KITSUI™ Belloss Fiber

(43 customer reviews)

RM38.80 RM35.70

SESUAI HANYA UTK YANG ADA MASALAH SEMBELIT SHJ.
Kesan Seawal 2 hari . Dipercayai & terlaris di farmasi Watson & Guardian. Dijamin Halal & GMP .

Hidup sekarang memang dalam suasana tekanan tinggi, dan mengakibatkan masalah sembelit yg serious , sentiasa berasa lenguh, letih & kurang bermaya.

Ini semua kesan toksin berkumpulan dalam badan, ini juga akan menambahkan masalah sembelit.

 KITSUI BELLOS FIBER adalah d’tox terbaik , berkesan & selamat.
Menyahtoksin dan melancarkan secara semula jadi.

Menyingkirkan air berlebihan .
Bantu melancarkan pencernaan dgn lebih lancar.

  • Meningkatkan metabolisme badan
  • Menghentikan sembelit
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Keluarkan toksin dalam badan melalui proses pencernaan
  • Tubuh akan berasa ringan dan lebih bertenaga
  • Membersihkan usus
  • Meningkatkan corak tidur
  • Melancarkan sistem pencernaan
  • Produk Kurus Untuk Masalah Sembelit.

    Sangat sesuai untuk mereka yang ingin mengurangkan masalah sembelit, membantu mengempiskan perut yang buncit dan membantu anda mengurangkan berat badan.  Dirumuskan daripada ramuan semula jadi nenas, apple, kiwi, lemon, timun dan bayam  dengan saiz pembungkusan sebanyak 15 sachet x 15 grams . Kesan seawal 3 hari untuk mereka yang bermasalah sembelit . Rasa campuran buah-buahan dan sayur-sayuran yang sangat sedap diminum. Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam. Jgn lupa shake shake ye.

    *Kesan pencernaan toksin dan juga pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan pengawalan makanan dan juga minuman air yang mencukupi (2 litre sehari)

     

     

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    Pineapple – Keluarkan toksin dalam badan melalui proses pencernaan
    Apple – meningkatkan metabolisme tubuh
    Kiwi – Baik untuk Sistem Pencernaan
    Passion Fruit – Mencegah sembelit.
    Lemon – Mencegah sembelit.
    Pear – mengandung serat yang sangat tinggi selain memiliki kandungan vitamin C.
    Spinach – mengurangi nafsu makan berlebih
    Cucumber – Menghidrasi Badan Anda.
    Celery – Meningkatkan sistem imun

    43 reviews for KITSUI™ Belloss Fiber

    1. Nish77

      Its good value for money. I feel lighter now.

    2. shahida (verified owner)

      value for money and a very good product nowadays.

    3. faziha azhar

      Product yg bagus, berat sy turun 1.5kg dalam masa 3 hari… Love sangat denagn product belloss fiber ni…❤️❤️❤️❤️❤️

    4. Siti zubaidah binti abdullah (verified owner)

      Dia punya sakit perut tu, tgh sedap tdo pon kena bgn jgk. Tp puas hati la dgn bellos fiber ni. Lepas minum dia 2-3 kali rasa ringan je badan. Nk bt kje pon laju je.

    5. Roszaida (verified owner)

      Jimat dan nikmatt

    6. Roszaida (verified owner)

      Terbaik.. tgh syok tdo bile sakit dtg.. .. bgn pagii ringan badan..

    7. Casper

    8. Liana

      memang terbaik liana memang guna semau produk kitsui , kitsui bellos fiber memang bagus, tiap tiap hari pasti buang, sgt sesuai utk mereka yg ada masalah sembelit. sgt sgt berkesan. 1 sachet je terus nampak kesan lepas 8 jam. hebat ! oh ye tapi jgn beli dari seller lain sebab kitsui tak de dealer atau mana mana agent , kitsui hanya jual di watson , guardian dan kitsui website yg sah , jgn terbeli yg tak original … liana pernah kena … produk fake kitsui . tak de kesan bila beli yg fake …

    9. nilaneel

      waktu period boleh minum ke?

