KITSUI™ COCO XsLITE

(20 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

KITSUI COCO XS LITE, memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.
. Minuman protein tinggi serat khas untuk membantu penurunan berat badan disamping menjaga kesihatan tubuh. Ia memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan.
.
So sangat recommended untuk bantu kawal pemakanan. Bancuh 1 sachet dengan air suam, dan minum. Ambil waktu pagi sebagai sarapan dan waktu malam pengganti makan lewat malam.

– Mengandungi serat tinggi.
– Rendah kalori & karbohidrat.
– Membakar lemak berlebihan.
– Meningkatkkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori.
– Menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan
– Membuang toksin dalam badan.

Memberi rasa kenyang yang lebih lama serta bagus untuk mengawal berat badan. Penyelesaian masalah berlebihan lemak. Dihasilkan daripada ramuan semulajadi konjac dan coco dengan saiz pembungkusan 15 pek x 15gm. Rasa coco yang sangat sedap di minum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

*Kesan pembakaran lemak dan penyekatan selera makan akan lebih cepat jika digabungkan dengan senaman dan pengawalan makanan dan juga minum air yang mencukupi (2 litre sehari)

 

 

Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

* Waktu pengambilan yang disarankan adalah sebelum makan tengahari

– konjac
Menyekat selera makan berlebihan dan mengenyangkan
Membuang toksin dalam badan.

– l-carnitine
Membakar lemak berlebihan.
meningkatkkan metabolisme anda untuk membakar lebih banyak kalori.

-coco
Mengandungi serat tinggi.
Rendah kalori & karbohidrat.

20 reviews for KITSUI™ COCO XsLITE

  1. Mas

    Baguslah buat mcm ni mudah org nk beli dgn harga yg lebih berpatutan tak mencekik darah..harap sgt produk memberi kesan yg baik pd pengguna.

  2. Hafida

    Alhamdulillah dah cuba produk baru ni. Rasa yang sangat sedap boleh djadikan breakfast

  3. Casper

  4. jaizatina

  5. [email protected]

    alhamdulillah..saya da cuba produk ni…rase yg sgt sedap dn mengenyangkan..sesuai sgt untuk bulan puasa

  6. Uyaa

    Menyekat selera makan dn mengenyangkan. Paling best sedap sangat2

  7. Wahyuni

    Sedap and sangat berkesan.. Berat badan banyak turun

  8. Aisyah

    Sedap Dan sangt berkesan

  9. Aisyah

    Alhamdulillah sdp sangt.. berat badn pun menurun

  10. muniey kamaruzaman (verified owner)

    rase lebih bertenaga sihat…tq kitsui❤

  11. wawa wanie

    Mengenyangkan & sedap…

  12. Shikin Shamsul (verified owner)

    Baru konsume 5 hari badan terasa ringan dan bertenaga.

  13. amira subhi (verified owner)

    Saya dh consume 2 kotak mmg terbaik.. Sgt2 membantu menyekat selera makan.. Skrg dh nmpk kurang 3kg berat badan.. Tu pn xbape nk diet sgt.. Klu diet betul2 boleh turun lg byk kilo.. Mmg terbaik..

  14. Ieda (verified owner)

    Baru mencuba produk ini

  15. s.aishahmk

    Hi there~ I try this too! 1 sachet dah nampak kesan and its really work for me so well!! I minum before breakfast and at the noon I started my workout routine as usuall, my whole body berpeluh sangat – sangat. Such a great product to those who love to workout and want to maintain their weight.

  16. Haryani

    Saya beli masa watson buat promo..first time try. Mmg takde selera makan… 1 minggu try berat turun 1kg.. Murah dan berkesan.. Lepas ni mmg pilih kitsui punya product jelah nampaknya.. Tq kitsui

  17. suzy

    i dh minum 8 sachet tp blom ade pape perubahan lg. selera mkn pon mcm biase je xde plak rase kenyang. hmmm. maybe its too soon to comment

    • geminibeautystore

      hi dear boleh admin tahu untuk kitsui coco xslite sis consume pada waktu bila ya ?

  18. Suzy Ibrahim

    coco xslite sy consume after breakfast once a day. td bru beli kitsui belloss fibre nk try mlm ni b4 tido. hrp2 gabungan coco xslite & belloss fibre bleh turunkan sket berat bdn sy

  19. Darna andi idris (verified owner)

    Terbaik…ambil masa sarapan, kenyang sampai petang..malam minum bellos memang bagus sgt…

  20. Ermarina Ismail (verified owner)

    sedap dan harga berpatutan. mengurangkan selera makan.

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart