KITSUI™ Meal Replacement

(21 customer reviews)

RM38.80 RM34.70

Untuk gantikan makanan tengahari atau makan malam. Dapat membantu untuk rasa kenyang dan membantu membakar lemak.

Out of stock

  • Mencegah atau melambatkan penyerapan karbohidrat dan lemak yang berlebihan dalam sistem pencernaan
  • Tinggi protein dan serat
  • Kurang kalori dan gula
  • Mudah, pantas dan sesuai untuk diet
  • Boleh membantu mengawal berat badan yang berlebihan
  • Diformulasikan dari beras perang, susu skim, oat, kacang soya untuk meningkatkan metabolisme badan dan memberikan perasaan penuh dan bersemangat sepanjang hari dengan 15 pcs x 30gm.

    Untuk menggantikan makanan tengahari atau makan malam. Dapat membantu untuk rasa kenyang dan membantu membakar lemak yang berlebihan.

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    Sipurlina – meningkatkan pembakaran lemak semasa senaman.
    Oat Fiber – Membantu Mengawal Selera Makan
    Brown rice – membantu sistem penghadaman berfungsi dengan baik
    Psyllium Husk – melambatkan kadar penyerapan karbohidrat

    21 reviews for KITSUI™ Meal Replacement

    1. Nor alia (verified owner)

      Very good product..make me feel full..loving it..

    2. Casper

    3. imahmahdi (verified owner)

      i love this product. rasa xmudah lapar after consumed it. already purchased 2nd box.

    4. fairuz waheeda yaacob (verified owner)

      Baru minum sachet ke 3.. berjaya kurangkan selera makan.. rasa cepat kenyang..

    5. Zila mohd shah (verified owner)

      I love this product. Buat sy rasa kenyang.

    6. Juria Anak Geoffery (verified owner)

      1st time saya minum nie, saya mmg xde rasa lapar…ia buatkan sy kenyg jerr, the best product sbb sy juga skrg tgh control mkn juga…

    7. mahani mohd tahir (verified owner)

      first time minum meal replacement ni, rasa sedap, kene ambil bersama sarapan baru kenyang & baru bole control mkn.
      saya beli 2set tapi terima 1set. Harap admin dpt selesaikan masalah penghantaran

    8. Shamsul Saad (verified owner)

      Meal replacement ini sangat terbaik… pengambil ini untuk menggantikan makan malam sangat berkesan… pembuangan yang lawas di waktu pagi.. berat pun turun banyak…saya akan repeat lagi sehingga mencapai berat badan yg ideal

    9. eikah (verified owner)

      Makan bersama sarapan sangat membntu mengurangkan rasa lapar berpanjngan…mlm pn. dah tak lapar .. Harap lps ni dpt la turun berst badan.

    10. Ermarina Ismail (verified owner)

      menenyangkan & mengurangkan selera makan. 1st time try & i love it

    11. sarfiza othman (verified owner)

      saya boleh rasa perbezaan dalam penurunan berat badan disebabkan rasa kenyang yang berpanjangan. youre not craving or taking more solid food. rasa kenyang dengan meal replacement dapat mengatasi schedule pemakanan yang tidak teratur.

    12. fify_rashid (verified owner)

      As usual kitsui product mmg x mengecewakan, almost product kitsui i dah try, beli masa sales b1f1, of coz value for our money, mmg dah kurang selera makan sebab cepat rasa kenyang.. Thank you kitsui for good quality product… Love it..! ❤

    13. Aziah Nadzri (verified owner)

      1st product kitsui yg sy beli..mula2 minum dah rasa sedap sgt..so terus beli lg 2 kotak meal replacement n 2 kotak royal LPO..love love love!!

    14. Solehah Yusof (verified owner)

      1st time try..rasa sedap.. akan repeat lagi..tq

    15. azizahsahadi (verified owner)

      saya baru mencuba produk ini. harap dapat membantu saya dalam misi selanjutnya.
      baru cuba sepeket pagi tadi, rasa kenyang sampai tengahari. terbaik la.

    16. Hasni yunus (verified owner)

      Boleh dimakan dan rasa kenyang..

    17. Hada (verified owner)

      Kali pertama saya minum, ia tidak begitu mengenyangkan dan saya makan 2 keping roti bersama minuman ini.
      Selepas beberapa paket, saya tidak perlu lagi makan roti atau apa apa makanan untuk menampung rasa lapar.
      Saya minum sepaket meal replacement pada waktu pagi, dan kenyang sehingga waktu tengahari.

    18. Rychelle

      Hi Admin, boleh tak saya minum
      1. Cocoxlite for breakfast
      2. Meal replacement for lunch
      3. Bellos fiber for dinner

      • geminibeautystore

        hi dear cara consume yang betul
        sebelum sarapan : meal replacement
        sebelum lunch : royal lpo
        selepas dinner : bellos fiber

    19. sarra

      Hi admin sy newbies. Bagaimana rutin pengambilan untuk 2 product cocolite n bellos?

      • geminibeautystore

        hi dear cara consume yang betul
        selepas sahur – coco xslite
        sebelum tidur – bellos fiber

    20. sarra

      Bagaimana cara rutin terbaik unt saya consume cocolite n bellos?

      • geminibeautystore

        hi dear cara consume yang betul
        selepas sahur – coco xslite
        sebelum tidur – bellos fiber

    21. wati82 (verified owner)

      Saya dah cuba meal replacement kitsui ni.. memang mengenyangkan..saya minum sebagai sarapan pagi kenyang sampai dinner..berat pun turun..jgn lupa pemakanan seimbang ok..

    Show reviews in all languages (22)

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    Close Menu
    ×

    Cart