KITSUI™ COCO XsLITE

(36 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

KITSUI COCO XS LITE, memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.
. Minuman protein tinggi serat khas untuk membantu penurunan berat badan disamping menjaga kesihatan tubuh. Ia memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.
.
So sangat recommended untuk bantu kawal pemakanan. Bancuh 1 sachet dengan air suam, dan minum. Ambil waktu pagi sebagai sarapan dan waktu malam pengganti makan lewat malam.

– Mengandungi serat tinggi.
– Rendah kalori & karbohidrat.
– Membakar lemak berlebihan.
– Meningkatkkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori.
– Menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan
– Membuang toksin dalam badan.

Memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan. Penyelesaian masalah berlebihan lemak. Dihasilkan daripada ramuan semulajadi konjac dan coco dengan saiz pembungkusan 15 pek x 15gm. Rasa coco yang sangat sedap di minum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

*Kesan pembakaran lemak dan penyekatan selera makan akan lebih cepat jika digabungkan dengan senaman dan pengawalan makanan dan juga minum air yang mencukupi (2 litre sehari)

 

 

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

* Waktu pengambilan yang disarankan adalah sebelum makan tengahari

– konjac
Menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan
Membuang toksin dalam badan.

– l-carnitine
Membakar lemak berlebihan.
meningkatkkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori.

-coco
Mengandungi serat tinggi.
Rendah kalori & karbohidrat.

36 reviews for KITSUI™ COCO XsLITE

  1. Mas

    Baguslah buat mcm ni mudah org nk beli dgn harga yg lebih berpatutan tak mencekik darah..harap sgt produk memberi kesan yg baik pd pengguna.

  2. Hafida

    Alhamdulillah dah cuba produk baru ni. Rasa yang sangat sedap boleh djadikan breakfast

  3. Casper

  4. jaizatina

  5. [email protected]

    alhamdulillah..saya da cuba produk ni…rase yg sgt sedap dn mengenyangkan..sesuai sgt untuk bulan puasa

  6. Uyaa

    Menyekat selera makan dn mengenyangkan. Paling best sedap sangat2

  7. Wahyuni

    Sedap and sangat berkesan.. Berat badan banyak turun

  8. Aisyah

    Sedap Dan sangt berkesan

  9. Aisyah

    Alhamdulillah sdp sangt.. berat badn pun menurun

  10. muniey kamaruzaman (verified owner)

    rase lebih bertenaga sihat…tq kitsui❤

  11. wawa wanie

    Mengenyangkan & sedap…

  12. Shikin Shamsul (verified owner)

    Baru konsume 5 hari badan terasa ringan dan bertenaga.

  13. amira subhi (verified owner)

    Saya dh consume 2 kotak mmg terbaik.. Sgt2 membantu menyekat selera makan.. Skrg dh nmpk kurang 3kg berat badan.. Tu pn xbape nk diet sgt.. Klu diet betul2 boleh turun lg byk kilo.. Mmg terbaik..

  14. Ieda (verified owner)

    Baru mencuba produk ini

  15. s.aishahmk

    Hi there~ I try this too! 1 sachet dah nampak kesan and its really work for me so well!! I minum before breakfast and at the noon I started my workout routine as usuall, my whole body berpeluh sangat – sangat. Such a great product to those who love to workout and want to maintain their weight.

  16. Haryani

    Saya beli masa watson buat promo..first time try. Mmg takde selera makan… 1 minggu try berat turun 1kg.. Murah dan berkesan.. Lepas ni mmg pilih kitsui punya product jelah nampaknya.. Tq kitsui

  17. suzy

    i dh minum 8 sachet tp blom ade pape perubahan lg. selera mkn pon mcm biase je xde plak rase kenyang. hmmm. maybe its too soon to comment

    • geminibeautystore

      hi dear boleh admin tahu untuk kitsui coco xslite sis consume pada waktu bila ya ?

  18. Suzy Ibrahim

    coco xslite sy consume after breakfast once a day. td bru beli kitsui belloss fibre nk try mlm ni b4 tido. hrp2 gabungan coco xslite & belloss fibre bleh turunkan sket berat bdn sy

  19. Darna andi idris (verified owner)

    Terbaik…ambil masa sarapan, kenyang sampai petang..malam minum bellos memang bagus sgt…

  20. Ermarina Ismail (verified owner)

    sedap dan harga berpatutan. mengurangkan selera makan.

