KITSUI PINKY MILK STRAWBERRY + Vit C

(39 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Kitsui Pinky Milk Strawberry difokuskan untuk sesorang yang berusia 17 tahun keatas. Produk ini sangat bagus untuk pengguna yang ada masalah jerawat dan juga kulit muka yang keradangan dengan nanah.

Kandungan Strawberry dan Noni Powder sangat  bermanfaat untuk melawan masalah jerawat serta sangat bagus utk membantu dalam melawan jangkitan dan jerawat pada kulit.

Asid alpha-hydroxy yang terdapat dalam strawberi membantu mengangkat sel-sel kulit mati. Ia juga membantu meningkatkan kualiti kulit dengan membersihkan kulit secara menyeluruh dan juga membantu mengurangkan kemerahan dan meningkatkan proses penyembuhan.

 

RASA PRODUK :

Kitsui Pinky Milk Strawberry mempunyai kelazatan rasa susu strawberri . Dimana di dalam produk ini terdapat kandungan ekstrak buah strawberri yang dijamin halal .

 

1. Keradangan Kulit di badan dan muka yg mengandungi nanah.
2. Pori pori muka yang tersumbat dengan Blackhead & whitehead.
3. Dahi dan pipi dengan masalah bintik bintik kecil.
4. Jerawat yg sentiasa tumbuh dibahagian muka dan belakang badan.

1. Persekitaran yang berminyak dan kotor
2. Sarung Bantal dan pakaian tidak bersih.
3. Sentiasa menyentuh dan memicit jerawat.
4. Pengunaan produk skincare dan kosmetik yang tidak sesuai
5. Pemakanan yang tidak sihat .
6. Kekurangan air dalam badan.
7. Ketidakseimbangan hormon
8. Masalah sistem penghadaman.

Noni Powder – Melawan jerawat, Noni sangat membantu dalam melawan jangkitan dan jerawat pada kulit. Noni juga membantu menghidrat kulit.

L-cysteine – Membantu memberi kulit cerah “pinkish”

Strawberry – Membantu mengurangkan kemerahan dan meningkatkan proses penyembuhan

1. Melawan masalah jerawat badan dan muka .
2. Mengurangkan parut jerawat kemerahan pada wajah dan badan.
3. Memperbaiki serta memudarkan parut secara menyeluruh .
4. Memperbaiki serta memudarkan parut secara menyeluruh .
5. Menggalakkan kulit lebih “pinkish” dan lembut .

– 100% Selamat Bahan botani

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik. Disarankan untuk minum selepas sarapan .

39 reviews for KITSUI PINKY MILK STRAWBERRY + Vit C

  1. fify_rashid

    tak sabarnya nak cuba product terbaru kitsui nie… I love it..

  2. amiliana96 (verified owner)

    already buy 😉 , pengguna setia sejak 2 tahun ini 😛

    • geminibeautystore

      hi dear boleh admin tahu selama 2 tahun sis consume produk kitsui yang mana ya ? dan boleh admin tahu juga ada perubahan yang macam mana ya selepas amalkan produk kitsui ?

  3. Nani (verified owner)

    tak sabar nk bagi pori2 jadi kecil.. huhuhu

    • geminibeautystore

      hi dear inshaallah produk kitsui pinky milk strawberry dapat membantu mengatasi masalah pori pori sis . hanya perlu consume dengan konsisten dan banyakkan minum air masak :*

  4. Rachel

    Bole pudarkan parut kat badan tak?

    • geminibeautystore

      hi dear ya betul pinky milk strawberry ini sesuai sangat untuk menghilangkan masalah parut jerawat 🙂

  5. Rachel

    Boleh pudarkan parut kat badan tak?

    • geminibeautystore

      hi dear ya betul pinky milk strawberry ini sesuai sangat untuk menghilangkan masalah parut jerawat 🙂

  6. Wahyuni Samijan (verified owner)

    Produk kitsui mmg pilihan terbaik..

  7. Nor Anis Nadia fazila

    hi admin, nak tanye yg mana lagi better utk hilangkan jerawat . pimpal away ke pinky milk strawbery ? btw i dah consume dah 2 tahun product kitsui. wbb & k.whitie . dua2 terbaik. kulit jd lembab dan cerah.

    • geminibeautystore

      hi dear sebelum itu boleh admin tahu sis ada masalah jerawat yang biasa atau jenis jerawat yang sangat serius ? 🙂

  8. Hajijah othman (verified owner)

    Baru beli

    • geminibeautystore

      hi dear terima kasih kerana memilih produk kitsui dan percaya dengan produk kitsui ❣️

  9. Noniez haryani (verified owner)

    3 hari dah sy minum pinky milk strawberry ni..jerawat pasir sy dh slow2 nk hilang…sblm ni rase dkt 2 bulan dah duk bertepek kt bawah dagu x hilang2.. Lega ade produk kitsui..loveee sgt

  10. ieyra nadhira (verified owner)

    Pengguna setia produk kitsui tahun 2020.
    Produk yang pernah guna, gen3 colla, serum pink, wbb, and now baru je beli 3xpinkymilk+1xkurmarose.. +++hand sanitizer lagi. Produk kitsui tak pernah mengecewakan. Terbaik.

