KITSUI™ Korean Whitie + Plus Tomato

(34 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

KITSUI™ Korean Whitie +Plus Tomato

KITSUI KOREAN WHITIE +PLUS TOMATO sangat sesuai utk mereka yang ada masalah Kulit yang terlalu sensitif dan Kulit Gatal atau Berisik 

Produk KITSUI KOREAN WHITIE +PLUS TOMATO dapat Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit.

Dihasilkan daripada ramuan semula jadi dengan saiz pembungkusan 17 paket x 5gm.

** Rasa buah peach yang sangat sedap di minum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

sgt sesuai utk yg ada alahan dgn kolagen 100% tiada kandungan collagen

1. Kulit yang terlalu sensitif
2. Kulit Gatal atau Berisik
3. Terlihat Berminyak Namun Terasa Kering
4. Menjadikan kulit lebih licin dan halus

1. Tidak amalkan rutin Penjagaan kulit muka yang betul
2. Kurang Berehat / Tidur
3. Kurang Pengambilan buah buahan dan sayur sayuran
4. Faktor Genetik
5. Stres mengakibatkan peningkatan penhasilan minyak melalui kelenjar muka & seterusnya jadikan kulit muka kusam dan tidak bermaya

Tomato
– mengurang dan memudarkan bintik hitam pada wajah
– Tomato telah dibuktikan boleh menentang proses penuaan sel-sel, membantu menghindarkan kulit berkedut.
– Mengandungi vitamin A yang mempunyai sangat penting untuk sistem imun, kulit dan penglihatan. Tomato juga tinggi dengan kandungan vitamin K yang bagus untuk tulang

Camu-camu
– Meningkatkan pengeluaran pro-kolagen, bagi membaiki struktur kulit wajah.
– sebagai anti-oksidan berkesan menghalang penuaan
– membantu kulit lembap dan berseri.

Acerola.
– kandungan vitamin C pada buah acerola juga dapat mencerahkan kulit dengan menyebarkan pigmen-pigmen menjadi lebih merata
– dapat menghasilkan kekenyalan, kekuatan, dan kelenturan pada kulit.

1. Menjadikan wajah bersinar dan lebih bermaya.
2. Menjaga Kelembapan Kulit.
3. Menghapuskan radikal bebas yang merosakan sel .
4. Mengurangkan dan memudarkan bintik hitam pada wajah
5. Tomato juga dapat membantu menyebarkan pigmen-pigmen menjadi lebih merata.
6. 100% Tiada kandungan collagen / sesuai utk mereka yg ada alahan seafood & kolagen.

Campurkan 1 paket ke dalam 50-100 ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

34 reviews for KITSUI™ Korean Whitie + Plus Tomato

  1. ilianimohddaud

    saya telah mencuba produk ini, selama saya mengamalkan kulit muka saya makin cerah,tidak kusam dan minyak di muka makin berkurang

  2. Lin (verified owner)

    Kalau sesiapa impikan kulit yang kemerah-merahan korean white + pilihan terbaik. 3 hari consume dah nampak effect pinky memang puas hati

  3. SUHAILAH JUMRI (verified owner)

    Best sgt produk ni ! Kulit sye semakin cerah . Jerawat n parut jerawat pon dh berkurang . Rase buah peach yg sedap . Kilit muke dh kurang minyak . Hari2 rase tk sabar nk minum produk ni . Best sgt sgt !

  4. Casper

  5. christ ak

    Saya memilih produk KITSUI kerana ianya supplement 100% selamat digunakan & 100% mendapat kelulusan KKM. Saya telah mengambil supplement ini selama 2bulan & sangat berpuas hati dengan hasilnya,Kulit lebih cerah & parut jerawat pudar sepenuhnya,Yang paling best lagi produk ini mampu milik & mudah didapati dimana-mana cawangan Drugstore. Saya akan terus setia menggunakan produk KITSUI.

  6. Elvy Halwari

    Kerana saya mengalami masalah kulit yang gelap dan terbakar kerana terdedah dengan sinaran matahari dan mempunyai masalah jerawat yang serius sehingga sy malu untuk keluar dan hanya menutupi jerawat saya yang teruk menggunakan foundation yang tebal .. oleh itu sy memilih korean white dan SC mixberries produk daripada kitsui dan telah mengamalkannya selama 4 bulan sehingga sekarang alhamdulillah kulit saya kembali cerah dan kulit muka saya semakin cantik jerawat hilang terhapussss love product kitsuiiii terbaik❤️❤️❤️❤️

  7. Aqirah

    Produk kitsui memang terbaik pernah saya cuba setakat ini,, rasa oren dalam bb, witerning, koren white sy minun dua kotak dh nampak hasil,kulit muka yg lembat,,suka dgn produk kitsui,,

