KITSUI PINKY MILK STRAWBERRY + Vit C

(26 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Masih tertanya-tanya apakah faedah strawberi?

Salah satu yang paling penting ialah bermanfaat untuk melawan masalah jerawat. Antioksidan yang terdapat di strawberi adalah sebab utama  untuk masalah jerawat.

Asid alpha-hydroxy yang terdapat dalam strawberi membantu mengangkat sel-sel kulit mati. Ia juga membantu meningkatkan kualiti kulit dengan membersihkan kulit secara menyeluruh. Strawberi dan vitamin C mampu untuk mengekalkan kulit yang muda.

– Mengurangkan parut jerawat kemerahan pada wajah dan badan.

– Menggalakkan kulit lebih “pinkish” dan lembut .

– Membantu mengecilkan & membersihkan liang pori dengan segera

– Membantu memperbaharui sel kulit yang lebih sihat .

– Memperbaiki serta memudarkan parut secara menyeluruh .

– 100% Selamat Bahan botani

Noni Powder – Melawan jerawat, Noni sangat membantu dalam melawan jangkitan dan jerawat pada kulit. Noni juga membantu menghidrat kulit.

L-cysteine – Membantu memberi kulit cerah “pinkish”

Strawberry – Membantu mengurangkan kemerahan dan meningkatkan proses penyembuhan

Vitamin C – Membantu menjadikan kulit lebih cerah dan licin

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik. Disarankan untuk minum selepas sarapan .

KHAS UNTUK PENGGUNA ? 

Kitsui Pinky Milk Strawberry difokuskan untuk sesorang yang berusia 17 tahun keatas. Produk ini sangat bagus untuk pengguna yang ada masalah tona kulit serata dan pengguna yang ada masalah parut jerawat yang teruk .

 

RASA PRODUK :

Kitsui Pinky Milk Strawberry mempunyai kelazatan rasa susu strawberri . Dimana di dalam produk ini terdapat kandungan ekstrak buah strawberri yang dijamin halal .

26 reviews for KITSUI PINKY MILK STRAWBERRY + Vit C

  1. fify_rashid

    tak sabarnya nak cuba product terbaru kitsui nie… I love it..

  2. amiliana96 (verified owner)

    already buy 😉 , pengguna setia sejak 2 tahun ini 😛

    • geminibeautystore

      hi dear boleh admin tahu selama 2 tahun sis consume produk kitsui yang mana ya ? dan boleh admin tahu juga ada perubahan yang macam mana ya selepas amalkan produk kitsui ?

  3. Nani (verified owner)

    tak sabar nk bagi pori2 jadi kecil.. huhuhu

    • geminibeautystore

      hi dear inshaallah produk kitsui pinky milk strawberry dapat membantu mengatasi masalah pori pori sis . hanya perlu consume dengan konsisten dan banyakkan minum air masak :*

  4. Rachel

    Bole pudarkan parut kat badan tak?

    • geminibeautystore

      hi dear ya betul pinky milk strawberry ini sesuai sangat untuk menghilangkan masalah parut jerawat 🙂

  5. Rachel

    Boleh pudarkan parut kat badan tak?

    • geminibeautystore

      hi dear ya betul pinky milk strawberry ini sesuai sangat untuk menghilangkan masalah parut jerawat 🙂

  6. Wahyuni Samijan (verified owner)

    Produk kitsui mmg pilihan terbaik..

  7. Nor Anis Nadia fazila

    hi admin, nak tanye yg mana lagi better utk hilangkan jerawat . pimpal away ke pinky milk strawbery ? btw i dah consume dah 2 tahun product kitsui. wbb & k.whitie . dua2 terbaik. kulit jd lembab dan cerah.

    • geminibeautystore

      hi dear sebelum itu boleh admin tahu sis ada masalah jerawat yang biasa atau jenis jerawat yang sangat serius ? 🙂

  8. Hajijah othman (verified owner)

    Baru beli

    • geminibeautystore

      hi dear terima kasih kerana memilih produk kitsui dan percaya dengan produk kitsui ❣️

  9. Noniez haryani (verified owner)

    3 hari dah sy minum pinky milk strawberry ni..jerawat pasir sy dh slow2 nk hilang…sblm ni rase dkt 2 bulan dah duk bertepek kt bawah dagu x hilang2.. Lega ade produk kitsui..loveee sgt

  10. ieyra nadhira (verified owner)

    Pengguna setia produk kitsui tahun 2020.
    Produk yang pernah guna, gen3 colla, serum pink, wbb, and now baru je beli 3xpinkymilk+1xkurmarose.. +++hand sanitizer lagi. Produk kitsui tak pernah mengecewakan. Terbaik.

  11. Nur Anis Solehah

    Yeayh produk ni dah sampaii (hasil menang giveaway di shopee). Tak sabar nak cuba . Ini minuman ketiga dari kitsui. First, cuba yang korean whitie plus, kesan nya sangat hebat. Yang second, cuba yang white berries, pon hebat, cuma kesannya agak lambat sedikit berbanding dengan yang minuman kitsui dalam kotak. (tinggal lagi 2 sachet). Lepas saya amalkan kitsui, ramai cousin² saya cakap kulit saya dah tak macam dulu (kurang jerawat & minyak, kulit makin cerah. Saya pon dah cuba produk skincare kitsui (acne & oily skin) dan hasilnya sangat terbaik. Terima kasih kitsui

    Kitsui, terbaik untuk anda

  12. Syafiqah

    For acne like fungal , whitehead, scar and no collagen . Which one ya better ?