    10. z_atikah

      suka betul dgn bellos fibre & royal lipo and althought it took time, i manage to lost few kg after consuming it

    11. farianah

      Saya suka pilih produk kitsui kerana produk ni sangat2 berbaloi pada yng mengamalkannya terutama sya sendiri sjak amalkan produk kitsui belloss fiber❤

    12. hazliana

      Saya memilih produk kitsui kerana ia betul2 berkesan pd diri saya. Sebelum ini saya mengalami sembelit dan buasir yg teruk sehinggakan doktor ingin membuat pembedahan kecil utk membuang buasir sy. Tetapi selepas sy mengambil kisui bellos fiber alhamdulillah masalah sembelit dan buasir sy sudah hilang dn doktor pn telah cancel utk membuat pembedahan utk membuang buasir sy. Dgn mengamalkan kitsui bellos fiber jgk berat badan sy telah berkurangan dn badan sy terasa ringan. Terima kasih kitsui kerana telah membantu dalam menyelesaikan masalah sy. Kitsui ternyata memang berkesan, semestinya Halal dan terbaik dari produk2 lain. Sehingga kini saya masih mengamalkan kitsui bellos fiber.

    13. Qhaliesya emilia

      AYA MEMILIH UNTUK MENGGUNAKAN PRODUK KITSUI KERANA JENAMA INI SEMEMANGNYA SUDAH DIPERCAYAI DAN TELAH MEMBANTU RAMAI WANITA DI MALAYSIA YANG MEMPUNYAI PELBAGAI MASALAH BERKAITAN KULIT,BERAT BADAN SERTA PENGHADAMAN DAN TERNYATA PRODUK KITSUI INI TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN PENGGUNA PENGGUNA TERMASUKLAH SAYA SENDIRI.SAYA TELAH MENGUNAKAN PRODUK KITSUI BELLOS FIBER DAN B.B WHITENING .SAYA SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESAN POSITIF DARI PENGAMBILAN PRODUK KITSUI TERSEBUT SELAIN HARGA YANG MAMPU MILIK DAN MUDAH DI DAPATI DI FARMASI YANG BERDEKATAN.SISTEM PENGHADAMAN SAYA MENJADI LEBIH LANCAR DAN TIDAK LAGI MENGALAMI MASALAH SEMBELIT SEPERTI SEBELUMNYA.UNTUK WANITA DI LUAR SANA YANG BELUM PERNAH MENCUBA PRODUK KITSUI,ANDA BOLEH MENCUBANYA DAN RASAI SENDIRI KESAN YANG MENAKJUBKAN.TERIMA KASIH KITSUI MALAYSIA.
      KITSUI SEMEMANGNYA PRODUK YANG TERBAIK DAN BOLEH DIPERCAYAI.

    14. ramli

      produk hebat kesan seawal 2 hari, tapi jgn beli dari tempat lain kecuali kitsui hq website dan drug store sebab risau fake .

    15. ida bey

      Husb sy consume sy belikn dh kotak ke4 dh. Mmg ok..sy nk kecilkn perutnya..hihi.. mmbusung sgt

    16. muniey kamaruzaman (verified owner)

      sangat berbaloi….sihat luar dalam…5❤

    17. Syafina (verified owner)

      Produk yang sangat berbaloi.. Rasanya sedap, badan makin ringan yang penting tiada lagi masalah sembelit..

    18. Alia Rahman (verified owner)

      Saya memang ada masalah buang air besar..sebelum ini guna product lain tp ia buat sy jd cirit birit..lepas guna kitsui memang sy akan buang air besar sehari sekali and tak mengalami sakit perut atau cirit birit..memang setiap bulan akn beli 2box..and bonus nya sy turun berat badan bila minum belloss kitsui

    19. fify_rashid

      Selepas 2 hari ambil bellyloss ni, mmg hilang rasa sakit2 kat tumit kaki, perut rasa lega sgt, cuma kerap pergi toilet je.. Hihihi… Tqsm kitsui… ❤

    20. Masliza (verified owner)

      Terima kasih KITSUI kerana menghasilkan produk yang sangat baik dan berkesan untuk hilangkan rasa sembelit. Setiap hari saya akan ambil 1 sachet Bellos Fiber untuk melancarkan sistem perlawasan saya. Memang tak akan rugi dan menyesal la amalkan produk- produk dari KITSUI ni..harga sememangnya sangat berpatutan..KITSUI TERBAAIIKK

    21. Syahrizawati (verified owner)

      Sy dah cuba 1 kotak yang pertama.. dah loss 1 kg..tunggu kotak ke 2 pulak..terbaik

    22. No ur Rabieh Ahmad izamuddin (verified owner)

      Memang berkesan…

    23. Ayu (verified owner)

      Produk yg bagus dan selamat digunakan..tq kitsui dah bantu saya

    24. Asyiqin

      I was so bloated during the last days of Ramadhan and raya, my belly looked very big so i bought this per suggestion by the guardian lady. First drink lost 1.2 kg. Jz to say how bloated i was n how it really helped to reduce it. Since i do have issues in cleaning my bowel

      Tried it for a week, crazyy weight loss well i did buy lipo as well, drink water a lot and eat well healthily tho i did some cheats here and there
      Great product, taste good even
      Will buy and use it again

    25. Fadh

      Produk yang sangat baik. Dahulu saya susah untuk buang air besar dan sembelit. Hanya dengan 1 kotak dapat rasakan badan lebih ringan sebab kerap membuang. Akan terus consume produk ini.