  8. syeeraaaa9

    Very recommended i baru consume sekotak tp org dh tegur i putih

  9. imah

    Produk kitsui harus di pilih kerana ternyata berkesan dalam membantu setiap wanita serta golongan di luar sana yg ingin kan kecantikan serta kesihatan luaran dan dalaman.Produk kitsui juga dapat membantu golongan di luar sana pd yg kurang mampu utk membeli produk kecantikan dipasaran dgn meletak kan harga yg murah serta efektif.Dengan hanya menggunakan bahan2 organik ternyata mampu menjanjikan kecantikan serta kesihatan berterusan.Produk kitsui produk diperakui halal lulus kkm tidak perlu was2 dlm penggunaan nya…terbaikk

  10. aiman

    Produk kitsui memang terbaik pernah saya cuba setakat ini,, rasa oren dalam bb, witerning, koren white sy minun dua kotak dh nampak hasil,kulit muka yg lembat,,suka dgn produk kitsui,,

  11. nesha

    Saya dah banyak guna product untuk mencerahkan kulit badan Dan muka tapi tidah berkesan untuk saya.. Satu hari saya terbaca product kimsui kat Facebook saya bernekad untuk membeli.. Saya membeli kat Watson kimsui Korean White.. Wow saya nampak berkesan dlm 7 hari..product terbaik Kimsui..selepas ini saya membeli product Kimsui lain pulak.. Iaitu pilihan saya BB whitening…jangan menyesal tau lepas beli.. Ternyata product amat berkesan untuk semua orang..

  12. amalina

    SAYA MEMILIH PRODUK KITSUI KERANA PRODUK INI ADALAH PRODUK TERBAIK!!!…even baru dua bulan ja jadi pengguna hasilnya so amazing….so unbelieveable..sebelum menjadi pengguna produk ini….kulit sya memang hitam n kusam akibat banyak terdedah dengan cahaya matahari…and its really make me feel uncomfortable and shame aplgi my friend said that I’m getting dark..so everytime selfie I filter it…so this year my target is getting white…I search many product which one its suit to me n safe….and I found KITSUI….I saw too many good feedback about this product n its make me feel want to try it…dan produk Kitsui ni ada kelulusan KKm…so I don’t need feel was2….yeah….before habis satu kotak pun I dah nampak hasilnya sangat2 satisfied, my skin semakin mencerah n gebu…I really love it sampai ada org ckp “ko makin putihlah berbanding kulit ko dulu”…sampai I dont need to use make up to go work…and its will save my money n time from buying n wearing make up except lipstick n face cream….furthermore this product also affordable….not expensive like other product…I dah consume dua jenis Kitsui, its Korean White and Kitsui Korean White + Plus…
    This product also easy to find at productstore like watson…
    KITSUI IS THE BEST PRODUCT EVER….

  13. norhidayatul

    Saya dah minum memang Sedap sangat2..terima kasih kitsui keluarkan product yg berkualiti

  14. shima

    Saya minum Korean white plus dan whitenin BB setiap hari. Alhamdulillah ada nampak perubahan pada kulit saya

  15. aisyahzainor (verified owner)

    Kulit saya kelihatan lebih carah dan berseri. Saya ambil ia bersama colla h20. Kesan nya dapat di lihat dengan lebih cepat. Kulit tidak kusam lagi dan lembih lembab dan tampak sihat. Terima kasih kitsui.

  16. raini binti daud

    Sangat berpuas hati dengan produk kitsui dan berminat untuk cuba produk lain seperti korean white

  17. FAIZA

    Kitsui terbaik

  18. fify_rashid

    I love tomato so much… Mmg byk khasiat untuk skin, so untuk yg susah nk mkn tomato mentah tu x pyah susah² lg… Just bancuh dlm air shake² terus minum ad u can c the result… Tqsm kitsui memudahkan kami… ❤❤❤

  19. Nabilah Mzar (verified owner)

    produk terbaik abad ini. harga mmpu milik & kualiti tiptop

  20. siti nooraini binti muhamad rodzi (verified owner)

    kitsui terbaik sebelum ni saya pernah consume bb + korean white, mmg super berkesan sebab ada chinese office tegur kulit saya putih, dan skin jadi pinkish, now saya baru cuba korean white + masuk pack ke 2, kulit jadi flawless walaupun tak makeup dan skin kurang oily and of coz skin jadi pink2 gitew nama pun korean white kan heheh. so yg belum cuba saya syorkan jgn ragu2 dapatkan NOW !

  21. Jazmine (verified owner)

    Just consumed this for a week a long with whitenin bb and it works great!

  22. Amira

    Saya dah consume selama seminggu. Jeragat pada muka makin pudar. Kulit tidak nampak kusam, tidak kering, tidak terlalu berminyak. Overall, warna kulit satu badan pun nampak makin cerah. Mak saya yang rajin conplain pasal kulit saya pun terkejut tengok perubahan.

  23. nurzahidah binti shaharuddin (verified owner)

    bagus

  24. fairuz binti ishak (verified owner)

    good value of money..puas hati sangattt..i love it!xsampai sekotak pun dah nampk kesan..ni i nk beli lagi..xsabar nk tunggu malam sebab selalu amik sebelum tidur❤️❤️

  25. Farah (verified owner)

    Korean whitie plus tomato ni paling faveret. Sy dah masuk kotak ke 3. Percubaan box pertama sangat lah best. Baru seminggu consume dah nampak kesan pd skin sy. Kulit mula nampak cerah, tidak kusam. Jerawat degil pon berkurang. Sy consume bersama whitenin bb. Love sangat produk kitsui ♥️

  26. eka mariawati

    Korean whitie+ ni buat kulit saya glowing je taw.. Memng berkesan… Saya combine ngn wbb… Hasil memng nampak banyak perubahan.. Alhamdulilah ❤️❤️❤️ Terbaik kitsui

  27. Noinein (verified owner)

    Saya dah habis sekotak.. saya suka kotean white plus ni sebab kandungab tomato yang banyak khasiat dan rasa dia pun sedap.. alhamdulillah saya nampak perubahan pada wajah tak lagi kusam and kulit jadi soft. Walaupun perubahan tak ketara tp ada perubahan baik tu dikira bagus. Produk kitsui ni mmg best.

  28. hisyam

    admin… sy nak tnya boleh tak kalau sy consume untuk pagi.. sy ambil korean white + whittening bb dan untuk mlm sy ambil 3 generation colla + pink milk strawberry… tq

    • geminibeautystore

      hi dear maaf produk kitsui hanya boleh di consume 3 jenis produk saja dalam masa sehari . untuk pinky milk strawberry & generation 3 colla itu sis consume secara berselang seli

  29. farah ahmad aj (verified owner)

    Fast Service & Delivery. Good Product quality. TQVM.

  30. Nur

    Hai admin..bolehkah sy nak consume kedua2 korean white plus tomato dgn SC mixberries?dan cara pengambilannya macam mana?terima kasih in advance

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja untuk minum secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya . kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa . produk kulit untuk kesan yang effective consume selepas sarapan dan banyakkan minum air masak 🙂

  31. siti

    hi admin i nak tanya boleh ke mix kan korean white dengan korean white+plus dalam masa sehari tu and patut minum waktu breakfast or before tidur ye lagi bagus ….. thank u in advance ❤️

    • geminibeautystore

      hi dear boleh saja untuk minum secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya . kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa 🙂 produk kulit untuk kesan yang effective consume selepas sarapan dan banyakkan minum air masak

  32. aisyahzainor (verified owner)

    Rasa kitsui whitie plus ini sedap sgt.. Kesannya bg sy sama dengan korean whitie.. Cuma ini berperisa.. But effectnya superb

  33. Herniey (verified owner)

    Assalamualaikum,
    Saya menjadi pengguna Kitsui Korean-whitei sejak November 2020!!
    permulaan beli K-Whitie bersama Kitsui Pimple Away utk hilangkan dan merawat jerawat batu yg bernanah berterusan naik.

    Habis je 1 kotak mmg akan nampak perubahan yg sangat ketara.
    4 bahan kandungannnya seperti VitC, TomATO, aCEROLLA & cAMU-CAMU mmg sangat membantu.

    Kulit gelap, kusam & berjerawat makin cerah.
    Jerawat bernanah cepat surut.
    Parut2 jerawat cepat pudar tanpa tinggalkan kesan merah & hitam.
    Kulit kusam jadi lembap dan cerah.
    Garisan halus kedutan bawah mata utk kulit umur 30an hampir tiada.
    Kulit tahan sunburn dan tidak kering pedih.

    setiap bulan saya akan spending 3 kotak Kitsui utk beli K-Whitie dan Mixberries.
    harga berbaloi bahkan kesan sangat hebat. setanding produk mahal yg lain.

  34. mira

    hi dear nak tanya whitening bb dgn korean white plus apa beza ya ? boleh consume kedua dua serentak ke ?

    • geminibeautystore

      hi dear, beza antara whitenin bb & korean white .. korean white mempunyai collagen (sumber laut) & whitenin bb pula tiada collagen .. sesuai untuk cust yg ada alahan seafood

      boleh saja untuk minum secara bercampuran jika sis selesa dengan kombinasi rasanya kerana setiap produk mempunyai berlainan perisa

Show reviews in all languages (37)

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like…

  • KITSUI™ Valuepack Whitenin BB
Close Menu
×

Cart