawan tegur jerawat berkurang dan make up pun nampak tidak bercapuk. Mungkin sebab minyak pada kulit muka dah berkurangan dan pori tidak besar seperti dlu.
      Dengan keadaan saya kerja diluar pejabat dan terdedah dengan sinaran matahari, saya rasa berpuas hati sangat. Memang kita tidak boleh 100% bergantung pada skincare sebab rawatan semestinya dari dalam dan memerlukan makanan tambahan seperti produk kitsui.
      Sebenarnya saya sejenis yang susah untuk ambil makanan tambahan sebab saya penakut. Saya amat ragu-ragu pada kandungan sekiranya ada bahan- bahan terlarang yang membahayakan kesihatan. Tapi dengan kitsui, lepas baca je dari ramuan semulajadi, saya terus yakin dan terus beli dan terus makan.
      Kitsui produk suppliment pertama saya pernah cuba dalam hidup saya.

    13. romly

      Saya memilih kitsui kerana Kitsui merupakan produk yang diyakini bebas daripada bahan kimia seperti merkuri dan selamat digunakan dengan kandungan drpd bahan2 semulajadi seperti buah-buahan.
      Berkenalan dngn produk kitsui melalui FB terus tertarik untuk mencuba apabila kitsui memberi jaminan keberkesanan kpada pengguna. Bertambah yakin apabila ia hanya dijual di drugstore sahaja yg terbukti selamat untuk digunakan. Lambakan produk dipasaran terutama yg memberi jaminan kesan segera tanpa kajian yg teliti membuat saya berhati-hati dalam memilih produk kesihatan yg terbaik untuk diri saya. Kitsui yg mempunyai status halal yg diyakini dan menawarkan harga mampu milik sangat menepati apa yg saya cari selama ini.
      Lebih menarik perhatian saya kitsui mempunyai Pelbagai pilihan produk kesihatan dri makanan hingga produk kecantikkan atau penjagaan kulit.
      Produk pertama pilihan saya semestinya whitening BB, pertama kali mencuba rasany seperti oren sangat sedap untuk diminum . Saya sangat brpuas hati dengan kesan yg ditunjukkan. Masalah kulit kusam, dan kesan terbakar diwajah makin hilang dan paling saya suka kulit makin cerah, licin dan gebu. Suka saya katakan dengan produk kitsui ia dapat memberi kebaikan 3 dlm 1 memutih, merawat dan menyihatkan.
      Dengan kitsui kulit saya bertambah cantik dan membuat saya berkeyakinan untuk berhadapan dengan orang lain, terutama kerjaya saya sebagai guru sementara. Pujian drpd anak2 murid yg perasan perubahan kulit yg makin berseri membuat hati terasa sangat bahagia dan gembira.
      Ini membuat saya tak sabar untuk mencuba produk kitsui yg lain seperti coco plus serta korean white dan saya juga dlm perancangan untuk membeli set skincare kitsui. Terima kasih kitsui kerana membantu saya dan ramai lagi wanita dan lelaki di luar sana dengan mengeluarkan produk2 nutrisi yg sangat bermanfaat dan terbaik untuk kesihatan kami. I love u kitsui

    14. afidah

      Selepas melahirkan anak ke2 julai tahun lepas, muka saya sgt kusam n gelap. Malah, saya juga mengalami sembelit walaupan habis tempoh pantang. Macam-macam saya cuba utk mengembalikan seri wajah. Walaupun saya baru berumur 32 tahun tapi raut wajah saya jauh nmpak berumur ketika itu. Sehingga saya terjumpa iklan kitsui di facebook oleh Syatilla Melvin. Saya tertarik dan ingin mencuba produk kitsui. Produk pertama yang saya beli d watson adalah korean white. Kemudian saya beralih ke whitenin B.B dan SC. Mixberries. Alhamdulillah,selepas sebulan mencuba nya, terdapat perubahan ketara di wajah saya. Kulit saya maki halus dan cerah. Malah makin berseri sehinggakan ahli keluarga turut bertanya mengenainya. Saya juga juga mencuba belloss fiber. Alhamdulillah. Sangat senang utk saya membuang malah sistem pencernaan sya semakin baik. Sekarang saya cuba coco xslite utk kawal pemakanan saya. Saya juga menggunakan korean white pink clay mask dan korean white essence serum utk seri wajah saya seharian. Pendek kata, produk kitsui menjadi rutin harian saya sampai sekarang. Dan setiasa repeat order di web kitsui Malaysia. Terima kasih kitsui

