KITSUI™ Royal Lpo

(47 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Kawal craving dan nafsu makan.

Adakah nafsu makan anda terkawal? Sambil tengok TV, sambil tu mengunyah macam-macam. Tahu-tahu habis sebalang!

So, nak bantu atasi masalah nafsu makan membuak-buak ni, boleh try ambil KITSUI ROYAL LPO ni. Bancuh sebelum makan tengah hari atau sebelum makan malam. Ia akan bantu mengurangkan selera makan pada masa yg sama dpt bantu membakar lemak yg berlebihan

Jika anda ada masalah selera makan yang tinggi, produk ini sangat sesuai untuk membantu anda untuk mengurangkan selera makan, membantu mengurangkan berat badan, dan membakar lemak yang berlebihan .

Dalam percubaan klinikal keatas gabungan kopi hijau dan african mango yang melibatkan 64 wanita berat badan yang berlebihan, selepas 8 minggu pelaksanaan penggunaan ekstrak kopi hijau dan african mango, para peserta dapat menurunkan berat badan, mengurangkan indeks jisim lemak, dan mengurangkan ukuran lilitan pinggang.

Gabungan African manggo dan Kopi hijau memang terbukti berkesan sebagai bahan untuk pelangsing badan.

 

  • Melambatkan proses pertukaran karbohidrat kepada lemak
  • Mengurangkan selera makan
  • Merasa lebih cepat kenyang
  • Membakar lemak berlebihan
  • Lebih sihat selepas mengambilnya kerana ia mengandungi anti-oksidan
  • Bantu Kawal craving dan nafsu makan.Penyelesaian masalah berlebihan lemak, kolesterol tinggi dan peningkatan metabolisme. Membantu mengurangkan berat badan dgn membakar lemak dgn lebih pantas.  Dihasilkan daripada ramuan semulajadi kopi hijau dan african mango dengan saiz pembungkusan 15 pek x 15gm. Rasa manggo yang sangat sedap di minum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

    *Kesan pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan senamandan juga minum air yang mencukupi (2 litre sehari)

     

     

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik. Tidak sesuai utk minum sebelum tidur .

    Mango – Membakar kalori
    Green Coffee – meningkatkan metabolisme tubuh
    African Mango – mengawal selera makan
    Hoodia – Membantu Membakar Lemak Berlebih dgn cepat

    47 reviews for KITSUI™ Royal Lpo

    1. norleli omar

      Saya baru minum 2 hari.
      Rasanya memang sedap,
      Rasa kenyang & kurangkan selera makan saya. Saya akan terus minum sehingga memdapat berat badan yg idea.. lepas 1 minggu nanti saya akan bg tahu keputusan berapa kG sy ⬇️.
      So .. nantikan keputusan berat badan saya pada minggu depan.

    2. Arbitt

      Haii ibu breastfeeding bole minum ke

    3. shahida1409

      Adakah produk ini selamat diminum ketika sedang period?

    4. Aplikasi Niaga

      Testing Review From Zamri

    5. Marylin Ak Saunders (verified owner)

      Rasanya sedap,mengenyangkan..rasa lebih bertenaga/aktif.
      Badan pun rasa ringan & dpt rasa kurg lilitan pinggang(cuma blm ukur lg).
      Akan teruskan pengambilan LPO ni shgga dpt berat ideal yg diidamkan.

    6. Irma

      Rasanya sedap,mengenyangkan..rasa lebih bertenaga/aktif.
      Badan pun rasa ringan & dpt rasa kurg lilitan pinggang(cuma blm ukur lg).
      Akan teruskan pengambilan LPO ni shgga dpt berat ideal yg diidamkan.

    7. ray rish

      I really falling in ♥️ with Kitsui Beauty Products

    8. z_atikah

      suka betul dgn bellos fibre & royal lipo and althought it took time, i manage to lost few kg after consuming it

    9. rafidah

      Alhamdulillah baru berjinak2 dgn produk kitsui ni…sbb tgk dlm komen kitsui semua Yg positif …jd saya mula mencuba produk royal lypo……inshaallah dlm proses utk beli whitening Bb Dan coco xslite…harga pun berpatutan….

    10. jetjayrald (verified owner)

      first box tried will repeat order again,

    11. fify_rashid

      Rasa mangga mmg sedap sgt², mmg ada perubahan jika minum air yg cukup dan melakukan sedikit aktiviti, proses burn kalori lg cepat, contoh senaman ringan.. Tqsm kitsui…

    12. aisy ashari (verified owner)

      Such a good product, i lost 2kg in 2 weeks. Bantu sy mengawal selera mkn dengan harga yang berpatutan.

    13. Maisarah bashit (verified owner)

      Second box ✌️ rasanya sangat sedap mcm orange juice Dan pembelian melalui website lbh murah

      Thank you

    14. N.A (verified owner)

      Rasa sedap, br makan 2 sachet so x de perubahan lg at the moment.. will update later after finish the whole box..

    15. Ayu (verified owner)

      Sangat bagus produk kitsui..pembelian online sangat memudahkn..tq kitsui

    16. Shikin Shamsul (verified owner)

      Mengurangkan selera makan dan rasa yang sedap

    17. Sharifah Nur Atikah Syed Zaini (verified owner)

      sedappp yg tk penting tk pahit mcm produk luar sana . effect tk nmpk lgi bru strt je

    18. FATIN NATASHA (verified owner)

      rasa yang sedap & sangat mengurangkan selera makan.thank you kitsui

    19. azlyn (verified owner)

      Sangat bagus & sedap

    20. fatiha (verified owner)

      best sangat produk ni . dah lah sedap rasa buah . memang berbaloi lah beli . baru beli serum . nak try serum pulak .