    • geminibeautystore

      hi dear untuk masalah kulit sis ini sesuai untuk amalkan kitsui pinky milk strawberry 🙂

  13. Nur Ain

    Between pim pal dan pinky , yg mna berkesan utk hilangkan parut jerawat hitam , jerawat pasir , jerawat biasa , whitehead , dan untuk muka flawless ? Saya pening banyak sgt pilihan hehe

    • geminibeautystore

      hi dear untuk masalah parut jerawat sesuai amalkan pinky milk strawberry dan whitehead sesuai amalkan whitenin bb

  14. Sulisyowati

    Saya nk tanya sesuai ke pink milk strawbery untuk kulit saya yang bahagia dahi jerawat,redness and kering sangat

    • geminibeautystore

      hi dear ya sis untuk masalah skin sis sesuai sangat untuk amalkan pinky milk strawberry 🙂

  15. LAILA GHANI

    Hi just nak share saya baru 3 hari minum pinky mill strawberry kesan jerawat halus dah mula kurang . Rasa lega sangat ada produk kitsui nie..happy and love it..

  16. Secret

    Kulit kusam sesuai yg mana ya?

    • geminibeautystore

      hi dear untuk kulit kusam sesuai amalkan generation 3 colla jika sis tiada alahan seafood 🙂

  17. Alia (verified owner)

    Memang sangat puas hati minum pinky milk strawberry. Baru 7 hari start minum hasilnya wow. ..mmg rugi siapa tak try. Kulit saya kusam dan ada bekas jerawat..kini nampak suka pegang pipi dan pink xpayah pakai blusher . Nak grab pek kombo plk pass ni. Nak buat stok

  18. hidayah

    boleh bagi suggestion tak utk muka baru lepas breakout tapi sekarang hampir pulih tapi jerawat still naik x macam dulu..satu lagi untuk jeragat..sbb saya alahan dengan marine collagen..

    • geminibeautystore

      hi dear untuk masalah kulit jerawat sis amalkan korean whitie plus dan kulit jeragat amalkan sc oxidant . untuk kedua dua produk ini sesuai dengan masalah skin sis dan dua produk ini tiada kandungan collagen 🙂

  19. ayu (verified owner)

    kitsui produk yang selamat untuk digunakan .. kesan pun terbaik .. dh lama dgn kitsui.. tak pernah mengecewakan .. tq kitsui

  20. Farah (verified owner)

    Alhamdulillah sy setia dgn product kitsui

  21. Azuraida Muhamad (verified owner)

    Alhamdulillah,, kitsui terbaik… Dah beli white berries,, jrawat dah slow2 hilang n pakai skincare oily and acne best sngt.. Now tnggu pinky milk strawberry je smpaii..

  22. hisyam (verified owner)

    hai admin…. nak tnya boleh x.. kalau pinky milk strawberry. minum waktu mlm sblm tidur

  23. Nurul Amiena Shazleen Binti Azmi

    Hi dear kalau ibu menyusu boleh consume ke ?

    • geminibeautystore

      Hai sis.. utk bf mommy sesuai selepas 4 bulan dan sesuai ambil produk utk kulit shj (whitenin bb, pimpal away, korean whitie, generation 3 colla dan scmixberries, korean whitie plus, pinky milk strawberry, kurma rose)

  24. Fatin Yusri (verified owner)

    Alhamdulillah first try, lebih kurang seminggu minum dah nampak hasil. Kulit nampak makin cerah je. N rasa dia pun sedap strawberi gitu.

  25. Fyza

    Hye saya 1st time nak consume product kitsur.
    Nak tanya kalau saya consume kitsur boleh ke saya minum air bergas, kopi, teh or air sejuk..??

    • geminibeautystore

      Hi dear… Produk ini tiada pantang larang.. Tp tips yg baik untuk kulit wajah..

      1)kurangkan pengambilan kicap soya
      2)kurangkan pengambilan makanan dari tenusu..
      3)kurangkan minuman berkafein
      4)kurangkan makanan bergoreng/berminyak
      5)perbnyakkan buah buahan dan sayur sayuran.
      6)elakkan menggunakan gel rambut yg berminyak
      7)pastikan rambut bersih sbb kotoran rambut yg kene pada kulit.. Boleh menyebabkan jerawat..
      8)perbnyakkn minum air suam..
      9)bersenam juga salah satu cara ..kerana dpt mengeluarkan toksin dalam badan yg menyebabkan jerawat..
      10)perlu cuci muka dengan bersih setiap hari..

  26. KHAIRUL NISA BINTI AHMAD SHAHIME NISA

    Dah try hampir smggu kitsui strawberry milky nie…kulit mkin lembut,jerawat halus pun hilang taw. ..best giler
    Suka pgg pipi yg skrg nie…

    Tq kitsui..mmg serasi giler

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart