KITSUI™ Generation 3 Colla

(27 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

Kolagen Halal Dari Jepun Sumber Ikan (5000mg)

Kolagen :

Keupayaan untuk  menganjalkan kulit.
Size molekul lebih kecil  dalam ukuran (< 1000 Dalton) untuk lebih mudah diserap kedalam kulit.

Vit C:

Meningkatkan pengeluaran kolagen dan proses regeneratif
semulajadi kulit Mampu mencerahkan kulit.

Asthaxanthin :

550 X lebih kuat antioksidan dari VIT E
800 X lebih berkuasa dari CoQ10
1000 X lebih tinggi dari VIT C
Super Antioksida

Bunga Matahari Omega 3:

Kaya dengan beta keroten
Untuk kulit licin dan berseri
Meningkatkan kelembapan kulit
Pelindung matahari dan sinaran UV

 

Penyelesaian untuk kulit kering, garis halus, kedutan dan anti penuaan. Menghilangkan masalah kulit kusam di muka serta menganjalkan kulit muka dengan cepat. Dapat membantu melambatkan proses penuaan, produk ini juga dapat membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk kulit yang lebih tegang, anjal, sihat, rambut yang lebih lebat, kuku yang lebih cantik dan sihat. Produk ini juga mengandungi kandungan 1000x lebih tinggi daripada vitamin C, 800x lebih berkuasa daripada CoQ10, 550x lebih kuat daripada vitamin E,  anti penuaan dan memberikan tona kulit sekata,

** Tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai alahan Seafood seperti makanan laut kerana collagen adalah dari ikan laut

  • Merangsang pembentukan kolagen pada kulit
  • Mengatasi kulit penuaan
  • Menyelesaikan masalah tona kulit yang tidak sekata
  • Menyelesaikan kedutan halus
  • Menyelesaikan masalah kulit kering
  • Membuang parut jerawat
  • Menambah kuasa (mudah bangun awal)
  • Melambatkan proses penuaan
  • Melembapkan kulit
  • Mencantikkan rambut dan kuku anda
  • Kolagen Jepun Dijamin Halal (5000mg)

    Sangat sesuai untuk mereka yang ingin menyelesaikan masalah kulit kering, garis halus, kedutan, kulit penuaan dan bintik-bintik hitam. Produk ini juga dapat membantu mereka yang ingin menghilangkan masalah kulit kusam di muka serta ingin menganjalkan kulit muka. Dirumuskan khas daripada ramuan semula jadi seperti buah lemon, collagen, vitamin C, Omega 3 & asthaxanthin dengan saiz bungkusan sebanyak 15 sachet x 15 gm.

    ** Tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai alahan Seafood seperti makanan laut kerana collagen adalah dari ikan laut. Kesan akan lebih cepat jika digabungkan dengan pantang larang seperti  jangan minum kopi ketika mengamalkan produk kitsui, jangan merokok, lebihkan senaman dan juga minum air yang mencukupi (2 litre sehari)

     

     

     

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik

    Lemon – tinggi kandungan antioksidan
    Kolagen – Menyelesaikan masalah kulit kering
    Omega 3 – Merangsang pembentukan kolagen pada kulit
    Vitamin-C – menyembuh dan Membuang parut jerawat
    Astaxanthin – Melambatkan proses penuaan

    27 reviews for KITSUI™ Generation 3 Colla

    1. nur fatin

      masalah kulit kering Sudah tiada , mmg berkesan utk saya

    2. era

      kulit bersisik sudah tiada … tq kitsui

    3. fify_rashid

      First time beli product kitsui generation 2 colla, dekat setahun consume tahun 2014-2015, mmg terbaik, lepas tu stop sekejap, sekarang try generation 3 pun masih lagi terbaik, u should try… yg paling best walaupun umur i dah 33 thn this year, still orang ingat umur i 26 thn…tp nk cantik kena disiplin ya! Tqsm kitsuibeauty! ❤

    4. Zee Yani

      Omg this product is very effective on me! I feel a lot more hydrate throughout the day & my skin is getting better by feeling so soft, smooth & bright!

    5. Nabilah Mzar (verified owner)

      good product. recommended

    6. ilyanab (verified owner)

      Alhamdulillah kitsui memang sesuai untuk saya . Kulit saya pun makin cerah dan tak kusam lagi selepas consume whitenin bb , korean white and g3 . Terima kasih kitsui

    7. Zaliha (verified owner)

      Baik untuk kulit berminyak..tq kitsui

    8. rohayu razali (verified owner)

      Produk Generation 3 colla memang terbaik. Alhamdulillah, kulit nmpk glowing gituuu. Harga yang berpatutan dan kualiti brg yg sgt bermutu. Love u KITSUI 🙂

    9. nranis (verified owner)

      Best sangat , jerawat dah makin kurang naik. Parut pun makin mengecil , dah dua kotak consume. Memang terbaik

    10. santi (verified owner)

      sudah cuba 2 kotak, kulit muka senang diurus dan tak perlu pakai bedak asas di muka lagi

    11. Finaz (verified owner)

      Jerawat makin susut. Excited!

    12. Norviyati (verified owner)

      Alhamdulillah…dh 2 kotak mencubanye, best sesangat. Kedutan di muka pun semakin berkurangan dan kulit semakin lembut

    13. Norviyati (verified owner)

      Alhamdulillah.. dh 3 kotak minum Generation 3 Cola…terbaik Kitsui

    14. bellasafura (verified owner)

      Kulit kurang berminyak dan jerawat cepat kecut. Best sangat!! Akan terus konsisten dengan generation 3 cola

    15. foshio88 (verified owner)

      Jerawat dh pudar cuma rasanya hanyir sedikit ❤️ apa-apa pun, Kitsui terbaik kalau ada collagen+ cocoa kan best

      Love it, memang nmpk kulit dh lifting, the best

    16. Norlia Radzi (verified owner)

      Alhamdulilah dh beli utk kotak kedua, mmg bkesan jg sedap dn mudah cr pgambiln sehr sekali shj.

    17. Nurul (verified owner)

      Setelah menggunakan Generation 3 Colla, saya dapat rasa perubahan pada kulit saya. Kulit saya terasa lebih lembut, anjal dan permukaan kulit saya lebih baik dari sebelum ini. Perlu diamalkan secara konsisten untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

    18. Nur (verified owner)

      1st time beli and belum sampai 2 minggu lagi consume product kitsui generation 3 dan yg paling ketara muka terasa moist. Belum nampak perubahan keseluruhan mgkn sebab saya baru saja try range product Kitsui. Dan baru baru ni saya turut membeli kitsui whitie & whitening bb utk kesan yg lebih effective. Semoga akan ada kesan positive utk dir saya dan semuanya.tq kitsui ❤

    19. Norviyati (verified owner)

      Nak cantik gunalah kitsui generation 3 collagen ia dapat Menganjalkan kulit muka dengan cepat

    20. Vonier Mecha

      Masa bila paling sesuai makan g3 ya?

      • geminibeautystore

        hi dear produk kulit untuk kesan yang effective consume selepas sarapan dan banyakkan minum air masak 2 atau 3 liter untuk dapatkan kesan yang baik 🙂

    21. adreanna85 (verified owner)

      Saya dah cuba hampir 2 kotak…. kulit lembut, tapi kesan ketara dekat rambut…. rambut saya gugur banyak… tp lepas mkn gen 3 colla ni… rambut dah kurang gugur…

    22. YOLANDA MIXUN

      Sangat sedap dan jerawat cepat kecut.

    23. Suhaila Mat (verified owner)

      Generation 3 Colla memang terbaik.
      kulit muka saya dah tak kering lagi…..rambut saya juga dah kurang gugur.
      utk kotak ke-2,saya mix dgn korean white.
      produk kitsui memang terbaik..

    24. Puteri shahira (verified owner)

      Kulit makin lembab dan makin glowing
      Sangat berpuas hati sangat dengan produk kitsui.. Kitsui is the Best product ever ♥

    25. puteri (verified owner)

      Kulit makin glowing dan makin lembab je kulit muka.. Kitsui is the Best product ever ♥

    26. SITI NUR FATIHAH SHAHARUDDIN

      kalo nak ambil dengan coco xslite bagaimana caranya ya?

      • geminibeautystore

        hi dear kitsui coco xslite untuk kesan yang effective consume sebelum lunch dan banyakkan minum air masak 🙂

    27. SITI NUR FATIHAH SHAHARUDDIN (verified owner)

      saya baru beli colla 3, bb whitening, cocoa xslite, beloss fiber, sc mixberries dan korean whittie.. cara makan yg sesuai macam mana ya?

      • geminibeautystore

        hi dear sebelum itu boleh admin tahu sis mahu focus menurunkan berat badan ataupun masalah skin dahulu ya ? 🙂

    Show only reviews in Melayu (26)

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    You may also like…

    Close Menu
    ×

    Cart