KITSUI™ Royal Lpo

(16 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Kawal craving dan nafsu makan.

Adakah nafsu makan anda terkawal? Sambil tengok TV, sambil tu mengunyah macam-macam. Tahu-tahu habis sebalang!

So, nak bantu atasi masalah nafsu makan membuak-buak ni, boleh try ambil KITSUI ROYAL LPO ni. Bancuh sebelum makan tengah hari atau sebelum makan malam. Ia akan bantu mengurangkan selera makan pada masa yg sama dpt bantu membakar lemak yg berlebihan

Jika anda ada masalah selera makan yang tinggi, produk ini sangat sesuai untuk membantu anda untuk mengurangkan selera makan, membantu mengurangkan berat badan, dan membakar lemak yang berlebihan .

Dalam percubaan klinikal keatas gabungan kopi hijau dan african mango yang melibatkan 64 wanita berat badan yang berlebihan, selepas 8 minggu pelaksanaan penggunaan ekstrak kopi hijau dan african mango, para peserta dapat menurunkan berat badan, mengurangkan indeks jisim lemak, dan mengurangkan ukuran lilitan pinggang.

Gabungan African manggo dan Kopi hijau memang terbukti berkesan sebagai bahan untuk pelangsing badan.

 

  • Melambatkan proses pertukaran karbohidrat kepada lemak
  • Mengurangkan selera makan
  • Merasa lebih cepat kenyang
  • Membakar lemak berlebihan
  • Lebih sihat selepas mengambilnya kerana ia mengandungi anti-oksidan
  • Bantu Kawal craving dan nafsu makan.Penyelesaian masalah berlebihan lemak, kolesterol tinggi dan peningkatan metabolisme. Membantu mengurangkan berat badan dgn membakar lemak dgn lebih pantas.  Dihasilkan daripada ramuan semulajadi kopi hijau dan african mango dengan saiz pembungkusan 15 pek x 15gm. Rasa manggo yang sangat sedap di minum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

    *Kesan pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan senamandan juga minum air yang mencukupi (2 litre sehari)

     

     

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik. Tidak sesuai utk minum sebelum tidur .

    Mango – Membakar kalori
    Green Coffee – meningkatkan metabolisme tubuh
    African Mango – mengawal selera makan
    Hoodia – Membantu Membakar Lemak Berlebih dgn cepat

    16 reviews for KITSUI™ Royal Lpo

    1. norleli omar

      Saya baru minum 2 hari.
      Rasanya memang sedap,
      Rasa kenyang & kurangkan selera makan saya. Saya akan terus minum sehingga memdapat berat badan yg idea.. lepas 1 minggu nanti saya akan bg tahu keputusan berapa kG sy ⬇️.
      So .. nantikan keputusan berat badan saya pada minggu depan.

    2. Arbitt

      Haii ibu breastfeeding bole minum ke

    3. shahida1409

      Adakah produk ini selamat diminum ketika sedang period?

    4. Aplikasi Niaga

      Testing Review From Zamri

    5. Marylin Ak Saunders (verified owner)

      Rasanya sedap,mengenyangkan..rasa lebih bertenaga/aktif.
      Badan pun rasa ringan & dpt rasa kurg lilitan pinggang(cuma blm ukur lg).
      Akan teruskan pengambilan LPO ni shgga dpt berat ideal yg diidamkan.

    6. Irma

      Rasanya sedap,mengenyangkan..rasa lebih bertenaga/aktif.
      Badan pun rasa ringan & dpt rasa kurg lilitan pinggang(cuma blm ukur lg).
      Akan teruskan pengambilan LPO ni shgga dpt berat ideal yg diidamkan.

    7. erni yusnita

      Saya dah menggunakan produk kitsui iaitu bb whitening dan royal lypo kesannya amat2 memberangsangkan. Muka sy dulunya gelap, x bermaya dan pori terbuka kini kembali pulih… Malah rakan2 saya selalu menegur melihat perubahan di wajah sy. Ramai jugak yg dh follow. Royal lypo jugak mencairkan lemak dan senang nk turun bdn. Kutsui mmg byk merubah saya dan kutsui hebat dan terbaik

    8. ray rish

      I really falling in ♥️ with Kitsui Beauty Products

    9. z_atikah

      suka betul dgn bellos fibre & royal lipo and althought it took time, i manage to lost few kg after consuming it

    10. rafidah

      Alhamdulillah baru berjinak2 dgn produk kitsui ni…sbb tgk dlm komen kitsui semua Yg positif …jd saya mula mencuba produk royal lypo……inshaallah dlm proses utk beli whitening Bb Dan coco xslite…harga pun berpatutan….

    11. jetjayrald (verified owner)

      first box tried will repeat order again,

    12. fify_rashid

      Rasa mangga mmg sedap sgt², mmg ada perubahan jika minum air yg cukup dan melakukan sedikit aktiviti, proses burn kalori lg cepat, contoh senaman ringan.. Tqsm kitsui…

    13. aisy ashari (verified owner)

      Such a good product, i lost 2kg in 2 weeks. Bantu sy mengawal selera mkn dengan harga yang berpatutan.

    14. Maisarah bashit (verified owner)

      Second box ✌️ rasanya sangat sedap mcm orange juice Dan pembelian melalui website lbh murah

      Thank you

    15. N.A (verified owner)

      Rasa sedap, br makan 2 sachet so x de perubahan lg at the moment.. will update later after finish the whole box..

    16. Ayu (verified owner)

      Sangat bagus produk kitsui..pembelian online sangat memudahkn..tq kitsui

    17. Shikin Shamsul (verified owner)

      Mengurangkan selera makan dan rasa yang sedap

    Show only reviews in Melayu (16)

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    Close Menu
    ×

    Cart