KITSUI Boleh Mengurangkan Kolestrol Dalam Badan.
.
.
.
JENAMA TERUNGGUL DI HATI PENGGUNA!
.
.
Hi, Okay hari ni Mar nak cerita satu produk yang Mar amalkan beberapa bulan yang lepas. Iaitu KITSUI MALAYSIA. KITSUI MALAYSIA adalah satu supplement kesihatan yang paling dipercayai, ia hadir dalam supplement untuk kecantikan, kesihatan juga untuk mengurangkan berat badan .
.
.
Mar minum dua flavour ni iaitu Kitsui Meal Replacement iaitu dari brown rice & Kitsui Royal Lipo Trim iaitu perisa Manggo . Memang dua flavour ni favourite Mar lah! . Sebab rasa dia sederhana je, tak masam sangat & tak manis sangat. Sedappp . Siap boleh buat breakfast lagi kalau tak sempat breakfast taww!
.
.
KITSUI MEAL REPLACEMENT
-Sihat dan sesuai untuk diet
-Tinggi dalam protein dan serat
– Rendah dalam kalori dan gula
-Menghalang atau melambatkan penyerapan karbohidrat & lemak yang berlebihan dalam sistem penghadaman anda.
-Boleh digunakan utk satu hingga dua hidangan setiap hari
.
.
Oh ya awak!
Ini ada peringatan untuk korang yang ambil Kitsui nanti taw :
1. Untuk masalah jerawat sila pantang susu, makanan bergoreng dan kicap soya.
2. Elakkan pengambilan kefein sebab boleh mempercepatkan penuaan.
3. Masa period better stop sbb sistem pnyerapan badan masih lemah jd bazir jika minum.
4. Boleh jarakkan waktu pengambilan selama 5 jam jika ambil ubat dari hospital/klinik.
5. Sesuai diambil selepas kandungan/baby yg berusia 4 bulan keatas untuk ibu mengandung/ ibu mnyusu.
6. Amalkan minum air masak 2-3 liter untuk kesan terbaik.
.
.
Cara pengambilan:
Boleh bancuhkan dalam 150ml air. Boleh bancuhkan dalam air biasa, air suam ataupun air sejuk tapi pastikan betul2 larut dulu sebelum minum.
.
.
Okay why Mar amalkan KITSUI ni? Sebab Mar dah lama sangat cari produk yang boleh menjaga kesihatan badan, meningkatkan tenaga , mengurangkan kolestrol , part yang mengurangkan kolestrol ni Mar nak, sebab Mar ni seorang yang suka sangat makan & makan. Hehe . Orang cakap makan banyak tapi tak gemuk gemuk. Untunglah kau kurus nak makan banyak banyak pun boleh. Ala semua orang tak tahu, Mar makan banyak berat badan Mar ni meningkat jugak.
.
.
Tapi walaupun kurus jangan ingat semuanya sihat dan terjaga taw. So bila Mar amalkan kitsui ni Mar rasa tak risau dah. Hehe .
Jom guys, jaga kesihatan badan. Jaga kolestrol anda okay!
.
.
Harga KITSUI MEAL REPLACEMENT : RM38.80
Harga KITSUI ROYAL LIPO TRIM : RM38.80
Hanya tambah RM5 untuk dapatkan shaker di HQ .
.
.
If you guys,
dapatkan Kitsui dekat Watson atau Guardian Harga RM38.80+6% GST .
.
.
Mar syorkan sangat korang ambil Kitsui Malaysia ni, terutamanya wanita kat luar sana yang sedang amalkan diet . Untuk sesiapa yang food craving always pun korang patut ambil hhe. Untuk maklumat lanjut korang boleh follow Kitsui Malaysia di media sosial taw:
.
.
INSTAGRAM : instagram.com/kitsuimalaysia
FACEBOOK : facebook.com/kitsuimy
WEBSITE : www.kitsui.com.my
.
.
Nanti tengok video post kat Ig Mar juga taw .
Bye xoxo