    15. Rozihasrah

      Ok kali ni memang betol2 nak puji memuji jujur dari hati dn pengalaman sendiri. Pengguna kitsui sc mixberries dh masuk 4 kotak konsisten. Hasilnya..kulit lebih sehat kurang kering dan nampak perubahan kulit muka jeragat sblum ni Dan pling terkejut period tiba tiba dtg dan teratur .Setahun tau x periodSelama ini period saya tidak pernah teratur haaaa best sangat badan ringan tiba2. Tak cepat letih mungkin sbb kndungan nya adalah dr bahan semulajadi Sy setia dgn kitsui sahaja..terima kasih kitsui perkenalkan suppliment yg terbaik n harga sgt mampu milik ada kelulusan KKM dn selamat .so nk cari yg tak selamat buat apa kan…ada dh yg terbaik

    16. Nik Munira

      BismillahirRahmanirRahim.. Saya memilih produk Kitsui adalah kerana ianya merupakan salah satu supplement yg mengandungi 100% kandungan asli dr buah²an,juga merupakan produk yg menjadi pilihan ramai dan dijamin oleh farmasi² serta produk satu²nya yg mampu milik.. Antara produk keluaran Kitsui yg pernah saya cuba ialah B. B Whitening.. Ianya jg merupakan suppliment yg tidak mempunyai kandungan collagen bg yg alahan disebabkan resdung.. Produk ini jg mampu membantu mencerahkan kulit, menjadikan tona kulit menjadi sekata, menghilangkan parut² hitam yg nipis.. Sejak tahun 2019 sehingga kini sdh lbh 20kotak sy grab.. Alhamdulillah mmg sgt sesuai dgn sy berbanding dgn produk lain yg pernah sy cuba sblm ini… Mmg tiada lg produk lain yg akan dpt menandingi akan keberkesanannya.. Saya akan terus menjadi pelanggan setia Produk Kitsui. Kitsui.. U are the best product in the world!!!

    17. eikin

      Saya baru lagi menggunakan produk kitsui. Saya berkenalan dengan kitsui melalui Instagram pada mulanya saya ingatkan produk kitsui sama seperti produk-produk lain di pasaran tetapi saya tergerak hati untuk mencuba produk kitsui setelah melihat review yang memberansangkan dan mencuba sendiri produk kitsui ini. Saya memilih whitening bb dan Korean white dan ternyata saya sangat berpuas hati dan jatuh cinta dengan produk kitsui setelah melihat hasil yang menakjubkan. Pori-pori muka saya mengecil dan tona kulit saya lebih sekata. Saya semakin yakin dengan produk kitsui apabila kawan-kawan menegur perubahan pada wajah saya. Dorang tanya weyh kau guna apa? Kulit kau nampak cerah glowing je.Masa tu rasa bangga sebab tak sia-sia saya percayakan produk kitsui. Saya mengesyorkan produk ini kepada rakan-rakan saya. Bagi saya kalau kawan-kawan saya dapat hasil yang memberansangkan memberi saya kepuasan dapat menyebarkan kebaikan dan keberkesanan produk kitsui. Saya kemudiannya mula mengunakan skincare kitsui mask dan serum kitsui. Saya sangat suka texture mask tersebut yang tidak meninggal rasa kering selepas digunakan dan bau serum tersebut sangat menenangkan. Kulit saya rasa seperti kulit bayi selepas menggunakan mask tersebut macam tu lah saya gambarkan kelembutan kulit saya selepas menggunakan produk kitsui.Saya sangat mengesyorkan produk kitsui kepada yang mempunyai masalah kulit atau berat badan sebab kitsui ni ada banyak pilihan untuk kulit dan mengawal berat badan. Ibu saya sendiri terpengaruh untuk menggunakan produk kitsui setelah melihat perubahan pada wajah saya . Harga produk kitsui pula sangat berpatutan dan mampu milik bagi saya yang merupakan seorang pelajar yang berumur 21 tahun . Saya akan terus mengunakan produk kitsui secara berterusan. Produk kitsui terbaikkkk.

    18. wada (verified owner)

      alhamdulilah..saya cuba bb whitening + pimple away.. walau pun baru cuba tp terasa kesan nya..jerawat kecut..jerawat x berapa naik sgt dh.. nk cuba consume smp betul2 ok..

    19. fify_rashid

      Tak perlu ragu² lg dgn product kitsui mmg terbaik untuk anda, kalau baru nak try tu cepat² beli sempat lg cantik berseri dihari raya… Hihihi… Tqsm kitsui.. ❤

    20. Farhana (verified owner)

      Alhamdulillah..sy dh menggunakn beberapa produk kitsui..sgt memuaskan..sgt disyorkan kepada yg lain..

    21. Dila (verified owner)

      Suka sangattt!!! lepas 2-3 schet boleh nampk perbezaan sikit kat tangan..now dah masuk kotak kedua..muka xkusam langsung..makin cerah n pink2 muka..bekas jerawat makin pudar…love sgtt produk ni

    22. Ayu (verified owner)

      Penggunaan sekotak pun blh dpt hasil yg memuaskan..kitsui terbaik

    23. ilyanab (verified owner)

      Alhamdulillah kitsui memang sesuai untuk saya . Kulit saya pun makin cerah selepas consume whitenin bb , korean white and g3 . Terima kasih kitsui

    24. Julia Abdullah (verified owner)

      Baru je cuba kesan banyak perubahan berlaku

    25. ramlah binti baharuddin (verified owner)

      Alhamdulillah setelah mencuba produk ini liang pori saya makin mengecil, muka da tak terlalu berminyak, Paling best kulit makin cerah dan bersih.
      #kitsui memang terbaik#

    26. nranis (verified owner)

      Memang terbaik, satu kotak pun dah nampak kulit makin cerah

    27. zaharah zakarya (verified owner)

      Whitening Bb memang terbaik..kulit saya semakin licin..dan dah kurang berminyak..saya akan repeat order lagi.. banyakkan minum air masak untuk kesan yg cepat..kitsui terbaik..

    28. Ayu (verified owner)

      Kitsui memang terbaij..rugi tak cube..penggunaan masuk kotak kedua amat2 memuaskan..tq kitsui

    29. Sharifah Nuzilah (verified owner)

      Kitsui terbaik.. Baru amalkan 4 bungkus… Kulit muka nampk moist.. Tunggu habis sekotak untuk lihat perubqhan yg lain.. Target utama utk hilangkan jerawat dan parut jerawat

    30. ramlah binti baharuddin (verified owner)

      Liang pori mula mengecil + minyak mula berkurang di muka. Rasa buah oren yang sedap! Paling best, produk ini boleh membantu mencerahkan 1 badan

    31. Aida (verified owner)

      Sedapppp yakmatt kli ke2 repet..

    32. Emma Zakaria (verified owner)

      saya baru consume 3hari whitein bb. Minyak mula berkurangan di zon T. Muka nampak berseri & yg best harga berpatutan dan mmg berbaloi.

    33. Jazmine

      Just consumed Whitenin BB for a week and it’s great! My pores has become smaller and lesser oil on my face! My skin is brighter than ever!

    34. muhammad noor bin idris

      Saya dah 1bln guna produk ni..mula2 minyak keluar byk dimuka.lepas 2 hari minyak dah kurang sgt2 sblm ni ketara sgt muka berminyak dlm jam 10pg dah nampak minyak.tp skg jam 4ptg bru nampak minyak keluar..

