KITSUI™ SC Mixberries

(4 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Mengandungi kandugan beries yang tinggi. Membantu mengurangkan jeragat di wajah, melindungi kulit wajah dari pancaran UV dan dari sinaran cahaya matahari yang menyebabkan jeragat di wajah, menghilangkan lingkaran hitam di mata dan menguatkan mata.

  • Menghalang kesan buruk sinaran matahari UV pada kulit
  • Melindungi sel-sel tubuh daripada kesan pencemaran
  • Membantu meneutralkan kulit yang nipis atau sun burn kerana pendedahan kepada cahaya matahari
  • Penyelesaian kedutan halus di sekitar kawasan mata
  • Mengurangkan kedut, beg mata dan bulatan hitam di bawah mata
  • Dirumus daripada campuran beries. Hasil campuran beri ini dapat mengatasi masalah lingkaran gelap di bawah mata, kulit kering dan dapat melindungi kulit dari sinar UV. Pek 15 pek x 15gm.

    Mengandungi kandungan beries yang tinggi. Membantu mengurangkan jeragat di wajah, melindungi kulit wajah dari pancaran UV dan dari sinaran cahaya matahari yang menyebabkan jeragat di wajah, menghilangkan lingkaran hitam di mata dan menguatkan mata.

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    Strawberry – Strawberi hilangkan lingkaran gelap bawah mata
    Blueberry – kandungan antioksidan yang tinggi.
    Rasberry – Melindungi kulit dari sinar UV
    Grape- Melembabkan kulit wajah
    Cranberry – meningkatkan keanjalan kulit.
    Plum – Menutrisi kulit kering dan kasar.
    Pomegranate – membantu mengurangi kerudan pada kulit
    Tomato – Mencegah jerawat
    Marine Collagen – Antipenuaan

    4 reviews for KITSUI™ SC Mixberries

    1. Eylaazila (verified owner)

      Produk yg bagus.

    2. fify_rashid

      Product Sc Mixberries ni, dah lama jugak consume dulu beli kat watsons je, skrg dah ade boleh beli direct from hq sgt jimat dan mudah… Kesan tu mmg dpt dilihat ketara sb ramai org tegur kulit i makin berseri… So mmg recommended sgt product kitsui…selamat mencuba… Tqsm kitsuibeauty!

    3. Julia Abdullah (verified owner)

      Saya pakai 15 hari perubahan muka cerah dan kawasan mata gelap menjadi cerah jerawat cepat kecut saya dah repeat dua kali

    4. ramlah binti baharuddin (verified owner)

      Rasa anggur yang sedap. Kadang minum pada waktu pagi ataupun malam. Kulit muka makin berseri + kawasan bawah mata makin cerah dan jerawat cepat kecut. Klu order, mesti tidak ketinggalan Sc Mixberries

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    Close Menu
    ×

    Cart