  21. munirahflower (verified owner)

    I dah almost 1 week consume coco xslite ni and so far mmg rasa kurang selera makan and asyik minum air je. makan tengahari and makan malam I sepinggan je kalau tak 2 pinggan hahaha

  22. Thanes

    nak try… ada tak kesan kalau take for dinner with fruit…

    • geminibeautystore

      hi dear kitsui coco xslite tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang .

  23. Mitha

    can v consume other weight lost supplement when consume this product

    • geminibeautystore

      hi dear boleh jarakkan 1 atau 2 jam pengambilan dengan produk kitsui jika mengambil apa apa jenis produk , supplement atau jamu lain 😉

  24. Norazila

    Produk kitsui boleh minum serentak ker sebelum tidur?

    • geminibeautystore

      hi sis coco xslite tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang

  25. Kin

    I baca komen admin, admin kata takboleh minum before tidur. Tapi kat box tu kata ambik 1 hari sekali, pagi / before tidur. So sekarang ni boleh minum sebelum tidur ataupun tak?

    • geminibeautystore

      hi sis coco xslite & royal lpo tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang

  26. siti zuraina (verified owner)

    Sedap sangat
    I amalkan
    Coco xslite 1 sachet before brkfst
    Royal lpo 1 sachet before lunch

  27. zetty

    Apa yg sy faham, coco ni mmg x boleh minum sebelum tdo..ia adalah pengganti makan waktu malam.. hihi..

    • geminibeautystore

      hi sis coco xslite tidak boleh untuk minum sebelum tidur takut metabolisme tinggi susah untuk tidur dan susah membakar lemak . kerana ianya tidak jalan lepas minum kerana terus tidur ianya kesan akan kurang

  28. Melati

    Kalau nak ambil coco xslite dan meal replacement boleh x. Klu boleh bila waktu sesuai utk minum.. Sya ada ambil whitening bb juga sebelum tidur..

    • geminibeautystore

      hi sis cara consume yang betul :
      hari pertama
      sebelum lunch : coco xslite
      sebelum tidur : whitenin bb
      hari kedua
      sebelum sarapan : meal replacement
      sebelum lunch : coco xslite

  29. Melati

    Owh… Yg whitenin bb tu minum mcm biasa lah kan sebelum tidur setiap hari.. Jadi hari yg ke3 teruskan mcm yg hari ke2 juga ke atau ikut balik step hari pertama,

  30. nathikah (verified owner)

    Assalamuaalaikum admin..
    Nak tanya kalau sis ambil 2xs lemon sebelum lunch waktu bila sesui utk ambil coco xslite ni.. Sis baru nak start consume coco xslite ni oder baru sampai hr ni..
    2xs lemon sis dah consume masuk poche yg ke 2 dah..

    • geminibeautystore

      hi dear jika sis consume 2xs lemon sebelum lunch , coco xslite sis consume sebelum sarapan jika sis tiada masalah gastrik . jika sis ada gastrik admin sarankan untuk sis consume selepas sarapan 🙂

  31. nathikah (verified owner)

    Ok admin terima kasih 🙂

    • geminibeautystore

      okay baik dear sama sama

  32. imah shazril (verified owner)

    Sy ambik royal lpo dan coco xs selang seli..tp lg sedap coco xs sebab memang mnum air kosong..dapat mnum coco xs shari pun mcm nikmat walaupun xlah semanis air mnis lain..kenyang dan sihat..

  33. YOLANDA MIXUN

    Mengeyangkan Dan menyelerakan.

  34. zanadia (verified owner)

    Apa yang best tentang kitsui ni, ia perlahan2 akan mengurangkan selera makan, rasa coklat yang mengenyangkan dan berat badan akn perlahan2 mnurun.

  35. azizahsahadi (verified owner)

    dh repeat beli, saya suka rasa nya, mula-mula beli di watson, kemudian di laman web kerana begitu mudah, semudah A B C, rasa nya sedap, bercoklat serta mengenyangkan. Saya selalu ambil di waktu pagi, sebelum sarapan, dan kelaparan saya bertahan sehingga waktu makan tengahari .. selamat mencuba kawan-kawan.

  36. fify_rashid

    Product kitsui x pernah mengecewakan… Rasa chocolate yg sedap.. Terbaik untuk anda… ❤

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart