KITSUI™ Belloss Fiber

(85 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

SESUAI HANYA UTK YANG ADA MASALAH SEMBELIT SHJ.
Kesan Seawal 2 hari . Dipercayai & terlaris di farmasi Watson & Guardian. Dijamin Halal & GMP .

Hidup sekarang memang dalam suasana tekanan tinggi, dan mengakibatkan masalah sembelit yg serious , sentiasa berasa lenguh, letih & kurang bermaya.

Ini semua kesan toksin berkumpulan dalam badan, ini juga akan menambahkan masalah sembelit.

 KITSUI BELLOS FIBER adalah d’tox terbaik , berkesan & selamat.
Menyahtoksin dan melancarkan secara semula jadi.

Menyingkirkan air berlebihan .
Bantu melancarkan pencernaan dgn lebih lancar.

  • Meningkatkan metabolisme badan
  • Menghentikan sembelit
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Keluarkan toksin dalam badan melalui proses pencernaan
  • Tubuh akan berasa ringan dan lebih bertenaga
  • Membersihkan usus
  • Meningkatkan corak tidur
  • Melancarkan sistem pencernaan
  • Produk Kurus Untuk Masalah Sembelit.

    Sangat sesuai untuk mereka yang ingin mengurangkan masalah sembelit, membantu mengempiskan perut yang buncit dan membantu anda mengurangkan berat badan.  Dirumuskan daripada ramuan semula jadi nenas, apple, kiwi, lemon, timun dan bayam  dengan saiz pembungkusan sebanyak 15 sachet x 15 grams . Kesan seawal 3 hari untuk mereka yang bermasalah sembelit . Rasa campuran buah-buahan dan sayur-sayuran yang sangat sedap diminum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

    *Kesan pencernaan toksin dan juga pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan pengawalan makanan dan juga minuman air yang mencukupi (2 litre sehari)

     

     

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    Pineapple – Keluarkan toksin dalam badan melalui proses pencernaan
    Apple – meningkatkan metabolisme tubuh
    Kiwi – Baik untuk Sistem Pencernaan
    Passion Fruit – Mencegah sembelit.
    Lemon – Mencegah sembelit.
    Pear – mengandung serat yang sangat tinggi selain memiliki kandungan vitamin C.
    Spinach – mengurangi nafsu makan berlebih
    Cucumber – Menghidrasi Badan Anda.
    Celery – Meningkatkan sistem imun

    85 reviews for KITSUI™ Belloss Fiber

    1. Nish77

      Its good value for money. I feel lighter now.

    2. shahida (verified owner)

      value for money and a very good product nowadays.

    3. faziha azhar

      Product yg bagus, berat sy turun 1.5kg dalam masa 3 hari… Love sangat denagn product belloss fiber ni…❤️❤️❤️❤️❤️

    4. Siti zubaidah binti abdullah (verified owner)

      Dia punya sakit perut tu, tgh sedap tdo pon kena bgn jgk. Tp puas hati la dgn bellos fiber ni. Lepas minum dia 2-3 kali rasa ringan je badan. Nk bt kje pon laju je.

    5. Roszaida (verified owner)

      Jimat dan nikmatt

    6. Roszaida (verified owner)

      Terbaik.. tgh syok tdo bile sakit dtg.. .. bgn pagii ringan badan..

    7. Casper

    8. Liana

      memang terbaik liana memang guna semau produk kitsui , kitsui bellos fiber memang bagus, tiap tiap hari pasti buang, sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sembelit. sgt sgt berkesan. 1 sachet je terus nampak kesan lepas 8 jam. hebat ! oh ye tapi jgn beli dari seller lain sebab kitsui tak de dealer atau mana mana agent , kitsui hanya jual di watson , guardian dan kitsui website yg sah , jgn terbeli yg tak original … liana pernah kena … produk fake kitsui . tak de kesan bila beli yg fake …

    9. nilaneel

      waktu period boleh minum ke?

    10. z_atikah

      suka betul dgn bellos fibre & royal lipo and althought it took time, i manage to lost few kg after consuming it

    11. farianah

      Saya suka pilih produk kitsui kerana produk ni sangat2 berbaloi pada yng mengamalkannya terutama sya sendiri sjak amalkan produk kitsui belloss fiber❤

    12. hazliana

      Saya memilih produk kitsui kerana ia betul2 berkesan pd diri saya. Sebelum ini saya mengalami sembelit dan buasir yg teruk sehinggakan doktor ingin membuat pembedahan kecil utk membuang buasir sy. Tetapi selepas sy mengambil kisui bellos fiber alhamdulillah masalah sembelit dan buasir sy sudah hilang dn doktor pn telah cancel utk membuat pembedahan utk membuang buasir sy. Dgn mengamalkan kitsui bellos fiber jgk berat badan sy telah berkurangan dn badan sy terasa ringan. Terima kasih kitsui kerana telah membantu dalam menyelesaikan masalah sy. Kitsui ternyata memang berkesan, semestinya Halal dan terbaik dari produk2 lain. Sehingga kini saya masih mengamalkan kitsui bellos fiber.

    13. Qhaliesya emilia

      AYA MEMILIH UNTUK MENGGUNAKAN PRODUK KITSUI KERANA JENAMA INI SEMEMANGNYA SUDAH DIPERCAYAI DAN TELAH MEMBANTU RAMAI WANITA DI MALAYSIA YANG MEMPUNYAI PELBAGAI MASALAH BERKAITAN KULIT,BERAT BADAN SERTA PENGHADAMAN DAN TERNYATA PRODUK KITSUI INI TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN PENGGUNA PENGGUNA TERMASUKLAH SAYA SENDIRI.SAYA TELAH MENGUNAKAN PRODUK KITSUI BELLOS FIBER DAN B.B WHITENING .SAYA SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESAN POSITIF DARI PENGAMBILAN PRODUK KITSUI TERSEBUT SELAIN HARGA YANG MAMPU MILIK DAN MUDAH DI DAPATI DI FARMASI YANG BERDEKATAN.SISTEM PENGHADAMAN SAYA MENJADI LEBIH LANCAR DAN TIDAK LAGI MENGALAMI MASALAH SEMBELIT SEPERTI SEBELUMNYA.UNTUK WANITA DI LUAR SANA YANG BELUM PERNAH MENCUBA PRODUK KITSUI,ANDA BOLEH MENCUBANYA DAN RASAI SENDIRI KESAN YANG MENAKJUBKAN.TERIMA KASIH KITSUI MALAYSIA.
      KITSUI SEMEMANGNYA PRODUK YANG TERBAIK DAN BOLEH DIPERCAYAI.

    14. ramli

      produk hebat kesan seawal 2 hari, tapi jgn beli dari tempat lain kecuali kitsui hq website dan drug store sebab risau fake .

    15. ida bey

      Husb sy consume sy belikn dh kotak ke4 dh. Mmg ok..sy nk kecilkn perutnya..hihi.. mmbusung sgt

    16. muniey kamaruzaman (verified owner)

      sangat berbaloi….sihat luar dalam…5❤

    17. Syafina (verified owner)

      Produk yang sangat berbaloi.. Rasanya sedap, badan makin ringan yang penting tiada lagi masalah sembelit..

    18. Alia Rahman (verified owner)

      Saya memang ada masalah buang air besar..sebelum ini guna product lain tp ia buat sy jd cirit birit..lepas guna kitsui memang sy akan buang air besar sehari sekali and tak mengalami sakit perut atau cirit birit..memang setiap bulan akn beli 2box..and bonus nya sy turun berat badan bila minum belloss kitsui

    19. fify_rashid

      Selepas 2 hari ambil bellyloss ni, mmg hilang rasa sakit2 kat tumit kaki, perut rasa lega sgt, cuma kerap pergi toilet je.. Hihihi… Tqsm kitsui… ❤

    20. Masliza (verified owner)

      Terima kasih KITSUI kerana menghasilkan produk yang sangat baik dan berkesan untuk hilangkan rasa sembelit. Setiap hari saya akan ambil 1 sachet Bellos Fiber untuk melancarkan sistem perlawasan saya. Memang tak akan rugi dan menyesal la amalkan produk- produk dari KITSUI ni..harga sememangnya sangat berpatutan..KITSUI TERBAAIIKK

    21. Syahrizawati (verified owner)

      Sy dah cuba 1 kotak yang pertama.. dah loss 1 kg..tunggu kotak ke 2 pulak..terbaik

    22. No ur Rabieh Ahmad izamuddin (verified owner)

      Memang berkesan…

    23. Ayu (verified owner)

      Produk yg bagus dan selamat digunakan..tq kitsui dah bantu saya

    24. Asyiqin

      I was so bloated during the last days of Ramadhan and raya, my belly looked very big so i bought this per suggestion by the guardian lady. First drink lost 1.2 kg. Jz to say how bloated i was n how it really helped to reduce it. Since i do have issues in cleaning my bowel

      Tried it for a week, crazyy weight loss well i did buy lipo as well, drink water a lot and eat well healthily tho i did some cheats here and there
      Great product, taste good even
      Will buy and use it again

    25. Fadh

      Produk yang sangat baik. Dahulu saya susah untuk buang air besar dan sembelit. Hanya dengan 1 kotak dapat rasakan badan lebih ringan sebab kerap membuang. Akan terus consume produk ini.

    26. siti nooraini binti muhamad rodzi (verified owner)

      saya baru sahaja consume bellos fiber.sblm ni mmg ada mslh sembelit n perut pun buncit, tpi lps guna dh nmpak perubahan.badan jadi ringan, dan setiap hari 2 3 kali ke toilet membunag.

    27. Ika

      Saya telah menggunakan produk bellos ni hampir 3 bulan, saya telah list weight dari 53kg ke 49kg. Produk ni sangat berkesan dan bagus untuk penghadaman..

    28. azzurri (verified owner)

      Bertahun2 sy mengalami masalah pembuangsn dan akhirnya sy telah temui produk ini yg dapat menyelesaikan masalah sy.

    29. s.aishahmk

      Hi there~ Saya dah pun cuba bellos fiber ni and its really work for me. Sebab sebelum ni saya memang mengalami masalah sembelit teruk sampai I had to ubat sembelit in pills but lepas try 1 sachet before tidur the next day I membuang dengan sangat lawas! I really do recommend this product for those yang mengalami masalah yang sama like me. Thanks a lot Kitsui for helping me.

    30. Rozita Mohd Ali (verified owner)

      Bellos fiber sgt bagus , membuang pun lancar dan perut tak memulas

    31. nurzahidah binti shaharuddin (verified owner)

      bagus

    32. lily_zuri (verified owner)

      Saya suka rasa yang sedap. Kesan seawal satu hari penggunaan. Saya minum malam pagi tu membuang macam biasa tapi tengahari selepas makan, saya membuang lagi sekali dengan banyak . Puas hati la.

    33. Darna andi idris (verified owner)

      Memang terbaik Bellos ni…habis semua dibuang..badan rasa ringan..akan teruskan pengambilan Bellos ni

    34. Norashima Ishak (verified owner)

      Best ever product… sgt membantu mengatasi masalah pencernAan

    35. Nurul najiha (verified owner)

      Alhamdulilah, dah habis 1kotak saya consume belloss fiber, sgt berkesan!! sebelum ni saya akan buang air besar seminggu 2 kali, bila saya consume belloss ni setiap pagi saya membuang. lawas guys!! takde sembelit langsung. best sgt. rasa pun sedap. alhamdulilah. saya consume belloss fiber ni dgn lpo mmg bestt

    36. Rebecca Stephen (verified owner)

      Belloss sgt bagus & berkesan. Minum sebelum makan malam atau sebelum tidur, pagi2 confirm membuang. Memang akan kekal dgn produk ni. Mudah disediakan & rasa pun sedap.

    37. Aziah Nadzri (verified owner)

      Beli belloss ni untuk atasi masalah sembelit..its work!! Then bagi suami cuba..n he fell in love with the product..skrg tengah tunggu 2 kotak lg sampai..kitsui the best

    38. NOR ZAHAIDA BINTI MARZUKI

      Amat bagus bellos fiber ni kerana sy mengalami masalah sembelit.Bila minum bellos ni tiap-tiap pagi mesti membuang.Alhamdulillah produk yang disukai oleh rakyat malaysai.

    39. Sharifah (verified owner)

      Kitsui bellos terbaik… Saya memang ada madalah pembuangan air besar.. Tetapi sejak amalkan kitsui bellos ni.. Alhamdulillah.. Mudah membuang setiap pagi…

    40. nsyakilla (verified owner)

      best minum bellos ni..selesa nak membuang & perut tak memulas macam minuman detox lain. Tiap 2 minggu akan restock bellos

    41. susilawati shamsuddin (verified owner)

      Produk yang sangat baik.. Boleh mengatasi sembelit dan menjadikan badan terasa lebih ringan.

    42. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

      Belloss memang best sebab rasa epal, alhamdulillah sekarang masalah sembelit pun dah tak de….terima kasih kasih sangat pada team kitsui….

    43. Siti Khadijah (verified owner)

      Kitsui bellos terbaik, sy biasanya minum malam sblm tdo, 4 5 jam kemudian pasti cari toilet, yg bestnya ia tidak menyebabkan kita memulas spnjg hari. Sy sdg tunggu stok baru sy sampai

    44. Shazlin shahira Bt Abdul Jalil (verified owner)

      In love dengan produk ni. Setiap hari akan membuang dan tiada masalah sembelit

    45. Auni Afiqah (verified owner)

      Saya suka sangat bellos fiber ni. Saya ada masalah tak lawas sampai sakit sakit perut sebab lama tak membuang. Jadi memang wajib ada bellos ni malam sebelum tidur minum esok paginya dapat membuang. Memang lega gila dari perut buncit, kembung sampai kempis minum. Thank you kitsui

    46. Auni Afiqah (verified owner)

      Saya suka sangat bellos fiber ni. Saya ada masalah tak lawas sampai sakit sakit perut sebab lama tak membuang. Dalam seminggu 2-3 kali je membuang. Bila terjumpa bellos fiber ni jadi memang wajib ada bellos ni malam sebelum tidur minum esok paginya dapat membuang. Memang lega gila dari perut buncit, kembung sampai kempis minum. Dah berbulan guna memang puas hati. Bila nak membuang tu memang sakit perut tapi tak ada lah sampai tercirit tapi memang rasa lega sangat perutnya sebab dia buang habis bersih. Jadi dah tak risau nak makan apa apa sebab dapat lawas bila minum kitsui.Thank you kitsui

    47. Siti Rodiah Mohd Halif (verified owner)

      ni da masuk 3kotak,6kg loss.setiap mlm 2pkt terus minum,membuang pn [email protected] sehari.very good for me.dtg period,stop minum,berat still maintain je.

    48. Liza GH

      Harini ada hari ke2 sy minum bellos fiber ni , kesan dia memang owsome sgt .. sebelum sy cuba bellos fiber ni ,saya dah cuba pelbagai product local yg menjanjikan mampu selesaikan masalah sembelit sy tapi janji itu tidak ditunaikan .. indah kabar dari rupa tapi since sy cuba product kitsui ni , memang best & result dia hebat .. sy memang susah nak membuang , 3 hari sekali kadang2 seminggu sekali tapi dengan bellos fiber sekarang 3 kali sehari saya membuang .. hebat kitsui ,jenama dipercayai & selamat untuk diamalkan .. sekiranya berat sy akan turun , sy akan hebahkan kepada kawan2 diluar …⭐⭐⭐⭐⭐

    49. Nurul F

      Okay ni review JUJUR dari saya. So far dah seminggu consume, berat turun 3 kg. Skinny jeans lama pun dah muat pakai siap loose sikit hihi. I diet and control makan. If tak diet pun, berat tetap maintain, tak naik2 mcm before consume.

      Sebelum ni i agak susah nak membuang, 2-3 hari SEKALI je. Now tiap hari membuang, 2-3x SEHARI huhu. So i mmg puas hati Pernah cuba produk lain kt pasaran pun tak effective. Bellos fibre paling effective. Nanti dah habis nak order lagi bellos fibre ni, now nak order whitenin bb utk penjagaan skin pula

      Kitsui please jangan pernah stop production untuk produk ni okay. I akan terus jadi pengguna setia

    50. Nor Zahaida Binti Marzuki (verified owner)

      Bellos fibre amat berkesan kepada saya kerana sy mempunyai masalah sembelit.Bila minum bellos ni saya sangat berpuas hati kerana bangun pagi saja mesti membuang.

    51. Zaa (verified owner)

      Sejak saya gunakan bellos fibre masalah sembelit saya dah xde..tiap hari sy akan membuang dlm 2-3 kali.. automatik buat sakit kepala saya hilang..sy mmg ada masalah sembelit y teruk..biasa sy ambk pil sembelit klinik semata-mata utk membuang.. alhamdulillah skrg bellos fibre dh membantu saya.. terima kasih kitsui

    52. Aina (verified owner)

      Best sgt minum belloss ni! Cut selera mkn saya. Selalu mkn satu pinggan nasi lepas consumed belloss ni half je nasi dah rasa kenyang.. pastu bangun je tidur terus membuang dgn lancar tq kitsui

    53. rahizah abd rahim (verified owner)

      sejak minum bellos fibre hilang masalah sembelit saya , tq kitsui .

    54. Nor Zahaida Binti Marzuki (verified owner)

      Alhamdulillah….berat sy semakin menururun sejak amalkan bellos fiber ni.Tiap-tiap bulan sy akan repeat order.Terima aksih KITSUI.

    55. Nor Hafiza (verified owner)

      Saya memang ada masalah sembelit, kadang2 susah juga nak buang air besar…tapi lepas cuba belloss by kitsui ni. Alhamdulillah memang sangat2 membantu, sekarang dah xde mslh sembelit. Lagi satu yang best inc loss, mmg best…

    56. Dyg (verified owner)

      Sangat membantu mengatasi masalah sembelit. Bila habis sekotak, berat badan turun 2.1kg. Alhamdulillah..

    57. Dyg (verified owner)

      Sangat membantu mengatasi masalah sembelit. Bila sudah habis sekotak, berat badan turun 2.1kg. Alhamdulillah..sangat membantu untuk menurunkan berat badan juga..

    58. roszaida (verified owner)

      xtau bp kali repeat terbaikkk weii

    59. Nurakma (verified owner)

      Sangat membantu mengatasi masalah sembelit. Pagi2 lawas je membuang hahaa. Terbaik kitsui.

    60. sue (verified owner)

      dah 3 kali repeat alhamdulillah sangat membantu masalah sembelit..berat badan pon dah trn ..suka sangat

    61. Ikin (verified owner)

      My third kotak bellos fiber from this website. Syukur Alhamdulillah kitsui sangat membantu saya. Lawas setiap hari, tiada lagi masalah sembelit. Perut makin kempis. Terbaik kitsui

    62. Yan (verified owner)

      Bellos fiber sgt efektif utk sy yg ada masalah sembelit. Bdn pun jadi ringan, berat pun turun. Awesome product!

    63. Liha (verified owner)

      Bellos fiber menyelesaikan masalah sembelit saya.Sgt berkesan

    64. hadiyana imani (verified owner)

      sy br lg consume produk nie.. hope dpt hasil yg memuaskan..

    65. Para

      This product super duper… Ada promotion hr tu buy 2 free 1.. so dpt la 3… Jgn tanya kenapa beli 3?? Berkesan ke??? Memang berkesan sgt2… Klu dulu mcm2 detox yg dicuba… Perut memulas mcm nak pengsan n berpeluh… But kitsui lain Dr lain… Rasanya hmmm sedap sgt, rasa buah… Mcm jus kalau boleh nak minum lg tp nak wat mcm mana sehari 1 sachet je.. kalau perut bnyk toksin bnyk Kali la buang.. bila da minum tiap Hari usus da kosong so xperlu ulang alik pergi toilet lg… Tp klu product lain Ada isi dlm usus ke Tak perut Akan sakit n memulas je smpi la keluar air… Eeeee Tak suka…

      That’s y I love kitsui belloss

    66. hana_janna

      Best sangat bellos fiber nie. Sebelum nie memang susah nak ke tandas sebab sembelit and perut pun buncit lepastu badan rasa berat. Lepas concume bellos fiber memang senang membuang. Hari2 ke tandas. Perut dah tak buncit and badan pun rasa ringan je. Sebelum nie takut nak consume any product sebab tak tau ingredients apa dalam dia. Tapi saya yakin dengan kitsui sebab bahan dia botani. Rasa selamat je consume. Thank you kitsui

    67. Farhan Izmir

      saya suka product ni sebab dapat melancarkan sistem pembuangan saya dan juga dapat mengurangkan berat badan. housemate saya tegur nampak kurus sikit. so saya akan repeat lagi.

    68. Hartini Badaudin (verified owner)

      saya guna bellos fiber ni dh masuk 2 kotak……ni dah repeat order pulak, dh sampai pun….kalau x berkesan, saya x repeat order kan….hihihi…produk terbaik saya pernah consume setakat ni…..tq kitsui sebab hasilkan produk terbaik ini.

    69. Nur (verified owner)

      Bellos fiber sgt berkesan utk sy yg ada masalah sembelit. Bdn jadi ringan, berat pun turun. Awesome product! TQ Kitsui

    70. Paizah binti mohd noor (verified owner)

      Saya dah consume belloss fiber ni sejak disember 2018..sangat membantu sy dari segi melancarkan pembuangan najis dan toksin.. Bila toksin berkurangan secara xlgsung kulit muka sy makin berseri.. Saya recomended kan sgt siapa yg ada masalah sembelit utk try produk kitsui ini…I love produk kitsui.. Jenama yg boleh di percayai.. ❤

    71. Paizah Azlina Mohd Noor (verified owner)

      Sy dh consume Bf ni since dicember 2018..sgt membantu bg melancarkan sistem pembuangan najis.. Sy recomended kn sgt.. Bg yg ada masalah sembelit.. Cuba belloss fiber ni.. Sgt berkesan.. I love bf from kitsui.. ❤

    72. Fifyrihanna (verified owner)

      Always terbaik… X pyah risau lg masalah perut buncit… Trusted brand setakat nie… Produk lain byk yg indah khabar dari rupa…very recommeded! tq kitsui… ❤

    73. wada (verified owner)

      best minum bellos ni..x risau klu mkn terlebih sikit..minum mlm besok pagi2 dh membuang..
      bellos fiber terbaik bg saya..

    74. eka mariawati (verified owner)

      Murah.. Selamat dan berkesan.. Memng minom waktu malam.. Esok nya membuang.. Produk yg berkesan untuk mengatasi masalah sembelit… Rasa best je.. Sangat sangat berkesan terbaik kitsui ❤️❤️❤️❤️❤️

    75. shima7690 (verified owner)

      The best detox yg pernab cuba… rasa pn sedap

    76. zaharah zakarya (verified owner)

      Best.. minum malam..pg mesti membuang.. masalah angin dalam badan pun dh xde.. badan ringan..bila dah rajin membuang.. badan ringan dan segar..

    77. idayu zawawi (verified owner)

      best sangat semua produk kitsui .. yg penting selamat digunakan dan berkesan .. tq kitsui sebab keluarkan produk produk yang berkualiti ni.. luv kitsui

    78. ummi armanda (verified owner)

      The very best detox i have try! Senang nak membuang, badan rasa ringan, bertenagan dan i dpt tidur yg ckup lena setiap malam. Very helpful product, i have consume this almost a year. Thanks kitsui!

    79. Wawa

      Sangat bagus untuk anda yang mengalami sembelit. Pagi2 lancar je ke toilet…

    80. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

      It is really good and the best product, highly recommend if you want to loss weight…you must try this one

    81. adibah mohd shahrol khir (verified owner)

      Ok review ni agak geli sikit kalau nak skip boleh skip. Jangan baca kalau geli.

      Awalnya try produk ni untuk masalah sembelit dan susah turun berat badan, dalam masa 2-3 hari memang serious nampak kesan takde sembelit, tido lena +senang bangun awal pagi dengan sendiri tanpa perlukan alarm dan rasa bertenaga.

      Boleh katakan setiap hari waktu pagi mesti akan ke tandas dulu. Masa membuang dan nak flush tu sempat jugak tengok dalam toilet bowl tu. My ‘stool’ is liquid + pinworms !!!! Seriously pinworms ?!!! Dah 2 kali I berak keluar pinworms. Memang produk detox ni sangat bagus sebab dia CUCI USUS.

      Bagi yang ada penyakit macam2 ni semuanya sebab usus kotor. Usus ni la ibarat otak kedua bagi manusia. Kalau kotor usus, tak hairan la badan lemah, immune lemah dll. Nak jaga kesihatan kena bermula dari kebersihan usus. Baru je 2-3 hari consume terus suka dengan produk ni. Nasib I beli 2 kotak terus senang nak repeat order 2 bulan sekali. Thank you very much !!

    82. Fadzililah Binti Mohd Zin (verified owner)

      Saya ada masalah buang air besar tak lawas sampai sakit sakit perut sebab lama tak membuang. Dalam seminggu 2-3 kali je membuang. macam-macam produk saya cuba Tapi, Dengan bellos fiber ini Tidak lawas bukan lagi masalah pada saya dipagi hari daln selamanya jadi memang wajib ada bellos ni malam sebelum tidur minum esok paginya dapat membuang. Memang sangat lega gila dari perut buncit, kembung sampai kempis minum. Alhamdulilah Dah berbulan guna memang puas hati. Bila nak membuang tu memang rasa sakit perut tapi bukan sintopm cirit birit, tapi memang rasa lega sangat perutnya sebab dia buang habis bersih. Jadi dah tak risau nak makan apa apa sebab dapat lawas bila minum kitsui.Thank you kitsui

      P/S; Need More promotions from your team, LOVE YOU KITSUI Muahhhh………..

    83. Hajijah othman

      produk terbaik..selalu beli kt watson .. nk try pulak beli online

      • geminibeautystore

        hi dear terima kasih kerana memilih produk kitsui dan percaya dengan produk kitsui ❣️

    84. Noniez haryani (verified owner)

      Produk terbaik sgt..Alhamdulillah dgn bantuan bellos fiber kitsui ni sy membuang dgn senang stiap hari. Badan jd sihat bertenaga,ringan ,perut kempis..sy Mmg x boleh skip bellos sbb sy jenis mudah sembelit.mudah sakit kepala dan badan jd lemah..tq so much kitsui keluarkan produk yg bagus dan selamat utk kesihatan..

    85. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

      Alhamdulillah dah setahun guna belloss…serasi dgn sy, mmg terbaik…dah berjaya dptkn berat bdn ideal…terima kasih pada team kitsui

    Show reviews in all languages (86)

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    Close Menu
    ×

    Cart