    21. Nur Insyirah Yasmin (verified owner)

      Sedap!

    22. Marylin Ak Saunders (verified owner)

      Plg fvrte kitsui LPO.. taste nya yg sedap dan rasa buah mangga. Selepas minum perut rasa kenyang dan lambat rasa lapar. Kalau konsisten kesan nampak slps seminggu minum.

    23. Aida (verified owner)

      Sedapppp

    24. Ida (verified owner)

      Rasanya sangat sedap

    25. fairuz waheeda yaacob (verified owner)

      saya suka rasa dia, kurang rasa lapar . badan pon rasa aktif. berat badan belum timbang lagi sebab baru minum dua sachet.

    26. Shy (verified owner)

      baru cuba minum LPO & bellos fibre 2 hari. Saya suka rasanya sgt sedap, perut rasa kenyang dan dpt kurangkan selera makan saya.
      Saya akan terus minum sehingga mendapat berat badan yg ideal..

    27. aida (verified owner)

      Dah minum 2 hari bdn rasa lebih bertenaga dan kurg slera mkn knyg sntiasa tak ada timbang berat lgi will update soon

    28. lily_zuri (verified owner)

      Rase yang sedap. Kurang rasa lapar. Selalu saya ambil sebelum makanan berat atau lunch. Sejak pengambilan, saya dah kurang makan malam.

    29. Darna andi idris (verified owner)

      Terbaik royal lpo ni…pagi saya minum choco xlite..tghari saya minum royal lpo..malam minum bellos dan sebelum tidur saya minum whitenin BB…terbaikkkkk..

    30. zuhriyah Effa (verified owner)

      Saya baru cuba royal lpo n bellos
      Saya akan minum bellos selang 1hari sbb saya xada masalah sembelit bila minum bellos ni puaslah membuang apa yang ada didalam perut ni lagi2 bila makan macam2 siang hari
      Royal lpo ni saya akan minum waktu petang malam tu xdalah rasa nak makan macam sll bila minum royal lpo ni badan banyak berpeluh lepastu badan jadi ringan saya akan teruskan minum royal lpo ni sampai saya dapat turunkan berat badan saya sekarang

    31. Nor Hafiza (verified owner)

      Royal lpo & belloss mmg gandingn yg serasi…blh kwl selera mkn, melawaskan…mmg best…hmpir 3 bln bulan…dlu pakai bju saiz [email protected] skrang dh blh pkai baju saiz L…mmg best sngt2..

    32. Noor Azliza Aziz (verified owner)

      Baru 3 hari minum.. sgt sedap semoga berjaya turunkan berat badan.Agar dapat kawal selera makan.

    33. Wati82 (verified owner)

      Rasa yg sangat sedap..masam² manis..sy suka..

    34. Wati82 (verified owner)

      Sy amat sukakan rasanya yg masam² manis…saya dah beli kotak yg ketiga..inci loss..dari baju saiz xl..ke saiz m

    35. Aida (verified owner)

      Terbaikkk

    36. Malar Vili (verified owner)

      Good taste. I reduce 2 kg after consume 1 box together with belloss fibre

    37. nsyakilla (verified owner)

      Rasa mangga yg sedap sangat. Badan rasa ringan & perut dah kempis. Banyak inchloss

    38. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

      Royal lpo mmg sedap, paling penting dpt cut selera makan…..sangat2 recommend pada yang nak turunkan berat badan

    39. siti zuraina (verified owner)

      I Baru berjinak2 dengan kitsui ni… Rasa nya sedap . Nnt tunggu result nya
      I amalkan Royal lpo 1 sachet before lunch

    40. SALMA

      BOLEH TAK SEMASA PERIOD DAN IBU MENYUSU MINUM LIPO TRIM/

      • geminibeautystore

        Hi dear , time period baik jgn consume sebab time period system penyerapan badan berkurangan dan lemah. Jadi jika consume kitsui khasiat akan terbazir hanya akan serap 80% khasiat time period

        mengandung elakkan ambil sebarang produk yg bukan daripada preskripsi doktor . kitsui makanan tambahan tidak Akan membahayakan kandungan baby tetapi adalah lebih baik jika Hanya focus kepada pengambilan supplement dan ubat ubatan yg diberi oleh doctor.

    41. Khamisah (verified owner)

      Rasa sedap. Bary minum 2 hari. Memang cepat kenyang . Harap dapat berat yg ideal.

    42. Khamisah (verified owner)

      Rasa sedap. Baru minum 2 hari. Cepat kenyang.

    43. Nor Zahaida Binti Marzuki

      Sedap sangat royal lpo.Saya suka kerana ia mengurangkan rasa lapar.Terima kasih kitsui memperkenalkan produk ni.

    44. Tilagarani

      one of best product. Will keep it order. Love you Kitsui ❤❤❤

    45. Royeen Marius (verified owner)

      Good product..mengurangkan rasa lapar saya..love kitsui product..

    46. Royeen Marius (verified owner)

      Kitsui the best…balancing my diet

    47. biazuatizulkifli (verified owner)

      Best..memang betul boleh cut selera makan dan yang penting ialah so sedap..memang padu..Thank you KITSUI..

    Show reviews in all languages (48)

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    Close Menu
    ×

    Cart