KITSUI™ 2XS Lemon

(7 customer reviews)

RM48.80 RM39.70

✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR

💯 % KITSUI 2XS LEMON dapat Menyelesaikan masalah berat badan anda dan juga dapat mengawal selera makan anda.

Ramai yg tertanya tanya apakah berbezaan di antara KITSUI ROYAL LPO  VS KITSUI 2XS LEMON POUCH.

FUNGSINYA SAMA cuma KITSUI 2XS LEMON yg berpakage pouch adalah 💯 % TIADA PENAMBAHAN GULA dan mengandungi 20 sachet

 

FREE SUGAR

  • Dikilangkan berdasarkan FORMULA KOREAN ENRICHED terbaru dengan monk fruit.
  • Monk fruit dibuat dari ekstrak berasal dari buah kering.
  • Monk fruit juga membantu mengurangkan jerawat, kemerahan, mencegah kulit daripada kekeringan.
  • Monk fruit telah dipuji sebagai buah abadi. Malah, terdapat beberapa manfaat yang lain termasuk pembersihan kolon, kelegaan batuk, detoksifikasi hati, peningkatan tenaga dan penurunan berat badan.
  • Monk fruit kaya dengan Vitamin C, yang menjadikannya ramuan ajaib untuk masalah anti penuaan

➢ TIDAK LEMAK, ZERO DALAM KALORI & KAYA DENGAN SERAT
• Ia boleh menghalang obesiti dan membakar lemak
• Kandungan seratnya dapat mengurangkan pengambilan kalori.
• Ia juga boleh membuat seseorang berasa kenyang dengan cepat.

➢ PEMBAKAR LEMAK YANG CEPAT
• Membantu memecahkan lemak yang tersimpan dalam badan kita lebih cepat dan lebih berkesan.

➢ TINGGI DI VITAMIN C –
• Menguatkan sistem imun.
• Meningkatkan tenaga

✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR
✔️ Tanpa gula FREE SUGAR

💯 % KITSUI 2XS LEMON dapat Menyelesaikan masalah berat badan anda dan juga dapat mengawal selera makan anda.

SAIZ PRODUK

5 gram x 20 sachets


 

Produk pembakaran lemak dan mengurangkan berat badan

Produk kurus yang bebas dari sebarang kandungan gula.

    • Penyelesaian masalah berlebihan lemak, peningkatan metabolisme. Membantu mengurangkan berat badan, mengurangkan selera makan dan membakar lemak yang berlebihan. Dihasilkan daripada ramuan semulajadi dengan saiz pembungkusan 20 pek x 5gm. Rasa buah yang sangat sedap di minum . Boleh juga disediakan dengan bancuhan air sejuk atau air suam . Jangan lupa shake shake ye*Kesan pembakaran lemak akan lebih cepat jika digabungkan dengan senaman dan pengawalan makanan dan juga minum air yang mencukupi. (2 litre sehari)

Ambil satu jam sebelum makan tengahari.

Jangan gunakan produk ini jika anda mengalami sakit perut atau cirit-birit. Rujuk kepada pakar/doktor sebelum mengamalkannya jika anda mengandung atau menyusu. Hentikan penggunaan sekiranya berlaku cirit-birit .

    MONK FRUIT: ZERO dalam kalori dan ZERO dalam karbohidrat.
    RASBERRY KEYTONE:Bahan aktif dalam pembakaran lemak
    LEMON: Membantu memperbaiki penghadaman
    L-CARNITINE: Membantu membakar lebih banyak kalori dan meningkatkan metabolisme anda.
    VITAMIN C: Membantu meningkatkan kekuatan dan membantu metabolisme lemak.

7 reviews for KITSUI™ 2XS Lemon

  1. Ismahani Ismail

    Alhamdulillah, dah try memang best. Minum je rasa kenyang dan berpeluh. Bagus untuk yang foxus untuk menurunkan berat badan dan ingin kesihatan dalaman.. terbaik. I akan maintain consistent. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  2. syazanasir (verified owner)

    Baru minum 1sachet Alhamdulillah angin keluar dengan kerap . mungkin angin terlampau banyak dalam badan Terima Kasih KITSUI kerana keluarkan produk yang bagus dan berkesan .

  3. Casper

  4. Linda yazit

    alhamdulillah…. Penggunaan produk kitsui berkesan dgn badan saya….

  5. Nurul Fariza Mohamed Nor (verified owner)

    Dapat beli dengan harga promosi. Dah consume 2 hari, memang rasa perut lebih kenyang. Malam2 tak terasa lapar walau tak makan nasi. Hopefully dapat turunkan berat ke berat idaman.

  6. Niza (verified owner)

    Rasa bertenaga walaupun kurang makan.berpeluh jugak.Memudahkan saya ke toilet setel. Suka pasti beli lagi

  7. santi (verified owner)

    beli masa bulan jun,promosi beli 1 percuma 1, sekarang baru nak bagi review sebab nak bagi habiskan stok dahulu, produk kitsui serasi dengan badan saya, saya campur nas lemon ni dengan colla h20, rasa lebih sedap

Add a review

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close Menu
×

Cart