Kitsui Health & Beauty Yes.. Since 2018.. Awal last year..

Before consuming kitsui… Saya mengalami kulit kaki yg sgt2 kering.. Saya garu hingga byk bekas kudis.. Saya perna Cuba Pelbagai Jenis losyen but tak berkesan.. Saya perna beli losyen yg paling mahal tp still tak berkesan..

So 1 day tu saya cuba2 beli Korean white kitsui.. After 1 minggu consume.. Nampak perubahan kulit.. Kulit tak la terus putih ke hilang bekas kudis ke.. Tp kulit kaki saya dah tak kering dan tak gatal.. Since then saya tak perna beli losyen mahal lg😂.. Saya just buy kitsui Korean white dua kotak setiap bulan.. Minum sebelum tdr.. And saya minum 3liter water per day so that to help kitsui work better.. Dan saya jg bepantang makan.. Seafood yg berbisa and ikan daging merah tak makan.. Saya tak minum gas n caffeine..

Saya makan byk buah n sayur n minum jus buah2an..

So far 1 Yr ++ sdh consume kitsui ni.. So far so good.. Cuma tu la I think kena consume byk Air to help camu2 utk berkerja and bepantang makan dan minum..

Beauty is pain dear😆

Kitsui Health & Beauty BTW.. I like kitsui Korean white not becoz saya nak kulit putih.. Saya OK je dgn kulit tent.. Sb saya jenis berjemur..

Wat I like abt Korean white dr kitsui ni.. It makes me look younger than my age altho my age dah masuk 4 series..

Tak la jg nampak too young from my age but tak nampak old la jg..

If ada kawan tanya saya mmg highly recommend kitsui ni..

Here is my 4 series look.. Pic was taken after raya tahun ni 2019.. After consuming setahun lebih kitsui Korean white.. Pic ada filter sedikit sb saya guna hp Huawei.. If zoom still nampak garisan kertu bawah mata but tak lah nampak 4 series Sangat kan.. 😆😂😂

  1. Kena rajin n consistent n bepantang.. Baru nampak kesan dia..