KITSUI™ Korean Whitie

(22 customer reviews)

RM38.80

Adalah product booster untuk kulit anda, dapat membantu mempercepatkan kesan yang dikehendaki.

*Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepat atau di masukan kedalam produk kegemaran seharian anda seperti orange juice, yoqurt & lain-lain 

  • Bertindak sebagai anti penuaan
  • Mencerahkan wajah
  • Menutup liang pori jerawat
  • Bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti , freckles, parut, liang terbuka, kulit yang kusam dan gelap
  • Menghapus bintik-bintik atau bintik-bintik hitam di badan dan wajah
  • Penyelesaian masalah kulit, masalah pigmentasi, bintik-bintik hitam dan mencerahkan kulit. Sesuai untuk pengguna yang mengalami masalah kencing manis boleh mencuba. Dihasilkan daripada ramuan semula jadi dengan saiz pembungkusan 17 paket x 5gm.

    ** Adalah produk booster untuk kulit anda, dapat membantu mempercepatkan kesan yang dikehendaki.

    *Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepat atau di masukkan kedalam product kegemaran seharian anda seperti orange juice, yoqurt & lain-lain.

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.
    Lebih sedap di campurkan dgn minuman kegemaran anda spt oren juice atau yoqurt.

    Strawberry – Strawberi hilangkan lingkaran gelap bawah mata
    Blueberry – kandungan antioksidan yang tinggi.
    Rasberry – Melindungi kulit dari sinar UV
    Grape seed – Melembabkan kulit wajah
    Cranberry – meningkatkan keanjalan kulit.
    Plum – Menutrisi kulit kering dan kasar.
    Marine Collagen – Antipenuaan
    camu-camu – kandungan vitamin C yang tinggi
    acerola – bermanfaat untuk mencerahkan kulit

    22 reviews for KITSUI™ Korean Whitie

    1. ctrianna (verified owner)

      kitsui korean whitie mmg terbaik… mmg bkesan seawal kotak ptama … perubahan pd kulit mmg ketara..kulit jd bersih ,lembap n cerah…mmg akn trus konsisten guna produk kitsui ❤️❤️❤️

    2. amirahdee

      betul ke produk ni x sesuai untuk org yg ada resdung kerana mengandungi collagen ?

    3. Elveanna Marius

      sya harap tiada kesan sampingan la lepas berenti minum kitsui nii..

      • geminibeautystore

        hi dear , Tidak sis kerana produk kitsui adalah berasaskan bahan botani .. jadi tiada sebarang effect apa apa pun dear 😉

    4. Casper

    5. Wahyuni

      Alhamdulillah, saya dh seminggu consume produk kitsui baru 7 sachet dh nampak perubahan yg sgt ketara saya percayakan kitsui & saya akan support kitsui selalu terbaik kt kitsuii❤️

    6. Irma

      Produk hebat dan murah

    7. masni dyiana

      kena campur dgn minuman oren baru rasa sedap, 100% tiada gula dan rasa memang tawar tapi sgt berkesan.. saya biasa minum dgn oren atau campur dgn yogurt. pasti sedap .

    8. christ ak

      Saya memilih produk KITSUI kerana ianya supplement 100% selamat digunakan & 100% mendapat kelulusan KKM. Saya telah mengambil supplement ini selama 2bulan & sangat berpuas hati dengan hasilnya,Kulit lebih cerah & parut jerawat pudar sepenuhnya,Yang paling best lagi produk ini mampu milik & mudah didapati dimana-mana cawangan Drugstore. Saya akan terus setia menggunakan produk KITSUI.

    9. Zuliailnayanty ZHieylia

      KITSUI pilihan paling perfect untuk saya dan suami! Kami berdua sama-sama menikmati kesedapan rasa dan keberkesanannya. Bila nak tidur, kami cari #Whitenin B.B. dan #KoreanWhitie… suatu kepuasan bila momen malam kami dilengkapi dengan #KITSUI…

    10. Nina (verified owner)

      Saya mula ambil KITSUI setahun lepas. Kotak pertama sudah pun menunjukkan hasil yang baik. Saya kekal gunakan produk KITSUI sampai kini kerana ia berkualiti dan murah.

    11. ilyanab (verified owner)

      Alhamdulillah kitsui memang sesuai untuk saya . Kulit saya pun makin cerah dan tak kusam lagi selepas consume whitenin bb , korean white and g3 . Family saya pun dah tegur nampak perubahan tu . Terima kasih kitsui

    12. ramlah binti baharuddin (verified owner)

      Produk ni paling saya suka, sejak amalkan produk ni saya memang da x sentuh mana2x cream pencerah muka. Kesannya memang puas hati, u minum je dapat hasil yg begitu woww! Kulit muka bersih,putih, nampak tegang dan tona kulit nampak sekata. Harga pun x mahal dan mampu milik .
      #kitsui memang terbaik#

    13. ramlah binti baharuddin (verified owner)

      Salah 1 produk kegemaran saya. Walaupun rasanya tawar tetapi meninggalkan kesan yang sangat cepat! Tiada kulit kusam+ minyak pada muka mula berkurang+ menghilangkan bintik2x pada muka bekas jerawat dan rona tona kulit makin sekata. Sejak amalkan produk ini saya memang da tidak sentuh mana2x cream siang/malam. Saya minum ini saja diselangselikan dengan produk whitening B.B. result yang sangat memuaskan/produk yang x perlu diragui/murah dan mampu milik. The best!!!

    14. Norain

      Nak tnya la… Minumn ni memng xda wrna ye. Sprt air putih xda rsa

      • geminibeautystore

        hi dear untuk kitsui korean whitie memang tiada rasa kerana ia adalah produk booster free sugar yang membantu untuk mempercepatkan nampak perubahan . sis juga boleh campurkan dengan produk kulit yang lain ataupun sis boleh saja campurkan ke dalam jus , sup ataupun yogurt 🙂

    15. Syaza Sahaib

      Boleh tak minum kitsui korean white dicampur dengan minuman vitamin c yang lain?

      • geminibeautystore

        hi dear boleh jarakkan 1 atau 2 jam pengambilan dengan produk kitsui jika mengambil apa apa jenis produk , supplement atau jamu lain 😉

    16. Zuliyati Omar

      Saya baru beli. Pengambilan ni tak kisah malam atau siang kan?

      • geminibeautystore

        hi dear produk kulit untuk kesan yang effective sis consume selepas sarapan 🙂 tetapi tiada masalah juga jika sis mahu consume sebelum tidur

    17. Sarah syazwani

      Produk ni boleh minum time period tak?

      • geminibeautystore

        Hi dear , time period baik jgn consume sebab time period system penyerapan badan berkurangan dan lemah. Jadi jika consume kitsui khasiat akan terbazir hanya akan serap 80% khasiat time period

    18. Norfarahana Daik

      Korean whitie ni boleh diambil sekali dengan whitenin bb tak?

      • geminibeautystore

        hi dear boleh saja minum secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya . kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa 🙂

    19. Elainie Anne

      Hi. Nak tanya. Boleh ke kalau macam sebelum lunch saya minum Coco Xslite then sebelum tidur saya minum kitsui korean white ni? Ada apa apa kesan sampingan ke?

      • geminibeautystore

        hi dear boleh saja untuk consume secara begitu tiada masalah . coco xslite sesuai saja di consume sebelum lunch dan korean whitie consume selepas sarapan 🙂

    20. adyazmn

      Saya nk tanya la apa beza yg ini dan whitening bb tu ya?

      • geminibeautystore

        hi dear, beza antara whitenin bb & korean white .. korean white mempunyai collagen (sumber laut) & whitenin bb pula tiada collagen .. sesuai untuk cust yg ada alahan seafood ..

    21. Senna

      Hai dear, kitsui ni sesuai kah diminum dengan air teh panas sebelum tidur?

      • geminibeautystore

        hi dear minta maaf produk kitsui tidak digalakkan untuk bancuh menggunakan air panas , produk kitsui hanya boleh di bancuh menggunakan air biasa atau air sejuk saja 🙂

    22. Suhaila Mat

      saya mix k.white bersama colla 3.,, dan kesannya keatas kulit saya,amat memuaskan.
      kitsui the best product .

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    • KITSUI™ Valuepack Korean Whitie
    Close Menu
    ×

    Cart