KITSUI™ SC Mixberries

(12 customer reviews)

RM38.80 RM34.70

Mengandungi kandugan beries yang tinggi. Membantu mengurangkan jeragat di wajah, melindungi kulit wajah dari pancaran UV dan dari sinaran cahaya matahari yang menyebabkan jeragat di wajah, menghilangkan lingkaran hitam di mata dan menguatkan mata.

  • Menghalang kesan buruk sinaran matahari UV pada kulit
  • Melindungi sel-sel tubuh daripada kesan pencemaran
  • Membantu meneutralkan kulit yang nipis atau sun burn kerana pendedahan kepada cahaya matahari
  • Penyelesaian kedutan halus di sekitar kawasan mata
  • Mengurangkan kedut, beg mata dan bulatan hitam di bawah mata
  • Dirumus daripada campuran beries. Hasil campuran beri ini dapat mengatasi masalah lingkaran gelap di bawah mata, kulit kering dan dapat melindungi kulit dari sinar UV. Pek 15 pek x 15gm.

    Mengandungi kandungan beries yang tinggi. Membantu mengurangkan jeragat di wajah, melindungi kulit wajah dari pancaran UV dan dari sinaran cahaya matahari yang menyebabkan jeragat di wajah, menghilangkan lingkaran hitam di mata dan menguatkan mata.

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    Strawberry – Strawberi hilangkan lingkaran gelap bawah mata
    Blueberry – kandungan antioksidan yang tinggi.
    Rasberry – Melindungi kulit dari sinar UV
    Grape- Melembabkan kulit wajah
    Cranberry – meningkatkan keanjalan kulit.
    Plum – Menutrisi kulit kering dan kasar.
    Pomegranate – membantu mengurangi kerudan pada kulit
    Tomato – Mencegah jerawat
    Marine Collagen – Antipenuaan

    12 reviews for KITSUI™ SC Mixberries

    1. Eylaazila (verified owner)

      Produk yg bagus.

    2. fify_rashid

      Product Sc Mixberries ni, dah lama jugak consume dulu beli kat watsons je, skrg dah ade boleh beli direct from hq sgt jimat dan mudah… Kesan tu mmg dpt dilihat ketara sb ramai org tegur kulit i makin berseri… So mmg recommended sgt product kitsui…selamat mencuba… Tqsm kitsuibeauty!

    3. Julia Abdullah (verified owner)

      Saya pakai 15 hari perubahan muka cerah dan kawasan mata gelap menjadi cerah jerawat cepat kecut saya dah repeat dua kali

    4. ramlah binti baharuddin (verified owner)

      Rasa anggur yang sedap. Kadang minum pada waktu pagi ataupun malam. Kulit muka makin berseri + kawasan bawah mata makin cerah dan jerawat cepat kecut. Klu order, mesti tidak ketinggalan Sc Mixberries

    5. Ramlah Baharuddin (verified owner)

      Membantu mencerahkan lingkaran bawa mata. Sedap dan berkesan. Berbaloi dengan harga yang ditawarkan.

    6. suhaila (verified owner)

      sy mempunyai jeragat yg nipis,setelah minum Sc Mixberries,jeragat mula pudar,lingkaran bawah mata jg semakin cerah….Tq kitsui utk produk yg bagus ini..saya beli semasa promo 11/11..sangat2 berbaloi.

    7. NOOR AZLIZA AZIZ (verified owner)

      Dah 7 bulan consume produk ni..memang terbaik..KITSUI pilihan saya
      ILOVE KITSUI

    8. Noor Azliza Aziz (verified owner)

      Saya juga syorkan produk ni pada kakak ipar, dan jeragat mukanya memang pudar.. dan dia pun consume ngan produk ni..Memang nampak perubahan muka kakak ipar saya.. Sebelum ni macam-macam produk dah cuba..
      TERBAik

    9. ct norhaslinda (verified owner)

      Sejak minum Sc mixberries nie.. jeragat semakin pudar.. dan lebam bawah mata pon dah kurang.. tq kitsui..

    10. Hasni yunus (verified owner)

      Saya dh consume produk ni..x ingat brapa kotak..kulit jadi lembut dan licin.walaupun lambat nampak hasil tapi ok la.sbb akk dh 50 thn.rasa pun sedap,boleh lah ditelan.

    11. Syaf (verified owner)

      Kombinasi bahan bahan yg sgt terbaik, lingkaran hitam bwh mata makin berkurg…

      Kitsui mmg terbaik

    12. shazlin shahira

      Rasa berry yg sedap..parut² jerawat makin pudar

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    Close Menu
    Ă—

    Cart