    26. siti nooraini binti muhamad rodzi (verified owner)

      saya baru sahaja consume bellos fiber.sblm ni mmg ada mslh sembelit n perut pun buncit, tpi lps guna dh nmpak perubahan.badan jadi ringan, dan setiap hari 2 3 kali ke toilet membunag.

    27. Ika

      Saya telah menggunakan produk bellos ni hampir 3 bulan, saya telah list weight dari 53kg ke 49kg. Produk ni sangat berkesan dan bagus untuk penghadaman..

    28. azzurri (verified owner)

      Bertahun2 sy mengalami masalah pembuangsn dan akhirnya sy telah temui produk ini yg dapat menyelesaikan masalah sy.

    29. s.aishahmk

      Hi there~ Saya dah pun cuba bellos fiber ni and its really work for me. Sebab sebelum ni saya memang mengalami masalah sembelit teruk sampai I had to ubat sembelit in pills but lepas try 1 sachet before tidur the next day I membuang dengan sangat lawas! I really do recommend this product for those yang mengalami masalah yang sama like me. Thanks a lot Kitsui for helping me.

    30. Rozita Mohd Ali (verified owner)

      Bellos fiber sgt bagus , membuang pun lancar dan perut tak memulas

    31. nurzahidah binti shaharuddin (verified owner)

      bagus

    32. lily_zuri (verified owner)

      Saya suka rasa yang sedap. Kesan seawal satu hari penggunaan. Saya minum malam pagi tu membuang macam biasa tapi tengahari selepas makan, saya membuang lagi sekali dengan banyak . Puas hati la.

    33. Darna andi idris (verified owner)

      Memang terbaik Bellos ni…habis semua dibuang..badan rasa ringan..akan teruskan pengambilan Bellos ni

    34. Norashima Ishak (verified owner)

      Best ever product… sgt membantu mengatasi masalah pencernAan

    35. Nurul najiha (verified owner)

      Alhamdulilah, dah habis 1kotak saya consume belloss fiber, sgt berkesan!! sebelum ni saya akan buang air besar seminggu 2 kali, bila saya consume belloss ni setiap pagi saya membuang. lawas guys!! takde sembelit langsung. best sgt. rasa pun sedap. alhamdulilah. saya consume belloss fiber ni dgn lpo mmg bestt

    36. Rebecca Stephen (verified owner)

      Belloss sgt bagus & berkesan. Minum sebelum makan malam atau sebelum tidur, pagi2 confirm membuang. Memang akan kekal dgn produk ni. Mudah disediakan & rasa pun sedap.

    37. Aziah Nadzri (verified owner)

      Beli belloss ni untuk atasi masalah sembelit..its work!! Then bagi suami cuba..n he fell in love with the product..skrg tengah tunggu 2 kotak lg sampai..kitsui the best

    38. NOR ZAHAIDA BINTI MARZUKI

      Amat bagus bellos fiber ni kerana sy mengalami masalah sembelit.Bila minum bellos ni tiap-tiap pagi mesti membuang.Alhamdulillah produk yang disukai oleh rakyat malaysai.

    39. Sharifah (verified owner)

      Kitsui bellos terbaik… Saya memang ada madalah pembuangan air besar.. Tetapi sejak amalkan kitsui bellos ni.. Alhamdulillah.. Mudah membuang setiap pagi…

    40. nsyakilla (verified owner)

      best minum bellos ni..selesa nak membuang & perut tak memulas macam minuman detox lain. Tiap 2 minggu akan restock bellos

    41. susilawati shamsuddin (verified owner)

      Produk yang sangat baik.. Boleh mengatasi sembelit dan menjadikan badan terasa lebih ringan.

    42. NOR HAFIZA MOHD RAMADZAN (verified owner)

      Belloss memang best sebab rasa epal, alhamdulillah sekarang masalah sembelit pun dah tak de….terima kasih kasih sangat pada team kitsui….

    43. Siti Khadijah (verified owner)

      Kitsui bellos terbaik, sy biasanya minum malam sblm tdo, 4 5 jam kemudian pasti cari toilet, yg bestnya ia tidak menyebabkan kita memulas spnjg hari. Sy sdg tunggu stok baru sy sampai

    Show reviews in all languages (45)

    Add a review

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

    Close Menu
    ×

    Cart