  11. Nur Anis Solehah

    Yeayh produk ni dah sampaii (hasil menang giveaway di shopee). Tak sabar nak cuba . Ini minuman ketiga dari kitsui. First, cuba yang korean whitie plus, kesan nya sangat hebat. Yang second, cuba yang white berries, pon hebat, cuma kesannya agak lambat sedikit berbanding dengan yang minuman kitsui dalam kotak. (tinggal lagi 2 sachet). Lepas saya amalkan kitsui, ramai cousin² saya cakap kulit saya dah tak macam dulu (kurang jerawat & minyak, kulit makin cerah. Saya pon dah cuba produk skincare kitsui (acne & oily skin) dan hasilnya sangat terbaik. Terima kasih kitsui

    Kitsui, terbaik untuk anda

  12. Syafiqah

    For acne like fungal , whitehead, scar and no collagen . Which one ya better ?

    • geminibeautystore

      hi dear untuk masalah kulit sis ini sesuai untuk amalkan kitsui pinky milk strawberry 🙂

  13. Nur Ain

    Between pim pal dan pinky , yg mna berkesan utk hilangkan parut jerawat hitam , jerawat pasir , jerawat biasa , whitehead , dan untuk muka flawless ? Saya pening banyak sgt pilihan hehe

    • geminibeautystore

      hi dear untuk masalah parut jerawat sesuai amalkan pinky milk strawberry dan whitehead sesuai amalkan whitenin bb

  14. Sulisyowati

    Saya nk tanya sesuai ke pink milk strawbery untuk kulit saya yang bahagia dahi jerawat,redness and kering sangat

    • geminibeautystore

      hi dear ya sis untuk masalah skin sis sesuai sangat untuk amalkan pinky milk strawberry 🙂

  15. LAILA GHANI

    Hi just nak share saya baru 3 hari minum pinky mill strawberry kesan jerawat halus dah mula kurang . Rasa lega sangat ada produk kitsui nie..happy and love it..

  16. Secret

    Kulit kusam sesuai yg mana ya?

    • geminibeautystore

      hi dear untuk kulit kusam sesuai amalkan generation 3 colla jika sis tiada alahan seafood 🙂

  17. Alia (verified owner)

    Memang sangat puas hati minum pinky milk strawberry. Baru 7 hari start minum hasilnya wow. ..mmg rugi siapa tak try. Kulit saya kusam dan ada bekas jerawat..kini nampak suka pegang pipi dan pink xpayah pakai blusher . Nak grab pek kombo plk pass ni. Nak buat stok

  18. hidayah

    boleh bagi suggestion tak utk muka baru lepas breakout tapi sekarang hampir pulih tapi jerawat still naik x macam dulu..satu lagi untuk jeragat..sbb saya alahan dengan marine collagen..

    • geminibeautystore

      hi dear untuk masalah kulit jerawat sis amalkan korean whitie plus dan kulit jeragat amalkan sc oxidant . untuk kedua dua produk ini sesuai dengan masalah skin sis dan dua produk ini tiada kandungan collagen 🙂

  19. ayu (verified owner)

    kitsui produk yang selamat untuk digunakan .. kesan pun terbaik .. dh lama dgn kitsui.. tak pernah mengecewakan .. tq kitsui

  20. Farah (verified owner)

    Alhamdulillah sy setia dgn product kitsui

  21. Azuraida Muhamad (verified owner)

    Alhamdulillah,, kitsui terbaik… Dah beli white berries,, jrawat dah slow2 hilang n pakai skincare oily and acne best sngt.. Now tnggu pinky milk strawberry je smpaii..

  22. hisyam (verified owner)

    hai admin…. nak tnya boleh x.. kalau pinky milk strawberry. minum waktu mlm sblm tidur

  23. Nurul Amiena Shazleen Binti Azmi

    Hi dear kalau ibu menyusu boleh consume ke ?

    • geminibeautystore

      Hai sis.. utk bf mommy sesuai selepas 4 bulan dan sesuai ambil produk utk kulit shj (whitenin bb, pimpal away, korean whitie, generation 3 colla dan scmixberries, korean whitie plus, pinky milk strawberry, kurma rose)

  24. Fatin Yusri (verified owner)

    Alhamdulillah first try, lebih kurang seminggu minum dah nampak hasil. Kulit nampak makin cerah je. N rasa dia pun sedap strawberi gitu.

  25. Fyza

    Hye saya 1st time nak consume product kitsur.
    Nak tanya kalau saya consume kitsur boleh ke saya minum air bergas, kopi, teh or air sejuk..??

    • geminibeautystore

      Hi dear… Produk ini tiada pantang larang.. Tp tips yg baik untuk kulit wajah..

      1)kurangkan pengambilan kicap soya
      2)kurangkan pengambilan makanan dari tenusu..
      3)kurangkan minuman berkafein
      4)kurangkan makanan bergoreng/berminyak
      5)perbnyakkan buah buahan dan sayur sayuran.
      6)elakkan menggunakan gel rambut yg berminyak
      7)pastikan rambut bersih sbb kotoran rambut yg kene pada kulit.. Boleh menyebabkan jerawat..
      8)perbnyakkn minum air suam..
      9)bersenam juga salah satu cara ..kerana dpt mengeluarkan toksin dalam badan yg menyebabkan jerawat..
      10)perlu cuci muka dengan bersih setiap hari..

  26. KHAIRUL NISA BINTI AHMAD SHAHIME NISA

    Dah try hampir smggu kitsui strawberry milky nie…kulit mkin lembut,jerawat halus pun hilang taw. ..best giler
    Suka pgg pipi yg skrg nie…

    Tq kitsui..mmg serasi giler

  27. izzatulaisya

    Hi nak tanya. Kalau ada consume xs coco bila boleh amik pinky mik ya? Boleh tau rasa dia mcmna. Boleh amik bellos fiber skli x.. Dlm 1 hari 3 jenis kitsui boleh ke?

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja untuk consume 3 jenis produk ini dalam masa sehari . tetapi sis perlu consume secara berasingan dan banyakkan minum air masak 🙂

    • geminibeautystore

      cara consume yang betul
      selepas sarapan : pinky milk strawberry
      sebelum lunch : coco xslite
      selepas dinner : bellos fiber

  28. fify_rashid

    Dah try dekat sebulan… Product kitsui semuanya bgus…terbaik! ❤

  29. Syaf (verified owner)

    Dh habis sekotak, rasa tak cukup beli 1 kotak kene beli lebih, sbb kombinasi rasa sgt sedapp dan membuat kan kulit lebih cerah.

  30. janna

    pink milk strawberi ni sesuai ke untuk yg ada alahan atau resdung ea?

    • geminibeautystore

      hi dear kitsui pinky milk strawberry ini sesuai saja untuk yang ada alahan dan resdung amalkan kerana ia tiada kandungan collagen 🙂

  31. aurora

    nak tanya boleh x consume ni skali dgn whitening bb

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja untuk minum secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya . kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa 🙂

  32. Yan

    Saya ada masalah jeragat di atas bibir now Saya minum SC.Mixberries so betul ke pengambilan Saya ni? Stay Saya kena tambah mana² product kitsui… Sebab saya baru minum 3 sachet.

    • geminibeautystore

      hi dear ya betul untuk yang ada masalah kulit jeragat sesuai amalkan sc mixberries jika sis tiada alahan seafood . tapi kalau nak cepat nampak perubahan sis boleh mixkan dengan korean whitie ;*

  33. mariam

    i try yang kitsui belloss fibre , memang menjadi utk detoks dan ada sedikit penurunan berat badan , dalam 2kg mcm tu , xsampai habis sekotak lg . i just consume 2 atau 3 hari sekali depends klu i rasa i byk mkn pada hr tu . dah nk masuk kotak ke 2 , berat masih ada turun naik (sbb pemakanan xjaga sgt) hehe . smlm br beli yg strawberry ni, belum cuba lg. so far , kitsui is the best i think . <3

  34. Aimi

    Semasa datang bulan (haid) boleh ambil(minum) x pink milk strawberry ni?

    • geminibeautystore

      hi dear time period baik jgn consume sebab time period system penyerapan badan berkurangan dan lemah. Jadi jika consume kitsui khasiat akan terbazir hanya akan serap 80% khasiat time period

  35. Ieya

    Hai admin nak tanya utk masalah jerawat sesuai amalkan pimple away atau milk strawberry? Muka breakout dan kdg2 naik jerawat bsr dan kecil disekitar pp. Ada beza tak dedua ni? N kalau mix dgn whitening bb berapa ml air ya diperlukan? Adakah masih 150ml?

    • geminibeautystore

      hi dear untuk masalah kulit jerawat yang sangat serius sesuai amallan pimpal away 😉 yang betul dear sukatan air yang di perlukan untuk di bancuh hanya 150 ml saja

  36. tikadolls (verified owner)

    Worth to try it

  37. Yana

    Hi, saya dah minum 5 sachet, perubahan yang saya alami – kulit makin elok. Kesan2 kulit mati dan bekas alergik semakin elok. Kalau perut tengah kosong, lepas minum Kitsui Strawberi ni boleh bantu lapik perut in case you tak sempat breakfast.. sy akan beli lagi lepas ni, rasa pun sedap

  38. ‍♀️

    hi saya nk tanya , adakah boleh mengambil kitsui bersama dengan produk yg lain pada waktu yg berbeza 1-2 jam selepas mengambil kitsui ?

    • geminibeautystore

      hi dear jarakkan 1 atau 2 jam pengambilan dengan produk kitsui jika mengambil apa apa jenis produk, supplement atau jamu

  39. Wani

    Hi saya nk tanya, ada kesan sampingan tak kalau stop pengambilan kitsui pinky milk strawberry? Dan berapa kandungan vit C dalam produk kitsui pinky milk strawberry?

    • geminibeautystore

      hi dear tidak sis kerana produk kitsui adalah berasaskan daripada bahan botani . jadi tiada sebarang effect apa apa ☺️ kandungan vitamin c dalam pinky milk strawberry ialah 225 per sachet

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart