Review Kitsui Generation 3 Colla by CikSayang
Jom Glowing dan Peloles dengan Produk Kitsui
.
.
.
Pernah dengar produk ni tak? Ha! Ha! jujur cepat.. HeHe.. Okay so sis pun nak jujur ‘first time’. YES mmg ‘first time’ dengar even dah banyak kali atau selalu juga pergi Watsons Guardian mmg tak perasan pun kalau masuk sana Yelah pergi sana pun beli bedak je.. hihi. Jom sis nk review sikit pasal produk hebat dari kitsui ni.. Sis nak share sbb sis guna sendiri produk nie.. Okay baca jangan tak baca na.
.
.
So.. produk kolagen dari Kitsui baru upgrade tau sebab ada tambahan ramuan yang lagi power iaitu ada ramuan ‘grape seed’ atau biji anggur yang mana salah satu kebaikannya boleh melembapkan kulit wajah. Kalau sebelum ni namanya Kitsui Generation 2 Collagen tau tapi sekarang namanya dah upgrade kepada Kitsui Generation 3 Colla.. Wahhhh,,, hebatnya.
.
.
KELEBIHAN KITSUI GENERATION 3 COLLA
.
1) Membantu mengatasi masalah kulit kering
2) Mengatasi masalah kedutan halus
3) Membantu menghilangkan parut jerawat
4) Membantu melembapkan kulit
5) Membantu mengatasi masalah kulit berminyak
6) Membantu melambatkan proses penuaan
7) Mengatasi masalah kulit tak sekata
8) Membantu mengatasi masalah rambut dan kuku yang tidak sihat
(AMARAN: PENGGUNA YANG MEMPUNYAI MASALAH ALAHAN SEAFOOD & MASALAH RESDUNG TIDAK SESUAI)
.
.
CARA PENGAMBILAN KITSUI
.
Pendapat sis mengenai pengambilan kitsui ni lebih senang sebab ia berbentuk sachet. Tak perlu menggunakan sudu untuk bancuh. Koyak jer 1 paket dan campurkan ke dalam 150 ml air suam, goncang atau kacau sehingga betul-betul larut dan terus minum.
.
.
Untuk permulaan pengambilan boleh ambil 1 sachet setiap hari selepas sarapan ATAU sebelum tidur dah cukup untuk mendapatkan dos yang terbaik. Kemudian, korang boleh jer maintain kolagen ni dengan mengambil 1 sachet setiap 2 hari.
.
.
Walaupun sis bukan bakal ibu, tapi sis nak share pasal benda ni jugak tau..HaHa.. Ok, Generation 3 Colla ni boleh diamalkan oleh ibu yang sedang hamil dan juga menyusukan bayi dan ia jugak membantu memberi khasiat kepada anak yang sedang menyusu atau dalam kandungan, Apa yang ibunya makan, yang itulah jugak akan jadi sumber khasiat. Ibu glowing…anak pun turut sama glowing..hewhew
.
.
KAT MANA NAK BELI KITSUI NIE?
.
Tak perlu pergi jauh untuk dapatkan rangkaian Kitsui ni. Kawasan rumah korang pasti ada WATSON dan GUARDIAN kan? Haaaa..cuba korang intai-intai kat sana dan dapatkan pelbagai jenis produk Kitsui ni. Nak kulit peloles dan glowing, korang boleh dapatkan Generation 3 Colla atau ada beberapa produk lain lagi dan kalau nak kurus boleh dapatkan rangkaian slimming dari Kitsui. Nak beli secara dalam talian boleh ke website LAZADA dan 11 Streets. Ataupun kalau nk lagi mudah boleh terus beli kat HQ Kitsui sendiri siap boleh minta mereka ‘consult’ lagi, jgn risau free jerr..
Okay awak.. kita bye2 dulu… muahhh
.
.
Website : kitsui.com.my
Instagram : @kitsuimalaysia
Facebook : Kitsui My