    35. foshio88

      Saya dh dua minggu mengamalkan produk ni, alhamdullillah jerawat dh kurang, parut pun dh pudar sedikit… Sebelum ni dh guna bermcm produk pil, capsule, powder utk masalah kulit berminyak x setel, kitsui ni jugak yg akhirnya sesuai ❤️ rasa oren yg sedap x hanyir, terima kasih kitsui ❤️❤️

    36. Sharifah (verified owner)

      Terbaik yang boleh saya katakan…. Sejak amalkan wbb ni.. Alhamdulillah kulit muka moist.. Jerawat berkurangan parut mula hilang walaupun mengambil masa. Kulit muka dan badan cerah… Terima kasih kitsui menghasilkan produk yg bagus untuk semua… Saya akan terus amalkan wbb ni…

    37. Nurul (verified owner)

      Whitenin BB terbaik! Saya dah amalkan 2 kotak dan hasilnya amat memberangsangkan. Kulit saya semakin cerah dan lembut. Saya sangat berpuas hati dengan produk ini dan amat mengesyorkan kepada sesiapa untuk mencubanya kerana ia selamat dan sesuai untuk mereka yang mempunyai alahan makanan laut seperti saya.

    38. eka mariawati

      Memng terbaik… Jerawat pasir dh xde.. Kulit moist je… Sesuai dn selamat untuk sya yg ada masalah elergik dh kulit kering.. Memng bekesan.. Tq kitsui

    39. Shah

      Produk ini boleh digunakan untuk semua peringkat umur ke

      • geminibeautystore

        hi dear produk kitsui sesuai di consume seawal umur 17 tahun ke atas . manakala untuk skincare kitsui sesuai di pakai seawal umur 12 tahun ke atas 🙂

    40. Nur (verified owner)

      Saya start consume dengan product generation 3 colla, setelah tak sampai 2 minggu penggunaan kulit muka terasa sgt moist dan utk kesan yg lebih effective saya turut menambah dgn membeli korean whitie dan whitening bb utk kesan yg lebih baik nanti ❤ paling pening konsisten!

    41. Nur badrina (verified owner)

      Whitening BB memang best❤️ Cepat je memudarkan parut jerawat i love gilerrr❤️❤️

    42. wansara (verified owner)

      recomanded.. best… sy akn trus setia…sy consume xsmp 10sachet..dh nmpk kesan… skin glowing… ❤️.. sayang kitsui ❤️

    43. suzaimah (verified owner)

      Whitening BB memang best❤️ Cepat je kulit nampak cerah dan lembut jew seawal seminggu..sy suka sangat akn repeat lagi..

    44. ;¬> (verified owner)

      assalamualaikum..

      sgt2 mengujakan.. saya consume blum smp 10sachet..dh nmpk perubahn..skin lebih glowing.. sunburn kian pudar.. tona wajah dn tngan sekata.. sy dh tk perlukn foundation dn compact powder… dann.. best.. tumit sy tk lagi pecah2.. licin gebu from top to toe.. dn sy xlepaskn peluang ulang beli utk ke 2.. 3.. dn seterusnyaa..memang terbaik.. recommanded.. sy syg kitsui

    45. Ummi Naddiah (verified owner)

      Pori makin megecil.. Kulit makin cerah dan berseri.. Memang best.. Kitsui Memang terbaik la.. Tq kitsui..

    46. Tila20

      One of my favorite! Saya menggunakan Whitenin BB sejak 5 bulan. I nampak perbezaan. Dulu kulit saya kering, boleh nampak parut jerawat dan ton kulit saya pun tak rata. Sejak I consume Whitenin BB, kulit saya glowing, parut jerawat pun dah hilang dan juga kulit saya lembut dan semakin putih. Mak I pun jealous dgn saya. Haha sekarang my whole family consuming this product. All grace goes to Kitsui. Thank you so much. ❤

    47. asrika zamhuri (verified owner)

      I love it!
      Saya baru minum selama 2 minggu tapi dah mula nampak perubahan..
      Thanks Kitsui!

    48. Noor Athirah (verified owner)

      love ittt.. thank you Kitsui

    49. SITI NUR FATIHAH SHAHARUDDIN (verified owner)

      saya baru beli colla 3, bb whitening, cocoa xslite, beloss fiber, sc mixberries dan korean whittie.. cara makan yg sesuai macam mana ya?

      • geminibeautystore

        hi dear sebelum itu boleh admin tahu sis mahu focus menurunkan berat badan ataupun masalah skin dahulu ya ?

    50. SITI NUR FATIHAH SHAHARUDDIN (verified owner)

      turunkan berat badan

    Show reviews in all languages (51)

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    • KITSUI™ Valuepack Whitenin BB
    Close Menu
    ×

    Cart