JOM CANTIK BERSAMA KITSUI KOREAN WHITIE by CikKikiLaLa
.
.
.
Assalamualaikum.
Hai guysss… Spe nak cantik angkt tangan? HaHaHa.. Sebut je perkataan cantik, mesti fikir seseorang yg berkulit putih gebu, muka licin tanpa jerawat, kurus langsing dan macam2 lagi definisi cantik. Bagi CikKiki la kan cantik tak semestinya semua seperti yg CikKiki senaraikan td tau. Cantik tu pelbagai tapi orang tak nak cantik luar je. Kalau boleh biarlah cantik luar dan dalam ye dokk.. Hee.
.
.
Jadi CikKiki nak kongsi 1 tips yang selalu CikKiki amalkan utk dapatkan kulit lebih cerah, lembab dan lebih glowing iaitu masker kunyit campur aloe vera dan tepung beras. Best sangat2 tau. Nak cantik kena la rajin.
Kadang2 sesetengah orang rasa lecehnya nk kena sediakan bahan2 lepastu nk sapu pada muka lepastu kena bersihkan sehingga bersih, rumit kan..huhu.
.
.
Tapi jangan risau CikKiki nak perkenalkan satu produk yang sangat best dari kitsui iaitu Kitsui Korean White.
Ha..namanya pun korean white, mesti semua terfikir nk putih macam retis2 kpop tu kan.. HaHaHa.. CikKiki suka sangat2 dengan hasil dari produk nie, masker untuk luaran dan produk kitsui utk merawat kulit dari dalam.
.
.
KEBAIKAN KITSUI KOREAN WHITIE
.
Untuk memutihkan kulit seluruh badan
Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap
Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan.
Menghilangkan flek hitam.
Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat.
Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness).
Tegang serta gebukan kulit wajah
Sesuai untuk penguna yang mempunyai masalah Diabetis 100% Sugar Free – Amat sesuai untuk pesakit diabetis atau kencing manis
.
.
Kitsui Korean Whitie juga sebenarnya telah di upgrade atau diubah namanya kepada Korean Whitie dimana yang dulu namanya Korean White tetapi jgn risau sbb semua bahan2 yg digunakan mmg masih sama.
.
.
Cara Pengambilan Kitsui Korean Whitie
.
Boleh campurkan ke dalam 80ml air suam. Boleh ambil selepas sarapan atau sebelum tidur. Minum air secukupnya untuk kesan lebih baik.
.
.
Boleh dapatkan di Watsons atau Guardian untuk dapatkan produk kitsui. Selain itu boleh dapatkan di Lazada, 11 Streets atau boleh dapatkan juga di HQ Kitsui sendiri.
.
.
website: www.kitsui.com.my
facebook: kitsuimy
instagram: kitsuimalaysia