KITSUI™ Korean Whitie

(11 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Adalah product booster untuk kulit anda, dapat membantu mempercepatkan kesan yang dikehendaki.

*Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepat atau di masukan kedalam produk kegemaran seharian anda seperti orange juice, yoqurt & lain-lain 

  • Bertindak sebagai anti penuaan
  • Mencerahkan wajah
  • Menutup liang pori jerawat
  • Bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti , freckles, parut, liang terbuka, kulit yang kusam dan gelap
  • Menghapus bintik-bintik atau bintik-bintik hitam di badan dan wajah
  • Penyelesaian masalah kulit, masalah pigmentasi, bintik-bintik hitam dan mencerahkan kulit. Sesuai untuk pengguna yang mengalami masalah kencing manis boleh mencuba. Dihasilkan daripada ramuan semula jadi dengan saiz pembungkusan 17 paket x 5gm.

    ** Adalah produk booster untuk kulit anda, dapat membantu mempercepatkan kesan yang dikehendaki.

    *Boleh dicampur dengan produk KITSUI lain untuk keberkesanan lebih cepat atau di masukkan kedalam product kegemaran seharian anda seperti orange juice, yoqurt & lain-lain.

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.
    Lebih sedap di campurkan dgn minuman kegemaran anda spt oren juice atau yoqurt.

    Strawberry – Strawberi hilangkan lingkaran gelap bawah mata
    Blueberry – kandungan antioksidan yang tinggi.
    Rasberry – Melindungi kulit dari sinar UV
    Grape seed – Melembabkan kulit wajah
    Cranberry – meningkatkan keanjalan kulit.
    Plum – Menutrisi kulit kering dan kasar.
    Marine Collagen – Antipenuaan
    camu-camu – kandungan vitamin C yang tinggi
    acerola – bermanfaat untuk mencerahkan kulit

    11 reviews for KITSUI™ Korean Whitie

    1. ctrianna (verified owner)

      kitsui korean whitie mmg terbaik… mmg bkesan seawal kotak ptama … perubahan pd kulit mmg ketara..kulit jd bersih ,lembap n cerah…mmg akn trus konsisten guna produk kitsui ❤️❤️❤️

    2. amirahdee

      betul ke produk ni x sesuai untuk org yg ada resdung kerana mengandungi collagen ?

    3. Elveanna Marius

      sya harap tiada kesan sampingan la lepas berenti minum kitsui nii..

      • geminibeautystore

        hi dear , Tidak sis kerana produk kitsui adalah berasaskan bahan botani .. jadi tiada sebarang effect apa apa pun dear 😉

    4. Casper

    5. Wahyuni

      Alhamdulillah, saya dh seminggu consume produk kitsui baru 7 sachet dh nampak perubahan yg sgt ketara saya percayakan kitsui & saya akan support kitsui selalu terbaik kt kitsuii❤️

    6. Irma

      Produk hebat dan murah

    7. masni dyiana

      kena campur dgn minuman oren baru rasa sedap, 100% tiada gula dan rasa memang tawar tapi sgt berkesan.. saya biasa minum dgn oren atau campur dgn yogurt. pasti sedap .

    8. christ ak

      Saya memilih produk KITSUI kerana ianya supplement 100% selamat digunakan & 100% mendapat kelulusan KKM. Saya telah mengambil supplement ini selama 2bulan & sangat berpuas hati dengan hasilnya,Kulit lebih cerah & parut jerawat pudar sepenuhnya,Yang paling best lagi produk ini mampu milik & mudah didapati dimana-mana cawangan Drugstore. Saya akan terus setia menggunakan produk KITSUI.

    9. Zuliailnayanty ZHieylia

      KITSUI pilihan paling perfect untuk saya dan suami! Kami berdua sama-sama menikmati kesedapan rasa dan keberkesanannya. Bila nak tidur, kami cari #Whitenin B.B. dan #KoreanWhitie… suatu kepuasan bila momen malam kami dilengkapi dengan #KITSUI…

    10. Nina (verified owner)

      Saya mula ambil KITSUI setahun lepas. Kotak pertama sudah pun menunjukkan hasil yang baik. Saya kekal gunakan produk KITSUI sampai kini kerana ia berkualiti dan murah.

    11. ilyanab (verified owner)

      Alhamdulillah kitsui memang sesuai untuk saya . Kulit saya pun makin cerah dan tak kusam lagi selepas consume whitenin bb , korean white and g3 . Family saya pun dah tegur nampak perubahan tu . Terima kasih kitsui

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    Close Menu
    ×

    Cart