KITSUI™ Puraria B-Up

(5 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Bantu menganjalkan payu dara yang kendur, menaikkan payu dara dan mengimbangkan payu dara.

  • Perbaiki payudara yang kendur
  • Untuk payudara lebih bulat
  • Membentuk semula, terutamanya pada pinggul dan payudara
  • Bantu mengimbangi saiz payudara
  • Penyelesaian untuk payudara yang lebih anjal. Membantu menganjalkan payu dara yang kendur, menaikan payu dara, mengimbangkan payu dara. Dihasilkan dari ramuan semula jadi dengan saiz pembungkusan 15 bungkus x 15gm.

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    Peach – mengandung vitamin C yang tinggi
    Pueraria Lobata – Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
    Labisia Pumila – membaiki tisu-tisu payudara
    Fenugreek – membentuk semula, terutamanya pada pinggul dan payudara

    5 reviews for KITSUI™ Puraria B-Up

    1. Hani (verified owner)

      Produk memang berkesan. Aset kembali anjal. Terbaik.!!

      • internetorder1

        wahhh !!! terima kasih dear kerana memilih produk kitsui & percayakan produk kitsui alhamdullilah banyak perubahannya sis happy dgn kitsui , kami lagi happy bila sis banyak perubahannya ❤thanks a lot dear

    2. Fatini

      Gambar pertama bulan 9/2018 . Masa tu tengah berpantang dan p melawat anak di nicu . muka kusam, kalau tak pakai foundation memang kusam, penoh parut, warna kulit tak sekata, makeup macam mana pon akan nampak bercapuk .
      Saya cuba mencari alternatif lain sebab kulit saya still breakout even menggunakan skincare harian.
      Gambar kedua , bulan 4 tahun lepas , lepas saya consume 2 kotak whitenin B.B . Gambar kedua even mekap nipis nipis tak perlu tebal tapi nampak kulit fresh . Kulit dah tak kusam dan kering, redness juga makin berkurangan. Makeup tebal tak perlu sangat.
      Yang saya perasan , sachet ketiga saya consume whitenin B.B . Sudah mula nampak parut makin pudar, foundation senang nak blend dengan skin . Kulit makin glow . saya tau bukan perasaan saya saja , sebab ramai yg tegor kulit saya makin ok.
      Saya tak perasan perubahan kulit saya , tapi lepas 10sachet saya consume, mama saya tegor kenapa saya makin cerah . serius sampai nampak urat hijau lps kotak kedua, saya stop consume sat, sebab saya takot jadi terlalu putih, takmau putih sangat, still nk consume kitsui, saya teruskan dengan puraria B up . memang berkesan untuk saya! sebab baby saya tolak susu badan awal bulan 1 tahun lepas. jadi masalah pada saya . tapi alhamdulillah selepas saya consume puraria B up, walaupun tak banyak, tapi boleh membantu untuk breast saya. In plan, nk teruskan consume Puraria B up. Sebab ianya sangat bagus untuk breast , lagi2 selepas beranak.
      tq KITSUI untuk produk hebat ni, saya bersyukur sangat dengan adanya produk Kitsui ni. Tolong terimakasih kepada foundernya sebab lahirkan produk hebat macamni
      selain skincare , sesiap pon boleh mencari alternatif lain seperti makanan tambahan . terimakasih

    3. Eylaazila (verified owner)

      Produk yang bagus

    4. zaharah zakarya (verified owner)

      Produk terbaik.. saya dapat rasa sedikit perubahan.nanti akan terus repeat order,untuk dapatkan aset yang betul-betul mantap. Saya sukakan rasanya yang sedap,dan senang untuk diminum..shake2 saja..kitsui memang terbaik..terima kasih kitsui..

    5. NASYIHIN ZULKIFLI (verified owner)

      kitsui mmg the best !! perubahan ambil masa tapi nampak perbezaan after habis sekotak..tq kitsui kerana membantu meningkatkn keyakinan golongan wanita.. sekarang dh consume kotak ke2 n will repeat lg for another produk kitsui

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    Close Menu
    ×

    Cart