OMYGOD!!! Nampak tak ni??!! DATANG SERBU BOOTH KITSUI & BELI BYK BYK !!!! .
.
.
.
Memang berbaloi sapa yang sanggup datang Mood Republik, sebab harga yang kita berikan, kaw-kaw jimat dia!!! .
.
Masa ni lah nak restock KITSUI utk 3bulan, 6bulan. Yang nak restock setahun pun ada tau!!! .
.
.
FAKTA PENTING:-
••••••••••••••••• .
MOOD REPUBLIK KL YES FEST 2017
VENUE : PWTC
EPHYRA BOOTH : 4009 & 4010
HALL : 4 – DEWAN TUN RAZAK
DATE : 22-24 Dis 2017 ( Jum – Ahd )
Masa : 10am – 12am
HARI INI ADA PHOTO FREE SHOOTING UTK SEMUA .
.
.
👉🏼Untuk yg nak selfie dan berpeluang memang saguhati dan rm600 , Tgk gambar utk takenote hari & timing dorang turun booth tau?😉👍
.
.
Jap.. lupa nk bagitau….
.
.

Ada byk byk game dan juga free barang utk semua bila anda dtg jumpa Kami 😘😘😘